Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezek tényleg elhitték, hogy jövőre a Fidesz fogja vezetni Eu
  2018-05-14 20:16:15, hétfő
 
  Ezek tényleg elhitték, hogy jövőre a Fidesz fogja vezetni Európát is


Molnár Bálint | Ma | 12:12

Még alig van dél, és miközben nagyban folyik Orbán miniszter-jelöltjeinek bizottsági kirakatmeghallgatása, már meg is született a nap kommentje, a nap fideszes röffentése, az überelhetetlen arrogancia ügyeletes megnyilatkozása, ímhol:

Az Európai Unió vezetői akkor járnának el igazi demokrataként, ha nem sürgetnék a kötelező betelepítési kvótáról szóló döntés elfogadását, hanem azzal megvárnák a 2019-es európai parlamenti választás végeredményét és az új parlamentre bíznák a döntést, ugyanis a 2014-es választáskor még nem volt az európai közbeszéd egyik legfontosabb témája a migráció.

Mondotta mindezt a józsefvárosi polgármesteri fotelből - újrahasznosított üzemmódban - a parlamenti patkóba, annak is a fideszes frakcióvezetői székébe katapultált Kocsis Máté, aki arról híresült el az én közgondolkodásomban (képzavar, na és?), hogy ő nem buzeráns márpedig. Mivel ez senkit nem érdekelt se addig, se azóta, szorítkozzunk a lényegre: Kósa Lajos és Németh Szilárd hasonló, beszélésre alkalmas szervei helyett ezután e nagyszerű ember tápcsatornájának felső részén fognak érkezni az arcunkba azok az iránymutatások, hogy éppen ki ellen, mikor, miért harcolnak ők a kétharmadukkal.

A Migráns1 nevű, közpénzből pártpropgandát nyomó kanálison Kocsis arról lamentált, amiről évek óta lamentál az államnak pártja. Hogy tudniillik semmi más kínunk, bajunk nincs, mint Brüsszel bevándorláspolitikája. Nincsen szegénység, nincsenek kilakoltatások, a Fidesz senkit nem rugdos az árokba, aki haszontalan számára, az oktatási rendszerünk hasít, versenyképes, színvonalas, már a bezzegfinneket is leköröztük, olyan soha nem fordulhat elő, hogy használt tű áll a gyanútlan kórházi látogató lábába, a kitántorgott magyarok tömött sorokban érkeznek haza új életet kezdeni, mindenki abban hihet, azt szerethet, akit akar, azért nem fogják keresztre feszíteni és nyilvánosan lejáratni, senkinek nem kell aggódnia, hogy elveszíti a munkahelyét, például a nyomorúságos közmunkáját, ha a főnöke színe előtt bírálni merészeli a rendszert, stb.

Nem, ezek már mind megoldódtak, úgyhogy tényleg csak Brüsszel leigázása maradt hátra. Mer' az identitásunk, meg a kultúránk, meg a Mészároslölők számlájára talicskázott jövőnk, meg a tyúkszaros biztonságunk megvédése az első. És az utolsó. És az egyetlen dolog, amire felhatalmazta őket a nép. Az oly ismerős fideszes tudathasadás jegyében Mátéka így magyarázott a mikrofonállvány néninek, vagy bácsinak:

A Fidesznek az a feladata, hogy segítse a kormányt Magyarország identitásának, kultúrájának, jövőjének és biztonságának megvédésében.

Ebben a helyzetben még a nyári szünet előtt szeretnék befejezni az Országgyűlésben a “Stop Soros" törvénycsomag részletes vitáját, így legkésőbb július elejéig lehetőség nyílik a javaslat elfogadására.

Ugyanakkor a választók akaratából, a Fidesz-KDNP kétharmados többségének birtokában lehetőség nyílt annak az alaptörvény-módosításnak az elfogadására is, amely kimondja, hogy az Országgyűlés felhatalmazása nélkül idegen népesség nem telepíthető be Magyarországra; ez a módosítás 2016-ban a Jobbik “árulása" nyomán bukott el.

