Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nagyon nagy a baj!
  2015-08-24 15:51:47, hétfő
 
   
  AZ IMÉNT OLVASTAM AZ ALÁBBI ÍRÁST ÉS MUSZÁJ KOMMENTÁROZVA TOVÁBBKÜLDENI, mert...


KOMMENT:

Fölháborít, hogy 2008 óta HIÁBA ÍRTAM mindarról, ami ehhez a végkifejlethez vezetett!!!
Számomra ez csak annyiban ,,ÚJ HELYZET", hogy a migránsokkal provokálták ki azt a polgárháborús helyzetet, amit nem tudtak a magyarság fellázításával, hogy megszállja Magyarországot a NATO és kiépíthesse EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT!
*
Pedig, 2008-ban még törvény is született róla, amit el is fogadott a parlament. Csakhogy, megtévesztéssel, TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATVA!
*
Ezért nem tudtak azóta sem érvényt szerezni a T/3511-es törvénynek:

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_Vészhel yzet!

*
Pedig, Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán a miniszterelnökséget. Majd, amikor újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép.
Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225163&aid=257851

Erre, a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.

Bóna Mária Ilona
*
*
*
""VÁLÁMI VAN !!! Tegnap jöttem haza a Somlóról, és a külső vasúti pályán egy tankokkal, nehéz fegyverekkel dugig megrakott tehervonat haladt, meg sok leponyvázott vagon is !/ a Pestet elkerülő külső pályán !! /
Bajszi Új helyzet van!! Nagyon nagy a baj!"


"Kedves Barátaim!

Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába. Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak.
A FB-n nagyon jó cikkek jelennek meg!!! Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!
Drága papjaink ébredjenek!!!
Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell!!! Há-borús helyzet van!!! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát!!! Csak idő kérdése és ez kiderül!!!
Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!!!"


Frigyesy Ágnes, Szalézi Szent Ferenc díjas újságíró, fotóriporter"
*
*
*
,,Időközben megérkezett a hír, 50 darab amerikai tank már bent van Tatán, de jönnek repülők is Kecskemétre.
NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEK-KEL, BOTOKKAL, MACsETékKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*
FB-os küzdőtársunk gondolatai, nagyon jó, lényeget láttató írás: Á.
*
*
*
,,EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK!!!!! KÉREM GONDOLKOZZATOK! KÉREM OLVASSÁTOK EL!

1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK "VÉGIG-GYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN" A FÉL VILÁGOT ÉS ITTVANNAK????
HOL A CSALÁdJUK???? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK?????? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK???? MIÉRT, HOGYAN?

2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓRÓLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT... ÁLLÍTÓLAG...?

3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ "ÉLETERŐS" FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK??????? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL????? NEMDE??? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT... AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?????

5. HOL A "HAZA BECSÜLETE..." VAGY "DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE", HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉ-SEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKA-TOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM - NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!!!!!!!!!!!!

8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ ... MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT!!!!!!!!!!!!!!! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS.........

9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK ... ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITT NAGY BAJ LESZ!!!!! EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON...""

