Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az iszlám legfontosabb tanítása
  2015-09-08 04:46:33, kedd
 
   
  Ez a mostani migrációs invázió azért is veszélyes, mert a menekültek közé elvegyülve dzsihadista fanatikusok veszélyeztetheik hazánkat és a benne élő magyarságot. Sajnos, a "művelt" Nyugat okot is adott nekik erre! Gondoljunk csak a párizsi újságírók Mohamedet (és Krisztust is - csak az valahogy senkit nem zavart) gyalázó karikatúráira!
•
A tagországok miniszterelnökei, pedig karonfogva demonstráltak a gyalázkodó újságírók temetésén, Ebbéli kiállásukkal odatették magukat és hazánkat is az Isten-gyalázók mellé!!! Ezzel kitették egész Magyarországot a ,,mohamedán" dzsihadisták bosszújának!
*

Egyébként, nem pontos a ,,mohamedán" meghatározás, mert Mohamed próféta - Isten hírnöke - volt. Mondjuk, úgy, mint a keresztényeknél Jézus Krisztus. Egyébként, ők: a ,,mohamedánok" ismerik és tisztelik Jézust, mint Isten egyik hírnökét, vagyis: prófétáját. Mint a mellékelt ábra is mutatja: nem azzal vágtak vissza, hogy Jézust kezdték karikírozva gyalázni!

De, térjünk csak vissza a lényegre, ami a MONOTEIZMUSBAN rejlik!
Isten neve náluk ALAH, úgy, mint nálunk: JEHOVA. (A Károly-féle Biblia-fordításból már kimaradt a Jehova név, mert úgy döntöttek, hogy Isten, az Isten és nem ember, hogy néven nevezzük...)


Az iszlám legfontosabb tanítása: Alah az egyedüli Isten. (Tagadják a Szentháromságot, ugyanakkor, az a hit, hogy Isten az ember sorsát döntően meghatározza, közel áll a keresztény predestináció tanításához.)
*
Nekünk, egyistenhívőknek tudnunk kell, hogy ugyanarról az istenségről van szó, csak a köré kerekített legenda, kultúrkör egészen más!

*
El kellene végre az emberiségnek jutnia ahhoz a felismeréshez, hogy ugyanúgy tisztelettel kellene közelíteni a különböző kultúrkörökben, különböző néven nevezett egy-de ugyanazon Istenhez!

Le kellene állni ISTEN HIRNÖKEINEK (prófétáinak) gyalázásával!



A ,,muszlim" szó helyett, persze pontosabb lenne az iszlám elnevezés használata. Ugyan, a világ csaknem minden vallását alapítójáról, vagy arról a népről nevezték el, amelynél kezdetben kialakult. Például: a kereszténység elnevezése Jézus Krisztus nevéből vezethető le, vagy Buddha - buddhizmus; Juda - judaizmus.

Az iszlám híveit is szokás mohamedánoknak nevezni. Ezt teljesen hamisnak, félrevezetőnek tekintik a hívek, ezért a leghatározottabban visszautasítják.

Mint, ahogy tilos Mohamed próféta ábrázolása is, mert bálványimádásnak tartják. Ugyanakkor, egyes muszlim bölcsek szerint, Alah minden dolgoknak a forrása, vagyis Mohamed prófétáról készült miniatúrákat, szobrocskákat csak közvetve alkotta ember...Szóval, nagyon bonyolult ez az egész.

Bonyolult és ellentmondásos, mert az iszlám arab szó és alávetést, engedelmességet jelent.

Mint vallás, az iszlám Isten akaratába való teljes belenyugvásra és Neki való engedelmességre tanítja híveit.

A szó másik jelentése: béke. Eszerint, igazi testi-lelki békét csak az istennek való odaadás és engedelmesség által érhet el az ember. Aki ezt magáévá tudja tenni: az a ,,mozlim"!

*

És, akkor ott van a szentnek nevezett háborúzás, robbantgatás és a fegyveres hittérítés módszere, ami egyáltalán nem nevezhető békésnek...

