Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ISTENI KIRÁLYSÁG KEZDETE Tudat-ugrás
  2017-01-15 17:02:41, vasárnap
 
   
  ISTENI KIRÁLYSÁG KEZDETE
Tudat-ugrás
2017. Január eleje - Üzenetek
​Felhívás január 13-a péntekre.

Az alábbi üzenetek egymástól függetlenül

az emberiség tudati ugrását jelenleg segítő Isten-i erőt taglalják.

/Milly/

​2017. január 10., kedd

Forrás: Link

Bevezetésként


Hallgass a szívedre, s tedd azt amit jónak látsz!

Tegyél fel kérdéseket ​ az alábbiakban (GÖRGESS!) és a Mellékletek között található felhívásokkal, elemzésekkel, írásokkal kapcsolatban (is) és ha megkaptad rájuk a választ, akkor és csak is akkor dönts és lépj a tettek mezejére.

Ez az év, újabb még nagyobb változásokat hoz mindannyiunk - az egész emberiség és minden egyes ember - életében.

Mivel ezt az e-mailt több helyről is megkaptam különböző formákban úgy gondoltam, hogy a hírt továbbküldöm. Egy - az eredeti Szelei Magdolna által küldött - változatot átszerkesztettem és a csatolt fájlok között elhelyeztem

A legalkalmasabbnak azonban mégsem a saját változatomat, hanem a Dombi Katalin Milly által szerkesztett változatot találtam, mely kiegészül még két fontos írással is. Ezek nagyrészt 2017 nyitányára, január kezdetére vonatkoznak, ugyanakkor érvényesek az egész előttünk álló esztendőre is.

Fontos!! Az elmúlt években jó pár közvetítéssel, csatornázással és felhívással jártunk már ,,pórul", ezért csak azt az utat kövesd, amely számodra is járható.

Figyelem!! Mindent és mindenkit fogadj fenntartással és mindent alaposan fontolj meg, mielőtt döntesz és a tettek mezejére lépsz. Gondold végig, érezz rá és legfőképpen kérdezz rá! (Tartsd ezt szem előtt az egész év során!)

Ezért is tettem be ezen e-mail Mellékletébe Dr. Czeke András Felhivása mellé a Youtube csatornán szereplő Megjegyzések-et illetve Ezt küldtem el a Lányok Asszonyok stábjának... című Vágvölgyi Katalin írt és szerkesztett ,,levél-együttest". Olvasd el, tanulmányozd ezeket az írásokat is!

Segítsék és szolgálják ezek (is) a tisztánlátást.

A Tartalom-ban egymás után következnek Az e-mailben lévő írások és a A Mellékletek között található Youtube film és írások, levelek, hozzászólások.



Baráti üdvözlettel: Szalay György Sándor
​
* * * * *

És akkor következzék a Dombi Katalin Milly által szerkesztett hármas felhívás:


Tartalom

​

Az e-mailben lévő írások

​I. ​
MAGOK, MAGYAROK

a MOST születő ISTEN-i KIRÁLYSÁGUNKÉRT

Szelei Magdi és Czeke András üzenete - 2017.01.09. reggel

​II. Mihály Arkangyal Gyöngyszemei - Dicsőség 1/11

​A BÉKE, JÓLÉT ÉS A SZABADSÁG VALÓBAN A TIÉTEK

2017-01-01

​Christine Burk által csatornázva, 2017-01-01-jén

- Fordította: Láng Péter

Forrás: Who Needs Light 2017-01-01.

​III. ​TEREMTSÜNK EGYÜTT EGY ÚJ PARADIGMÁT 2017-BEN

​2017. ELSŐ 11 NAPJA

(Patricia Cota-Roblestől www.eraofpeace.org)



