Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eltörölné Magyarországot a térképről
  2015-07-15 13:01:28, szerda
 
   
  Gyurcsány bejelentette: ,,Eltörölné Magyarországot a térképről":

http://beregihirek.hu/orszagos-hirek/adjon-az-isten-szebb-jovot-a-jobbik-magyaror szagert-mozgalom-hirei/gyurcsany-bejelentette-eltorolne-magyarorszagot-terkeprol/ Kiss_Barnabas.html
*
*
Nem értem, hogyan lehet elhallgatni azt az alapvető - tényeken alapuló igazságot, hogy: kizárólag a kommunikáció szintjén létezik Magyarországon jobb- és baloldal, mert valójában teljességgel megegyeztek egymással abban, hogy tovább építik a HAZUGSÁGRA alapozott társadalmi formációt.
*
Mansfeld Pétert a "munkásosztály árulásáért" ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
Mit érdemelnének a mai munkásosztályt elárulók?
Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?
http://furaila.xfree.hu/253201
*
Tessék csak elolvasni a mellékelt képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!! Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://furaila.xfree.hu/146399
*
Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK?
És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!
Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!
*
*
Gyurcsány ezzel indította az újabb Európa Parlamenti választási kampányát a sokadik baloldalinak hazudott utódpárt színeiben:
""Gyurcsány az újságírók érdeklődésétől övezve elmondta, hogy ő "történelmi távlatokban Európai Egyesült Államokban" gondolkodik. A DK elnöke elmondta, szerinte ennek feladatasi az "európai polgárok védelme", a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és a tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát, és "belebeszéljen abba amit gondolunk"."
*
A cikk szerzője a továbbiakbasn leírja mindazt, amit a Gyurcsány beszéd jelent valójában... Szerinte, az a Gyurcsány-kijelentés, hogy: "európai polgárok védelme" azt jelentené, hogy: "az Európai Unió kezébe adná az erőszakmonopóliumot."
*
Jelentem, hogy már réges-régen ott van az EUGENDFOR létrehozása óta! Az EU-Rendörségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!
Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe). http://www.eurogendfor.org/

A Parancsnoksága az Észak-italiai Vicenzaban van messze az EU-központtól.

Az egység életre hívásának a kezdeményezöje a korábbi francia védelmi-miniszternö Michelle Alliot-Marie volt, hogy ezzel olyan a lakosság
részéröl újra és újra kiszélesedö nyugtalanságok, mint pl. a francia városokban, a jövöben könnyebben leverhetöek legyenek.

A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövöben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverinitást! Egy az EU-tagállamokban történö bevetésröl egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevö és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiböl áll - igy van ez az új EU-Rendörségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerzödés tisztán és egyértelmüen szabályoz.

Megfigyelök számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszálásijog. Ugyanis ha egy bevetést az egyik baráti EU-államban már eldöntötték, akkor azon épületek és területek melyeket az Eurofond-Egységek elfoglaltak immunná válnak és az adott országban a hivatali testületek részéröl is hozzáférhetetlenné válnak. Tehát ténylegesen az EU-megszálásijog uralkodik.

De a helyzet még sokkal rosszabb: Eurogendfor az adott esetben nem csak rendörségi jogokkal van felruházva hanem szintén titkossszolgálati jogokkal is és az adott ország katonaságával szorosan együttmüködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania. Szükség esetén, Eurogendfor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse.

Az európai kormányok, Eurogendfornak köszönhetöen, kibujhatnak minden felelösség alól. A jövöben egy szociális nyugtalanság vagy hosszantartó
nagydemonstraciók esetén lövethetnek a tömegre, területeket katonai karantén alá helyezhetnek, a hangadókat kiemelhetik annélkül, hogy saját katonaságukkal vagy rendörségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának. Ugyanígy Eurogendfort sem lehet az ö civil-katonai
felhatalmazásuk miatt felelösségre vonni.

Egy ilyen hihetetlen felállást egyébként csak a lisszaboni szerzödés tesz lehetségessé, ami nem más mint a vitatott EU-Alkotmány csak más név alatt.

