Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mágnesterápia
  2015-05-15 13:14:28, péntek
 
   
 
Mágnesterápia, a mágneses ékszerek hatásai a természetgyógyászok tapasztalatai alapján:

Stressz és migrénes fejfájás
Fájdalomcsillapítás
Érelmeszesedés
Bőrbetegségek
Reumatikus panaszok
Rézhiány


MÁGNESTERÁPIA

Sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul. A mágnes ékszerek mágnes hatásukat kifejtve a testünkben lévő ionokban csatornákat nyitnak meg és ezáltal a sejtek tápanyag ellátása javul, ellenállóbbá válunk a betegséggel szemben. Tehát a mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, kóros mellékhatások nélkül. Ez azért fontos, mert a legtöbben nagyon keveset tartózkodunk a tiszta levegőn, iparilag előállított ételeket, élelmiszereket fogyasztunk, beton házakban lakunk, dolgozunk, ezért a gyógyító energia egyre kevésbé hat az életünkre. Ilyenkor jön az örökös fáradtság, ingerültség, rossz közérzet, valamint jelentkezhetnek különféle betegségek.
A mágnes javítja a hajszálerek mikrokeringését, ezáltal felgyorsul a salakanyagok kiürítése és a tápanyag felszívódás a szervezetből. Mivel az anyagcserét gyorsítja, a vérkeringést fokozza, ezáltal frissebbnek érezzük magunkat. A mágneses ékszerek hordásával megnő a folyadék iránti igényünk.
Az olyan termékek, mint az elektromágneses karkötő ezért jelentenek hatásos és mindenki által elérhető megoldást az ízületi és izom fájdalmakra. enyhítve a fáradtságot és javítva a vérkeringést. Több ezer év után nem csak királyok és királynők, sztárok és hírességek hordhatják hát a "csodatévő köveket", hanem mi is, hála a modern orvostudománynak!

A MODERN NYUGATI TÍPUSÚ ORVOSTUDOMÁNY ÉS A MAGNETOTERÁPIA

Bár a magnetoterápiát már régóta használta az ember, pl. fájdalom csökkentésére, fáradtság ellen, vagy közérzet javítására, a modern orvostudomány csak nemrég fedezte fel újra magának ezt a módszert! Az aszpirin, az antibiotikumok felfedezése után egy időre háttérbe szorult a természetes alapú készítmények és módszerek használata, de a harmadik évezredben már nem csak alternatívaként merülnek fel a különböző gyógymódok, hanem mint egymás kiegészítői is! Az 1950-es években orosz és japán tudósok fedezték fel újra a mágneses terápiát az űrkutatás révén. Az tapasztalták ugyanis, hogy az ember, vagy más élőlény a Föld mágneses terét elhagyva, attól huzamosabb ideig távol maradva komoly depressziótól és csontritkulástól szenved. Ez a jelenség az úgynevezett mágneses tér hiány szindróma. A Föld mágneses tere - a mágneses erő ami befolyásol minden élőlényt - sokat csökkent az utóbbi 500 évben, napjainkban pedig csak 0.5 gauss. Dr. Nakagawa (Tokyo) 1976-ban írt cikkében ismertette először a "mágneses tér hiány szindróma" kondíciót. Tünetei: vállmerevedés, fájós hát, fejfájás, fibromyalgia, zavart alvás, emésztési problémák, keringési problémák, és általános fáradtság. Dr. Nakagawa állításait egy kiterjedt kísérletre alapozta, melyben megkérdezett több mint 11.600 embert, akik mágneses terápiát (mágneses tapaszt, nyakláncokat és öveket) használtak. A kísérlet résztvevőinek több mint 90%-a számolt be arról, hogy a mágneses terápia hatásos volt és csak 10% nem tapasztalt semmilyen változást! Mellékhatásról viszont senki nem számolt be! Ma már világos, hogy a mágneses tér hiány szindróma nem csak az ûrhajósokat érinti, hanem szinte mindannyiunkat! Életünk cement és vas épületekben, autókban, vonatokban, repülőkön zajlik, melyek csökkentik a Föld mágneses terét. Ehhez járul hozzá az un. elektromos szmog, melyet számítógépeink, rádióink, TV-ink, mobiltelefonjaink kreálnak. Így a föld mágneses terének ereje egyre inkább csökken, mely párosulva az időjárás szélsőséges változékonyságával, a stresszel, fájdalmas ízületi problémákat okoznak már fiatalon is! A mágneses terápia minderre új terápiás módszert kínál! A több ezer éves gyógymód ma már elérhető és javulást érhetünk el olyan problémákra, melyeket korábban csak gyógyszerekkel, vagy azzal sem sikerült kezelni! Ma már több mint 5 millió amerikai, köztük számtalan élsportoló, sztár - beleértve Bill Clintont és Sir Anthony Hopkinst - esküszik a mágneses terápiára! Állítják, hogy ennek a módszernek köszönhetik gyógyulásukat, - fájdalmakra, stresszre, fejfájásra, depresszióra, reumára, havi vérzéses görcsökre, kéz fájdalmakra, fáradtságra, lelki bánatra.

