Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sok technikai hibák a kézilabda V.B. szervezésében
  2021-01-14 20:09:07, csütörtök
 
  Tilen Kodrin és Urh Kastelic is kihagyja a szlovén kézilabda-válogatott első mérkőzését az egyiptomi világbajnokságon, miután pozitív lett a korona vírustesztjük. Szlovénia csütörtökön, a B-válogatottjával érkező Dél-Korea ellen kezdi meg szereplését a tornán.
A világbajnokságon, miután pozitív lett a korona vírustesztjük. Szlovénia csütörtökön, a B-válogatottjával érkező Dél-Korea ellen kezdi meg szereplését a tornán.
A játékosok az Egyiptomba érkezésükkor adták a pozitív mintát, elkülönítették őket a csapattársaiktól. Korábban már voltak koronavírusosak, tíz napot karanténban töltöttek, majd amikor már tünetmentesek voltak, akkor visszatértek az edzőtáborba. Ezúttal nincsenek tüneteik, írja a handball-planet.com.

Aggasztó a koronavírushelyzet a világbajnokság kapcsán. Két csapat, a cseh és az amerikai a vb előtt visszalépett - Észak-Macedónia és Svájc ugrott be a helyükre -, míg a magyarok első ellenfele, a Zöld-foki Köztársaság karanténhotelbe került azt követően, hogy megérkezett Egyiptomba. Pénteken 20.30-tól játszanánk az afrikai csapattal.
A körülményekre egyre több csapat panaszkodik, már a norvégok és a németek is kritikát fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, hogy közel sincs annyira bebiztosítva a helyszín, mint ahogy azt előzetesen ígérték, és Nagy László a Nemzeti Sportnak azt mondta: Nem állt a feje tetejére a rendezés, de közel vagyunk hozzá. A magyar férfi kézilabda-válogatott pénteken a Zöld-foki-szigetek ellen kezdi meg szereplését az egyiptomi világbajnokságon. A találkozó előtti napon az MKSZ alelnöke, Nagy László videohívás keretében válaszolt az újságírók kérdéseire. Elmesélte, hogy ők is tapasztalták a rendezésben azokat a hiányosságokat, melyekről más csapatok már beszámoltak. A nyolc válogatott által használ konditerem például mindössze 10 négyzetméteres. Gulyás István szövetségi kapitány hozzátette: fogalmuk sincs, ki fog pályára lépni a koronavírus sújtotta ellenfélnél. Győri Mátyás és Szita Zoltán senkit nem becsül le, nagyon várják már az első meccsünket.
- A magyar szövetség alelnöke, Nagy László kifejtette, milyen rendezési hiányosságokat tapasztaltak Egyiptomban.
,,A konditerem konkrétan akkora, mint egy tíz négyzetméteres szoba, alkalmatlan arra, hogy ott nyolc csapat bármilyen jellegű munkát végezzen. Előzetesen azt az információt kaptuk az edzéshelyszínek látogatására, hogy negyven perc buszút, ehhez képest a norvégok két és fél órát utaztak oda, ugyanennyit vissza, miközben mindössze egy és negyed óra áll rendelkezésünkre. Úgyhogy teljesen forgalomfüggő ezeknek a helyszíneknek a látogatása. Függetlenül attól, hogy buborékban vagyunk, a nyolc csapat konkrétan együtt ebédel, vacsorázik és reggelizik. Ezek nem problémák, hanem váratlan helyzetek, amelyekhez maximálisan alkalmazkodnunk kell." Hozzátette: a játékosoktól ettől függetlenül nem fogadnak el semmilyen kifogást, de szerinte nem is lesz probléma ezzel.
- Az első ellenféllel, vagyis a Zöld-foki-szigetekkel kapcsolatban videónkban Gulyás István szövetségi kapitány, valamint Győri Mátyás és Szita Zoltán is kifejti véleményét.