A német Szövetségi Alkotmánybíróságnak köszönhetöen a német politikusoknak, akik egyébként ezt a kérdéses szerzödést a Parlamentben csaknem egységesen elfogadták, a jövöben meghallgatási joguk van. Egy kijózanodott német politikus egy privát beszélgetésben:
"Az Eurogendfornál majd jól fognak mulatni, ha például hamarosan német szövetségi polgári-nyugtalansági központokban mint Bottrop vagy Berlin-Neukölln kihirdetnék a szükségállapotot."

http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw

" Az Európai Csendőri Erők (European Gendarmerie Forces) az EU katonai rendőrsége. Öt ország vesz részt a munkában: Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Hollandia. Központja az észak-olaszországi Vicenza-ban van. Magját egy 800-900 emberből álló erő adja, mely 30 napon belül bevethető. Az öt ország védelmi miniszterei 2004. szeptember 17-én írták alá az Európai Csendőri Erők létrehozásáról szóló dokumentumot a holland Noordwijkban."
*
*
*
Sajnos, az EU-tagságra is nekik - és a velük PAKTUMOT kötőknek - volt szükségük, NEM a mit sem sejtő és az EU-tagságra teljesen készületlen magyar népnek!
*
,,... az EU csatlakozást kierőszakolók is megtévesztették a magyarságot a csatlakozás feltételeinek ismertetésében. A Külügyminisztérium "EU-csatlakozás 2004" címmel egy kiadványt jelentetett meg az interneten. (Kiadvány, 160 oldal. Kiadó: a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma. Készítette: KÜM Integrációs és Külgazdasági Államtitkárság. Felelős kiadó: dr. Balázs Péter (Előszót írta: Kovács László) Kézirat lezárva: 2003. február 20. Fotók: MTI Fotó, European Commission Audiovisual Library, ISBN 963 7038 299 - Letöltési cím) amelyben pontosan leírta, hogy
- a belépésig 8866 milliárd forintba került nekünk az EU-csatlakozás, a különböző "beetető" támogatások levonása után."
(Bakay Kornél)
*
Ezt a részletet Bakay Kornél írásából azért másoltam ide, mert bizonyítandó szerettem volna rögzíteni, hogy rajtam kívül még mások is ,,pusztába kiáltott" igazságokkal próbálták a ,,KÖZVÉLEMÉNY" figyelmét fölhívni mindarra, amiről még a ,,hatalmat gyakorlók sem tudják az igazságot"!
*
*
*
Legközelebb 2008. április 22-én bizonyosodhattam meg arról, hogy milyen gyakran azt sem tudják a (bármelyik párthoz tartozó) képviselők, hogy mit szavaznak meg!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
*
*
*
Akkor még én sem tételeztem volna fel a szándékosságot... Azt hittem - de tényleg(!) - hogy csak azért nem azt teszik, amit kellene, mert nem tudják, hogy mi lenne jó a magyar ,,NÉP" számára...
*
(Folyt. köv.)
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhatalmazással, szükségállapotot, bizonyosodhattam, magánvagyonaikat, helyreállítania, magyarorszagert, felhatalmazásuk, megakadályozása, megtévesztették, katonaságukkal, eurogendfornak, kiárusíthatták, létrehozásáról, eurogendfornál, államtitkárság, beszélgetésben, politikusoknak, érdeklődésétől, születésnapját, magyarországon, rendörségükkel, szándékosságot, minisztereiböl, munkásosztályt, nyugtalanságok, parancsnoksága, kezdeményezöje, ismertetésében, eurogendforban, magyarországot, magyarorszagot, munkásosztály, franciaország, meghallgatási, polizeitruppe, katonaságával, alapvető –, kommunikáció szintjén, országot privatizáció, dolgozó munkásság, mellékelt képen, bíró megindokolta, munkásosztály árulásáért, újabb Európa, sokadik baloldalinak, újságírók érdeklődésétől, szabad gondolkodás, tudás biztosítása, cikk szerzője, továbbiakbasn leírja, egység életre, korábbi francia, Eltörölné Magyarországot, Mansfeld Pétert, Európa Parlamenti, Európai Egyesült Államokban, Európai Unió, European Gendamarie Force, Europäische Polizeitruppe, Észak-italiai Vicenzaban, Michelle Alliot-Marie, EU-Rendörségi Alapító-Okmányában, Ugyanígy Eurogendfort, Szövetségi Alkotmánybíróságnak, Európai Csendőri Erők, European Gendarmerie Forces, Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma, Külgazdasági Államtitkárság, Balázs Péter, Kovács László, European Commission Audiovisual Library, Bakay Kornél, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Alvó cica  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Nem kell ide békemenet  Benned is ezerféle szín van  Talpra vándor  Szép estét kedves látogatóimna...