Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért kell ilyen vállalhatatlan hülyeségeket beszélni?
  2018-05-13 19:38:27, vasárnap
 
  Miért kell ilyen vállalhatatlan hülyeségeket beszélni?

Molnár Bálint | Ma | 17:59

Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy! Ezt akarod?! Bangó, önző vén legényként akarod leélni életed? Vagy jobb esetbe te magad akarsz gyermeked nagyapja lenni? Mire vársz?!

Kell a ház, a ragyogó életfeltétel, autó, minden! Kell, pedig mindenki tudja, hogy minden csiga növeszt magának csigaházat, de a csigaházban nem fog soha csiga nőni!

Tudom, hogy késik a fázis, de legalább van mentségem rá. Az elmúlt hét egyik legsúlyosabb/legfontosabb/legmegkerülhetetlenebb (nevezze ki minek akarja) kijelentésének tartom a fentit (a teljes szöveg ITT olvasható). Sokáig tipródtam azon, hogy egyáltalán szóba hozzam, vagy hagyjam a fenébe, de végül legyőztem magamban a finomkodó, elnéző, nagyvonalú politikai korrektséget, ezért pár gondolatban reagálnék Böjte atya ellentmondást aligha tűrő, szentenciával körített, költőinek semennyire nem nevezhető kérdéseire. Amelyekkel, mint az a magyar sajtón elég szépen végighullámzott, azokat a 40 év alatti férfiakat minősítette, akiknek - egy mikrocenzus tanúsága szerint - 70 százaléka gyermektelen.

Jószándékkal feltételezem, hogy ennek a minősítésnek természetesen semmi köze nincs ahhoz a szaporodásügyben körvonalazódó, szemünk előtt kibontakozó kormányzati vergődéshez, amit Orbán Viktor a harmadik kétharmad vadhajnalán belengetett, hogy miszerint megállapodna ő a nőkkel a demográfiai válság árnyékában. Hogy egészen pontosan miről, mikor, kivel, és miként tenné ezt, nem derült ki, de legalább két ordas migránsozás és sorosozás között feltűnt a kormánynak, hogy egyéb gondok is sújtják a nemzetet, mint az, hogy egy világméretű összeesküvés áldozatai vagyunk mi. Reggeltől estig, kétharmadtól kétharmadig.

Néhány napja arról győzködöm magam, hogy Böjte Csaba testvért, az árva gyermekek védőszentjét (kivételesen ebben egy milligramnyi irónia nincs, véresen komolyan és őszintén gondolom ezt a kategorizálást) egyszerűen mellbevágta ez a statisztikai adat, mégpedig olyannyira mellbevágta, hogy hirtelen felindulásában és gyors segíteni akarásában talán félreérthetően, sértően, otrombán fogalmazott. De persze egyáltalán nem azt akarta mondani, hogy a gyermektelen férfi nem is ember, csak hát így sikerült. Megesik ez a mellényúlás a legnagyobbakkal is, márpedig Böjte Csabát én határozottan az emberiség jobbik, legnagyobbakból álló feléhez sorolom. Akik által igenis ment a világ elébb, és talán kicsit jobb hely is lett, mint amennyire egyébként kurvára nem az.

Attól tartok azonban, hogy a teljes joggal és okkal köztiszteletnek örvendő Böjte atya ezúttal túltolta a keresztényi bölcsesség biciklijét. Az, hogy történetesen éppen abban a stílusban tette, ahogyan a magyar kormány ezt szakmányban tolja évek óta (igaz, elsősorban a nők irányában szokott tesztoszterontól hangos jótanácsokkal szolgálni), legyen a véletlen műve. Mindazonáltal súlyos tévedés esete forog fenn ezúttal. Akkor is, ha nem fogok azzal jönni, hogy nekem ne ugasson egy olyan ember, aki nem tett le a nemzet asztalára legalább egy gyereket. És pláne azzal se fogok jönni, hogy mennyivel jobban állna ennek a tisztalelkű kereszténynek, ha kimaradna a politika napi mocsarából, vagy ha már semmiképpen nem engedheti meg magának, hogy kimaradjon belőle, legalább az általa eddig hitelesen képviselt eszmék és meggyőződések mentén osztogatná a bölcsességeit, ahelyett, hogy rácsimpaszkodna az éppen aktuális politikai kurzus el sem kezdett (nem hogy befejezetlen!) ideológiai vázlataira.