Nem számít arra, hogy az ellenzék konstruktív politikát folytat a törvényhozásban. Annál is inkább, mert már az Országgyűlés alakuló ülésén bohózat volt az ellenzék viselkedése. Durva vitákra számítanak, ám erre felkészültek. (MTI)

Ha már Navracsics úr volt oly jó, hogy bearanyozta a napom kezdését, fordítsuk le a vadiúj frakcióvezető úr témába vágó halandzsáit.

Kocsis úgy tesz, mintha a Fidesz nevű parlamenti párt és a Fidesz nevű kormánypárt két különálló, önálló gondolkodási joggal és döntési lehetőséggel felruházott entitás volna, amelyek bár olykor különböző álláspontokat képviselnek, a jó ügyek mentén összefognak, mer' az ország érdeke úgy kívánja meg, és akkor ők ezért segítik egymást. Mer' ők valójában nem egy és ugyanaz az egy cég, amelyik Orbán akaratának engedelmeskedik, bólogatva, visszakérdezés nélkül végrehajt, hanem.

Kocsis úgy tesz, mintha a magyar parlamentben az utóbbi években bármilyen típusú vitának akár csak a halvány reménye felvillant volna, és kultúremberek civilizált módon érveket sorakoztattak volna fel egymás mellé, egymással szemben. Nem, bazmeg, a boldogkarácsonyozás, a házelnöki bunkóság és mindenkit leugatás, a függöny mögé bújás - ez megy évek óta, úgyhogy valaki magyarázza el Kocsisnak, hogy mekkora ciki azzal jönni, hogy ők bármiről is vitázni akarnának, amikor évek óta egyik napról a másikra átnyomják a gombnyomogató brigádjukkal azt, amit Orbán reggel a budin ülve éppen kitalált.

Kocsis úgy tesz - és ez a legviccesebb -, mintha 2019-ben már a Fidesz és külön Orbán vezetné az Európai Uniót, az Európai Parlamentet, úgyhogy most azt találták ki, hogy megint a valóságot görbítik hozzá a Fidesz szép reményeihez. Tehát miután arra számítanak, hogy az Európai Néppárt és az európai baloldal gyengülését, pozícióvesztését hozza a jövő évi EP-választás, az Orbán-rajongó szélsőséges erők megerősödése mellett, most azt fogják nyomatni, hogy mivel 2014-ben még nem volt téma a migráció, az akkor megválasztott EP kurvára ne döntsön ebben a kérdésben. Várják meg, ameddig a Fidesznek kedvez a konjunktúra és majd akkor ráérünk foglalkozni a migrációval.

Ilyen undorító, köpönyegforgató bandát tényleg nem látott a világ, komolyan mondom, sokadszorra mondom. Tehát nem az a lényeg, hogy a Fideszt hatalomba betonozó magyaremberek biztonsága okán, meg az egész keresztény Európa érdekében mielőbb szülessen meg egy mindenki számára megnyugtató döntés a migráció kezeléséről, megfékezéséről, hanem hogy majd akkor döntesenek erről, amikor a Fidesz számára úgy állnak a csillagok. Mert aki nem így tesz, az nem is demokrata. Addig is ők még egy évig boldogan szurkálják a ködöt, suhogtatják a régivágású fakardot, stopsorosoznak, vinnyognak, sápítoznak, hogy mindmeghalunk, mer' a migránsok és Brüsszel.

