Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Volt honnan tanulni a valósághajlítást ennek a kivénhedt, il
  2018-06-25 12:50:55, hétfő
 
  Volt honnan tanulni a valósághajlítást ennek a kivénhedt, illiberális bandának

Molnár Bálint | Ma | 8:06

Hát nem megint hétfő van? Olyannyira, hogy júniusban már nem is lesz több ilyen nevű nap. Jó reggelt kívánok mindenkinek, remélem senki nem fagyott meg ebben a június végi télben. Még Róbert kolléga sem, aki hajlamos 20 fokban is dideregni. Mit is mondhatnék így hétfő reggel éhgyomorra? Miután visszapörgettem a hétvége eseményeit, megdöbbenéssel tapasztalom, hogy az Orbán Viktor nevű ember (és kétharmados zenekara) megint trollkodásba fullasztotta az életünket. Nekem különösen az azért támadják őt, mert kibebaszott sikeres a Közép-Európai régió, élén a V4-ekkel rész tetszett a drága nemzetvezető - külcsínével tökéletesen egybeeső - zavaros eszméinek futásából. Eddig azt hittem, hogy effajta elvetemült, a valóság meghajlításából származó disznóságokat leginkább a hazai mikrofonállványok előtt szokott mondani, és amint a drótkerítésen kívülre kerül, visszafogja magát. De nem. Ugyanis ezúttal egy szlovák kereskedelmi televízióban mosta az agyakat. Felhívnám mindenkinek a figyelmét a pontos megfogalmazásra:

A kritikák egy részét nem Magyarország, hanem a V4-ek miatt kapom.

Vagyis a kritikákat egyáltalán nem ő kapja, hanem az ország, de pláne nem is az ország, hanem több ország, amelyeknek ő kéretlenül az élére állt. Az egyes szám, első személy mindazonáltal mindig hátborzongatóan hat ennek az igénytelen toprongynak a szájából, a megélhetésileg mindig mások mögé bújó, másokkal takarózó, másokra mutogató felelősségelhárítás akkor is közveszélyes lenne, ha nem az általa kinyírt jogállamiság hulláján táncot lejtő korrupt erkölcsi vakondtúrás kenné minden gyalázatos tettét a migrációra. De így, hogy a migrációra hivatkozva rongyolja szét a szamojéd moralitásával a számára nyűgöt jelentő európai demokráciát, különösen visszataszajtó ez az egész.

Tovább is van, mondom is tovább: a tegnapi brüsszeli, totális káoszba fulladt migrációs minicsúcs (remélem, dörzsölöd az enyves kezedet, Viktorom) mellett a másik kiemelkedő külpolitikai esemény a törökországi parlamenti és elnökválasztással kapcsolatos. A voksolás tétje Recep Tayyip Erdoğan diktátor pajtás teljhatalmának betonba öntése volt. Nem az a valami, hogy Orbán és Szijjártoporzék példaképe a diktatúrában már tegnap este, a szavazatok 99,6 százalékos feldolgozottságnál bejelentette a győzelmét (a legfőbb ellenzéki párt, a kemalista Köztársasági Néppárt szóvivője szerint ekkor még 40 millió szavazatot még meg sem számoltak, bár tökmindegy is: Erdoğan hivatalosan is nyert), hanem a kísérőhalandzsa:

Törökország a mostani választáson a közel 90 százalékos részvételi aránnyal az egész világnak leckét adott demokráciából.

