Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meg tudom gyógyítani a vizet.Egy csillaggyermek megszólal
  2017-06-04 17:44:32, vasárnap
 
 


Link


post-feature-image
Kezdőlapújvideótudatosságlelki fejlődésspiritualitásUniverzumgyermekfejlődésIstenindigó gyerekekkristály gyerekek
"Meg tudom gyógyítani a vizet" - Egy csillaggyermek megszólal, és "Ébredésre" szólítja fel az emberiséget
10 11/21/2016

Részlet Mary Rodwell hamarosan megjelenő " The New Human " (Az új ember) című könyvéből. Mary Rodwell a Földönkívüli Találkozá...
Az új korszak gyermekei - Indigó, kristály, érzékeny gyerekek, aktív DNS
Ősi idegenek - A Csillaggyermek
Kristálygyerekek, a 2000 után születettek új generációja
Részlet Mary Rodwell hamarosan megjelenő "The New Human" (Az új ember) című könyvéből.

Mary Rodwell a Földönkívüli Találkozások Kutató Alapítványának (FREE) egyik alapító tagja. Mary tanácsadó, hipnoterapeuta, ufológus kutató, korábban bejegyzett nővér és szülésznő volt az Egyesült Királyságban. Mary szintén alapítója és vezetője az ACERN-nek (Ausztrál Közeli Találkozás Forrás Hálózat), és nemzetközileg elismert, mint az egyik vezető kutató az UFO és kapcsolatfelvételi jelenségek területén. Számos cikk és könyv szerzője.

http://www.experiencer.org/
https://www.facebook.com/acern.com.au/

Az alábbi e-mailt kaptam egy kilenc éves észak-európai gyermekről, aki azon képességéről beszél, hogy képes "meggyógyítani" a vizet csillag nyelvek segítségével. Valamint bemutatja saját szemszögét Istenről és az ő küldetéséről: "Szegény mi. Szegény gyerekek, akik önként jönnek; egy igen nehéz időszak áll előttünk, egy igazi harc. Itt vagyok, hogy segítsek 'felébredni' a családomnak, MINDENKINEK, aki alszik."

Cathy édesanyja: "A kilenc éves lányom 'csillag nyelveken' beszél, hogy meggyógyítsa a vizet. Észak-Európában élek, és négy gyermekem van. Az első terhességem alatt egy 'hang' azt mondta, hogy a gyermekem nem az enyém. Csak rajtam keresztül érkezik Ezek a gyerekek nem tartoznak senkihez. Egészen a közelmúltig nem is voltam tisztában olyan dolgokkal, mint a földönkívüliek. A kilenc éves lányom egy különleges lány, aki nehéznek találja a hagyományos világot és szabályokat. Azt kérdezi tőlem, hogy miért nem engedik neki, hogy a maga módján tegyen meg dolgokat. Cathy gyógyító képességekkel rendelkezik, és egy földönkívüli nyelven mond néhány szót, hogy megtisztítsa a vizet. Észrevettem, hogy a víznek valóban más íze lesz utána. Azt mondja, hogy a csillag nyelvek egy univerzumon kívüli helyről származnak.

Cathy üzeneteket kap földönkívüli nyelveken és megérti, amit mondanak neki. Azt mondja, hogy fontosak.

Megmutattam neki az ön bemutatóját, ahol egy nő gyógyít és több földönkívüli nyelven ír. A lányom örömmel és izgatottan válaszolta, hogy 'Ő tudja, hogy mit írtam.'"

Az emberiségnek hinnie kell önmagában

"Nehéz, mert először is, nem hisszük el, ha hisszük, akkor kétségeink vannak, ez megakadályozza, hogy elérjük ezt a potenciált. El kell jutnunk magunkban egy pontra, hogy kapcsolatba kerüljünk a VALÓDI igazságunkkal annak érdekében, hogy elérjük.