A MÁGNESES ÉKSZEREK HATÁSAI A TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK TAPASZTALATAI ALAPJÁN

Csökkenti a stresszt, és enyhíti a kellemetlen migrénes fejfájást
Fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő!



Érelmeszesedés: Az orosz kutatók szerint a mágnesek jó hatással vannak az érelmeszesedésre! Egy 1989-ben végzett kísérletben a gerincsérüléses betegeket naponta 2-3 alkalommal 1-1 órán keresztül kezeltek 300-700 gauss erősségű statikus mágnessel. A kontrollcsoport tagjaival összevetve állapotukat, egyértelmű javulást tapasztaltak náluk.


Bőrbetegségek: A bőrbetegségek egy része is gyógyítható mágneses térerő alkalmazásával, mivel az oxigéndúsabb vér és a jobb véráramlás hozzájárul az anyagcsere-folyamatok normalizálódásához. Ez nem csak a kiütéseken segíthet, hanem hozzájárulhat a gyorsabb sebgyógyuláshoz is. Az ekcéma, a bőrviszketés szintén jól kezelhető a mágnes hatásával.



Reumatikus panaszok: A nyirkos, hideg idő beköszöntével felerősödnek a reumatikus fájdalmak. A reumát általában az idősebb korosztály betegségeként tartják számon, sokszor azonban a fiatalabbakat sem kíméli. A britek már 10 évvel ezelőtt végeztek egy tanulmányt, amelyben megállapították, hogy statikus mágneses mező alkalmazása nemcsak a betegek klinikai állapotán javított, hanem mérésekkel is bizonyították, hogy a mágnes hatására enyhülnek az ízületi fájdalmak!



Rézhiány: A rézhiány általánosan elterjedt állapot. Következményeként a legkülönfélébb egészségügyi problémák léphetnek fel, mivel nagy számú életműködés igényli réz jelenlétét. Ilyenek az RNS és a DNS, a különféle metalloenzimek, a melanin (haj- és bőrpigment) szintézise, valamint a rugalmas és magas szakítószilárdságú kötőszövetek létrehozása az erekben, a bőrben és a csigolyák porckorongjaiban. Vizsgálatok szerint a réz elősegíti az egészséges ízületek és idegek kialakulását, csökkenti a test savasságát, meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat és növeli az energiatermelést. A szervezet megfelelő rézszintjének fenntartása továbbá azért is alapvető fontosságú, mivel ez a nyomelem erős vírus- baktérium, gombaölő tulajdonságokkal bír és fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, a csontok szilárdságának fenntartásában, a vörös vértestek és a fehér vérsejtek képzésében, a vérnyomás és a koleszterinszint beállításában, az oxidációs és a gyulladásos károsodások elleni védekezésben, az egészséges szívműködés fenntartásában, a vas felszívódásában és szállításában és nem utolsó sorban a csontritkulás megelőzésében. A réz nehezen szívódik fel az emésztőrendszerben, a bőrön keresztül azonban könnyen bejut a szervezetbe, mégpedig jól hasznosuló úgynevezett szerves, kelát formában. A réz karkötő viselése kitűnő módszer a réz pótlására valamint a reumatikus fájdalmak és ízületi gyulladás enyhítéséhez. Ehhez járulnak hozzá továbbá a karkötőben elhelyezett mágnesek, amelyek szintén fájdalomcsillapító hatásúak és fokozzák a keringést, miáltal több oxigén és tápanyag jut a szövetekhez. E mellékhatások nélküli gyógymód segítségével egyre többen szabadulnak meg ízületi fájdalmaiktól.



TestsúlycsökkentésTestsúlycsökkentés - fogyasztó mágneses gyűrűk: A Kinai természetgyógyászok szerint a mágneses gyűrűk viselése csökkenti a zsír lerakodásokt a külömböző testrészeken. Az akkupunktúrás pontok az ujjainkon kapcsolatban vannak a legikább hízásra hajlamos testrészeinkkel. Ezeknek a pontoknak a stimulálása felgyorsitja az emésztést és ezáltal szervezetünk gyorsabban és nagyobb hatékonysággal dolgozza fel a táplálékot. A zsirsavak ahelyett hogy lerakódnának könnyedén távoznak a szervezetből.

Hol viseljük a gyürüt a különböző testrészek fogyasztásához:

1) Hüvejk ujj, csökkenti az arcon lerakodott zsír mennyiségét.
2) Mutató ujj, csökkenti a karokon lerakodott zsír mennyiségét.
3) Középső ujj,csökkenti a gyomron lerakodott zsír mennyiségét.
4) Gyűrűs ujj, csökkenti a derék körül lerakodott zsír mennyiségét.
5) Kis ujj, csökkenti a combokon lerakodott zsír mennyiségét.


JOGI KÖZLEMÉNY
A természetgyógyászati módszerek nem a tényeken alapuló orvostudomány eredményein nyugszanak és nem feltétlenül azonosak a weboldal üzemeltetőinek álláspontjával.

