Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jézus tanítása - a NŐRŐL...
  2019-03-16 07:40:12, szombat
 
 





JÉZUS tanítása - a NŐRŐL... Buddhista kolostorokban őrzött szent iratok alapján. Elizabeth Clare Prophet: Jézus elveszett évei - című könyvből részlet.

Jézust a keletiek (buddhista kolostorokban őrzött szent iratok alapján)Szent Íszá néven ismerték. Jézus vagyis Szent Íszá cselekedeteit feljegyezték, idézek ezekből az iratokból...

,, Amikor ideért szavaival, az emberek félre toltak egy öregasszonyt ,aki azért közeledett a csoporthoz, hogy jobban hallhassa Íszát, majd elébe álltak.

És Íszá folytatta:

,,Nem megengedhető az, hogy egy fiú félre tolja az anyját és elvegye annak helyét. Aki nem tiszteli az anyját, a legszentebb lényt Isten után, az nem méltó a fiúi névre.

Hallgassátok hát , amit most mondani fogok:
TISZTELJÉTEK A NŐT, mert Ő a Világegyetem Anyja, és minden, ami IGAZ az Isteni Teremtésben, BENNE rejlik.

Ő minden jónak és szépnek az Alapja és Ő az Élet és a Halál MAGJA.

Az Ember Léte tőle függ, mert Ő annak természetes és lelki támasza.

Fájdalommal ad néktek életet. Homloka verejtékével felnevel, és haláláig csak gondot okoztok neki. Áldjátok és imádjátok Őt, mert Ő az egyedüli és igaz barátotok és támaszotok e földön.

Tiszteljétek Őt, becsüljétek Őt.

Ha így cselekedtek, meghódítjátok szeretetét és szívét. Ez Istennek tetszeni fog és bűnötök fog ezáltal megbocsáttatni.
Ugyanúgy szeressétek és tiszteljétek feleségeteket: mert holnap anya lesz és később egy fajnak ŐsAnyja.

Legyetek irgalmasak a Nővel.

Szeretete megnemesíti a Férfit, meglágyítja kemény szívét, megszelídíti a benne lévő vadállaltot és báránnyá változtatja.

A feleség és az anya felbecsülhetetlen kincsek, amelyeket Isten nektek adott. Ők a leggyönyörűbb díszei a Létnek, és Ők szülik majd a Világ lakosságát.

Ahogy a Seregek Istene valamikor elválasztotta a Fényt és a Sötétséget, a szárazföldet és a vizet, a Nőben benne van az az isteni tulajdonság , hogy a Férfiben szétválassza a jó és a rossz gondolatokat.

Azért azt mondom néktek, Isten után legszebb gondolataitok a Nőé legyenek és a feleségeké, mert a Nő az a Templom számotokra, ahol a legkönnyebben elérhetitek a tökéletes boldogságot.

Engedjétek, hogy ebben a templomban áthasson benneteket a Lelki Erő.

Itt elfogjátok feledni bánataitokat és hibáitokat, és visszaszerzitek azt az elveszett erőt, amelyre szükségetek van ahhoz, hogy szomszédotokon segítsetek.

Ne tegyétek Őt ki megaláztatásnak.

Ha Őt megalázzátok, saját magatokat alázzátok meg és elvesztitek a SZERETET érzését, amely nélkül itt lent semmi sem létezik.

Védjétek feleségeteket, hogy Ő megvédhessen benneteket és családotokat.

Minden amit feleségetekért, édesanyátokért, egy özvegyért vagy más, bánatban lévő asszonyért tesztek, Istenetekért teszitek."

Forrás: Angyalforras


 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Címkék: visszaszerzitek, megaláztatásnak, feleségetekért, édesanyátokért, szomszédotokon, megbocsáttatni, kolostorokban, legkönnyebben, feleségeteket, meghódítjátok, leggyönyörűbb, elválasztotta, cselekedeteit, gondolataitok, megengedhető, feljegyezték, bánataitokat, istenetekért, megszelídíti, szárazföldet, világegyetem, gondolatokat, szétválassza, megvédhessen, öregasszonyt, tiszteljétek, hallgassátok, verejtékével, megalázzátok, angyalforras, családotokat, fájdalommal, szeressétek, teremtésben, természetes, cselekedtek, emberek félre, legszentebb lényt, fiúi névre, fajnak ŐsAnyja, benne lévő, anya felbecsülhetetlen, leggyönyörűbb díszei, rossz gondolatokat, legkönnyebben elérhetitek, tökéletes boldogságot, templomban áthasson, elveszett erőt, özvegyért vagy, Elizabeth Clare Prophet, Szent Íszá, TISZTELJÉTEK NŐT, Világegyetem Anyja, Isteni Teremtésben, Halál MAGJA, Ember Léte, Tiszteljétek Őt, Seregek Istene, Lelki Erő,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Miért nem menti meg Jézus a jó...  Még csak most kezdődik a nap  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Tanuld meg ezt a versemet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png telefon  Hogy lehet megtartani  Irgalom és ítélet  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Reggel van  Soha ne kedvezz...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Sokan azt tartják  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 19  Fekete István - Akác  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Png rózsa csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Egy lelki imádság  Soha ne kedvezz...  Szép napot kívánok  Akarat  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Fehér virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A kételkedés kezelése  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Erdőn  Hiányzik  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Próbálj meg ...  Reggel van  Png kutya  Még csak most kezdődik a nap  Png virág  Akarat  Idő  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Mai harmónia kártyám  Szép álmokat!  Nagyon különös  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png férfi  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Akarat  Elköszönt  képre írva  Facebookon kaptam  Nevem  Szép álmokat!  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Mi lenne ha  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Kaffka_Margit  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Nem tudhatod  Png kislány  Németh László tollából  Gonosz démon-álarc 
Bejegyzés Címkék
emberek félre, legszentebb lényt, fiúi névre, fajnak ŐsAnyja, benne lévő, anya felbecsülhetetlen, leggyönyörűbb díszei, rossz gondolatokat, legkönnyebben elérhetitek, tökéletes boldogságot, templomban áthasson, elveszett erőt, özvegyért vagy, visszaszerzitek, megaláztatásnak, feleségetekért, édesanyátokért, szomszédotokon, megbocsáttatni, kolostorokban, legkönnyebben, feleségeteket, meghódítjátok, leggyönyörűbb, elválasztotta, cselekedeteit, gondolataitok, megengedhető, feljegyezték, bánataitokat, istenetekért, megszelídíti, szárazföldet, világegyetem, gondolatokat, szétválassza, megvédhessen, öregasszonyt, tiszteljétek, hallgassátok, verejtékével, megalázzátok, angyalforras, családotokat, fájdalommal, szeressétek, teremtésben, természetes, cselekedtek, becsüljétek, meglágyítja, legszentebb, vadállaltot, változtatja, megnemesíti, tulajdonság, elérhetitek, szükségetek, boldogságot, elvesztitek, benneteket, feleségeké, engedjétek, irgalmasak, templomban, szeretetét, támaszotok, segítsetek, lakosságát, hibáitokat, elfogjátok, közeledett, csoporthoz, asszonyért, sötétséget, számotokra, elveszett, elizabeth, szavaival, magatokat, barátotok, buddhista, imádjátok, valamikor, alázzátok, folytatta, iratokból, amelyeket, özvegyért, szeretete, hallhassa, tökéletes, áldjátok, szeretet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 530 db bejegyzés
Összes: 13020 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 10845
  • e Hónap: 28228
  • e Év: 145474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.