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtévesztéssel, kampányolhatott, lengyelországba, végkifejlethez, magyarországot, gondolkozzatok, újjászervezett, fellázításával, polgárháborús, kereszténység, egyesületével, civilizációnk, kommentározva, hadonásszanak, továbbküldeni, támaszpontját, természetesen, áldozatokkal, fotóriporter, migránsoknak, drasztikusan, újságcikkről, népszavazási, migránsokkal, megspórólták, polgárháború, szervezkedni, tönkretették, becsületéért, leponyvázott, magyarország, fegyverekkel, küzdőtársunk, gyalogolták, machetekkel, kecskemétre, végkifejlethez vezetett, migránsokkal provokálták, polgárháborús helyzetet, magyarság fellázításával, akkori népszavazási, korábbi képet, általa újjászervezett, benne élőket, külső vasúti, menekültnek álcázott, egészből semmit, európai kultúra, kétezer éves, kereszténység nagy, IMÉNT OLVASTAM AZ ALÁBBI ÍRÁST ÉS MUSZÁJ KOMMENTÁROZVA TOVÁBBKÜLDENI, HIÁBA ÍRTAM, EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT, TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATVA, Bóna Mária Ilona, VÁLÁMI VAN, Bajszi Új, Kedves Barátaim, Ahogy Nógrádi György, Frigyesy Ágnes, Szalézi Szent Ferenc, LENGESSÉK ZÁSZLÓT, HADONÁSSZANAK KÉSEK-KEL, DOBÁLJÁK KŐVEL RENDŐRÖKET, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN, KÉREM GONDOLKOZZATOK, KÉREM OLVASSÁTOK EL, EZEK ZÖMÉBEN, ÉHEN SZOMJAN, VILÁGOT ÉS ITTVANNAK, VANNAK FELESÉGEIK, VANNAK GYERMEKEIK, HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK, MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI, ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, AKKOR EZEK AZ, FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK, ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL, HAZAFIAK EZEK, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON CSALÁDJÁÉRT, AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN, HAZA BECSÜLETE, DRÁGÁBB RONGY ÉLETE, HOGY NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM, HADONÁSSZANAK KÉ-SEKKEL, VAGYOK AZ ELLENSÉG, MAGYAR HONFITÁRSAM, HOGY MI PÁRTÁLLÁSOD, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, AHOL ELSZENVEDTE SÉRELMEKET, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL HÁZÁT, NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT, EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS, KEDVES EURÓPA, KEDVES EU, KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK, NAGY BAJ LESZ, MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, FOLYIK ITTHON,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  jó reggelt  Borzasztó  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Erdei gyöngyvirág  Megígért békesség  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Egy barátság története  Alvó cicák  Bornyi Veronika haiku verse  Sík Sándor - Ha jő a perc  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Ismeretlen: Ikarusz monda  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Egyszerű  Spenót fasírttal  Mindig lesz olyan  képre írva  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Borzasztó  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Otthon  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  József Attila - Kopogtatás nél...  Robin Wight pitypang szobra  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  A sorsod  Jó éjszakát  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  képre írva  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Esterházy Péter: Harmonia c...  Magyar költészet napja  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Emlékezz  Sorsunk miatt...  Ma van a magyar költészet napj...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  József Attila - Kopogtatás nél...  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
végkifejlethez vezetett, migránsokkal provokálták, polgárháborús helyzetet, magyarság fellázításával, akkori népszavazási, korábbi képet, általa újjászervezett, benne élőket, külső vasúti, menekültnek álcázott, egészből semmit, európai kultúra, kétezer éves, kereszténység nagy, megtévesztéssel, kampányolhatott, lengyelországba, végkifejlethez, magyarországot, gondolkozzatok, újjászervezett, fellázításával, polgárháborús, kereszténység, egyesületével, civilizációnk, kommentározva, hadonásszanak, továbbküldeni, támaszpontját, természetesen, áldozatokkal, fotóriporter, migránsoknak, drasztikusan, újságcikkről, népszavazási, migránsokkal, megspórólták, polgárháború, szervezkedni, tönkretették, becsületéért, leponyvázott, magyarország, fegyverekkel, küzdőtársunk, gyalogolták, machetekkel, kecskemétre, kirakatokat, macsetékkel, családjáért, honfitársak, megérkezett, kiépíthesse, családomhoz, provokálták, elszenvedte, fegyvereket, vészhelyzet, megtörténik, menekültnek, pártállásod, országomhoz, betartatása, honfitársam, konfliktus, fölháborít, otthagyták, ébredjenek, megtörtént, olvassátok, törvénynek, menekülnek, rokonságuk, felelősség, feleségeik, drasztikus, megszállja, rendőröket, veszélyben, sérelmeket, gyűjtöttek, gyermekeik, gyújtottam, olyannyira, tehervonat, gondolatai, pattanásig, tankokkal, édesapjuk, védekezni, tömegesen, romániába, megrakott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5195
  • e Hét: 6575
  • e Hónap: 7522
  • e Év: 43463
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.