Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni
  2018-06-13 20:37:29, szerda
 
 
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni

Tamás Róbert | Ma | 9:58

Végre megvan a megoldás a hajléktalanságra!

A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen a jelenlegi formában megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás. A kormánypárt arra hivatkozik, hogy minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely és a munkalehetőség.

Bajkai István, a kormánypárt országgyűlési képviselője kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ezzel a módosítássál biztosítani lehetne, hogy a várost mindenki egyformán, igazi otthonaként tudja használni.
A Fidesz politikusa évtizedes problémaként jellemezte, hogy sokan életvitelszerűen használják a közterületeket, ami a közbiztonsági és közegészségügyi veszélyek mellett megterhelő a városban élőknek.

Kiemelte: az állam és az önkormányzatok kiterjedt támogatási rendszert biztosítanak, azaz például nappali és éjszakai szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült és nem tudnak saját otthonban lakni.
Bajkai István arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.

A kormánypárti képviselő aláhúzta: Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is. (MTI)

Sajnos kénytelen voltam a teljes hírt ide biggyeszteni, mert minden szava aranyat ér. Ízlelgessük szépen!

Az már eleve szívmelengető, amikor a Fidesz felkéri valamire a kormányt. Olyan kis tüchtig megfogalmazás. Mintha túl sok nem fideszes nyüzsögne a kormányban, vagy mintha a fideszeseken kívül lenne bárkinek lehetősége beleszólni bármibe. Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni.

Szóval az van, hogy a sok lusta élősködő ott henyél hajléktalanként szanaszerte, holott elmehetnének közmunkásnak, ami egy nagyon sikeres program és akkor máris tudnának bérelni valami lakást maguknak. Ezért a Fidesz hosszas gondolkodás után arra jutott, hogy megkéri önmagát, ugyan, vésse már bele az alaptákolmányba a saját kis kacsójával azt, hogy tilos hajléktalannak lenni, mert a Fidesz az egész Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja. Ja, nem! Az Budapest. Az urakat meg zavarják a hajléktalanok.

Helyes! Úgy is kell. Be kell tiltani a francba. Aztán már csak a szegénységet, az éhezést, a nyomort, a betegségeket kell betiltani és olyan Tündérország lesz itt mindjárt, hogy Matolcsy Rómeó is megnyalja mind a tíz piros pöttyöt a saját fenekén. És persze be kell tiltani a gondolkodást. Sőt! Azzal kell kezdeni, a többi már megy magától is. Mert nézzük a tényeket.

Ott az a sok hajléktalan, akik direkt azért hajléktalanok, mert ez a hobbijuk. Meg mert lusták dolgozni. Holott dúskálhatnának a közmunkában és mindjárt tudnának lakást bérelni valamelyik szenespincében. Ám nem csak a mostani hajléktalanok vannak ott, hanem ugye folyamatosak a kilakoltatások. Csak erről elfelejtett megemlékezni Bajkai úr - aki ránézésre nem a nyomorgók táborát szélesíti -, de biztosan rájuk is gondolt.

Nézzük csak, hogy is van ez a dolog a kilakoltatással. Ugye többnyire devizahitel áll a háttérben, aminek a törlesztője rohadtul megemelkedett és sokan nem tudták fizetni. Ha elég tartozás összegyűlt és nem sikerült megállapodni a bankkal, akkor az van, hogy a bank elárverezi a lakást. Az értéke töredékéért. A lakót kirakják az utcára, ám még így is marad bőven tartozása, olyan 150 évre való. Ott áll a mi hobbi-hajléktalanunk a híd alatt, de mivel nem akarja, hogy a látványa csípje az urak szemét, ezért haladéktalanul jelentkezik közmunkára. Szerencséje van, kap is közmunkát. A fizetése egyik felét helyből inkasszózza a bank, a másik felét meg levonja a munkáltatón keresztül. És a maradékból - ez nagyjából nulla forint - kell fizetni a lakbért, rezsit és esetleg néha enni valamit. Értem én.

