Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Életek óta futom a köröket
  2013-09-30 22:50:59, hétfő
 
   
  Életek óta futom a köröket

Ha tudnád hány kört futottál már le ugyanazzal a problémával, amivel most is élsz. Ha tudnád hány kört futsz még le, ugyanezekkel a feladatokkal, akkor lehet MOST leülnél elgondolkodni, hogy “normális vagyok én???"

Igen, normális vagy, hisz nem vagy tudatában annak, ami körülvesz, mert olyan frappánsan ki lett találva ez a “felejtősdi", hogy majdnem minden ember elfelejti miért is jött ide, mit is élt már meg itt a Földön és mi lesz még, mik a határok, mit lehet letenni és mit nem. Szerencsére nem mindenki felejtett el mindent, van, aki nyomokban, foszlányokat fel tud hozni és van, aki tisztán érzékeli életei sorát.





Kettéválasztanám a test emlékeit és a lélek emlékeit, ugyanis nem ugyanarról beszélünk. A test, lélek, szellem hármasáról nyilván te is hallottál már. De vajon belegondoltál már abba, hogy a sok emlék és információ honnan jön, hol raktározódik, és amikor emlékszünk, akkor az honnét jön felszínre? Mesélek erről egy kört, hiszen már elég régóta kutatom a témát ahhoz, hogy ki merjek jelenteni 99,99%-os tényeket. A maradékot meghagyom a bizonytalankodóknak

A rengeteg kezelés és tudatalatti nyomozás során rájöttem arra, hogy a lélekben tárolódnak azok az információk, melyek időtlenek és testtől függetlenek, helytől és személytől függetlenek. Ezek olyan információk, melyek akár több száz vagy ezer életet is magában foglalhatnak (ki mennyit élt). Tehát amennyiben korábbi évszázadok vagy évezredek információit szeretnénk elővenni (azaz előző életeket), akkor a lélek bugyraiban érdemes kutakodni.

Ám itt van a testünk is, amelybe szépen beleköltözött a lélek a fogantatáskor. Mit tárol a test és mire emlékszik? A testünk minden olyan információt tárol, amit jelen életünkben átéltünk, tehát megtapasztaltunk. Ezen kívül olyan információkat is megjegyez és használ, melyet más emberek fizikai testben átéltek. Ezért is van az, hogy érzékenyebb emberek képesek mások érzéseit, rezgéseit, vagy akár tapasztalatait is felvenni, magukévá tenni hamar.

Amíg a test információit és az emlékláncolatokat vissza lehet könnyen fejteni az őseinkre (apa, anya, nagyszülők, dédszülők, ükszülők, stb.) - addig a lélek információinak láncolata már nem kötődik testhez, vérhez és időhöz. Vannak a Földön olyan lelkek, akik csak 100 vagy 400 évente születtek újjá testben. Ráadásul mindig más kontinensen.

Egy valami, ami összeköti a lélek és test információit, emlékeit és az életfeladatot. Ez nem más, mint a KÖRÖK. Mindenki futja a köröket. Van, aki ezt ördögi körnek nevezi, hisz úgy érzi nincs kiút. Van, aki tudja, hogy ez egy spirális út, ahol látszólag körbe-körbe futkosunk, de mégis mindig más szinten, emelkedve vagy éppen süllyedve. Te felismerted már ezeket a köröket? Akár csak ebben az életedben?

Tisztában vagy azzal, hogy miket művelsz és ezeket miért éppen úgy? Megfigyeltem, hogy minden embernek van egy csak rá jellemző története, történetsora, köre. Mondok egy példát. Anna felkeresett engem és elmesélte, hogy minden alkalommal, amikor összejön egy férfival, akkor a megismerkedésük és összemelegedésük után 3 hónappal a férfit elhívják külföldre kiküldetésbe dolgozni és ő nem mehet velük. Egy ideig még húzzák, nyújtják a rétestésztát, aztán szakítás a vége. Aztán pihenés, önmarcangolás és nagy levegő, majd új férfi. Ismerkedés, összemelegedés és távolság. Ez a kör folyamatosan játszódott az életében, de olyan szinten, hogy ezt jelenleg 5 alkalommal eljátszotta már 10 év alatt. Megkerestük ennek az okát a jelen életében és a korábbi életében is feltárás alatt van.