Forrás: klugex
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Címkék: koleszterinszint, csontritkulástól, orvostudománynak, érelmeszesedésre, porckorongjaiban, energiatermelést, tulajdonságokkal, magnetoterápiát, testrészeinkkel, kontrollcsoport, sebgyógyuláshoz, gerincsérüléses, megállapították, jelentkezhetnek, felszívódásában, alternatívaként, mikrokeringését, elektromágneses, alkalmazásával, álláspontjával, mindannyiunkat, gyógyszerekkel, számítógépeink, mellékhatásról, hatékonysággal, élelmiszereket, érelmeszesedés, metalloenzimek, megbetegedések, fenntartásában, antibiotikumok, fogyasztásához, magnetoterápia, szilárdságának, üzemeltetőinek, legkülönfélébb, mágneses ékszerek, környezetben fellelhető, szervezet mágneses, szervezet öngyógyító, mágnes ékszerek, testünkben lévő, sejtek tápanyag, betegséggel szemben, mágneses erőtér, szervezet átmeneti, legtöbben nagyon, tiszta levegőn, gyógyító energia, örökös fáradtság, mágnes javítja, hajszálerek mikrokeringését, MODERN NYUGATI TÍPUSÚ ORVOSTUDOMÁNY ÉS MAGNETOTERÁPIA, Bill Clintont, Anthony Hopkinst, MÁGNESES ÉKSZEREK HATÁSAI TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK TAPASZTALATAI ALAPJÁN, JOGI KÖZLEMÉNY,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Robert Merle tollából  40 felett  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Ma van a magyar költészet napj...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Anyámról való emlékek  Nagy és kis csodák  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Egy párkányon  képre írva  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam Mírjam bará...  különleges  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Horváth Szilvia tollából  Esterházy Péter: Harmonia c...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Alvó cica  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  képre írva  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Bársony székben  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Egy tavasz  A sorsod  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  39 ígéret  Márai Sándor tollából  Egy barátság története  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Vito Giaquinto gondolata  Egy tavasz  Különleges  képre írva  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Ma van a magyar költészet napj...  Emlékezz  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó nap volt  Szép estét kedves látogatóimna...  különleges  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy párkányon  képre írva  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam Krisztina b...  Alvó kislány 
Bejegyzés Címkék
mágneses ékszerek, környezetben fellelhető, szervezet mágneses, szervezet öngyógyító, mágnes ékszerek, testünkben lévő, sejtek tápanyag, betegséggel szemben, mágneses erőtér, szervezet átmeneti, legtöbben nagyon, tiszta levegőn, gyógyító energia, örökös fáradtság, mágnes javítja, hajszálerek mikrokeringését, salakanyagok kiürítése, tápanyag felszívódás, anyagcserét gyorsítja, vérkeringést fokozza, folyadék iránti, olyan termékek, elektromágneses karkötő, modern orvostudománynak, modern orvostudomány, antibiotikumok felfedezése, időre háttérbe, természetes alapú, harmadik évezredben, különböző gyógymódok, 1950-es években, mágneses terápiát, űrkutatás révén, tapasztalták ugyanis, úgynevezett mágneses, kiterjedt kísérletre, kísérlet résztvevőinek, mágneses terápia, föld mágneses, időjárás szélsőséges, több ezer, mágneses terápiára, módszernek köszönhetik, kellemetlen migrénes, orosz kutatók, 1989-ben végzett, gerincsérüléses betegeket, kontrollcsoport tagjaival, jobb véráramlás, kiütéseken segíthet, gyorsabb sebgyógyuláshoz, bőrviszketés szintén, mágnes hatásával, reumatikus fájdalmak, reumát általában, idősebb korosztály, betegek klinikai, mágnes hatására, ízületi fájdalmak, rézhiány általánosan, legkülönfélébb egészségügyi, különféle metalloenzimek, csigolyák porckorongjaiban, egészséges ízületek, test savasságát, gyógyulási folyamatokat, szervezet megfelelő, nyomelem erős, immunrendszer működésében, csontok szilárdságának, vörös vértestek, fehér vérsejtek, koleszterinszint beállításában, gyulladásos károsodások, egészséges szívműködés, csontritkulás megelőzésében, bőrön keresztül, karkötőben elhelyezett, mágneses gyűrűk, zsír lerakodásokt, külömböző testrészeken, akkupunktúrás pontok, ujjainkon kapcsolatban, legikább hízásra, stimulálása felgyorsitja, zsirsavak ahelyett, különböző testrészek, arcon lerakodott, karokon lerakodott, gyomron lerakodott, derék körül, combokon lerakodott, tényeken alapuló, weboldal üzemeltetőinek, koleszterinszint, csontritkulástól, orvostudománynak, érelmeszesedésre, porckorongjaiban, energiatermelést, tulajdonságokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 303
  • e Hét: 2691
  • e Hónap: 7097
  • e Év: 63030
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.