A Mellékletek között található Youtube film

és írások, levelek, hozzászólások

1. Dr. Czeke András - Felhívás 2017. január 13.! + Megjegyzések • 8

Forrás:https://www.youtube.com/watch?v=UUCtes5jNyU

2. VILÁG-VILÁGOSSÁGÁNAK ÉRKEZÉSÉRE - Az üzenetet fogadta és továbbította Szelei Magdi és Czeke András 2017.01.09. reggel

3. ​Felhívás 2017 jan 13 ! - Szelei Magdolna Üzenete

4. Ezt küldtem el a Lányok Asszonyok stábjának...

- Vágvölgyi Katalin levele -
​
​* * * * *​

ISTENI KIRÁLYSÁG KEZDETE
Tudat-ugrás 2017. Január eleje - Üzenetek
2017. január 10., kedd
Forrás: http://szepjovot.blogspot.hu/2017/01/tudat-ugras-2017-januar-eleje-uzenetek.html

ISTENI KIRÁLYSÁG KEZDETE

Felhívás január 13-a péntekre. Az alábbi üzenetek egymástól függetlenül az emberiség tudati ugrását jelenleg segítő Isten-i erőt taglalják./Milly
​​
​​
MAGOK, MAGYAROK
a MOST születő ISTEN-i KIRÁLYSÁGUNKÉRT

Ma reggel, külön - külön, Czeke Andrással egy időben, egymástól függetlenül kaptuk a hírt, hogy megindult az ERŐ - tér átfordítása. Ezért egyesíteni kell szentséges erőinket. Az égi seregek teszik a dolgukat, mi pedig a pozitív energiáinkkal segítsünk a rezgés emelkedésében és készüljünk föl alázatos szívvel, a VILÁG-VILÁGOSSÁGÁNAK ÉRKEZÉSÉRE . Ő, akit befogadunk, hiszenbennünk, velünk és általunk születik meg, mert így akartuk és így van.
/Szelei Magdolna/




Link
Nimród korona -​ ​
Bagdad-Irak


Íme a kérés:

Áldott Magok Magyarok, - szépséges Nemzete NAP-ba öltözött Babba Máriának, hős fiai lányai Jézus Úrnak !

Mind, akik szerelmetes szerelemben járnak, - rügyfakasztói Szent-, Angyali NIMRÓD KORONÁNKNAK !


Áldott Mi Mindannyian!

Újévben, Vízkereszt és Gyertyaszentelő-Boldogasszony közepén,

13-án Péntek este 9 órakor

,,Magyar Nemzetemet, hűséges Népemet

térdeplő I M Á R A szólítom."

Ki-ki, épp, ahol van, TÉRDEPELJEN le, és szívét megnyitva
imádkozzon a Mindenek Teremtő Urához, aki bennünk ÉL, JÓ, és VAN, aki az EGY

Imádkozzunk együtt teljes szerelmetes HIT-tel a Kárpátok ölelésében,
a MOST születő ISTEN-i KIRÁLYSÁGUNKÉRT. Jézus Úr -Esse - Újra ELJÖVETELÉÉRT!

EGY, - egyből KETTŐ, a ,,kettő"meg ,,egy" az HÁROM, a ,,három" EGY !

Úgy legyen, - mert ÚGY VAN !

A Mén ( Nimród-Ménrót Unokái )

Az üzenetet fogadta és továbbította Szelei Magdi és Czeke András 2017.01.09. reggel

(Nagyon nagy öröm, hogy az alábbi 1/11 üzenet, ami a tudat-ugrásról tájékoztat, egybe esik az imára felszólításunk energetikai rendszerével hajrá TEREMTSÜNK EGYÜTT!
/Szelei Magdi​/​




Link
Bővebben: Link

​Mihály Arkangyal Gyöngyszemei

Dicsőség 1/11

Forrás: Who Needs Light 2017-01-01.

Ford.: Láng Péter

A BÉKE, JÓLÉT ÉS A SZABADSÁG
VALÓBAN A TIÉTEK

2017-01-01




Link
Mihály Arkangyal​ ​
-​ ​
Kijev​ ​
-​ ​
Ukrajna


Boldog, Dicsőséges Új Évet, Föld Családja!
Itt Mihály Arkangyal üzen.

