Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akárhány imát is rebeg a sokoldalúan fejlett humánerőforrás
  2018-06-03 09:00:33, vasárnap
 
  Akárhány imát is rebeg a sokoldalúan fejlett humánerőforrás Orbán Viktorért, nehezen hajlik a valóság


Molnár Bálint | Június 1, Péntek | 8:00

Jó reggelt, szép és csak szebb napokat kívánok! Azoknak is, akik felhagytak már minden reménnyel. Magamat is beleértve. És nem, nem vigasztal az sem, hogy Schmidt Máriának immár papírja van a nyilvánvalóról. Hogy hazugság minden szava. Mert közben sokan azt imádják, ha beleokádnak az arcukba, hogy embereket halálukban meghurcolnak, leköpnek, hogy amit a szemükkel látnak, azt is letagadják hatalmasék, hogy történelmet hamisítanak, ha a fénylő vezércsillag és a slepp érdekei úgy kívánják. Az egy dolog, hogy a ballibsi nem ember szerintük, hogy kétes alakok szájába adják, hogy gyűlölj és attól jobb ember leszel, de szerintem az évszázad szégyene ez a nő az impertinens felsőbbrendűségével. Ezt kellene valahogy megszokni, hogy a polgárnak pereskednie kell a nyilvánvaló igazáért, vagy olyan adatokért, amelyeket joga van tudni. Mert ő fizeti muzsikát. És majd sem árt megszokni, hogy a hatalom bosszújától már a bíróságok sem fogják megmenteni.

Csak egy példa arra, hogy becsületes, tisztességes kisemberek egzisztenciáját hogyan lehet derékba törni: Ferenc 20 éve visz egy családi kisvendéglőt Budapest VI. kerületében. Ferenc 20 éve fizeti a bérleti díjat az önkormányzatnak, soha nem volt tartozása, elmaradása. Aztán a (fideszes) önkormányzat egyszer csak úgy dönt, hogy 20 év után nem hosszabbítja meg a bérleti szerződést, mert a helyiségből az Erkel Ferenc általános iskolának alakítanak ki hittantermet. Pont. Az ember, aki soha nem politizált, nem szidta a rendszert, mehet a szeme világába, miközben a kerület fideszes alpolgármestere, meg az iskola igazgatója mélyen kussol a döntés hátteréről. Ezt magyarázom mindenféle siker nélkül harmadik éve. Hogy bármikor, bárki sorra kerülhet, hogy soha semmi nem attól függ, hogy valaki tisztességes, törvénytisztelő polgár, hanem attól, hogy az elvtársaknak éppen mi vonult át az agyukon. A hittanterem, az fontos, ja.

Mindeközben: a kormány kedvenc zöldségese, a Szatmáry Kristóf nevű, aki feketemunkásokat foglalkoztatott, és nyugtát sem adott (aztán amikor a sajtó lebuktatta, kilépett a vállalkozásból), él és virul. A hatóságok egyetlen fillérre sem büntették. Vicces, hogy az ember korábban azt nyilatkozta, megfizették a büntetést. Jól van akkor.

Mert a kereszténység hazug mantrája elvileg megtartja a hatalomban azokat, akiknek a kereszténységet az ócska szemforgatás jelenti. Apropó: készült tavaly egy felmérés Európa kereszténységéről, ami pontosan megmutatja, hogy az, amibe bakelitkeresztényék kapaszkodnak, amit meg akarnak védeni, amit vissza akarnak állítani, amivel kitapétázzák a cifra nyomorúságunkat, az Európa számára nem téma. A legfontosabb tanulság: Nyugat-Európa a világ legszekulárisabb szeglete lett, egyre csökken a keresztények száma, egyre nő a vallástalanoké, és bár az emberek nagy része meg van keresztelve, már csak egy kisebbség hisz Istenben a Biblia által leírt módon. Tehát mi következik ebből? Hogy bármi is a valóság, azt hajlítani kell a csavaros észjárásunkhoz. Pedig racionális okai vannak az elvallástalanodásnak, akárhány imát is mond Kásler Miklós Orbán Viktorért. Csak ahelyett, hogy ezt felfogná a régi vágású megélhetési keresztények csürhéje, inkább köpködi egy egész kontinens szabad értékválasztását. Az emberek zöme egyre kevésbé ért egyet az egyház társadalmi kérdésekben elfoglalt álláspontjával, egyre kevésbé fogadta be a gyomruk a hittételeket, és a nyilvánosságra került egyházi botrányok sem igazán kedveztek a mélykereszténység konzerválásának. Az a helyzet, hogy lehet ezért Sorosra, meg az EU-ra, meg a nihilista büdös libsikre mutogatni, lehet azt mondani, hogy a kereszténység megtestesíti a többség értékrendjét és tűzzel-vassal védeni kell, csakhogy ez egy ordas hazugság. Orbán pedig jó érzékkel nyergelt át a tökmindegymilyenvágású kereszténydemokráciára, és jó érzékkel puffogtatja, erőlteti azt; a lényeg, hogy megint tagadni lehet a valóságot és szembe lehet menni a többséggel arra hivatkozva, hogy mi vagyunk a többség.