Tökéletes terv, mit ne mondjak. A nem létező Soros-terv is elszégyellheti magát emellett.

https://kolozsvaros.com/rovidek/ezek-tenyleg-elhittek-hogy-jovore-a-fidesz-fogja- vezetni-europat-is/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: újrahasznosított, tápcsatornájának, pozícióvesztését, engedelmeskedik, megnyilatkozása, országgyűlésben, mikrofonállvány, köpönyegforgató, törvényhozásban, elszégyellheti, bezzegfinneket, überelhetetlen, iránymutatások, felhatalmazása, stopsorosoznak, megfékezéséről, frakcióvezetői, visszakérdezés, magyarországra, pártpropgandát, kilakoltatások, kétharmadukkal, biztonságának, magyaremberek, sorakoztattak, gombnyomogató, álláspontokat, polgármesteri, törvénycsomag, identitásának, demokrataként, mindmeghalunk, végeredményét, mészároslölők, frakcióvezető, kultúremberek, überelhetetlen arrogancia, kötelező betelepítési, 2019-es európai, 2014-es választáskor, európai közbeszéd, józsefvárosi polgármesteri, parlamenti patkóba, fideszes frakcióvezetői, arcunkba azok, államnak pártja, oktatási rendszerünk, gyanútlan kórházi, kitántorgott magyarok, nyomorúságos közmunkáját, főnöke színe, tyúkszaros biztonságunk, Molnár Bálint, Európai Unió, Kocsis Máté, Kósa Lajos, Németh Szilárd, Stop Soros”, Európai Uniót, Európai Parlamentet, Európai Néppárt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Elköszönt  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png cica  Hogy lehet megtartani  Kaffka_Margit  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Annuska bar...  képre írva  Jó éjszakát  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Png férfi  Egy lelki imádság  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  Png férfi  s immár én is felragyogva, ért...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A boldog családok mind hasonló...  Akik bántanak téged  Akik bántanak téged  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png lepke  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Hogy lehet megtartani  George Gordon Lord Byron: Inez...  Minden harmadik...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Szép álmokat!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Png fotel  Nem tudhatod  Nevem  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Soha ne kedvezz...  A boldog családok mind hasonló...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png virág  Fehér virág  Png lepke  Png nő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Albert Einstein gondolata  Nagyon különös  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png nő  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Julian Brass gondolata  Png virág 
Bejegyzés Címkék
überelhetetlen arrogancia, kötelező betelepítési, 2019-es európai, 2014-es választáskor, európai közbeszéd, józsefvárosi polgármesteri, parlamenti patkóba, fideszes frakcióvezetői, arcunkba azok, államnak pártja, oktatási rendszerünk, gyanútlan kórházi, kitántorgott magyarok, nyomorúságos közmunkáját, főnöke színe, tyúkszaros biztonságunk, egyetlen dolog, mikrofonállvány néninek, kormányt Magyarország, nyári szünet, javaslat elfogadására, választók akaratából, módosítás 2016-ban, ellenzék konstruktív, ellenzék viselkedése, napom kezdését, vadiúj frakcióvezető, ország érdeke, magyar parlamentben, utóbbi években, halvány reménye, házelnöki bunkóság, függöny mögé, másikra átnyomják, gombnyomogató brigádjukkal, budin ülve, valóságot görbítik, európai baloldal, akkor megválasztott, egész keresztény, mindenki számára, migráció kezeléséről, évig boldogan, régivágású fakardot, újrahasznosított, tápcsatornájának, pozícióvesztését, engedelmeskedik, megnyilatkozása, országgyűlésben, mikrofonállvány, köpönyegforgató, törvényhozásban, elszégyellheti, bezzegfinneket, überelhetetlen, iránymutatások, felhatalmazása, stopsorosoznak, megfékezéséről, frakcióvezetői, visszakérdezés, magyarországra, pártpropgandát, kilakoltatások, kétharmadukkal, biztonságának, magyaremberek, sorakoztattak, gombnyomogató, álláspontokat, polgármesteri, törvénycsomag, identitásának, demokrataként, mindmeghalunk, végeredményét, mészároslölők, frakcióvezető, kultúremberek, szorítkozzunk, felhatalmazta, megválasztott, módosításnak, legfontosabb, választáskor, kitántorgott, országgyűlés, elfogadására, megvédésében, tudathasadás, biztonságunk, talicskázott, identitásunk, magyarország, kultúrájának, megerősödése, felkészültek, nyomorúságos, józsefvárosi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 529
  • e Hét: 6261
  • e Hónap: 17372
  • e Év: 170868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.