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Gősi Vali - Tükre lennék...  képre írva Március 15 -re emlé...  Üdvözöllek az oldalamon  Aztán itt van egy másik szerep...  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Nem kell ide békemenet  Nyíljatok meg  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Atyám !  Ez a miénk!  Törött csészék  Mi a különbség  Rőzsehordó nő szobra  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Jó éjszakát  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Ibolya  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Nemzeti  Az élet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Isten áldja  Március 15 emlékére virágba bo...  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Március  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Kezdet  Facebookon kaptam  Isten áldja  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Szép estét  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Nyíljatok meg  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szabó Norbert – Szabadsá...  Talpra vándor  Jó éjszakát  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Cicus virággal  A nemzet csak akkor...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Ibolya  Könnyáztatta asszonysorsok  Nagy László - Szerelem emléke  Törött csészék  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Nemzeti  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Az agyat és a csontokat is erő...  Talpra vándor  Szabó Norbert – Szabadsá...  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
alapvető &#8211, kommunikáció szintjén, országot privatizáció, dolgozó munkásság, mellékelt képen, bíró megindokolta, munkásosztály árulásáért, újabb Európa, sokadik baloldalinak, újságírók érdeklődésétől, szabad gondolkodás, tudás biztosítása, cikk szerzője, továbbiakbasn leírja, egység életre, korábbi francia, francia városokban, jövöben könnyebben, hatalmas probléma, jövöben európaszerte, nemzeti jogot, érintett állam, tiszta EU-megszálásijog, egyik baráti, adott országban, hivatali testületek, adott esetben, adott ország, európai kormányok, szociális nyugtalanság, hangadókat kiemelhetik, ilyen hihetetlen, lisszaboni szerzödés, vitatott EU-Alkotmány, német Szövetségi, német politikusoknak, kérdéses szerzödést, jövöben meghallgatási, kijózanodott német, privát beszélgetésben, 800-900 emberből, holland Noordwijkban, velük PAKTUMOT, csatlakozás feltételeinek, kiadványt jelentetett, belépésig 8866, részletet Bakay, magyar &#8222, felhatalmazással, szükségállapotot, bizonyosodhattam, magánvagyonaikat, helyreállítania, magyarorszagert, felhatalmazásuk, megakadályozása, megtévesztették, katonaságukkal, eurogendfornak, kiárusíthatták, létrehozásáról, eurogendfornál, államtitkárság, beszélgetésben, politikusoknak, érdeklődésétől, születésnapját, magyarországon, rendörségükkel, szándékosságot, minisztereiböl, munkásosztályt, nyugtalanságok, parancsnoksága, kezdeményezöje, ismertetésében, eurogendforban, magyarországot, magyarorszagot, munkásosztály, franciaország, meghallgatási, polizeitruppe, katonaságával, nyugtalansági, kierőszakolók, tagállamokban, továbbiakbasn, feltételeinek, megszálásijog, spanyolország, együttmüködve, souverinitást, belebeszéljen, privatizáció, dokumentumot, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 69
  • e Hét: 411
  • e Hónap: 3537
  • e Év: 35267
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.