Visszafordíthatatlanul el van cseszve az a világ, ahol Erdoğan elvtárs és gennyes rendszere ad leckét a világnak demokráciából. Az úgynevezett választás tétje, hogy az elnök kezébe teljhatalom kerüljön. Jó, ez a teljhatalom már az áprilisban, népszavazással hitelesített új alkotmányba bele volt fércelve, ám a 18 pontból álló alkotmánymódosítás döntéseinek a nagy része csak az elnökválasztással lép hatályba. Azt szerintem bátran kijelenthetjük, hogy ahol megszüntetik a miniszterelnöki tisztséget azért, hogy a fő elmebeteg kénye és kedve szerint rendeletekkel kormányozhasson, ahol azért tartanak választást, hogy ugyanez a fő elmebeteg tetszése szerint nevezhessen ki vagy mozdíthasson el minisztereket és bírókat, és ahol mindennek a tetejébe az illetékesnek van pofája a demokrácia ünnepéről fröcsögni, az egy nagyon szomorú sarka a világnak. Apró, de nagyon fontos részletkérdés: az MTI nevet viselő közpénzből közszolgálati (ál)hírügynökség a diktatúrába hajlást csak egyszerűen végrehajtó elnöki rendszernek titulálja.

Lássuk be, volt honnan tanulni a valósághajlítást a Fidesz-KDNP nevű kivénhedt illiberális bűnbandának. És most mindenkinek jusson eszébe a küszöbön álló magyar alkotmányrevízió, és mondja azt, hogy ááá, nincs itt semmi látnivaló. Bár persze nincs itt semmi látnivaló, azért szerintem lesújtóan tragikus, a hideg borsóleves-effektus erejével hat: az európai vezetők közül elsőként Orbán lihegett gratulálni ehhez a nagyszerű munkához. Ezt onnan lehet tudni, hogy Peti csatár megtelefonálta az MTI-nek.

A magyar diplomácia mindenkori legnagyobb szégyene erre büszke. Hogy Orbán fogta a telefont, akárcsak Donald kacsa győzelme idején, nehogy valakinek előbb eszébe jusson gratulálni egy vérbeli diktatúra kiépüléséhez. Ahol embereket azért vágnak évekre börtönbe, mert sértően beszélnek a mindenható nemzetvezetőről. Szóval miközben engem a hányinger és a kétségbeesés kerülget, toporzékolásaink feje ilyeneket mesél: Törökország stabilitásához olyan vezetőre van szükség, akivel meg lehet állapodni, és aki betartja a megállapodásokat. Magyarországnak duplán érdeke, hogy Törökországban stabilitás legyen, mivel ha ott elveszik a stabilitás, akkor az Európai Unió és Törökország migrációs megállapodásának betarthatósága is megkérdőjeleződne. Ez pedig újabb illegális bevándorlási hullámmal járna, amely pillanatok alatt elérne Magyarország déli határához tekintettel arra, hogy a Nyugat-Balkánon nincsen másik védvonal. A választási eredmények alapján a kormány arra számít, hogy nemcsak az európai-török, hanem a kétoldalú magyar-török együttműködés is dinamikusan fejlődik majd az elkövetkező időszakban. Az, bazmeg, Péter! Nektek a diktatúra és az önkény jelenti a stabilitást. Látjuk, tudjuk, tapasztaljuk, és reménykedünk benne, hogy mi is előbb-utóbb révbe érünk.

Najó, szakadjak le a hülyeségekről, és térjek vissz a honi jó hírekhez. Legalább 15 százalékkal drágul a tejföl és a vaj, a tejért pedig legkevesebb 5-7 százalékkal kell többet fizetni augusztustól. A várható áremelkedést szakemberek azzal magyarázták, hogy kevesebb a tej, és alacsonyabb a zsírtartalom a klímaváltozás miatt. És még mondja valaki, hogy Káder János nem jogosan tépi a száját midőn védi a környezetet? Csak a büdös libsik ezt nem értik. Amúgy tényleg mennyivel jobb hely lenne ez a sárgolyó, ha degenerált, hatalommániás politikusok a hatalomban maradás helyett érdemi kérdésekkel foglalkoznának. Csak a klímaváltozás elleni küzdelemmel nem lehet annyira eredményesen népet hülyíteni, mint az ordas eszmékkel.