Amúgy én tényleg nem gondoltam volna, hogy idén is megcsinálják és imát mondanak a nemzetvezetőért a születésnapján. Valamiért azt hittem, hogy ez annyira szánalmas és égő volt már a korábbi években is, hogy a talpnyalásban nem süllyednek tovább. De sikerült. A Belvárosi Plébániatemplom nem adta fel, és a misét celebráló Osztie Zoltán plébános, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének volt elnöke is kitett magáért. Azt állította, hogy minden adott a nemzet felemelkedéséhez, másrészt azért imádkozott a hívekkel, hogy Viktor a köz javát szolgálja. Mondjuk nyolc éven keresztül csak a köz javát szolgálta, én nem is értem, hogy miért kellett ezt egyáltalán szóvá tenni. Ez annyira evidentikus, hogy beszélni se kellett volna róla. A legtanulságosabb azért mégiscsak Kásler sokoldalúan fejlett humánerőforrás jelenléte volt, akit ugyan miniszterként konferáltak fel, de a szentmise után azt mondta, magánemberként jött, nem a kormányt képviselte. És be is mutatta, hogy elődjéhez hasonlóan, neki is kiválóan fog menni a sajtó lepattintása. Rengeteg dolga van neki ugyanis, nem ér rá szóbaállni a sajtóval csak kutyafuttában, de Orbánért nem miniszteri minőségben miniszterként imádkozni az belefér. Jó kezekben van itt minden, az már tuti. Idevágó: a Kásler orvosprofesszor és tenyérjós irányítása alatt álló Emberi Erőforrások Minisztériuma alá tartozó intézmények 39,683 milliárd forinttal tartoznak beszállítóiknak. Zotya jó munkát végzett, a közel 40 milliárdos adósság bagatell!

Úgyhogy a legszebb ideje is volt, hogy a legjobb kezekbe kerüljön itt minden. Végül is csak az ország harmada él a létminimum alatt, úgyhogy van itt még tennivaló bőséggel. Igaz, hogy 2015 óta a KSH ilyen marhaságokkal nem foglalkozik, ezért a Policy Agenda idén is elvégezte a feladatot. A létminimum nem a szegénységi küszöböt jelöli, hanem azt a jövedelmet, amely az alapvető szükségleteken túli igények (pl. egy háztartási gép cseréje) kielégítését is lehetővé teszi. Nos, 2017-ben a létminimum egy főre jutó összege 90 450 forint volt, egy kétkeresős és két gyermeket nevelő család esetén pedig 262 305 forint. Ennek alapján tavaly Magyarországon a háztartások 25 százaléka élt a létminimum összegét el nem érő bevételből. Mivel azonban ezek a háztartások jellemzően nagyobb létszámúak, mint a létminimum felett élők, ezért kijelenthető, hogy a magyar társadalom 30 százaléka él olyan háztartásban, amelynek nincsen akkora bevétele, amely fedezi a létminimum összegét. Azt hiszem, elérkezett az ideje a Policy Agenda betilátásának is.

Most nincs kedvem felsorolni, hogy ezzel szemben a kormányközeli vállalkozásoknak, és külön doktor Mészároslölö érdekeltségeinek - milliárdokban kifejezve - milyen jól fut a szekér, sem arról értekezni, hogy toporzékolásügyi büszkeségünk hogyan ugatta le az ENSZ fejét, viszont egy tudományos-fantasztikus bulvárhírrel búcsúzom: Pintér Olajszőkített Sándor miniszteri biztost nevezett ki a 90-es évek bűnügyeinek felderítésére. Hát mikor lett volna ez aktuálisabb, mint 28 évvel 1990 után?