Amikor együtt dolgoztok őszinte együttműködésben, együttesen és külön-külön is Felemelkedtek. Amikor a háború foglal le benneteket, amely magába foglalja az alacsony rezonanciájú vitát és egyéb dolgokat, személyesen belemész egy csökkenő spirálba, és lassítod a haladást az Isteni Fénynek a Földön való helyreállítása felé, beleértve a Szabadság Alapok globális kibocsátásának menetét. Akár tudatában vagy ennek, akár nem, nincs jelentősége. A választásod a meghatározó, hogy szeretetben élsz vagy nem.

Amint ezt már nyilvánvalóvá tette az Isteni Felemelkedés Földi Csapata, a Mennyei Társaság olyan megbízható hírvivők által, mint Patricia Cota-Robles (amint alábbi Újévi Üdvözletéből látható) és mások, ennek a különleges évnek a kezdetén, bejelentettük és elhozzuk a Szeretet Fény ajándékait Istentől.

Én, Mihály Arkangyal egy örömteli megbízást kaptam Istentől, hogy elhozzak nektek - összhangban az Atya/Anya Istennel és a Mennyei Társasággal - egy inspiráló és fénnyel teli üzenetet 2017. első tizenegy napján, hogy segítsem Ébredéseteket és Felemelkedéseteket. Természetesen az Isten Terve a Föld számára ebben az időben az, hogy a globális Ébredést biztosítsa számos eseményen át, beleértve a Szabadság és Jóléti Programokat, a valuták átváltását (megj.: nemesfém fedezetűre) és az ideiglenes NESARA kormányok létrejöttét.

A szerető erőfeszítések minden apró mozzanata, a Tudatosság ébredésének minden pillanata, minden érzékelhető választás az akaratod feladása, Isten akaratáért tekintetében, felhalmozódó és öröklétű. Emelkedhetsz vagy visszaeshetsz minden egyes döntéssel, amit meghozol. Minden esetben, minden helyzetben visszavetheti mások eredményeit, a közös álmunkat, "A szabadság mindenki számára az Új Aranykorban" -t.

Az Isteni Igazság soha nem kisebbít, szid, dorgál vagy megaláz, az Isteni Igazság megteremti a Világosságot.

Mihály Arkangyal vagyok, aki a Fényben áll veled, vagy érted - ahogy választasz.

(​​Christine Burk által csatornázva, 2017-01-01-jén.)




Link

TEREMTSÜNK EGYÜTT
EGY ÚJ PARADIGMÁT
2017-BEN

(Patricia Cota-Roblestől: Link)

2017. január 1. = 1-1-1, 2017. január 11-ig: =1-11-1 vagy 11:11

Amint 2017-be érkeztünk, az Ébredő Emberiség és a Mennyei Társaság megnyitotta a terepét egy paradigmaváltásnak, amely lehetővé teszi az Emberiség tömegeinek, hogy meghaladják a negativitást, amely a felszínre taszította a tisztítást olyan sokkoló és tumultuózus események során, amelyek 2016-ban történtek. Tudom, az túl szép lehet ahhoz, hogy igaz legyen, de ez csak azért van, mert elfelejtettük annak Igazságát, hogy kik vagyunk, és miért vagyunk a Földön ebben a kedvező időben. Kérlek, olvassátok ezt a teljes hírlevelet nyitott szívvel és elmével és kérjétek az Én Vagyok Jelenléteteket, hogy feltárja számodra a te életbevágóan fontos részedet a 2017-re vonatkozó Isteni Terv ezen részében. Hatalmad van azon túl is, amiről tudsz, és az idő, hogy kifejezd Isteni Potenciálodat, MOST VAN!

Amikor hibát követünk el azzal, hogy csak a külső látszat alapján ítéljük meg a dolgokat, úgy tűnik döntő jelentőségű, néha meg éppen reménytelen, de semmi nem állhat messzebb az Igazságtól. A Fény Lényei a Világos Igazság Birodalmaiban dolgoznak szívósan, hogy segítsenek mindnyájunknak emlékezni arra, hogy multidimenzionális Lények vagyunk, akik a Tudatosság különböző szintjein funkcionálunk egyidejűleg.

Azt akarják, hogy TUDJUK, hogy a fizikai sík, a Föld, amit mi olyan reálisnak gondolunk, a legkevésbé reális az összes a dimenzióhoz képest, amiben időzünk, és ez a fizikai sík a legutolsó dimenzió, hogy tükrözze a változásokat, amelyet az Ébredő Emberiség az Isteni Győzedelmlességgel közösen teremt az Okozatok Birodalmában, ahol minden kezdődik.