A végére egy kis olvasnivaló arról, hogy leszakadást hoz a nyugdíjasoknak a jövő évi szemfényvesztő költségvetés.****

Sebaj, csak hinni kell, nem gondolkodni, nem visszakérdezni és jó lesz. Mindenkinek eredményes hetet, később folytatjuk!

https://kolozsvaros.com/rovidek/volt-honnan-tanulni-a-valosaghajlitast-ennek-a-ki venhedt-illiberalis-bandanak/


****


2018. június. 24. 20:10 Gazdaság


Leszakadást hoz a nyugdíjasoknak az új költségvetés
Farkas Zoltán


Lazítás után enyhe megszorítás, személyre szabott átalakítások, látszatkeltés jellemzi a jövő évi költségvetés tervezetét, amely nélkülözi a háttérszámításokat, és szűkmarkú a nyugdíjasokkal.

Fő a biztonság! Ennek jegyében készült a jövő évi költségvetés tervezete, amely különböző címeken több mint 360 milliárd forintot helyez tartalékba. Az alaphangot Orbán Viktor kormányfő ütötte meg a közelmúltban, újabb nemzetközi pénzügyi válság rémét megpendítve. A kormányközeli kánon azóta is ezt ismételgeti, az új kancelláriaminiszter Gulyás Gergelytől Matolcsy György jegybankelnökig. Az aggodalom alapja az lehet, hogy világszerte erősödik a protekcionizmus és a populizmus, ami hovatovább kikezdi a világgazdaság megszokott rendjét, konszenzusos szabályrendszerét, és fékezi annak bővülését. A fejlemények iróniája, hogy ebbe az áramlatba Orbán ideológiája is beleillik.
© hvg.hu

Ami a magyar gazdaság veszélyeztetettségét illeti, árulkodó jel, hogy a forint már egy enyhe szellőtől is elgyengült, holott a költségvetés a mostaninál erősebb, 311 forintos euróárfolyammal készült. Kérdés, mi lenne vele a 2008-ashoz hasonló erejű pénzügyi válság esetén. Márpedig Magyarország bruttó államadóssága még mindig nagyobb, mint abban az esztendőben volt. A devizatartalékok viszont bőségesebbek, meghaladják a 23 milliárd eurót, szemben a nyolc évvel korábbi 17 milliárddal, a fizetési mérleg nem hiányt, hanem többletet mutat, az államháztartás uniós deficitmutatója pedig - a 2011-es és az idei esztendő lazaságát leszámítva - kielégítően alakult.

Korántsem imponáló azonban a költségvetés tényleges bevételeit és kiadásait tartalmazó pénzforgalmi mérlege: ennek hiánya tavaly például meghaladta a GDP 5 százalékát, amire legutóbb 2011-ben, azt megelőzően pedig csak 2007-ben volt példa. A tervezett uniós pénzek java része ugyanis tavaly nem folyt be, 1015 milliárd forintot a költségvetés előlegezett meg. Ám az eredményszemléletű maastrichti hiánymutató jellegzetessége, hogy az elkezdett projektekhez a jövőben beérkező pénzeket már most el lehet könyvelni bevételként. Ezt a lehetőséget kihasználva a költségvetés évek óta meglehetősen expanzív, jócskán kiveszi a részét a gazdaság élénkítéséből, bár az adatok első pillantásra nem ezt mutatják. Ez történik jövőre is, a pénzforgalmi hiány megközelíti a hazai össztermék 3 százalékát, miközben a kormány 1,8 százalékos maastrichti hiánymutatót ígér. De efféle, az összképet árnyaló, kényelmetlen részletekre az elemzők és pénzpiaci szereplők legfeljebb krízis esetén figyelnek oda. Ezzel együtt a 2019-es költségvetés szigorúbb, mint az idei. Az óvatosság jegyében a tervezet a tartalékok felszabadítását csak akkor engedélyezné, ha a gazdasági folyamatok a március és október végi mérési pontokon nem mutatnak eltérést a tervezett pályáról: a gazdasági növekedés meghaladja a 4 százalékot, az éves infláció várhatóan 3 százalék alatt marad, és sem a deficitcél, sem az államadósság csökkentése nem kerül veszélybe.