Böjte Csaba iránti minden tiszteletem mellett, kikérem magamnak azt a bornírt faszságot, hogy egy férfit a gyermeke születése teszi férfivá. Szerény nézetem szerint egy férfit a gyermeke születése legfeljebb apává teheti. Sőt: a férfiasságának kurvára nem az a mértékegysége, hogy a férfiú nem csupán gyereket nemz, de lehetőleg fiúgyermeket, mert az értékesebb tevékenység és produktum, mint csupán lányokat nemzeni. (Remélem mindenki emlékszik még a fideszes kereszténység és családbarátság nem oly régen, a választási kampány hevében kibontakozott eme evidenciájára.)

Meglehetősen nagy csalódás, hogy Böjte Csaba, aki példamutató keresztényként élte le az életét (már amennyiben én felteszem és meg is engedem, hogy a kereszténységnek igenis van a mindennapi életben konkrét cselekedetek formájában is megnyilvánuló pozitív jelentéstartalma, a bakelitkeresztény szájtépéssel szemben), aki otthont, táplálékot, meleg ruhát, oktatást, nevelést, jelent, jövőt és nem utolsó sorban pótolhatatlannak hitt szeretet adott mások nem kívánt, árokba rugdosott (!) gyermekeinek, aki egész életét arra tette fel, hogy az emberi felelőtlenség és az ész nélküli szaporodási kényszer szomorú következményeit jóvátegye, ilyen istentelenül ostoba, agresszív érveléssel szólít arra, hogy mindegy mi van, szaporodni kell. Mert majd lesz valahogy, mert a mindennapi gondok közepette azisten majd úgyis megsegít és megoldja.

Ez az én olvasatomban már nem csak azért vérlázító, mert kurvára itt lenne az ideje annak, hogy mindenféle földi hatalmasságok és a szolgálatukba szegődött véleményformálók kitakarodjanak az emberek - férfiak és nők - hálószobáiból, hanem mert azok, akiknek feladatuk lenne a társadalom nagykorúsítása, akik a felelős döntések meghozásának szükségességével tehetnének a népnemzeti felvilágosodásért, ehelyett címkéznek, bélyegeznek, ellentmondást nem tűrnek, kioktatnak. A keresztényi szeretet nevében.

Ugyanennyi energiával, ugyanezzel a beleéléssel miért nem lehet szóvátenni például a felelős gyerekvállalás fontosságát, vagy az örökbefogadási rendszer tortúra-jellegét? Van valaki, aki közelebbről és mélyebben ismeri azoknak a gyerekeknek a szenvedéseit, helyrehozhatatlan és jóvátehetetlen sérüléseit, akiket a drága szülők felelőtlensége hozott világra, hogy aztán legyen mit eldobni? Van valaki, aki mindezt annyira közelről és annyira intenzíven látja naponta, mint Böjte Csaba? Akkor miért kell ilyen vállalhatatlan hülyeségeket beszélni? És főleg miért kell egy olyan embernek ilyen típusú vállalhatatlan hülyeségeket beszélni, aki erre nincs rászorulva, nem ettől függ az élete, a hatalma, a társadalmi megbecsültsége?

U.I. Az mondjuk engem is kurvára érdekelne, hogy akinek van háza, autója és ragyognak az életfeltételei, az mi a faszért lop, csal, hazudik kétharmadokon átívelően? És ha történetesen egy egész ország nyakán taposó kormány teszi ezt, akkor az miért nem zavarja a bangó, önző vénlegények önjelölt jobb belátásra térítőjét? Nincs több kérdésem.


https://kolozsvaros.com/2018/05/13/miert-kell-ilyen-vallalhatatlan-hulyesegeket-b eszelni/