Az Új Föld az Okozatok Birodalmában 2012. december 21-22-én született. 2016-ban elértük az energia, a rezgések és a tudatosság kritikus tömegét, amely lehetővé tette, hogy az Isteni Tökéletesség Első Oksága portálját a teljes szélességére kitárjuk. Ez most azt jelenti, hogy a tökéletesség rendszerei az Új Föld számára, akadálytalanul áramolnak be ennek a bolygónak a mentális és érzelmi rétegeibe. Ezek a rendszerek rezonálnak az Isteni Szeretetnek, az Egységnek, Minden Élet Tiszteletének, az Örök Békének és az Isteni Végtelen Bőség Transzfigurációjának 5. Dimenziós Kristály frekvenciáival. De annak érdekében, hogy ezek a rendszerek érzékelhetően megjelenjenek mindennapi életünkben, neked, nekem és az Emberiség többi részének segítségül kell hívni az Isteni Fényt, hogy átalakítsa a Föld felszínének negativitását. Aztán fel kell hatalmaznunk a tökéletesség rendszereit Isten Oksági Testéből, hogy szabadon fókuszáljon azokra, gondolatainkkal, érzelmeinkkel, szavainkkal, cselekedeteinkkel, emlékezetünkkel és hiteinkkel.

2017. első 11 napja lehetőséget nyújt számunkra, hogy a Föld és minden élőlénye átkatapultáljon a Fény felé történő erőteljes haladásra. A Fénynek ez az Ajándéka a Magasságból nem csak azáltal meghatározó, hogy segítse az Emberiség Ébredését, hanem, hogy az Emberiség mint tömeg legyen a Nyitott Ajtó a tökéletesség rendszerei számára az Új Földön.

Isten Anyánk/Apánk és a Mennyei Társaság megerősítette, hogy a legnagyobb szükség arra van 2017. idejére, hogy az Új Földről való tökéletesség rendszerei, amelyek társulnak az Örök Békével és Isten Végtelen Bőségével, kézzel fogható valósággá váljanak minden egyes ember számára a Földön. Hogy segítsük a Fény Lényeinek ezt a sürgős szükségletű idejét, megadatott nekünk a Fény olyan aktivitása, amelyet már ez a hírlevél is tartalmaz. Az Atya/Anya, Istennek ezek az önzetlen Követei azt üzenik, hogy fel akarják erősíteni fohászainkat az ezerszeresére minden időben, amikor részt veszünk a Fény eme aktivitásában.

Kérlek, hallgassatok a Szívetekre
és legyetek a Béke Vezető Jelenléte
és az Isten Fényére Nyitott Ajtó erőssége, amely Isteni Sorsfeladatotok
ebben a Kozmikus Pillanatban.




Link

​​
2017. ELSŐ 11 NAPJA

A Mennyei Társaság szerint a Fény példátlan beáramlása lesz a Földön lerögzítve minden egyes ember Szív-Lángjának Istensége jelenlétével az ő ÉN VAGYOK TELJES JELENLÉTE által, 2017. első 11 napja folyamán. Ezután minden egyes ember ÉN VAGYOK JELENLÉTE képessé válik ezt a Fényt használni, hogy segítse vele saját felgyorsult Átalakulását az év hátralévő részében.

A Fény Lényei arról tájékoztattak minket, hogy a Fénynek ez az új frekvenciája hozzájárul, hogy elhozza a tökéletesség rendszereinek Igazságát az Új Földre az Emberiség tömegeinek szívébe és tudatos elméjébe.

Ennek az Igazságnak a realitása lesz a kritikus faktor az Emberiségnek a félelemből való kiemelkedése és az emberek elutasító reakciói letisztításának kiteljesítésére, amelyek a felszínre lökődtek az egész bolygón a 2016. évi események során. Ez egy élet-átalakító faktor is lesz a tökéletesség rendszereinek megnyilvánulására az Új Földön az Örök Békével és az Isteni Végtelen Bőséggel együtt.