Mehet minden változatlanul tovább - ezt a tanulságot szűrte le a kormány a választási eredményből. Folytatódik a paksi beruházás, a Liget-program, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem felvirágoztatása, a budai Vár rekonstrukciója, a Kossuth tér átépítése. Az ideinél több pénz jut az állami médiára és közvetlen kormánypropagandára is, az agyak megdolgozására. A kiemelt sportágak csaknem 100 milliárd forint társaságiadó-kedvezményben dúskálhatnak, tovább épülnek-szépülnek a sportlétesítmények, a Puskás Ferenc Stadionnal az élen, utóbbira csaknem 90 milliárdot irányoz elő a tervezet. Folytatódik a ,,Modern városok" fejlesztése, bár kissé visszafogottabban, az idei 150 milliárd után 135 milliárdból, ami arra utal, hogy a pénz gyors elköltésének is lehetnek korlátai. A személyi juttatásokra szánt keret szinte valamennyi fejezetnél nő, az Országgyűlés Hivatalánál például csaknem 40 százalékkal, az Állami Számvevőszéken, a bíróságokon, a honvédségnél 20 százalékot meghaladó mértékben. Csökken viszont egyebek mellett a büntetés-végrehajtásnál, a gyógyító-megelőző ellátás intézményeinél, és nem olvasható ki béremelési ígéret az Országos Mentőszolgálat tervezett finanszírozásából sem.
nagyításért kattintson a képre!
© hvg.hu

A hatásköröket nem a funkciók alapján, hanem az irányító személyétől függően dobálják ide-oda. A Miniszterelnökség élén végbement csere azzal jár, hogy végre logikus helyére, a Pénzügyminisztériumhoz kerülnek a költségvetési tartalékok. E szerint Lázár János erősebb volt Varga Mihálynál, utódja a kancellária élén, Gulyás Gergely viszont nem az. Az Orbán családhoz sem áll olyan közel, mint Rogán Antal, akinek Miniszterelnöki Kabinetirodája a kormányzati kommunikációra szánt 30 milliárdon kívül jövőre megkaparintja a Miniszterelnökségtől a turisztikai célelőirányzatokat is: az Orbán Ráhel befolyása alatt lévő ágazat működtetésére 28 milliárd, beruházásaira 56 milliárd jut majd jövőre. Gulyás viszont átveszi az egyházi, hitéleti, nemzetiségi előirányzatokat az Emberi Erőforrások Minisztériumától. A kegyvesztett Seszták Miklós fejlesztési tárcáját átnevezték, a méretében és teendőiben alig módosult utódszervezet, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Palkovics László hitbizománya, aki viszont elveszítette korábbi szakterületét, a felsőoktatást. Megkapta viszont a szakképzést - és elorozta az akadémiai pénzek egy részét.

A tények tükrében jó néhány ígéret elhomályosul. Hiába büszkélkedik a kormány a határvédelem megerősítésével, jóval kevesebbet szán rá, mint az idén. Az ötödével emelkedő védelmi kiadások továbbra is a NATO-elvárások felét adják. A közoktatás költségvetése - a Klebelsberg Központ büdzséje - 582 milliárd forintról 593 milliárdra nő csupán, szerény 2 százalékkal, a pluszt elviszik a személyi kiadások; azokra sem sok jut, hacsak a céltartalékokból ki nem pótolják. Az egyetemek, főiskolák a működésükre nagyjából annyival költhetnek többet, amennyivel növelik bevételüket. Oktatásra összességében a hazai össztermék 4,6 százaléka jut csupán, szemben a válság előtti 6 százalékkal.