Megjegyzésem: Ezek a szervezési hiányosságok a V.B.-én lévő minden csapat érintett.és érzékeli. A játékosok intelligenciáján fog múlni, hogy ki milyen módon tud alkalmazkodni az adott körülményekhez.
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Címkék: világbajnokságon, intelligenciáján, rendelkezésünkre, csapattársaiktól, válogatottjával, alkalmazkodnunk, edzéshelyszínek, karanténhotelbe, koronavírusosak, elkülönítették, világbajnokság, négyzetméteres, hiányosságokat, körülményekhez, alkalmazkodni, körülményekre, helyszíneknek, tünetmentesek, forgalomfüggő, vírustesztjük, visszatértek, hiányosságok, visszalépett, látogatására, kapcsolatban, érkezésükkor, megjegyzésem, játékosoktól, bebiztosítva, tapasztaltak, tapasztalták, szereplését, fogalmaztak, maximálisan, edzőtáborba, köztársaság, egyiptomi világbajnokságon, korona vírustesztjük, pozitív mintát, világbajnokság kapcsán, helyükre –, magyarok első, afrikai csapattal, körülményekre egyre, feje tetejére, magyar férfi, találkozó előtti, újságírók kérdéseire, rendezésben azokat, nyolc válogatott, koronavírus sújtotta, első meccsünket, Tilen Kodrin, Zöld-foki Köztársaság, Nagy László, Nemzeti Sportnak, Gulyás István, Győri Mátyás, Szita Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Apu  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép álmokat!  Mire jók ?  Sárkány  Az angyali üdvözlet  Boldogság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Paul David Tripp Március 27  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Inkább ad  Alvó kutya  Esti kép  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Nagyhétfő:  Nárcisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Vérnyomáscsökkentés  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  képre írva  Karinthy Frigyes: Almafa  Karinthy Frigyes: Almafa  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  A tavasz nem csak önmagában sz...  2004-es kivégzés után  Nem jár  képre írva  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Az út  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 28  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Boldog virágvasárnapot minden...  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Odaadja  Maci az északi fény alatt  Mire jók ?  Benedek Elek - Virágvasárnap  Az út  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Sonka vásár  Nagy Feró megmondta?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Sárkány  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Graffiti bölcsesség  Alvó baby  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  J. Donald Walters  Paul David Tripp Március 26  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA 
Bejegyzés Címkék
egyiptomi világbajnokságon, korona vírustesztjük, pozitív mintát, világbajnokság kapcsán, helyükre &#8211, magyarok első, afrikai csapattal, körülményekre egyre, feje tetejére, magyar férfi, találkozó előtti, újságírók kérdéseire, rendezésben azokat, nyolc válogatott, koronavírus sújtotta, első meccsünket, magyar szövetség, konditerem konkrétan, információt kaptuk, edzéshelyszínek látogatására, nyolc csapat, játékosoktól ettől, első ellenféllel, szervezési hiányosságok, játékosok intelligenciáján, adott körülményekhez, világbajnokságon, intelligenciáján, rendelkezésünkre, csapattársaiktól, válogatottjával, alkalmazkodnunk, edzéshelyszínek, karanténhotelbe, koronavírusosak, elkülönítették, világbajnokság, négyzetméteres, hiányosságokat, körülményekhez, alkalmazkodni, körülményekre, helyszíneknek, tünetmentesek, forgalomfüggő, vírustesztjük, visszatértek, hiányosságok, visszalépett, látogatására, kapcsolatban, érkezésükkor, megjegyzésem, játékosoktól, bebiztosítva, tapasztaltak, tapasztalták, szereplését, fogalmaztak, maximálisan, edzőtáborba, köztársaság, koronavírus, szigetekkel, ellenféllel, függetlenül, beszámoltak, ugyanennyit, csütörtökön, panaszkodik, rendezésben, alkalmatlan, információt, egyiptomban, megérkezett, ellenfélnél, karanténban, egyiptomba, szövetségi, amelyekhez, játszanánk, videónkban, előzetesen, látogatása, videohívás, konditerem, vacsorázik, szervezési, hozzátette, mérkőzését, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1234
  • e Hét: 6925
  • e Hónap: 27608
  • e Év: 230521
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.