Ezen az országon már tényleg csak az ima segíthet. Vagy az sem. Ennek ellenére próbáljuk jól érezni magunkat a bőrünkben. A kellemes hétvége árnyékában, természetesen. Csókpuszipacsi!

https://kolozsvaros.com/rovidek/akarhany-imat-is-rebeg-a-sokoldaluan-fejlett-huma neroforras-orban-viktorert-nehezen-hajlik-a-valosag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vállalkozásoknak, érdekeltségeinek, felemelkedéséhez, értékválasztását, feketemunkásokat, legszekulárisabb, toporzékolásügyi, legtanulságosabb, plébániatemplom, foglalkoztatott, egzisztenciáját, kereszténységet, törvénytisztelő, önkormányzatnak, konzerválásának, alpolgármestere, nyomorúságunkat, orvosprofesszor, nemzetvezetőért, beszállítóiknak, humánerőforrás, észjárásunkhoz, nyilvánvalóról, magánemberként, magyarországon, szükségleteken, vallástalanoké, születésnapján, álláspontjával, humaneroforras, nyilvánosságra, vállalkozásból, csókpuszipacsi, kutyafuttában, értelmiségiek, felderítésére, sokoldalúan fejlett, szemükkel látnak, fénylő vezércsillag, slepp érdekei, évszázad szégyene, polgárnak pereskednie, nyilvánvaló igazáért, hatalom bosszújától, példa arra, családi kisvendéglőt, bérleti díjat, bérleti szerződést, szeme világába, kerület fideszes, iskola igazgatója, döntés hátteréről, Orbán Viktorért, Molnár Bálint, Schmidt Máriának, Budapest VI, Erkel Ferenc, Szatmáry Kristóf, Kásler Miklós Orbán Viktorért, Belvárosi Plébániatemplom, Osztie Zoltán, Keresztény Értelmiségiek Szövetségének, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Policy Agenda, Pintér Olajszőkített Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Szabó T. Anna - Pitypang  Jan Twardowski - Siessünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  A Magyar Költészet napja alkal...  Szép estét kedves látogatóimn...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 14  Magamnak  Esterházy Péterre emlékezünk  Latinovits Zoltán tollából  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Otthon  Bársony székben  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Előfordul, hogy  Spenót fasírttal  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Van néhány kérdés, amin gondol...  Müller Péter tollából  Jó éjszakát  Töröld le  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Otthon  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Baranyi Ferenc - N i n c s  Nevelőszülőkhöz adták,  Paul David Tripp Április 13  Annyira tisztelem a szabadságo...  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Szabó T. Anna - Pitypang  A Magyar Költészet napja alkal...  Szívek  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szívek  Hamvas Béla  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata 
Bejegyzés Címkék
sokoldalúan fejlett, szemükkel látnak, fénylő vezércsillag, slepp érdekei, évszázad szégyene, polgárnak pereskednie, nyilvánvaló igazáért, hatalom bosszújától, példa arra, családi kisvendéglőt, bérleti díjat, bérleti szerződést, szeme világába, kerület fideszes, iskola igazgatója, döntés hátteréről, elvtársaknak éppen, kormány kedvenc, sajtó lebuktatta, hatóságok egyetlen, ember korábban, kereszténység hazug, hatalomban azokat, ócska szemforgatás, felmérés Európa, cifra nyomorúságunkat, legfontosabb tanulság, világ legszekulárisabb, keresztények száma, emberek nagy, kisebbség hisz, csavaros észjárásunkhoz, régi vágású, egész kontinens, emberek zöme, egyház társadalmi, nyilvánosságra került, mélykereszténység konzerválásának, nihilista büdös, kereszténység megtestesíti, többség értékrendjét, ordas hazugság, többséggel arra, korábbi években, misét celebráló, nemzet felemelkedéséhez, legtanulságosabb azért, szentmise után, kormányt képviselte, sajtó lepattintása, sajtóval csak, legszebb ideje, legjobb kezekbe, ország harmada, létminimum alatt, szegénységi küszöböt, alapvető szükségleteken, főre jutó, létminimum összegét, háztartások jellemzően, létminimum felett, magyar társadalom, kormányközeli vállalkozásoknak, 90-es évek, kellemes hétvége, vállalkozásoknak, érdekeltségeinek, felemelkedéséhez, értékválasztását, feketemunkásokat, legszekulárisabb, toporzékolásügyi, legtanulságosabb, plébániatemplom, foglalkoztatott, egzisztenciáját, kereszténységet, törvénytisztelő, önkormányzatnak, konzerválásának, alpolgármestere, nyomorúságunkat, orvosprofesszor, nemzetvezetőért, beszállítóiknak, humánerőforrás, észjárásunkhoz, nyilvánvalóról, magánemberként, magyarországon, szükségleteken, vallástalanoké, születésnapján, álláspontjával, humaneroforras, nyilvánosságra, vállalkozásból, csókpuszipacsi, kutyafuttában, értelmiségiek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 210
  • e Hét: 549
  • e Hónap: 4294
  • e Év: 157790
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.