Rájöttem arra is, hogy az emberek nagy többsége ezt nagyon régről hozza és mintha a lelkeknek az lenne a dolga, hogy EGY NAGY FELADATOT rengeteg oldalról körbejárjon, csiszoljon, tanuljon, egészen addig, ameddig sikerül majd neki ebből a körből kilépnie. Ehhez kell az, hogy felismerje és beismerje: “futom a köröket" - majd kell hozzá az is, hogy kutassa, vizsgálja, tudatosítsa és változtasson. Ez a belső munka szép feladat és úgy érzem megérett rá az emberiség, hogy el is induljon tömegesen ez az átalakulás.

Mit szólsz ehhez? Magadra ismertél? Tudtál ezekről?

Hamarosan folytatom a történetet azzal, hogy miképp lehet hatni a fizikai és lelki problémákra pozitívan a belső munkával, ezen kívül akár fizikai-genetikai változásokat hogyan lehet elérni.

Addig is szép napot kívánok! Nem szégyen megosztani és továbbadni Köszönöm!

Takács János István
Weboldal: Tudatalatti Detektív

Forrás:filantropikum.com


 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Címkék: kettéválasztanám, megtapasztaltunk, összemelegedésük, megismerkedésük, tapasztalatait, összemelegedés, információinak, információkat, filantropikum, önmarcangolás, életfeladatot, beleköltözött, belegondoltál, elgondolkodni, fogantatáskor, foglalhatnak, folyamatosan, információit, raktározódik, kiküldetésbe, rétestésztát, foszlányokat, feladatokkal, történetsora, megfigyeltem, változtasson, változásokat, ugyanezekkel, információt, szerencsére, tudatosítsa, tudatalatti, kontinensen, felismerted, eljátszotta, felkeresett, test emlékeit, lélek emlékeit, témát ahhoz, maradékot meghagyom, rengeteg kezelés, lélekben tárolódnak, lélek bugyraiban, testünk minden, test információit, emlékláncolatokat vissza, lélek információinak, férfit elhívják, jelen életében, korábbi életében, emberek nagy, körből kilépnie, NAGY FELADATOT, Takács János István, Tudatalatti Detektív,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Müller Péter tollából  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alvó cica  A gyomorrontás tojással is kez...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Nem kellett volna!  Szent Pio atya!  Keresd azt a valakit,...  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó baby  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Esti kép  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  A csonk és a facsemete  Nem kellett volna!  Szép estét kedves látogatóimna...  Mély, puha álom - sárga féltés  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Március 15-re emlékve  Kokárda  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Törött csészék  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Paul David Tripp Március 17  Rőzsehordó nő szobra  Aztán itt van egy másik szerep...  Sötétség és világosság  Mi a különbség  Az élet  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Paul David Tripp Március 16  Magyarország ilyen hely.  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Alvó cica  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  A csonk és a facsemete  Sötétség és világosság  Dóró Sándor: Ma  Alvó cica  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Isteni zsebkendők  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Szép álmokat!  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Intelem  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam, 
Bejegyzés Címkék
test emlékeit, lélek emlékeit, témát ahhoz, maradékot meghagyom, rengeteg kezelés, lélekben tárolódnak, lélek bugyraiban, testünk minden, test információit, emlékláncolatokat vissza, lélek információinak, férfit elhívják, jelen életében, korábbi életében, emberek nagy, körből kilépnie, belső munka, történetet azzal, belső munkával, kettéválasztanám, megtapasztaltunk, összemelegedésük, megismerkedésük, tapasztalatait, összemelegedés, információinak, információkat, filantropikum, önmarcangolás, életfeladatot, beleköltözött, belegondoltál, elgondolkodni, fogantatáskor, foglalhatnak, folyamatosan, információit, raktározódik, kiküldetésbe, rétestésztát, foszlányokat, feladatokkal, történetsora, megfigyeltem, változtasson, változásokat, ugyanezekkel, információt, szerencsére, tudatosítsa, tudatalatti, kontinensen, felismerted, eljátszotta, felkeresett, problémával, körbejárjon, megkerestük, információk, érzékenyebb, függetlenek, problémákra, csiszoljon, ismerkedés, alkalommal, ugyanazzal, történetet, emlékszünk, megosztani, információ, hármasáról, bugyraiban, életünkben, személytől, szeretnénk, évszázadok, frappánsan, átalakulás, játszódott, amennyiben, tárolódnak, nagyszülők, ugyanarról, felejtősdi, felismerje, továbbadni, megjegyez, külföldre, emlékszik, beszélünk, süllyedve, összeköti, meghagyom, maradékot, születtek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 163
  • e Hét: 565
  • e Hónap: 6147
  • e Év: 122800
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.