Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Bevált az állambiztonság ördögi trükkje...
  2015-05-04 21:42:53, hétfő
 
   
  ...megbújnak az igazi bűnösök az ügynökök mögött"


Az ördög legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette a világgal: nem létezik. Az ismert mondás az állambiztonságra is igaz, a hálózat elérte, hogy máig ügynökökről, ügynökkérdésről, ügynökvádról beszéljünk, írjunk, ahelyett, hogy az igazi bűnösökről lenne szó. 1989 nyarán közel hétezer titkos megbízott, több mint ezer titkos munkatárs és kétszáznál is kevesebb ügynök dolgozott az állambiztonságnak. Utóbbiak voltak a kis halak - mégis őket halászták ki. Pedig nem ők jelentettek pénzért, kitüntetésekért, nőkért, utazásért - ,,hazafias alapon". Ideje tisztább vizet önteni a pohárba.

MEZŐ GÁBOR - Hamvas Intézet - írásának folytatása itt olvasható:
http://pestisracok.hu/bevalt-az-allambiztonsag-ordogi-trukkje-megbujnak-az-igazi- bunosok-az-ugynokok-mogott/



Hozzászólás arról, ami kimaradt a cikkből:

1989-ben kapóra jött nekik az NDK-sok hazánkba menekülése a saját Stázijuk elől. És megrendezték először azt a bizonyos határt megnyitó "
"Pikniket" - egy, a titkos szolgálatok (III/III-as pol oszt. a külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.

A szerepeket kiosztották és akkor már OV is megkapta az övét... Majd 1989 jun. 16-án Nagy Imre és a többi 56-os mártír "újratemetését" is megrendezték, ahol elmondhatta azt a beszédet, amit előzőleg megkapott instrukciók szerint kellett megírnia, v. elmondania.

Azóta minden, és mindenki a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint történik és cselekszik. Senki más nem rúghat labdába!!!
Most, pedig Minden áron botrányt, és zavart akarnak kelteni , mert ki akarják provokálni azt a lázadást és a polgárháborús helyzetet, amelynek ÜRÜGYÉVEL bejöhetne a NATO és kiépíthetné végre azt a támaszpontját, amit már oly régen szeretné B. P. és az általa újjászervezett titkos szolgálati hálózat!

Nincs ebben semmi új!!! Legalább is számomra nincs!

Ezért kezdett el most Simicska kitálalni és emlegeti Orbán titk.szolg. múltját... mert a nato és a nato mögé elbújni kívánók, mint B.P. már qrvára türelmetlenek!
http://alfahir.hu/tudnak_e_a_kepviselok_orban_allitolagos_besugoi_multjarol



Ez a jobb- és baloldaliság is csakis a szavazópolgárok megtévesztésére lett kitalálva, mert van egyetlen-egy és végképpen tragikus körülmény, amiben megegyeznek és ez: annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot. Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.

Ezt a tönkretételt szolgálta az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) a (Magyar) Kommunista Ifjúsági Szövetség (M)KISZ) és az ágazati SZAKSZERVEZETEK munkahelyi szervezetei, vezetőségei rátelepedtek minden gyárra, üzemre és intézményre! Az üzemi bizottságok (ÜB) oly mértékben irányították ezen vállalatokat, üzemeket és intézményeket, hogy még sóhajtani sem sóhajthatott egyetlen műszaki- vagy gazdasági igazgató sem az ő beleegyezésük nélkül!!! Közben, pedig fizetést kaptak a vállalattól, üzemtől és intézménytől, meg reprezentációs keretet, fizetett alkalmazottakat, titkárnőkkel és titkárokkal... céges autót, fizetett sofőrrel!!!!!!!!!!!!!!!!

NNAAAAAAAAAAA ily-módon csődőltették be az oly világhírű cégeket is, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...

Nem sorolom, de MINDENÜNK megvolt és sikeresen működött, mert a benne a VÉTLEN DOLGOZÓ MAGYAR MUNKÁSOK szorgalmasan építették (főleg normában!!!) a szocializmust, csakhogy ez az elvtelen és telhetetlen népség FELÉLTE minden bevételét, majd kénytelen volt kölcsönt fölvenni az IMF-től és már bért is abból fizettek!
Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.) http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog



A FÜGGETLENÍTETT iparágazati-szakszervezeti székházakban ügyködő FÜGGETLENÍTETT szakszervezeti vezetők mellett dolgozó (ügyködő) összekötőket (hangulat)jelenések írására kötelezték!!!
Kapolyi ezekből a (hangulat)jelentésekből akkora INFORMÁCIÓMENNYISÉGRE tett szert, hogy a mai napig az egyik leggazdagabb milliomossá válhatott az un. rendszerváltozásban,

... és még ezt követően is az un. magát baloldali és a munkásemberek, a dolgozók képviseletére volt a pofáján vastagbőr magát képviselőnek jelöltetni!



Az élére állították a Kapolyi-féle MEGBÍZÓK kis MEGBIZOTTAIKAT a különböző párt- és civil szervezkedéseknek, majd, amikor kellő információval rendelkeztek a szervezkedőkről, becsődöltették azt, mint ahogy a szocializmust is tették... Funkcionáriusaikkal kampányoltak a hazug pártprogramjaikkal. Itt látható egy volt szakszervezeti funkci számára írt ajánlás az 1994-es MSZDP-vezető részéről:

Itt ismét meg kell említeni azt a bizonyos paktumot, amit agyonhallgatnak, vagy csak részben ismernek el, mintha csak az emdéef kötötte volna meg a liberálisokkal. Pedig, nem csak erről volt szó, hanem sokkal többről! A lényeg az az ÜZENET, amit közvetítettek volna a társadalom felé, ha nyilvánosságra került volna!

