Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kézilabda B.L. Hosszabbítás után bukta el a döntőbe jutást
  2020-12-29 15:49:16, kedd
 
  Hosszabbítás után bukta el a BL-döntőbe jutást a Veszprém
THW Kiel - Veszprém 36:35
Nagyon heroikus mérkőzés volt. A csapatok felváltva voltak hátrányba és előnybe..

*
THW Kiel (német)-Telekom Veszprém 36-35 (18-13, 29-29, 32-34), hosszabbítás után.
Köln, zárt kapuk mögött, v.: Marin, Serradilla (spanyolok)
lövések/gólok: 58/36, illetve 49/35
gólok hétméteresből: 4/4, illetve 3/3
kiállítások: 16, illetve 10 perc

A Veszprém keretéből Rasmus Lauge Schmidt, Manuel Strlek, Ligetvári Patrik és Székely Márton, a német csapatból Nikola Bilyk, Magnus Landin, Pavel Horak és Mattias Andersson hiányzott.

Támadásban, védekezésben és visszarendeződésben sem volt kellően összeszedett a Veszprém, amely több mint öt perc után szerezte első gólját. Az irányító Petar Nenadic több hibával kezdte a meccset, ami rányomta bélyegét csapata teljesítményére. A szerb játékost a 14. percben Lékai Máté váltotta, és bár David Davis vezetőedző időt kért, ezt követően a Kiel 10-6-ra alakította az állást.
Magabiztos játékuk és vezetésük ellenére a németek védekezést váltottak, de erre jól reagáltak a veszprémiek, így a Kiel hamarosan visszaállt az eredeti védelmi rendszerre. Davis a 21. percben kikérte a második idejét is, ám mivel Lékai sem remekelt, elsősorban támadásépítésben gyengélkedett a magyar együttes, amely több mint tíz percig nem talált be. Ebben az időszakban a sokkal pontosabban kézilabdázó ellenfél 5-0-s sorozatot produkált, és a szünetben 18-13-ra vezetett.
Az első félidőben veszprémi oldalon egyetlen lövési kísérlet sem volt a jobbátlövő posztról, ez a második felvonásban változott, és Omar Jahja, illetve Lékai Máté vezérletével egy négyes gólsorozattal sikerült felzárkózni 22-20-ra. A németek fáradni látszottak, a magyar csapat játékosainak lendülete viszont kitartott, sikerült egyenlíteniük, sőt a 47. percben - a meccs során először - a vezetést is átvették.
Egy 7-0-s széria végén már 28-24-ra vezetett a Veszprém, ám a harmadik kieli időkérés után feltámadt az ellenfél, és egy ötös gólsorozattal ismét vezetést szerzett. A magyar együttes négygólos előnyben is levitte a kapusát, amikor kiállítás miatt emberhátrányba került, ezt remekül kihasználta a Kiel, amely a létszámfölényes támadójátékot ezt követően is kamatoztatta. A Veszprémnek sikerült egyenlítenie, ám az utolsó fél percben a győzelemért támadhatott a Kiel, de nem járt sikerrel, ahogyan időntúli szabaddobásból sem, így a 29-29-es rendes játékidő után hosszabbítás következett.
A ráadás első öt perce után 34-32-re vezettek a veszprémiek, ráadásul a Kiel azonnali piros lap miatt elveszítette egyik alapemberét, Patrick Wienceket. A folytatásban a németek ismét fordítottak, ráadásul a magyar csapat emberhátrányba került. A Veszprémnek az utolsó fél percben az egyenlítésért kellett támadnia, és mivel nem járt sikerrel, kedden csupán a bronzéremért küzdhet.
A THW Kiel legeredményesebb játékosa Hendrik Pekeler volt nyolc góllal, Niclas Ekberg hétszer talált be. A veszprémiek közül Gasper Marguc és Vuko Borozan is hétszer volt eredményes.
A két csapat 23. egymás elleni tétmérkőzésén 11 veszprémi siker és egy döntetlen mellett ez volt a 11. kieli győzelem. A Veszprémnek ez volt a kilencedik BL-elődöntője, és az ötödik veresége. A Kiel 15. alkalommal játszott elődöntőt, és a nyolcadik fináléjára készülhet.

