Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fidesz meg a térdét csapkodja a röhögéstől
  2018-05-20 10:09:01, vasárnap
 
  A Fidesz meg a térdét csapkodja a röhögéstől

Molnár Bálint | Május 19, Szombat | 8:00

Kellemes szép tavasznyári reggelt! Úgy értettem a kollégától, hogy lehet füvet nyírni immár, de nekem most nincs időm, meg füvem sincs, amit lenyírhatnék hirtelen, úgyhogy inkább megírom a jóreggelt posztot. Amelyben - szintén a kollégától - felhatalmazást kaptam arra, hogy az ellenzékkel is foglalkozzam, hát hiszen dübörög a fejetlenség, a marhaság, a dilettáns, megélhetési szarrágás az ellenzéki oldalon.

Történik mindez azt követően, hogy kiderült: az MSZP-ben halvány fingja nem volt senkinek arról, hogy Molnár Gyula pártelnökként (azaz saját hatáskörben!) még februárban lezsírozta Fodor Liberális Gáborral, hogy a nagyjából mérhetetlen, nagyjából egyszemélyes párt évi 60 millió forintot kap az MSZP-től. Ezek után megalakult a Párbeszéd ötfős frakciója, amelybe Szabó Tímea, Burány Sándor, Tordai Bence és Karácsony Gergely mellé beült az MSZP-Párbeszéd lista 15. helyéről mandátumot szerzett liberális Bősz Anett is. Aki tegnap egy sajtótájékoztatón aztán bejelentette, hogy kilép a frakcióból, miután nem látja biztosítottnak a liberális értékek képviseletét (wtf????!!!!) az MSZP-Párbeszéddel kötött választási együttműködés keretében. Vagyis, amit a választási kampányban még biztosítottnak látott Fodor Gábor és ő is, azt az elmúlt hetekben már nem.

Vegyük hozzá ehhez Szabó Tímea állításait is, aki szerint a Liberálisok nem szóltak Bősz Anett kilépéséről, őt a Párbeszéd frakcióvezetőjeként az Országgyűlés hivatala kereste meg. Másfelől Szabó úgy véli, Fodor Gábor egy politikai élősködő, aki mindig többet akart kifacsarni partnereiből, mint amit politikai teljesítménye indokolt volna. És bár az éppen darabjaira hulló Párbeszéd-frakció vezetője szerint nem titok: a Liberálisokkal úgy állapodtak meg, hogy az ötfős frakció költségvetésének 25 százalékával gazdálkodhat Bősz Anett, arra a kérdésre baszottul nem sikerült válaszolnia neki sem - pedig itt van valahol az eb elhantolva -, hogy ha ilyen jó véleménnyel van Fodorról (én a magam részéről maximálisan osztom ezt a véleményt), akkor egyáltalán mi a búbánatos francért állapodtak meg vele és mit nyert az MSZP-Párbeszéd a Liberálisokkal? Mit lehet lehet erre egyáltalán mondani? Azon kívül, hogy a Fidesznél a térdüket csapkodják a röhögéstől, és teljes joggal?

Tehát Fodor Megélhetésipolitikus Gábor kilobbizott a mérhetetlen pártjának egy befutó helyet az MSZP-Párbeszéd listáján, hozzájárult ahhoz, hogy frakciót alakítsanak, mert így évi 135 millió forintos támogatás jár nekik, és elvileg több interpellálási, megszólalási lehetőségük is van - ami elvileg kurvára fontos, ezért is ültek be a kétharmados homokozóba -, aztán pár hét múlva Bősz úgy lép ki a frakcióból, hogy az érintettek tudják meg utoljára. Miért? Mert nem látja a liberális értékek képviseletének garanciát a Párbeszéd frakciójában ülve. És ezek az emberek akarták leváltani Orbán rezsimjét? Ezek, akik a leeső koncon veszekednek (amúgy a 135 millió 25 százaléka nem 60, csak 33-34 millió) és hátbaszúrogatják egymást a nyilvánosság előtt? És ha majd Bősz Anett nem szólalhat fel napirend előtt, akkor jobban tudja képviselni a liberális értékeket? Ezt próbálják megetetni velünk, hogy ők elvi alapon politizálnak, miközben az egész méltatlan vergődés a pénzről szól.