Egy bizonyos idő múlva el fogjuk érni, és ha egy ember megteszi, az át fog terjedni más emberekre, és így fog elkezdődni. De hogy mikor, azt nem tudom megmondani."

Cathy megosztja, hogy miért érkeztek a csillaggyermekek erre a bolygóra ebben az időben:

"A csillaggyermekek azért jönnek, hogy megmutassák az utat. Ők azok, akik elindítják a folyamatot, így segítve az emberiség többi részének, hogy felébredjen."

Cathy azt mondja, hogy ő az Est Földjéről érkezett, hogy segítsen nekünk fejlődni. Amikor a célját megvalósította, ő a Napfénybe fog menni. Mi már a Nappali Földön vagyunk, mivel több tapasztalatot akartunk, ezért jöttünk erre a bolygóra.

A vele kapcsolatban lévő lények, mint Emenoke, nem egy másik bolygón élnek. Ők a "világegyetem szélén" találhatók a Fehér Fényben.

"A 'fénygömböt' azért küldik, hogy megvédjenek minket. A kisöcsémnek egy kék gömbje van, ami megvédi őt."

Mary: Azt mondtad, hogy ő is egy tanító lesz - milyen módon?

Cathy: Ő lesz a tanítóm, ahogy én leszek, ő otthon tanuló lesz, így megőrzi a valódi tudást.

Mary: Mit tanítanak a vezetőid?

Cathy: Különböző tudást tanítanak nekem, így taníthatok felnőtteket. A veszély az, hogy meg lehet változtatni, és így a valódi információk elvesznek. Akkor az emberek összezavarodnak és elvesznek azáltal, hogy gúnyolódnak a csillaggyermekeken, vagy nem hisznek nekik. Sok csillaggyermeket tett tönkre az oktatás.

Mary: Hány csillaggyermek van?

Cathy: Az emberek negyven-ötven százaléka, de sokan eltévednek, és csak húsz százalékuk fog emlékezni arra, hogy kik ők. Fel kell ébrednünk!

A lények azt akarják, hogy felébredjünk, és lássuk a valóságot, ahogyan van, hogy megértsük, milyen erőteljesek is vagyunk igazán. Egyes személyek a Nappali Földről és az Est Földjéről azért jöttek ide, hogy segítsenek az emberiségnek az ébredésben.

Nagyon veszélyes idejönni és segíteni, mivel az elmúlt életünk emlékeit eltörölheti a születés, és egyeseket tönkretesz a társadalom és az oktatás, az ital és a kábítószer. Azok, akik idejönnek, tisztában vannak a veszélyekkel, és akkor is jönni és segíteni akarnak. Még nem vagyunk ébren.

Mary: Hogyan ébredhetünk fel?

Cathy: Növelnünk kell az energiánkat, mivel nem rendelkezünk a szükséges energiával, mert elloptánk tőlünk.

Mary: Hogyan védhetjük meg az energiánkat?

Cathy: Jelenleg az energiánk 0,05 százalékával rendelkezünk. 1,5 százalék energiára van szükségünk.

Hogyan kezdhetjük el növelni az energiánkat? Cathy a következőket mondja:

Ne legyünk dühösek a kis dolgok miatt.

Ne beszéljünk mobiltelefonon sokáig.

Ne együnk fehér cukrot.

Ne nézzünk tévét.

Ne használjunk mikrohullámú sütőt.

Ne legyen vezeték nélküli internetünk.

"Valami fontos dolog fog történni a következő öt évben ezen a bolygón. A szülőknek figyelniük kell ránk. Tanítanunk kell a szülőket."

Interjú Mary Rodwellel a "The New Human" című hamarosan megjelenő könyvével kapcsolatban.