Valamelyest javul az egészségügy finanszírozása is, de az erre fordítandó közkiadások jövőre az államháztartás konszolidált mérlege alapján nem érik el a tervezett GDP 4 százalékát. A pénzügyi válság előtt, 2008-ban 4,7 százalék volt ez az arány, majd a mély recessziót követő esztendőben, 2010-ben is 4,5 százalék. A jövő évi keretekből nem lehet számítani a gyógyítás körülményeinek érdemi javulására, hiába ígérgetik ezt az ágazat új irányítói - éppúgy, mint elődeik.

Már nem biztonságot ad, hanem leszakadást hoz az a szabály, hogy a nyugdíjak megőrzik értéküket. Gyorsan tágul ugyanis a bér-nyugdíj rés. Tavaly és idén a nettó keresetek 12-13 százalékkal nőttek, amit jövőre újabb 10 százalék körüli plusz követhet. Ezzel szemben a nyugdíjakat 2,5, illetve 3 százalékkal emelték meg, és jövőre is az előre kalkulált inflációval azonos mértékben, 2,7 százalékkal korrigálják. Ezt egészíti ki a gyors gazdasági növekedésből történő részesedés, a nyugdíjprémium, illetve a kormányfői ötlettől vezérelt jutalmazás, az Erzsébet-utalványok ajándékozása. A bérek és a nyugellátások közti szakadékot enyhíthetné, ha a kormány visszatérne az inflációt és a béremelést fele-fele részben figyelembe vevő svájci indexálásra, vagy legalább a prémiumot beépítené a nyugdíjakba. Ám Varga Mihály pénzügyminiszter a HVG erre vonatkozó felvetésére válasz helyett azzal büszkélkedett, hogy 2010 óta a nyugdíjak vásárlóereje 10 százalékkal nőtt. Tegyük hozzá, hogy a kereseteké - ugyanebben az időszakban - több mint 26 százalékkal.

A gazdasági célú közkiadások megugrását, valamint a jóléti-társadalombiztosítási, oktatási és egészségügyi kassza szűkösségét a Költségvetési Tanács sem hagyta szó nélkül. Bár - mint megállapította - továbbra is tartózkodik az ,,elosztáspolitika" minősítésétől, egy hiperóvatos mondatban kifejtette véleményét: ,,A gazdasági fundamentumok megerősödése hozhatja a későbbi években a jóléti funkcióba tartozó (oktatási, egészségügyi, szociális és kulturális) kiadások súlyának emelkedését." Ez a stiláris szörnyszülött ezer tanulmánynál jobban jellemzi, mennyit ér valójában az alaptörvényben garantált függetlenség.

