Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha valamit nem értenek, kérdezzék Petikét
  2018-06-03 23:25:53, vasárnap
 
  Ha valamit nem értenek, kérdezzék Petikét

Molnár Bálint | Június 1, Péntek | 13:57

Petike drága hazaszaladt Ámerikából és bevágtatott hanyatthomlok a Migráns1 közpénztelevízióba csacsorászni. Mivel nem vagyok Napóleon, egyéb elfoglaltságaim mellett képtelen voltam az óbégatására is figyelni, úgyhogy idézek az MTI-ből, mert azok sose hazudnak. Igaz, hogy szó szerint ugyanezzel a vinnyogó toporzékolással már tegnap is tele volt a fideszes propaganda mocsárvidéke, de sosem árt elégszer rácsodálkozni a világra:

Az Egyesült Államok újra úgy tekint Közép-Európára, mint természetes, stratégiai szövetségesére - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken reggel az M1 aktuális csatornán. Szijjártó Péter amerikai kollégájával, Mike Pompeóval szerdán Washingtonban folytatott megbeszélése nyomán rámutatott: Obama elnöksége idején Közép-Európa lekerült az amerikai külpolitika “pozitív napirendjéről", de ez megváltozott.

(...)

Az Egyesült Államok sokat segített az Ukrajnával kapcsolatos, kisebbségi jogok megsértéséből adódó konfliktusos helyzetek enyhítésében.

A Pompeóval folytatott megbeszélés előtt New Yorkban találkozott ukrán kollégájával és megállapodtak arról, hogy kormányközi munkacsoport jön létre, amely a Velencei Bizottság ajánlásának végrehajtását kíséri figyelemmel. Van remény a megoldásra, az ukrán oktatási miniszter konzultációt kezdett a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel, és rövidesen Beregszászon a magyar, illetve ukrán külügy- és oktatási miniszterek ülnek le az ottani magyarság vezetőivel a problémák megoldása érdekében.

Szijjártó Péter felháborítónak nevezte, hogy egy ENSZ bürokrata - a menekültügyi főbiztos - a tények figyelmen kívül hagyásával, az igazság ismerete nélkül tesz “mindenfajta karcos nyilatkozatokat" tagállamokról. Így például, mikor a Stop Soros törvénycsomagnak a visszavonására szólít fel, mely a főbiztos szerint jelentősen korlátozna civil szervezeteket és magánszemélyeket a menekültek és a menedékkérők támogatásában.

“Ha valamit nem értenek, kérdezzék meg!" De a migrációt alapvető jognak tekinteni a magyar és az európai emberek biztonsági érdekével ellentétes, mint ahogy az a sugalmazás is, hogy a határsértést el kell ismerni emberi jognak. Mindegy egyes ilyen nyilatkozat csak súlyosbítja a helyzetet, az európai emberek biztonságával játszik. Alapvető emberi jog, hogy mindenki a saját hazájában békében, nyugalomban, biztonságban élhessen. Ez a jog a magyar embereket is megilleti, és nem lehet e fölé helyezni a migráció nem létező emberi jogát.

Petike drága! Rakásra aléltunk itt mindannyian ezektől a hazafias gondolatoktól, hogy ti aztán értünk mindent és a mi biztonságunk. Csak halkan mondom, hogy az ország egyharmada jól meg van védve ugyan a rojtosra cincált verbális szólamaitok által, viszont beverte a fejét a létminimum küszöbébe, ha egyáltalán vágod, hogy az mit jelenthet onnan, a családi összefogásból összkomfortos villád medencéjének partjáról szemlélve.

Az mondjuk feltűnt, hogy a patetikus melldöngetésből valahogyan kifelejtődött, hogy némelyek számára a lopás is alapvető emberi jog. Pedig nem az. De mindegy, most nem erről szeretnék eszmét futtatni, hanem figyelmeztetnélek barátilag, hogy az ENSZ egyáltalán nincs egyedül a karcos nyilatkozataival, bár ebbe inkább ne menjünk bele, mert már a tököm tele van a soros hazugságaitokkal.

Az viszont tök vicces is lehetne, ha nem volna szánalmas, ahogyan az Egyesült Államok előtti lefetyelő térdre borulásod közepette a Velencei Bizottsággal takarózol az ukrajnai kisebbségi ügyben. Najó, itt bejön a képbe Soros, hiába próbálom kerülgetni a témát.

Szóval amikor néhány napja kiszivárgott, hogy az egyik feltétele annak, hogy az Európai Néppárt teljes jogú tagjai maradhassatok az, hogy a Stop Soros-törvénnyel várjátok meg a Velencei Bizottság állásfoglalását, és hajoljatok meg annak változtatási kérései előtt, simán letagadtátok, hogy lett volna ilyen ultimátum.

Abból viszont, hogy a kiszivárgott információ másnapján - a Velencei Bizottság és mindenki más állásfoglalását/tiltakozását magasról leszarva - csak azért is benyújtottátok a Stop Sorost, és most az ENSZ-et kurvaanyázod, amiért bírálni merészelte minden idők legótvarabb törvénytervezetét, világosan látszik: a veletek szemben alkalmazott kettős mércét állandóan felhánytorgató vernyogásaitok ellenére, a kettős mérce koronázatlan királyai vagytok.

