Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Balog Zoltán az osztrák éjszakában
  2018-06-11 21:42:21, hétfő
 
  Balog Zoltán az osztrák éjszakában

Tamás Róbert | Ma | 13:56

Nem tehetek róla, de nekem a kormánypárt bármelyik megszólalója azt a szituációt juttatja eszembe, amikor egy bűnöző tojik a törvényekre, lop, csal, hazudik, gyilkol, amikor végül elkapják, akkor azonnal a saját jogaira és a törvényre hivatkozik. Amit egészen odáig ívesen. Igazán megkérdezhette volna valaki Balogot, hogy a Fidesz miért nem tiszteli országon belül az eltérő véleményeket? Sőt, miért nem tartja tiszteletben azt a sokmillió embert, aki nem fideszes? A tisztelet csak nekik jár? Nevetséges.

Sőt, azt is meg lehetett volna kérdezni őokosságától, hogy miért fekszik a kormány keresztbe minden uniós törekvés elé? Az egyértelmű, hogy a menekültválságot csak közösen lehet kezelni, a magyar csirkeháló nem fogja megállítani se a menekülteket, se a migránsokat, se a terroristákat. Jó, értem én, hogy a Fidesz hatalma a beszaratott magyar polgárok további hergelésén múlik, ezért nem céljuk, sőt, ellenérdekeltek a helyzet hatékony kezelésében. A többi tagország meg nem igazán érdekli őket, ahogy a szektán kívüli magyarok sem fontosak.

Annak azonban igazán örülök, hogy ha már magyar újságírók elől elfutnak a fideszesek, legalább külföldön még be mernek menni egy stúdióba.

Illegális bevándorlás - Balog: az EU-ban tisztelni kellene az eltérő véleményeket.

Az Európai Unióban (EU) tisztelni kellene és komolyan kellene venni az eltérő gondolkodásmódot és véleményt - mondta Balog Zoltán miniszterelnöki biztos ORF 2 osztrák közszolgálati csatorna vasárnap éjjeli vitaműsorában a migráció kérdésével kapcsolatban.

Balog Zoltán - aki a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke és korábbi emberierőforrás-miniszter - arról beszélt, hogy Európa erőssége az “egység a sokszínűségben", ez pedig az országok és vélemények sokszínűségét jelenti.

Emlékeztetett arra, hogy a migráció problémáját Magyarország vette először komolyan, és 2015-ben Magyarország elsőként tartotta be a dublini és genfi egyezményt. A kormány kerítést épített a határon, de a kerítésen vannak ajtók, amelyeken keresztül legálisan be lehet lépni. Ugyanakkor Magyarország különbséget tesz gazdasági migránsok és valódi menekültek között, és csak az utóbbiakat engedi be - emelte ki a politikus.

Hozzátette, a magyar kormány kereszténydemokrata Európát és erős nemzetállamot szeretne.

Gernot Blümel, Ausztria Európai Unióért, művészetért, kultúráért és médiáért felelős szövetségi minisztere azon az állásponton volt a vitában, hogy a migráció problémáját nem a kötelező kvóták elfogadása oldja meg, hanem a külső határok védelme.

Johannes Hahn, az Európai Bizottság európai szomszédságpolitikáért és csatlakozási tárgyalásokért felelős osztrák biztosa erre azt válaszolta, hogy a határvédelemnek az unió határánál jóval kijjebb kell kezdődnie. Stabilizálni kell a helyzetet Afrikában, másképp folyamatos nyomás alatt marad Európa.

Emellett pedig egységes menekültpolitikát is ki kell alakítani, és meg kell egyezni abban, melyek a biztonságos országok, ki jogosult a befogadásra és ki nem, nem lehet ugyanis ebben a kérdésben 28 féle elképzelés - vélekedett.

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a közös európai migrációs politika fontosságát hangsúlyozta, mivel szerinte a nagy problémákat csak akkor lehet megoldani, ha egységes álláspontot tudnak kialakítani a tagállamok. Véleménye szerint erős Európát kell létrehozni, amihez a tagállamok szolidaritására és alkalmazkodására van szükség.

Blümel egyetértett azzal, hogy a közös jövő egy közös, erős Európában van, de az ehhez vezető utat - mint mondta - kicsit másképp definiálják. Vannak olyan nagy témakörök, például a biztonság és a gazdaság, amelyekben európai szinten kell megoldás találni, ugyanakkor vannak kérdések, amelyek tagállami szinten jobb helyen vannak - mondta a miniszter.