Numerológiailag 2017. az EGY év, 2+0+1+7=10 és 1+0=1. Az Egy az a szám, ami az újjászületést, az átalakulást és a kezdeteket jelenti. Újév napja, 2017. január 1. 1 év, 1 hónap és 1 nap lesz= 1+1+1. Tizenegy nappal később, 2017. január 11., 1 év, 1 hónap és 11 nap lesz, = 1-11-1 vagy 11:11.

A tizenegy, a fizikainak az Istenivé való átalakulása mesterszámára utal. 11:11 a szent geometrikus kód az Emberiség DNS-ében, amely az Emberiség Ébredésének kezdete sok évtizeddel ezelőtt. Sok ember már megfeledkezett Ébredésünknek erről a finom motíválójáról, de a Fény új frekvenciáival januárban vissza fogjuk kapni és azt mondjuk, hogy többé már nem ez lesz a helyzet.

Az első lépés számunkra a Fénynek ebben az Aktivitásában, hogy Átalakítsuk a felszíni negativitást.




Link

Megjegyzés: Rámeditáltam, és igazolást kaptam mindezekre az égiektől. Egyébként a 13-a péntek is az átalakulásról szól, a fizikaiból az Isten-ibe. Most nem kell ehhez meghalni, ebben a fent leírt óriási energiák segítenek. /Milly