Meg tudom gyógyítani a vizet.Egy csillaggyermek megszólal: Link - A linken lehet találni egy videót is!
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: csillaggyermeket, csillaggyermekek, kristálygyerekek, gyerekekkristály, összezavarodnak, csillaggyermek, földönkívüliek, hipnoterapeuta, mobiltelefonon, megvalósította, megakadályozza, alapítványának, képességekkel, nemzetközileg, meggyógyítani, igazságunkkal, tapasztalatot, emberiségnek, földönkívüli, veszélyekkel, mikrohullámú, világegyetem, képességéről, küldetéséről, segítségével, meggyógyítsa, rendelkezünk, százalékával, királyságban, megtisztítsa, következőket, találkozások, kapcsolatban, felébredjünk, energiánkat, hagyományos, csillaggyermek megszólal, 2000 után, egyik vezető, alábbi e-mailt, kilenc éves, vizet csillag, igen nehéz, igazi harc, első terhességem, különleges lány, hagyományos világot, maga módján, földönkívüli nyelven, víznek valóban, csillag nyelvek, univerzumon kívüli, Részlet Mary Rodwell, Mary Rodwell, Földönkívüli Találkozá, Földönkívüli Találkozások Kutató Alapítványának, Egyesült Királyságban, Ausztrál Közeli Találkozás Forrás Hálózat, Nappali Földön, Fehér Fényben, Nappali Földről, Interjú Mary Rodwellel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Soha ne kedvezz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Minden harmadik...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png lepke  Makszim Gorkij gondolata  Png csokor  Szép estét  Kellemes délutánt kívánok  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Ne kapaszkodj magasabbra,  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Albert Einsteinről  Nagyon különös  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png rózsa csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Paul David Tripp Április 20  Adakozás  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Soha ne kedvezz...  Paul David Tripp Április 20  Png ház  Szívem  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Paul David Tripp Április 20  Az igazi szeretetért rendszeri...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálj meg ...  Ágai Ágnes – Csendélet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyon különös  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Adakozás  Png virág  Png kutya  Bounty krémes  Rátalálsz  Sokan azt tartják  Irgalom és ítélet  Irgalom és ítélet  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Próbálj meg ...  Szép napot kívánok  Hiányzik  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Makszim Gorkij gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Éretlen vers  A jó emberek mindig szépek mar...  Garai Gábor - Takarítás  A nemzeti hovatartozás kulturá... 
Bejegyzés Címkék
csillaggyermek megszólal, 2000 után, egyik vezető, alábbi e-mailt, kilenc éves, vizet csillag, igen nehéz, igazi harc, első terhességem, különleges lány, hagyományos világot, maga módján, földönkívüli nyelven, víznek valóban, csillag nyelvek, univerzumon kívüli, lányom örömmel, emberiségnek hinnie, ember megteszi, csillaggyermekek erre, bolygóra ebben, csillaggyermekek azért, emberiség többi, célját megvalósította, vele kapcsolatban, másik bolygón, tanító lesz, valódi tudást, valódi információk, emberek összezavarodnak, emberek negyven-ötven, elmúlt életünk, szükséges energiával, következőket mondja, szülőknek figyelniük, linken lehet, csillaggyermeket, csillaggyermekek, kristálygyerekek, gyerekekkristály, összezavarodnak, csillaggyermek, földönkívüliek, hipnoterapeuta, mobiltelefonon, megvalósította, megakadályozza, alapítványának, képességekkel, nemzetközileg, meggyógyítani, igazságunkkal, tapasztalatot, emberiségnek, földönkívüli, veszélyekkel, mikrohullámú, világegyetem, képességéről, küldetéséről, segítségével, meggyógyítsa, rendelkezünk, százalékával, királyságban, megtisztítsa, következőket, találkozások, kapcsolatban, felébredjünk, energiánkat, hagyományos, megmutattam, megvédjenek, kisöcsémnek, bemutatóját, ébredhetünk, szabályokat, gúnyolódnak, családomnak, megmutassák, internetünk, univerzumon, észrevettem, változtatni, rendelkezik, mindenkinek, információk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 60
  • e Hét: 3496
  • e Hónap: 14510
  • e Év: 120654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.