És akkor arról még nem beszéltünk, hogy nem csak a Kárpát-medence szellemi és politikai és kulturális és divat (ne legyünk már szerények!) fővárosában vannak ám hajléktalanok, hanem máshol is. Velük mi a terv? Országosan tiltja be a kormány a Fidesz kérésére a hajléktalanokat, vagy csak Budapesten? Ha valaki mégis, az alaptákolmányba foglalás ellenére is életvitelszerűen nyomorult, azzal mi a terv? Kiutasítják az országból, vagy statárium is lesz és helyben kivégzik? Ezen tessék szíves elgondolkodni, drága Fidesz!

https://kolozsvaros.com/2018/06/13/olyan-szep-hogy-meg-kell-a-szivnek-szakadni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hajléktalanságra, életvitelszerűen, kilakoltatással, közmunkaprogram, hajléktalanokat, szálláshelyeket, hajléktalanként, alaptákolmányba, közegészségügyi, életvitelszerű, hajléktalannak, munkalehetőség, közterületeket, kilakoltatások, hajléktalanunk, haladéktalanul, szenespincében, dúskálhatnának, önkormányzatok, közbiztonsági, hajléktalanok, megfogalmazás, megemelkedett, munkavállalás, elgondolkodni, szívmelengető, országgyűlési, problémaként, folyamatosak, módosítássál, köszönhetően, közmunkásnak, elmehetnének, betegségeket, szegénységet, megállapodni, szívnek szakadni, most zajló, jelenlegi formában, életvitelszerű közterületen, kormánypárt arra, kormánypárt országgyűlési, módosítássál biztosítani, várost mindenki, városban élőknek, önkormányzatok kiterjedt, élete elnehezült, rendkívül sikeres, munkavállalás lehetőségét, kormánypárti képviselő, teljes hírt, fideszeseken kívül, Tamás Róbert, Bajkai István, Matolcsy Rómeó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png rózsa csokor  Fekete István - Akác  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Akarat  Minden harmadik...  Nagyon különös  George Gordon Lord Byron: Inez...  Éretlen vers  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Png cica  Egy maradéktalanul uralt világ  Png cica  Ágai Ágnes – Csendélet  Radikális szeretet  Albert Einstein gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png virág  Jó éjszakát  Png csokor  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Bertolt Brecht -től idézet  Sose bánj semmit  Png kutya  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  Őrizkednünk kell...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png rózsa csokor  Mindig jusson idő nevetni  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Minden harmadik...  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Reggel van  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Nevem  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Elköszönt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Radikális szeretet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Mai harmónia kártyám  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png kutya  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  képre írva  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Őrizkednünk kell...  Png virág  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jó éjszakát  Csak a fogyatkozás látható 
Bejegyzés Címkék
szívnek szakadni, most zajló, jelenlegi formában, életvitelszerű közterületen, kormánypárt arra, kormánypárt országgyűlési, módosítássál biztosítani, várost mindenki, városban élőknek, önkormányzatok kiterjedt, élete elnehezült, rendkívül sikeres, munkavállalás lehetőségét, kormánypárti képviselő, teljes hírt, fideszeseken kívül, nagyon sikeres, egész Kárpát-medence, betegségeket kell, saját fenekén, mostani hajléktalanok, nyomorgók táborát, törlesztője rohadtul, bank elárverezi, értéke töredékéért, lakót kirakják, látványa csípje, urak szemét, fizetése egyik, másik felét, munkáltatón keresztül, maradékból &#8211, alaptákolmányba foglalás, hajléktalanságra, életvitelszerűen, kilakoltatással, közmunkaprogram, hajléktalanokat, szálláshelyeket, hajléktalanként, alaptákolmányba, közegészségügyi, életvitelszerű, hajléktalannak, munkalehetőség, közterületeket, kilakoltatások, hajléktalanunk, haladéktalanul, szenespincében, dúskálhatnának, önkormányzatok, közbiztonsági, hajléktalanok, megfogalmazás, megemelkedett, munkavállalás, elgondolkodni, szívmelengető, országgyűlési, problémaként, folyamatosak, módosítássál, köszönhetően, közmunkásnak, elmehetnének, betegségeket, szegénységet, megállapodni, tündérország, fideszeseken, biztosítanak, kormánypárti, magyarország, biggyeszteni, megemlékezni, gondolkodást, közterületen, ízlelgessük, kiutasítják, munkáltatón, biztosítani, devizahitel, hajléktalan, tartózkodás, otthonaként, gondoskodni, fővárosában, feltételeit, elfelejtett, folyamatban, megnyitotta, megengedett, lehetőségét, kormánypárt, inkasszózza, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.