Életemben először kénytelen vagyok a rezsim egyik ügyeletes tányérnyalójának véleményével egyetérteni, aki a közpénzmédiában azt magyarázta:

... az MSZP most valószínűleg ki akar hátrálni a megállapodásból, mert sokkal rosszabbul szerepelt a választáson, mint várta, és így kisebb állami támogatást kap.

Namármost, ez vastagon benne van a pakliban akkor is, ha egy szakértőnek nevezett, fizetett pártfogó száját hagyta el. Igen, az MSZP történelme leggyengébb választási szereplésén van túl, de most komolyan Fodor nullaegésznemtomhányszázalékos pártja tartja sakkban az ellenzéket? És tényleg van olyan, hogy egy pártelnök a pártja tudta nélkül pénzről egyezkedik politikai élősködőkkel? És Molnár Gyula még mindig az MSZP tagja? És tényleg ezt az egész cirkuszt így, ebben a formában kellett beletolni az ország pofájába? És akkor még mindig van valaki, aki megsértődik, ha azt írjuk, hogy előbb ezt az ellenzéket kell eltakarítani, mert különben soha semmi nem lesz itt? Nincs több kérdésem, lesújtó ez az egész. Majdhogynem tragikus.

És nem azért, mert én most öncélúan rugdosni akarnám azokat, akik egyébként is a földön fetrengenek, persze néhány nagyságrenddel nagyobb egzisztenciális biztonságban agonizálnak politikailag a Fidesz árnyékában, mint sokan ebben az országban. Hanem például azért, ami az Országgyűlésben tegnap is történt. Ahol a Fidesz egyszerűen nem hajlandó tudomást szerezni arról, hogy mások is vannak abban az istenverte parlamenti patkóban rajtuk kívül. Orbán pofázott, az ellenzék nem kapott szót, majd amikor napirend után mégis megszólalhattak, már csak a kétharmados bagázs hűlt helyének szónokolhattak. Már aki élt ezzel a lehetőséggel, mert a Jobbikon kívül senki más. Nem csoda, hiszen egymás gyepálásával és az ellenzék nem létező erejének további szétforgácsolásával vannak elfoglalva. Ezért aztán minden is bejön a Fidesznek, és újabb négy évig ez lesz: úgy tesznek majd, mintha nem lenne ellenzék, és ebben minden támogatást megkapnak a médiájuktól, amelyik semmiről nem fog beszámolni, ami esetleg ellenzéki oldalról elhangzik. Hát ja, ha innen nézzük, tökmindegy, hogy Bősz Anett felszólalhat napirend előtt, vagy nem. A lényeg, hogy majd képviselje a liberális értékeket az üres fideszes padsorok előtt.

Közben Vajna Bandi közpénzen vásárolt, közpénzen fenntartott szennykanális-birodalma, a TV2 Csoport továbbra sem fizet jogdíjat a szerzői jogdíjak hazai jogkezelő szervezetének, az Artisjusnak. Amelyik így kénytelen bírósághoz fordulni. A szervezet tájékoztatása szerint még sosem fordult elő olyan, hogy egy ekkora kaliberű csatorna nem szolgáltatott adatokat az Artisjus felé. Najó, de Vajna Bandi mégiscsak Vajna Bandi, faszságokkal nem szabad őt zaklatni.

Szerencsére Tállai András is fölöttébb elégedett magával, erről a lopott pénzből működő Magyar Időknek nyilakozott ő, egyben bejelentette: nem vezeti a jövőben a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, hanem a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkáraként dolgozik tovább. Jól van, ott is jó helyen lesz, mint mindenhol, ahol avatni, szalagot elvágni, a semmit megtekinteni, a semmibe bámulni, árat csökkenteni, alapkövet letenni, penészes falakat felavatni kell.