Bejegyezte: Dombi Katalin Milly
Dátum:
2017. január 10., kedd
10:26

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: átszerkesztettem, együttműködésben, gondolatainkkal, kiteljesítésére, sorsfeladatotok, királyságunkért, emlékezetünkkel, letisztításának, gyertyaszentelő, numerológiailag, átkatapultáljon, jelenléteteket, mindnyájunknak, frekvenciáival, helyreállítása, megfeledkezett, felszólításunk, kibocsátásának, akadálytalanul, világosságának, csatornázással, eljöveteléért, megerősítette, természetesen, ébredéseteket, boldogasszony, funkcionálunk, fenntartással, tisztánlátást, birodalmaiban, hozzászólások, elfelejtettük, átalakulásról, mesterszámára, tájékoztattak, aktivitásában, alábbi üzenetek, emberiség tudati, tettek mezejére, egész emberiség, e-mailt több, hírt továbbküldöm, eredeti Szelei, csatolt fájlok, legalkalmasabbnak azonban, saját változatomat, egész előttünk, elmúlt években, utat kövesd, e-mailben lévő, pozitív energiáinkkal, rezgés emelkedésében, KIRÁLYSÁG KEZDETE Tudat-ugrás, KIRÁLYSÁG KEZDETE, Szelei Magdolna, Dombi Katalin Milly, Mellékletébe Dr, Czeke András Felhivása, Lányok Asszonyok, Vágvölgyi Katalin, Szalay György Sándor, ISTEN-i KIRÁLYSÁGUNKÉRT, Czeke András, Mihály Arkangyal Gyöngyszemei, JÓLÉT ÉS SZABADSÁG VALÓBAN TIÉTEK, Christine Burk, Láng Péter, Needs Light, TEREMTSÜNK EGYÜTT EGY ÚJ, Patricia Cota-Roblestől, Szelei Magdi, Szelei Magdolna Üzenete, Czeke Andrással, VILÁG-VILÁGOSSÁGÁNAK ÉRKEZÉSÉRE, Áldott Magok Magyarok, Nemzete NAP-ba, Babba Máriának, Jézus Úrnak, Angyali NIMRÓD KORONÁNKNAK, Áldott Mi Mindannyian, Magyar Nemzetemet, Mindenek Teremtő Urához, Jézus Úr, Újra ELJÖVETELÉÉRT, Nimród-Ménrót Unokái, TEREMTSÜNK EGYÜTT, Szelei Magdi​, JÓLÉT ÉS SZABADSÁG, VALÓBAN TIÉTEK, Mihály Arkangyal​, Dicsőséges Új Évet, Föld Családja, Mihály Arkangyal, Isteni Fénynek, Szabadság Alapok, Isteni Felemelkedés Földi Csapata, Mennyei Társaság, Patricia Cota-Robles, Újévi Üdvözletéből, Szeretet Fény, Anya Istennel, Mennyei Társasággal, Isten Terve, Jóléti Programokat, Isteni Igazság, Ébredő Emberiség, Vagyok Jelenléteteket, Isteni Terv, Isteni Potenciálodat, MOST VAN, Fény Lényei, Világos Igazság Birodalmaiban, Isteni Győzedelmlességgel, Okozatok Birodalmában, Isteni Tökéletesség Első Oksága, Isteni Szeretetnek, Minden Élet Tiszteletének, Örök Békének, Isteni Végtelen Bőség Transzfigurációjának, Dimenziós Kristály, Isteni Fényt, Isten Oksági Testéből, Emberiség Ébredését, Nyitott Ajtó, Isten Anyánk, Örök Békével, Isten Végtelen Bőségével, Fény Lényeinek, Béke Vezető Jelenléte, Isten Fényére Nyitott Ajtó, Isteni Sorsfeladatotok, Kozmikus Pillanatban, Szív-Lángjának Istensége, VAGYOK TELJES JELENLÉTE, VAGYOK JELENLÉTE, Isteni Végtelen Bőséggel, Emberiség DNS-ében, Emberiség Ébredésének,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Magamnak  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  jó reggelt  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péterre emlékezünk  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  39 ígéret  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Paul David Tripp Április 12  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Előfordul, hogy  Paul David Tripp Április 14  Vannak emberek  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  A felvilágosodás...  Horváth Szilvia tollából  Alvó cica  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Pitypang szökőkút  Jázmin  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Töröld le  A gyulladáscsökkentő és csonte...  James Allen  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Baranyi Ferenc - N i n c s  Somlyó Zoltán - Orgonával  Mindent de mindent visszakap  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Minden tavaszból őrizz..  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Paul David Tripp Április 12  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
alábbi üzenetek, emberiség tudati, tettek mezejére, egész emberiség, e-mailt több, hírt továbbküldöm, eredeti Szelei, csatolt fájlok, legalkalmasabbnak azonban, saját változatomat, egész előttünk, elmúlt években, utat kövesd, e-mailben lévő, pozitív energiáinkkal, rezgés emelkedésében, üzenetet fogadta, tudat-ugrásról tájékoztat, imára felszólításunk, háború foglal, alacsony rezonanciájú, csökkenő spirálba, különleges évnek, örömteli megbízást, globális Ébredést, valuták átváltását, ideiglenes NESARA, szerető erőfeszítések, akaratod feladása, közös álmunkat, szabadság mindenki, felszínre taszította, tisztítást olyan, kedvező időben, teljes hírlevelet, 2017-re vonatkozó, külső látszat, legkevésbé reális, dimenzióhoz képest, legutolsó dimenzió, tudatosság kritikus, teljes szélességére, tökéletesség rendszerei, rendszerek rezonálnak, rendszerek érzékelhetően, tökéletesség rendszereit, legnagyobb szükség, sürgős szükségletű, önzetlen Követei, ezerszeresére minden, tökéletesség rendszereinek, realitása lesz, kritikus faktor, félelemből való, emberek elutasító, felszínre lökődtek, egész bolygón, élet-átalakító faktor, kezdeteket jelenti, szent geometrikus, finom motíválójáról, első lépés, felszíni negativitást, 13-a péntek, átalakulásról szól, fent leírt, átszerkesztettem, együttműködésben, gondolatainkkal, kiteljesítésére, sorsfeladatotok, királyságunkért, emlékezetünkkel, letisztításának, gyertyaszentelő, numerológiailag, átkatapultáljon, jelenléteteket, mindnyájunknak, frekvenciáival, helyreállítása, megfeledkezett, felszólításunk, kibocsátásának, akadálytalanul, világosságának, csatornázással, eljöveteléért, megerősítette, természetesen, ébredéseteket, boldogasszony, funkcionálunk, fenntartással, tisztánlátást, birodalmaiban, hozzászólások, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 276
  • e Hét: 2597
  • e Hónap: 7335
  • e Év: 113479
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.