Ez, pedig nemcsak szüleink korosztályának jelentett üzenetet az a bizonyos "p a k t u m", hanem az előző rendszer "kompetenseinek" is! Mert, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és "tudás" adta előnyeikkel! Ők azok, akik nálunknál is jobban tudják, hogy ki az, akit el "kell" lehetetleníteni, aki elől el "kell" venni minden lehetőséget!



Írtam már korábban, hogy hazánk sorsa már akkor megpecsételődött, amikor beléptettek minket az EU-ba! Hiszen az Eurogendfor (az EU titkos gyilkos hadserege) az adott esetben nem csak rendőrségi jogokkal van felruházva, hanem szintén titkosszolgálati jogokkal is és az adott ország katonaságával szorosan együttműködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania. Szükség esetén, Eurogendfor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat, amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse. http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw


A hozzászólást szerk.: Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állambiztonságra, megpecsételődött, kertgazdálkodást, titkosszolgálati, megtévesztésére, szavazópolgárok, alkalmazottakat, ügynökkérdésről, szervezkedőkről, lehetetleníteni, helyreállítania, törvényrendelet, kitüntetésekért, proletarizálták, agyonhallgatnak, szakszervezetek, liberálisokkal, korosztályának, allambiztonsag, kompetenseinek, szakszervezeti, nyilvánosságra, megbizottaikat, középosztályát, privatizálható, magyarországon, tönkretételére, függetlenített, becsődöltették, reprezentációs, porcelángyártó, újjászervezett, képviseletére, munkásemberek, újratemetését, nnaaaaaaaaaaa, igazi bűnösök, ügynökök mögött, ördög legnagyobb, ismert mondás, hálózat elérte, igazi bűnösökről, saját Stázijuk, bizonyos határt, titkos szolgálatok, külföldi titk, szerepeket kiosztották, többi 56-os, polgárháborús helyzetet, általa újjászervezett, nato mögé, szavazópolgárok megtévesztésére, MEZŐ GÁBOR, Hamvas Intézet, Nagy Imre, HELYCSERÉS TÁMADÁS, FÜGGETLENÍTETT Magyar Szocialista Munkáspárt, Kommunista Ifjúsági Szövetség, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Lehel Hűtőgépgyára, Magyar Gyapjúfonó, Woolmark Company, Habselyem Kötöttárugyár…, Egyesült Izzólámpa, Dunai Cementművek, Magyar Gépipar, Csepel Művek…, Épület-szobrászipari Vállalat, Hollóházi Porcelángyártó Vállalat…, VÉTLEN DOLGOZÓ MAGYAR MUNKÁSOK, Kapolyi-féle MEGBÍZÓK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Alázat  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Hazára minden embernek szükség...  Png cica  Jó éjszakát  Éretlen vers  Png ház  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Png nő  Png csokor  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Mindig jusson idő nevetni  Egy hatékony szolga  George Gordon Lord Byron: Inez...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Esti kép  Png nő  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png csokor  George Byron - Ahogy itt jár -...  Jó éjszakát  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Esti kép  Erdőn  George Gordon Lord Byron: Inez...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kellemes délutánt kívánok  Mi lenne ha  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reggel van  Julian Brass gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy lelki imádság  Bounty krémes  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Minden harmadik...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Reggel van  Facebookon kaptam  Németh László tollából  210 éve született a SZÓZAT meg...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Png csokor  Alázat  Nem számIt  Akarat  Png fotel  George Gordon Lord Byron: Inez... 
Bejegyzés Címkék
igazi bűnösök, ügynökök mögött, ördög legnagyobb, ismert mondás, hálózat elérte, igazi bűnösökről, saját Stázijuk, bizonyos határt, titkos szolgálatok, külföldi titk, szerepeket kiosztották, többi 56-os, polgárháborús helyzetet, általa újjászervezett, nato mögé, szavazópolgárok megtévesztésére, kertgazdálkodást megvalósító, alulról fölhozott, saját fajtája, tönkretételt szolgálta, ágazati SZAKSZERVEZETEK, üzemi bizottságok, máig érvényben, egyik leggazdagabb, dolgozók képviseletére, pofáján vastagbőr, élére állították, különböző párt-, volt szakszervezeti, 1994-es MSZDP-vezető, bizonyos paktumot, emdéef kötötte, társadalom felé, előző rendszer, előzőleg elraktározott, adott esetben, adott ország, hozzászólást szerk, állambiztonságra, megpecsételődött, kertgazdálkodást, titkosszolgálati, megtévesztésére, szavazópolgárok, alkalmazottakat, ügynökkérdésről, szervezkedőkről, lehetetleníteni, helyreállítania, törvényrendelet, kitüntetésekért, proletarizálták, agyonhallgatnak, szakszervezetek, liberálisokkal, korosztályának, allambiztonsag, kompetenseinek, szakszervezeti, nyilvánosságra, megbizottaikat, középosztályát, privatizálható, magyarországon, tönkretételére, függetlenített, becsődöltették, reprezentációs, porcelángyártó, újjászervezett, képviseletére, munkásemberek, újratemetését, nnaaaaaaaaaaa, információval, beleegyezésük, közvetítettek, illegalitásba, elraktározott, intézményeket, türelmetlenek, szocializmust, támaszpontját, jelentésekből, forgatókönyve, polgárháborús, kötöttárugyár, katonaságával, együttműködve, szobrászipari, megrendezték, forgatókönyv, villamossági, sóhajthatott, ügynökvádról, baloldaliság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 242
  • e Hét: 1079
  • e Hónap: 9683
  • e Év: 45624
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.