Mi pedig érjük be a maszlagokkal: mi vagyunk Európa jövője és mi vagyunk Európa leggyorsabban fejlődő régiójának zászlóshajója. Jól van akkor, remélem, ezt mindenki érzi a saját bőrén is. Hát persze. Jó hétvégét mindenkinek, még jelentkezünk!


https://kolozsvaros.com/rovidek/a-fidesz-meg-a-terdet-csapkodja-a-rohogestol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hátbaszúrogatják, költségvetésének, államtitkáraként, tányérnyalójának, egzisztenciális, közpénzmédiában, megszólalhattak, országgyűlésben, megállapodásból, biztosítottnak, interpellálási, liberálisokkal, szónokolhattak, nagyságrenddel, felhatalmazást, képviseletének, leggyorsabban, szervezetének, együttműködés, zászlóshajója, szennykanális, szolgáltatott, tájékoztatása, pártelnökként, teljesítménye, partnereiből, gyepálásával, bejelentette, élősködőkkel, véleményével, politizálnak, foglalkozzam, gazdálkodhat, jelentkezünk, százalékával, képviseletét, térdét csapkodja, jóreggelt posztot, kollégától –, ellenzéki oldalon, nagyjából mérhetetlen, sajtótájékoztatón aztán, liberális értékek, választási kampányban, elmúlt hetekben, politikai élősködő, éppen darabjaira, ötfős frakció, kérdésre baszottul, magam részéről, búbánatos francért, térdüket csapkodják, Molnár Bálint, Molnár Gyula, Fodor Liberális Gáborral, Szabó Tímea, Burány Sándor, Tordai Bence, Karácsony Gergely, Bősz Anett, Fodor Gábor, Másfelől Szabó, Tehát Fodor Megélhetésipolitikus Gábor, Közben Vajna Bandi, Vajna Bandi, Szerencsére Tállai András, Magyar Időknek, Nemzeti Adó-,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
s immár én is felragyogva, ért...  Png nő  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szívem  Nem számIt  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Lóhere  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  A sors  Tavaszi kép  Akarat  Adakozás  Mai harmónia kártyám  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Fehér virág  Nem számIt  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  s immár én is felragyogva, ért...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Rátalálsz  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  képre írva  s immár én is felragyogva, ért...  képre írva  Paul David Tripp Április 20  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png ház  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kerüld el az evangélium örömén...  Mi lenne ha  Nevem  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Radikális szeretet  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Fehér virág  Minden harmadik...  Png telefon  Zilahy Lajos gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Bertolt Brecht -től idézet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Soha ne kedvezz...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy lelki imádság  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Elköszönt  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Reggel van  Szép estét  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
térdét csapkodja, jóreggelt posztot, kollégától &#8211, ellenzéki oldalon, nagyjából mérhetetlen, sajtótájékoztatón aztán, liberális értékek, választási kampányban, elmúlt hetekben, politikai élősködő, éppen darabjaira, ötfős frakció, kérdésre baszottul, magam részéről, búbánatos francért, térdüket csapkodják, mérhetetlen pártjának, befutó helyet, kétharmados homokozóba, érintettek tudják, emberek akarták, leeső koncon, nyilvánosság előtt, liberális értékeket, egész méltatlan, pénzről szól, rezsim egyik, pakliban akkor, szakértőnek nevezett, pártja tudta, egész cirkuszt, formában kellett, ország pofájába, ellenzéket kell, földön fetrengenek, istenverte parlamenti, kétharmados bagázs, üres fideszes, szerzői jogdíjak, szervezet tájékoztatása, ekkora kaliberű, lopott pénzből, semmit megtekinteni, semmibe bámulni, saját bőrén, hátbaszúrogatják, költségvetésének, államtitkáraként, tányérnyalójának, egzisztenciális, közpénzmédiában, megszólalhattak, országgyűlésben, megállapodásból, biztosítottnak, interpellálási, liberálisokkal, szónokolhattak, nagyságrenddel, felhatalmazást, képviseletének, leggyorsabban, szervezetének, együttműködés, zászlóshajója, szennykanális, szolgáltatott, tájékoztatása, pártelnökként, teljesítménye, partnereiből, gyepálásával, bejelentette, élősködőkkel, véleményével, politizálnak, foglalkozzam, gazdálkodhat, jelentkezünk, százalékával, képviseletét, faszságokkal, biztonságban, megtekinteni, felszólalhat, megszólalási, egyszemélyes, frakciójában, politikailag, valószínűleg, lehetőséggel, párbeszéddel, országgyűlés, nyilvánosság, lenyírhatnék, eltakarítani, maszlagokkal, leggyengébb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1766
  • e Hét: 4868
  • e Hónap: 15979
  • e Év: 169475
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.