-----------------------------------------------------------------------------


madarvtr

ma kb. 7,6 milliárd azaz 7 600 000 000...szerintem bőven sok(k). az se fér a fejembe, hogy úgy általában miért probléma a csökkenő népesség a technológiai fejlődés mellett? ennyi embernek kizárt, hogy jusson értelmes meló, megélhetés. az hogy a társadalom elöregszik lehet gond, sőt de mondjuk nem kellett volna szétbarmolni a magánnyugdíj intézményét inkább erősíteni kellett volna, hogy a gyerekeinknek ne 4-5-6 ember nyugdíját keljen kitermelnie. a sok szaporodás fanatikus valláskárosult meg nyugodtan elmehet a halál f.szára. az emberek majd nyugodtan kitalálják maguknak, hogyan szeretnének élni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tesztoszterontól, jelentéstartalma, szaporodásügyben, szükségességével, véleményformálók, pótolhatatlannak, kereszténységnek, következményeit, végighullámzott, legnagyobbakból, rácsimpaszkodna, köztiszteletnek, legnagyobbakkal, megbecsültsége, gyerekvállalás, életfeltételei, örökbefogadási, vallalhatatlan, nagykorúsítása, jóvátehetetlen, vállalhatatlan, kijelentésének, felelőtlensége, férfiasságának, félreérthetően, valláskárosult, családbarátság, keresztényként, kategorizálást, felindulásában, kitakarodjanak, kibontakozott, körvonalazódó, ellentmondást, kereszténység, evidenciájára, elkezdett torzó, ragyogó életfeltétel, teljes szöveg, mikrocenzus tanúsága, minősítésnek természetesen, szaporodásügyben körvonalazódó, harmadik kétharmad, demográfiai válság, világméretű összeesküvés, árva gyermekek, milligramnyi irónia, statisztikai adat, gyermektelen férfi, emberiség jobbik, világ elébb, teljes joggal, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Böjte Csaba, Böjte Csabát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sir Andrew Lloyd Webber  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Maci az északi fény alatt  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Nem látom őket  Az angyali üdvözlet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Sir Andrew Lloyd Webber  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 27  Mi van, ha?  A máj egészségének javítása te...  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Képes idézet !  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  üdvözöllek!  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Graffiti bölcsesség  Benedek Elek - Virágvasárnap  A máj egészségének javítása te...  Szép estét kedves látogatóimna...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  képre írva  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Alvó kutyák  Jó éjszakát  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Az idegen országok éghajlata  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  virágvasárnap  Színház az egész világ,  Idővel az ember megérti, hogy ...  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
elkezdett torzó, ragyogó életfeltétel, teljes szöveg, mikrocenzus tanúsága, minősítésnek természetesen, szaporodásügyben körvonalazódó, harmadik kétharmad, demográfiai válság, világméretű összeesküvés, árva gyermekek, milligramnyi irónia, statisztikai adat, gyermektelen férfi, emberiség jobbik, világ elébb, teljes joggal, keresztényi bölcsesség, stílusban tette, magyar kormány, véletlen műve, olyan ember, nemzet asztalára, tisztalelkű kereszténynek, politika napi, általa eddig, éppen aktuális, bornírt faszságot, gyermeke születése, férfiasságának kurvára, értékesebb tevékenység, fideszes kereszténység, választási kampány, kereszténységnek igenis, mindennapi életben, bakelitkeresztény szájtépéssel, emberi felelőtlenség, mindennapi gondok, ideje annak, szolgálatukba szegődött, emberek &#8211, társadalom nagykorúsítása, felelős döntések, népnemzeti felvilágosodásért, keresztényi szeretet, beleéléssel miért, felelős gyerekvállalás, örökbefogadási rendszer, drága szülők, olyan embernek, társadalmi megbecsültsége, mondjuk engem, egész ország, csökkenő népesség, technológiai fejlődés, társadalom elöregszik, magánnyugdíj intézményét, emberek majd, tesztoszterontól, jelentéstartalma, szaporodásügyben, szükségességével, véleményformálók, pótolhatatlannak, kereszténységnek, következményeit, végighullámzott, legnagyobbakból, rácsimpaszkodna, köztiszteletnek, legnagyobbakkal, megbecsültsége, gyerekvállalás, életfeltételei, örökbefogadási, vallalhatatlan, nagykorúsítása, jóvátehetetlen, vállalhatatlan, kijelentésének, felelőtlensége, férfiasságának, félreérthetően, valláskárosult, családbarátság, keresztényként, kategorizálást, felindulásában, kitakarodjanak, kibontakozott, körvonalazódó, ellentmondást, kereszténység, evidenciájára, hálószobáiból, bölcsességeit, megnyilvánuló, kétharmadokon, mértékegysége, szentenciával, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 34
  • e Hét: 2294
  • e Hónap: 19087
  • e Év: 152004
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.