A keresztényeknek soha nem lenne szabad megfeledkezni arról, hogy sem Isten - nevezzük azt bárhogyan - sem az Ő prófétái nem lehetnek világméretű gúny tárgyai! (De az lenne az igazi, ha a képmására teremtett ember sem válna azzá!)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnökei, egyistenhívőknek, bálványimádásnak, veszélyeztetheik, keresztényeknél, visszautasítják, engedelmességet, engedelmességre, keresztényeknek, szentháromságot, mohamedánoknak, monoteizmusban, kultúrkörökben, félrevezetőnek, ellentmondásos, magyarországot, engedelmesség, demonstráltak, szobrocskákat, belenyugvásra, predestináció, felismeréshez, karikatúráira, megfeledkezni, kereszténység, kiállásukkal, emberiségnek, dzsihadisták, meghatározza, tisztelettel, gyalázásával, legfontosabb, meghatározás, alapítójáról, miniatúrákat, robbantgatás, mostani migrációs, menekültek közé, párizsi újságírók, valahogy senkit, tagországok miniszterelnökei, gyalázkodó újságírók, keresztényeknél Jézus, mellékelt ábra, iszlám legfontosabb, egyedüli Isten, ember sorsát, keresztény predestináció, köré kerekített, emberiségnek jutnia, különböző kultúrkörökben, iszlám elnevezés, Jézus Krisztus, Károly-féle Biblia-fordításból, ISTEN HIRNÖKEINEK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Ibolya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Esti kép  Amikor még rangja volt...  Március 15-re emlékve  Könnyáztatta asszonysorsok  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Kezdet  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Házi botox  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  A gyász  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép álmokat!  Nem mindegy  Ez a miénk!  Isteni zsebkendők  Könnyáztatta asszonysorsok  A magukat nyílt és őszinte emb...  Az élet  A tékozló és Isten gondviselés...  Egyet értesz?  Paul David Tripp Március 17  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Egyet értesz?  Ez a miénk!  Könnyáztatta asszonysorsok  Heltai Jenő: Szabadság  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Aztán itt van egy másik szerep...  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Szeüleidtől tanultad  Könnyáztatta asszonysorsok  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Szent Pio atya!  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Az élet  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  A magukat nyílt és őszinte emb...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Müller Péter tollából  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Alvó baby  Esti kép  Mindig tud adni , 
Bejegyzés Címkék
mostani migrációs, menekültek közé, párizsi újságírók, valahogy senkit, tagországok miniszterelnökei, gyalázkodó újságírók, keresztényeknél Jézus, mellékelt ábra, iszlám legfontosabb, egyedüli Isten, ember sorsát, keresztény predestináció, köré kerekített, emberiségnek jutnia, különböző kultúrkörökben, iszlám elnevezés, világ csaknem, népről nevezték, kereszténység elnevezése, iszlám híveit, iszlám arab, iszlám Isten, istennek való, szentnek nevezett, fegyveres hittérítés, keresztényeknek soha, képmására teremtett, miniszterelnökei, egyistenhívőknek, bálványimádásnak, veszélyeztetheik, keresztényeknél, visszautasítják, engedelmességet, engedelmességre, keresztényeknek, szentháromságot, mohamedánoknak, monoteizmusban, kultúrkörökben, félrevezetőnek, ellentmondásos, magyarországot, engedelmesség, demonstráltak, szobrocskákat, belenyugvásra, predestináció, felismeréshez, karikatúráira, megfeledkezni, kereszténység, kiállásukkal, emberiségnek, dzsihadisták, meghatározza, tisztelettel, gyalázásával, legfontosabb, meghatározás, alapítójáról, miniatúrákat, robbantgatás, magyarságot, bosszújának, tanításához, tagországok, istenségről, mohamedánok, fanatikusok, világméretű, fordításból, karikírozva, hirnökeinek, prófétáinak, dzsihadista, kerekített, ugyanarról, keresztény, egyáltalán, prófétáját, hittérítés, ugyanakkor, menekültek, elvegyülve, közelíteni, használata, prófétáról, karonfogva, buddhizmus, gyalázkodó, elnevezése, gondoljunk, ábrázolása, fegyveres, vezethető, nevezhető, tisztelik, egyébként, mellékelt, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 69
  • e Hét: 411
  • e Hónap: 3537
  • e Év: 35267
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.