FARKAS ZOLTÁN

farkas.zoltan@hvg.hu

http://hvg.hu/gazdasag/201825__koltsegvetes_2019__szigoritas__latszatkeltes__atsz abasminta
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: minisztériumától, toporzékolásaink, devizatartalékok, valosaghajlitast, megállapodásának, megállapodásokat, alkotmányrevízió, elosztáspolitika, céltartalékokból, felvirágoztatása, valósághajlítást, pénzügyminiszter, rekonstrukciója, szijjártoporzék, előirányzatokat, jegybankelnökig, deficitmutatója, kísérőhalandzsa, jellegzetessége, hátborzongatóan, visszapörgettem, felszabadítását, magyarországnak, kormányozhasson, megfogalmazásra, miniszterelnöki, meghajlításából, nemzetvezetőről, megerősítésével, euróárfolyammal, protekcionizmus, visszakérdezni, törökországban, stabilitásához, államháztartás, megtelefonálta, valósághajlítást ennek, június végi, hétvége eseményeit, azért támadják, drága nemzetvezető, valóság meghajlításából, hazai mikrofonállványok, drótkerítésen kívülre, szlovák kereskedelmi, pontos megfogalmazásra, kritikákat egyáltalán, élére állt, egyes szám, igénytelen toprongynak, megélhetésileg mindig, általa kinyírt, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Recep Tayyip Erdoğ, Köztársasági Néppárt, Hogy Orbán, Európai Unió, Káder János, Farkas Zoltán, Gulyás Gergelytől Matolcsy György, Márpedig Magyarország, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Puskás Ferenc Stadionnal, Országgyűlés Hivatalánál, Állami Számvevőszéken, Országos Mentőszolgálat, Lázár János, Varga Mihálynál, Gulyás Gergely, Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodája, Orbán Ráhel, Emberi Erőforrások Minisztériumától, Seszták Miklós, Technológiai Minisztérium Palkovics László, Klebelsberg Központ, Varga Mihály, Költségvetési Tanács, FARKAS ZOLTÁN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Soli Deo gloria  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Ne hagyd  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  képre írva  Játékos kis cicák  Manna OWell tollából  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Szép estét  Táplálékok a máj egészségének ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Humor is meg nem is szerinted?  Szép álmokat!  képre írva  Paul David Tripp Március 28  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Benedek Elek - Virágvasárnap  Alvó baby  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Óraállítás  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Az idegen országok éghajlata  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Nem azt látja  Sonka vásár  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti képek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nem azt látja  Virágvasárnap: az élet és a re...  Alvó cica  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó baby  Válaszok a halál után  Graffiti bölcsesség  Válaszok a halál után  Odaadja  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Óraállítás  Virágvasárnap a húsvét előtti  A szeretetről  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Az izmaink nem csak testmozgás...  Manna OWell tollából  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Táplálékok a máj egészségének ... 
Bejegyzés Címkék
valósághajlítást ennek, június végi, hétvége eseményeit, azért támadják, drága nemzetvezető, valóság meghajlításából, hazai mikrofonállványok, drótkerítésen kívülre, szlovák kereskedelmi, pontos megfogalmazásra, kritikákat egyáltalán, élére állt, egyes szám, igénytelen toprongynak, megélhetésileg mindig, általa kinyírt, migrációra hivatkozva, szamojéd moralitásával, számára nyűgöt, tegnapi brüsszeli, enyves kezedet, másik kiemelkedő, törökországi parlamenti, voksolás tétje, legfőbb ellenzéki, kemalista Köztársasági, mostani választáson, egész világnak, világnak demokráciából, úgynevezett választás, elnök kezébe, nagy része, miniszterelnöki tisztséget, demokrácia ünnepéről, diktatúrába hajlást, küszöbön álló, európai vezetők, nagyszerű munkához, magyar diplomácia, vérbeli diktatúra, mindenható nemzetvezetőről, kétségbeesés kerülget, választási eredmények, kormány arra, kétoldalú magyar-török, elkövetkező időszakban, önkény jelenti, tejért pedig, várható áremelkedést, klímaváltozás miatt, száját midőn, büdös libsik, hatalomban maradás, klímaváltozás elleni, ordas eszmékkel, alaphangot Orbán, kormányközeli kánon, aggodalom alapja, világgazdaság megszokott, fejlemények iróniája, áramlatba Orbán, magyar gazdaság, enyhe szellőtől, mostaninál erősebb, 2008-ashoz hasonló, esztendőben volt, devizatartalékok viszont, nyolc évvel, fizetési mérleg, államháztartás uniós, idei esztendő, költségvetés tényleges, tervezett uniós, költségvetés előlegezett, elkezdett projektekhez, jövőben beérkező, lehetőséget kihasználva, költségvetés évek, gazdaság élénkítéséből, adatok első, pénzforgalmi hiány, hazai össztermék, összképet árnyaló, 2019-es költségvetés, óvatosság jegyében, tartalékok felszabadítását, gazdasági folyamatok, tervezett pályáról, gazdasági növekedés, éves infláció, államadósság csökkentése, tanulságot szűrte, választási eredményből, paksi beruházás, ideinél több, állami médiára, agyak megdolgozására, kiemelt sportágak, pénz gyors, személyi juttatásokra, gyógyító-megelőző ellátás, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 530
  • e Hét: 2790
  • e Hónap: 19583
  • e Év: 152500
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.