Ulrike Guérot politológus, egyetemi tanár azt hangoztatta, hogy érvényesíteni kell a szubszidiaritás elvét: meg kell kérdezni az állampolgárok véleményét is, nem szabad a fejük felett dönteni mindenről. (MTI)


https://kolozsvaros.com/rovidek/balog-zoltan-az-osztrak-ejszakaban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gondolkodásmódot, alkalmazkodására, menekültválságot, határvédelemnek, emberierőforrás, szubszidiaritás, ellenérdekeltek, miniszterelnöki, külügyminiszter, szolidaritására, sokszínűségben, megkérdezhette, tárgyalásokért, vitaműsorában, terroristákat, állampolgárok, nemzetállamot, közszolgálati, emlékeztetett, érvényesíteni, együttműködés, sokszínűségét, tiszteletben, hangsúlyozta, véleményeket, csatlakozási, magyarország, menekülteket, kapcsolatban, stabilizálni, őokosságától, megszólalója, fontosságát, problémáját, különbséget, hangoztatta, osztrák éjszakában, kormánypárt bármelyik, szituációt juttatja, bűnöző tojik, saját jogaira, törvényre hivatkozik, eltérő véleményeket, sokmillió embert, tisztelet csak, kormány keresztbe, menekültválságot csak, magyar csirkeháló, beszaratott magyar, helyzet hatékony, többi tagország, szektán kívüli, Balog Zoltán, Tamás Róbert, Európai Unióban, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, Ugyanakkor Magyarország, Gernot Blümel, Ausztria Európai Unióért, Johannes Hahn, Európai Bizottság, Jean Asselborn, Ulrike Guérot,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Rács mögé  Nem azt látja  A pálma a győzelem és a diadal...  Jó éjszakát  Humor is meg nem is szerinted?  Nem jár  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Rács mögé  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Ha nyitott vagy  Egy imádság Ágoston Vallomások...  képre írva  Maci az északi fény alatt  Színház az egész világ,  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  Paul David Tripp Március 26  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Képes idézet !  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Alvó cica  Nagy Feró megmondta?  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Esti kép  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Paul David Tripp Március 26  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Virágvasárnap a húsvét előtti  Az erdőterápia egészségre gyak...  Alvó cica  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Az izmaink nem csak testmozgás...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Rács mögé  Facebookon kaptam  Esti kép  Devecsery László - Húsvét  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az út  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  A máj egészségét biztosító és ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Az angyali üdvözlet  Alvó kutyák  Kövesd a vezetőt  Szívet megérintő . . .  Szép estét kedves látogatóimna...  Benedek Elek - Virágvasárnap 
Bejegyzés Címkék
osztrák éjszakában, kormánypárt bármelyik, szituációt juttatja, bűnöző tojik, saját jogaira, törvényre hivatkozik, eltérő véleményeket, sokmillió embert, tisztelet csak, kormány keresztbe, menekültválságot csak, magyar csirkeháló, beszaratott magyar, helyzet hatékony, többi tagország, szektán kívüli, eltérő gondolkodásmódot, migráció kérdésével, migráció problémáját, kormány kerítést, kerítésen vannak, utóbbiakat engedi, magyar kormány, állásponton volt, kötelező kvóták, külső határok, unió határánál, helyzetet Afrikában, biztonságos országok, közös európai, nagy problémákat, tagállamok szolidaritására, közös jövő, ehhez vezető, szubszidiaritás elvét, állampolgárok véleményét, fejük felett, gondolkodásmódot, alkalmazkodására, menekültválságot, határvédelemnek, emberierőforrás, szubszidiaritás, ellenérdekeltek, miniszterelnöki, külügyminiszter, szolidaritására, sokszínűségben, megkérdezhette, tárgyalásokért, vitaműsorában, terroristákat, állampolgárok, nemzetállamot, közszolgálati, emlékeztetett, érvényesíteni, együttműködés, sokszínűségét, tiszteletben, hangsúlyozta, véleményeket, csatlakozási, magyarország, menekülteket, kapcsolatban, stabilizálni, őokosságától, megszólalója, fontosságát, problémáját, különbséget, hangoztatta, állásponton, álláspontot, problémákat, kormánypárt, migránsokat, politológus, kolozsvaros, megállítani, biztonságos, befogadásra, kialakítani, törvényekre, művészetért, egyetértett, kezelésében, bevándorlás, beszaratott, definiálják, ugyanakkor, véleményét, tagállamok, hivatkozik, utóbbiakat, nevetséges, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 326
  • e Hét: 2586
  • e Hónap: 19379
  • e Év: 152296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.