Mai napon:
3. helyért:
Telekom Veszprém - Paris Saint-Germain 18.00
döntő:
Barcelona-THW Kiel 20.30

Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Címkék: legeredményesebb, támadásépítésben, létszámfölényes, teljesítményére, szabaddobásból, emberhátrányba, gyengélkedett, hétméteresből, egyenlíteniük, egyenlítésért, támadójátékot, tétmérkőzésén, gólsorozattal, folytatásban, egyenlítenie, hosszabbítás, kamatoztatta, elveszítette, védekezésben, összeszedett, bronzéremért, vezérletével, játékosainak, kihasználta, győzelemért, felzárkózni, kézilabdázó, következett, kiállítások, pontosabban, veszprémiek, felvonásban, veszprémnek, támadhatott, alapemberét, fordítottak, csapatok felváltva, német csapatból, irányító Petar, szerb játékost, németek védekezést, eredeti védelmi, második idejét, magyar együttes, sokkal pontosabban, szünetben 18-13-ra, első félidőben, jobbátlövő posztról, második felvonásban, négyes gólsorozattal, németek fáradni, magyar csapat, Kézilabda, Rasmus Lauge Schmidt, Manuel Strlek, Ligetvári Patrik, Székely Márton, Nikola Bilyk, Magnus Landin, Pavel Horak, Mattias Andersson, Petar Nenadic, Lékai Máté, David Davis, Omar Jahja, Patrick Wienceket, Hendrik Pekeler, Niclas Ekberg, Gasper Marguc, Vuko Borozan, Telekom Veszprém, Paris Saint-Germain, Barcelona-THW Kiel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Egy hatékony szolga  Lóhere  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Lóhere  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Idő  Radikális szeretet  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Png virág  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét  Popper Péter szavai  Kaffka_Margit  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Albert Einstein gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy maradéktalanul uralt világ  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Mindig jusson idő nevetni  Leonardo da Vinci gondolata  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Csak a fogyatkozás látható  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png ház  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy maradéktalanul uralt világ  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Png nő  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
csapatok felváltva, német csapatból, irányító Petar, szerb játékost, németek védekezést, eredeti védelmi, második idejét, magyar együttes, sokkal pontosabban, szünetben 18-13-ra, első félidőben, jobbátlövő posztról, második felvonásban, négyes gólsorozattal, németek fáradni, magyar csapat, meccs során, 7-0-s széria, harmadik kieli, ötös gólsorozattal, létszámfölényes támadójátékot, győzelemért támadhatott, 29-29-es rendes, ráadás első, németek ismét, egyenlítésért kellett, bronzéremért küzdhet, veszprémiek közül, döntetlen mellett, kilencedik BL-elődöntője, ötödik veresége, nyolcadik fináléjára, legeredményesebb, támadásépítésben, létszámfölényes, teljesítményére, szabaddobásból, emberhátrányba, gyengélkedett, hétméteresből, egyenlíteniük, egyenlítésért, támadójátékot, tétmérkőzésén, gólsorozattal, folytatásban, egyenlítenie, hosszabbítás, kamatoztatta, elveszítette, védekezésben, összeszedett, bronzéremért, vezérletével, játékosainak, kihasználta, győzelemért, felzárkózni, kézilabdázó, következett, kiállítások, pontosabban, veszprémiek, felvonásban, veszprémnek, támadhatott, alapemberét, fordítottak, vezetőedző, fináléjára, elsősorban, támadásban, rendszerre, védekezést, alakította, visszaállt, magabiztos, jobbátlövő, kilencedik, serradilla, eredményes, időszakban, elődöntője, látszottak, alkalommal, reagáltak, produkált, elődöntőt, hamarosan, feltámadt, veszprémi, spanyolok, változott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4185
  • e Hét: 15815
  • e Hónap: 48969
  • e Év: 282716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.