Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zadkiel angyal kék-arany bőségcsillaga
  2013-10-04 23:16:09, péntek
 
   
  Zadkiel angyal kék-arany bőségcsillaga

Zadkiel angyallal, a Jupiter uralkodójával, lehelj magad köré lazúrkék és arany csillagot, hogy erősítsd a jövőképed kialakítását, a derűslátást, és megleld a lehetőségek tárházát.

Zadkiel angyal bőség csillaga egy nagyon jó módszer arra, hogy bevonzd azokat a dolgokat az életedbe, amelyekre vágysz, legyen szó egy jó munkahelyről, anyagi javakról, egy megfelelő otthon megtalálásáról, vagy párkapcsolatról. A bőségben mindazon dolgokat jelenti, amelyektől boldogok lehetünk. A legtöbb ember azonban abba a hibába esik, hogy nem veszi észre a lehetőségeket, és nem él azokkal. Folyton kesereg, és egy jobb életről álmodik, miközben süketen és vakon sétál el az angyalok és a sors által felkínált lehetőségek mellett. Zadkiel angyal arra is megtanít, hogy észrevedd a kínálkozó alkalmakat. A vágyaink ugyanis nem mindig jönnek masnival átkötött csomagolásban az ajtón elé letéve. Legtöbbször lehetőségek és ötletek formájában kapunk válaszokat, melyek segítségével aztán elindulhatunk az álmaink vágyaink megvalósítása irányába.


Hívd Zadkiel angyalt!

Ha úgy érzed, te is azok köré tartozol, akik nem veszik észre az élet adta lehetőségeket, akkor fordulj Zadkiel angyalhoz segítségért. Köréd vonja kék-arany bőségcsillagát, hogy kéeps legyél megvalósítani álmaidat.





1. Ha van egy gyönyörű lazurit kristályod, akkor fogd a bal kezedbe a meditáció alatt.

2. Hunyd be a szemed, és lélegezz mélyeket a színtiszta hófehér energiából, kilégzéskor pedig szabadulj meg a negatív érzéseidtől. Lazíts pár percig!

3. Ha úgy érzed, lelked megszabadult a negatív energiáktól, akkor könyörögj Zadkielhez: ,,Zadkiel, Zadkiel, Zadkiel, hatalmadat kérem, a Jupiter hatalmát, hogy áramoljon testemen, lehetővé téve, hogy részem legyen a bőségben, amit megérdemlek. A szeretet és a fény, a szeretet és a fény, a szeretet és a fény nevében."

4. Képzeld el, hogy mélyen magadba szívod a kéket és az aranyat.

5. Vidd le a színeket, engedd, hogy átjárják a testedet.

6. Érezd, hogy a testedet teljesen átjárja Zadkiel bősége.

7. Kilégzéskor mondd a következőt: ,,Sötétkék csillagot lehelek magam köré, amely a bölcsesség aranyával tündököl, és segít felismerni az elém táruló lehetőségeket. Add, hogy az univerzum elhozza nekem ezt a bőséget. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem."

8. Míg Zadkiel energiájára kapcsolódsz, elmédet összpontosítsd a bőség azon fajtájára, amelyre szükséged van. Magadban küldd el ezt az üzenetet Zadkielnek.

9. Előfordulhat, hogy tényleg érzed a csillag energiáját magad körül. Ha nem, az sem baj, mert attól még ott van körülötted mintegy 36-48 órán keresztül.

10. Ha a kezedbe fogod a szerencsekövedet, most, hogy beleprogramoztad a kérésedet, mindig magad köré tudod vonni Zadkiel kék-arany bőség csillagát.

11. Hord magadnál a követ, amíg be nem indul a pozitív változás az életedben.

12. A meditációt bármikor újra elvégezheted, ha úgy érzed, csökken a csillagod ereje.

13. Mindig köszönd meg az angyaloknak a segítséget.

Írta:Herceg Petra

Forrás:www.noiportal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Címkék: beleprogramoztad, szerencsekövedet, párkapcsolatról, összpontosítsd, megtalálásáról, bőségcsillagát, csomagolásban, lehetőségeket, bőségcsillaga, megvalósítása, elindulhatunk, megvalósítani, uralkodójával, munkahelyről, segítségével, megszabadult, kialakítását, elvégezheted, előfordulhat, megérdemlek, lehetőségek, legtöbbször, kilégzéskor, energiáktól, érzéseidtől, segítségért, angyaloknak, kapcsolódsz, derűslátást, energiájára, felismerni, hatalmadat, zadkielnek, energiáját, alkalmakat, bölcsesség, jövőképed kialakítását, lehetőségek tárházát, megfelelő otthon, bőségben mindazon, legtöbb ember, hibába esik, jobb életről, sors által, kínálkozó alkalmakat, vágyaink ugyanis, álmaink vágyaink, élet adta, gyönyörű lazurit, meditáció alatt, színtiszta hófehér, negatív érzéseidtől, Hívd Zadkiel, Herceg Petra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Popper Péter szavai  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép estét  Akarat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Jó éjszakát  Varga János Veniam - Fontos sz...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Ami embereknek lehetetlen, az...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Esti kép  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  210 éve született a SZÓZAT meg...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nevem  Facebookon kaptam  Png férfi  Nem számIt  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Garai Gábor - Takarítás  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gonosz démon-álarc  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kaffka_Margit  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 21  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png csokor  Facebookon kaptam  Png lepke  Erdőn  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nevem  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Éretlen vers  Bounty krémes  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Szép estét  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Akarat  Popper Péter szavai  A Megváltó szolgálatában  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Png csokor  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Esti kép  Facebookon kaptam  Szívem  Png cica  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha 
Bejegyzés Címkék
jövőképed kialakítását, lehetőségek tárházát, megfelelő otthon, bőségben mindazon, legtöbb ember, hibába esik, jobb életről, sors által, kínálkozó alkalmakat, vágyaink ugyanis, álmaink vágyaink, élet adta, gyönyörű lazurit, meditáció alatt, színtiszta hófehér, negatív érzéseidtől, negatív energiáktól, fény nevében, testedet teljesen, bölcsesség aranyával, elém táruló, univerzum elhozza, bőség azon, üzenetet Zadkielnek, csillag energiáját, kezedbe fogod, pozitív változás, meditációt bármikor, csillagod ereje, beleprogramoztad, szerencsekövedet, párkapcsolatról, összpontosítsd, megtalálásáról, bőségcsillagát, csomagolásban, lehetőségeket, bőségcsillaga, megvalósítása, elindulhatunk, megvalósítani, uralkodójával, munkahelyről, segítségével, megszabadult, kialakítását, elvégezheted, előfordulhat, megérdemlek, lehetőségek, legtöbbször, kilégzéskor, energiáktól, érzéseidtől, segítségért, angyaloknak, kapcsolódsz, derűslátást, energiájára, felismerni, hatalmadat, zadkielnek, energiáját, alkalmakat, bölcsesség, zadkielhez, amelyektől, válaszokat, következőt, energiából, kristályod, színtiszta, meditációt, körülötted, segítséget, formájában, kérésedet, noiportal, csillagod, áramoljon, aranyával, csillagot, keresztül, szükséged, univerzum, életedben, angyalhoz, amelyekre, észrevedd, angyallal, szabadulj, csillagát, felkínált, megfelelő, meditáció, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1853
  • e Hét: 4067
  • e Hónap: 17972
  • e Év: 147679
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.