Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az
  2021-01-12 13:10:32, kedd
 
  Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az oltás, akkor kell!!
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megjavítják az autónkat, az orvosaink, az egészségügyi szakembereink pedig hosszú évek óta tanulják a gyógyítást,...... hallgassunk rájuk! Bizalommal, Csaba t.
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megjavítják az autónkat, az orvosaink, szakembereink pedig hosszú évek óta ezt tanulták, amit most javasolnak, hallgassunk rájuk!" - mondta Böjte Csaba, aki már kigyógyult a fertőzésből.
A Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója már túl van a koronavírus-fertőzésen, de mindenkit arra kér, hogy maga és a társadalom érdekében tartsa be az előírásokat.
"Erdélyben van egy vicces mondás, hogy a székely ember elkapja a koronavírust, jól megrázza és elengedni. Nálam pont fordítva volt, ő kapott el engem, elég jól megrázott, de hál' Istennek, elengedett. Most már jól vagyok, papírom is van róla. Nagyon hirtelen jött, egyik nap elkezdtem a köhögést, harmadik nap már nem tudtam abbahagyni. Gyorsnak tűnt az egész, megfázás nélkül jött össze az egész. Felhívtak Magyarországról, kórházba hoztak, jó három hét alatt sikerült talpra állni" - részletezte, hangsúlyozva, nagyon hálás a magyar egészségügynek magyar adófizető állampolgárként is.
December elején engedték ki a kórházból, akkor azt gondolta, hogy jól van, de mire hazaért, verte a hideg és kellemetlenül érezte magát. Utána még két hétig ült otthon, de mára csak az alvászavar maradt a tünetek közül, nehezen tud elaludni.
A dévai otthon gyermekei, dolgozói közül tavasszal - mint elmondta - senki nem kapta el a vírust, és bár az őszi hullám nagyobb volt, de kórházba sem gondozó, sem gyermek nem került.
"Úgy látszik, én voltam a gyenge láncszem" - tréfálkozott.

A védekezéssel kapcsolatban közlekedési példát hozott:
"Ahol a hatóság egy csíkot húz az út közepére, ott az ember nem előz. Akkor sem, ha nem jön semmi szembe. Azért, mert a szakember így döntött. Az egészségügyi előírás is ilyen fehér csík, mindenkinek be kell tartania mindent. Nem kell kuruckodni, forradalmárnak lenni" - figyelmeztetett.
Amikor a kórházban feküdt, elgondolkodott azon, mi valójában a betegség.
"Elég sok, egymástól független entitásból áll össze az ember. Utoljára 1981-ben voltam kórházban. Lám, a testem alkotórészei azóta szimbiózisban, békében, szolidaritásban éltek egymással. Az egészség megromlása ennek a hiánya. Aztán a rend egy hónap után helyreáll. Ahogy gyógyultam, erősödtem, elgondolkodtam, hogy ha több trillió sejt békében tud élni, mi miért ne próbálhatnánk meg békében élni ezen a Földön?"

Böjte Csaba az InfoRádiónak beszélt a koronavírus elleni oltás fontosságáról is.
"Két út van a tudósok szerint: az önuralom két hétig, hogy senki nem megy sehova, de úgy tűnik, nem vagyunk fegyelmezettek a másik, hogy elmegyünk és beadatjuk az oltást. Nem az a dolgunk, hogy együtt éljünk ezzel a vírussal. Ha kevesen mennek el oltatni, jön a hatodik-hetedik hullám. A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megjavítják az autónkat, az orvosaink, szakembereink pedig hosszú évek óta ezt tanulták, amit most javasolnak, hallgassunk rájuk!"
 
 
0 komment , kategória:  Böjte Csaba atya miséi  
Címkék: magyarországról, szolidaritásban, állampolgárként, figyelmeztetett, forradalmárnak, fegyelmezettek, egészségügynek, elgondolkodtam, elgondolkodott, fontosságáról, szakembereink, szimbiózisban, kellemetlenül, próbálhatnánk, autószerelők, alkotórészei, kapcsolatban, védekezéssel, egészségügyi, tréfálkozott, hangsúlyozva, koronavírust, inforádiónak, előírásokat, hallgassunk, helyesírást, koronavírus, megjavítják, részletezte, közlekedési, mindenkinek, fertőzésből, javasolnak, kigyógyult, entitásból, abbahagyni, tanároktól tanuljuk, építészek tervezik, autószerelők megjavítják, egészségügyi szakembereink, társadalom érdekében, vicces mondás, székely ember, magyar egészségügynek, alvászavar maradt, tünetek közül, dévai otthon, őszi hullám, gyenge láncszem, védekezéssel kapcsolatban, egészségügyi előírás, kórházban feküdt, Böjte Csaba, Dévai Szent Ferenc Alapítvány, Felhívtak Magyarországról,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
James Allen  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  James Allen  Van néhány kérdés, amin gondol...  Egy párkányon  Müller Péter tollából  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Horváth Szilvia tollából  Jázmin  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jó nap volt  Egyszerű  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Paul David Tripp Április 14  Baranyi Ferenc - N i n c s  Somlyó Zoltán - Orgonával  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  39 ígéret  Otthon  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Ismeretlen: Ikarusz monda  Pitypang szökőkút  Otthon  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  IGEN így  Nem kell hozzá fürdőruhás  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Az ember  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  39 ígéret  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Sík Sándor - Ha jő a perc  Annyira tisztelem a szabadságo...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Paul David Tripp Április 12  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Borzasztó  Az ember  Szívek  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Hogyan válunk hűségesekké?  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Alvó cicák  Az ember  Facebookon kaptam  Alvó cica  Megígért békesség  Szabó T. Anna - Pitypang  Egy barátság története  képre írva  Latinovits Zoltán tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Kertem 
Bejegyzés Címkék
tanároktól tanuljuk, építészek tervezik, autószerelők megjavítják, egészségügyi szakembereink, társadalom érdekében, vicces mondás, székely ember, magyar egészségügynek, alvászavar maradt, tünetek közül, dévai otthon, őszi hullám, gyenge láncszem, védekezéssel kapcsolatban, egészségügyi előírás, kórházban feküdt, testem alkotórészei, egészség megromlása, hónap után, koronavírus elleni, tudósok szerint, hatodik-hetedik hullám, magyarországról, szolidaritásban, állampolgárként, figyelmeztetett, forradalmárnak, fegyelmezettek, egészségügynek, elgondolkodtam, elgondolkodott, fontosságáról, szakembereink, szimbiózisban, kellemetlenül, próbálhatnánk, autószerelők, alkotórészei, kapcsolatban, védekezéssel, egészségügyi, tréfálkozott, hangsúlyozva, koronavírust, inforádiónak, előírásokat, hallgassunk, helyesírást, koronavírus, megjavítják, részletezte, közlekedési, mindenkinek, fertőzésből, javasolnak, kigyógyult, entitásból, abbahagyni, kuruckodni, alvászavar, elengedett, társadalom, fertőzésen, gyógyultam, alapítvány, megromlása, tanároktól, bizalommal, gyógyítást, elengedni, kórházban, orvosaink, egymással, alapítója, erdélyben, erősödtem, érdekében, helyreáll, megrázott, mindenkit, beadatjuk, adófizető, kórházból, tavasszal, gyermekei, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2031
  • e Hét: 3801
  • e Hónap: 16477
  • e Év: 250224
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.