Vagyis amikor a Velencei Bizottság ajánlásai kedvezőek az aktuális politikai pecsenyétek sütögetésének (bár kétségtelen, hogy az ukrán kérdésben legalább a jó oldalon álltok), akkor megfogadjátok, figyelemmel kíséritek, figyelembe veszitek. Amikor fél Európa tiltakozik azért, mert nem vagytok hajlandóak késsel-villával enni, mert összeesküvésekből rajzoltok gennyes, jogilag értelmezhetetlen, igénytelen törvényeket, mert megtoroltok, ellehetetlenítetek, mert szájba rúgjátok a transzparenciát, akkor mindenki kussoljon, és ne szólogasson be.

Így megy ez mifelénk, ez a Szijjártóról elhíresült kocsmai diplomácia ideáltipikus példája. Egyszerűen zseniális! A világ szégyenére összelapátolt, sunijogász igényességű, megválaszolatlan kérdésekben bővelkedő fércmű alkotóinak áll feljebb, és ők kérik ki maguknak, hogy a világ nem tudja értelmezni a hülyeséghalmazt, amit néphülyítésileg összekapirgáltak. Tökéletesen kerek.


https://kolozsvaros.com/rovidek/ha-valamit-nem-ertenek-kerdezzek-petiket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magánszemélyeket, értelmezhetetlen, összekapirgáltak, megválaszolatlan, nyilatkozataival, törvénycsomagnak, hazugságaitokkal, transzparenciát, állásfoglalását, nyilatkozatokat, külügyminiszter, néphülyítésileg, hülyeséghalmazt, elfoglaltságaim, melldöngetésből, toporzékolással, felháborítónak, visszavonására, felhánytorgató, vernyogásaitok, szövetségesére, benyújtottátok, napirendjéről, végrehajtását, sütögetésének, gondolatoktól, biztonságával, tagállamokról, rácsodálkozni, támogatásában, hanyatthomlok, kifelejtődött, szervezeteket, megsértéséből, maradhassatok, összelapátolt, vinnyogó toporzékolással, fideszes propaganda, amerikai külpolitika, ukrán oktatási, ottani magyarság, problémák megoldása, menekültügyi főbiztos, tények figyelmen, igazság ismerete, visszavonására szólít, főbiztos szerint, menedékkérők támogatásában, migrációt alapvető, európai emberek, saját hazájában, magyar embereket, Molnár Bálint, Egyesült Államok, Szijjártó Péter, Mike Pompeóval, Velencei Bizottság, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel, Stop Soros, Velencei Bizottsággal, Európai Néppárt, Stop Soros-törvénnyel, Stop Sorost,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Tanácsok egy pszichológustól  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Kertem  Ady Endre - Mindegy átka  Magamnak  Horváth Szilvia tollából  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Mindent de mindent visszakap  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó nap volt  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Az ember  különleges  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Alvó cicák  IGEN így  Otthon  Robin Wight pitypang szobra  Andrássy Réka - A bolond Böske  Erdei gyöngyvirág  Tavaszi este  Spenót fasírttal  Csend  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanmese  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Márai Sándor tollából  James Allen  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Jó éjszakát  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Anyámról való emlékek  Alvó cica  Paul Éluard - És egy mosoly  Bornyi Veronika haiku verse  Tavaszi este  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Szép estét  Facebookon kaptam  Anyák napjára  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Ma van a magyar költészet napj...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szép estét  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Paul David Tripp Április 14  Eduardo Sacheri gondolata  Annyira tisztelem a szabadságo...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Pitypang szökőkút  Csend  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Otthon  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vinnyogó toporzékolással, fideszes propaganda, amerikai külpolitika, ukrán oktatási, ottani magyarság, problémák megoldása, menekültügyi főbiztos, tények figyelmen, igazság ismerete, visszavonására szólít, főbiztos szerint, menedékkérők támogatásában, migrációt alapvető, európai emberek, saját hazájában, magyar embereket, hazafias gondolatoktól, ország egyharmada, rojtosra cincált, létminimum küszöbébe, családi összefogásból, mondjuk feltűnt, patetikus melldöngetésből, karcos nyilatkozataival, tököm tele, soros hazugságaitokkal, ukrajnai kisebbségi, képbe Soros, egyik feltétele, kiszivárgott információ, veletek szemben, kettős mérce, aktuális politikai, ukrán kérdésben, világ szégyenére, magánszemélyeket, értelmezhetetlen, összekapirgáltak, megválaszolatlan, nyilatkozataival, törvénycsomagnak, hazugságaitokkal, transzparenciát, állásfoglalását, nyilatkozatokat, külügyminiszter, néphülyítésileg, hülyeséghalmazt, elfoglaltságaim, melldöngetésből, toporzékolással, felháborítónak, visszavonására, felhánytorgató, vernyogásaitok, szövetségesére, benyújtottátok, napirendjéről, végrehajtását, sütögetésének, gondolatoktól, biztonságával, tagállamokról, rácsodálkozni, támogatásában, hanyatthomlok, kifelejtődött, szervezeteket, megsértéséből, maradhassatok, összelapátolt, megállapodtak, washingtonban, összefogásból, megfogadjátok, összkomfortos, határsértést, mocsárvidéke, beregszászon, szijjártóról, szövetséggel, külgazdasági, menekültügyi, menedékkérők, kollégájával, megbeszélése, biztonságunk, kiszivárgott, csacsorászni, tiltakozását, letagadtátok, változtatási, enyhítésében, konfliktusos, bizottsággal, munkacsoport, medencéjének, ideáltipikus, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.