Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy hírt hoztam a mai napon.
  2020-03-15 07:35:46, vasárnap
 
 




Kedves Emberiség!

Egy hírt hoztam a mai napon.


Soha jobban nem vágyakozott még a Föld bolygó és a Világuniverzum jóságos Teremtője arra, hogy Felé fordítsd fényt rég nem ismerő arcodat! Régóta várja már, hogy ne félelmet szíts rettegő, nyírfalevélként megrezzenő szívedben, hanem reményt érezz és igaz hittel láss. Ebben a világban, amelyben most élsz, a feledés fátyla ködösíti emlékeidet Róla. Istenről. Ő nem teremtett koronavírust. Istenben minden tökéletesen szikrázó hajnali ébredés, állandó ráébredés. Saját Önmaga és teremtményei nagyszerűségére.
Gondolatod ereje csillagembereket szül az Égbolt Magasságára. Gondolatod ereje a MINDENSÉG alapszabásvonala. A gondolataid=hatalom, amellyel mindent meg tudsz változtatni a világban. Egyedüli szíverőd és Istenre fókuszált Gondolataid ereje GONDOSKODÁS ISTEN FELÉ ÉS ÖNMAGAD FELÉ. FÖLDANYA FELÉ. Gondoskodj szívedben Istenről és Ő meghálálja azt! Szeresd Istent a szívedben minden pillanatban és ő megtisztítja e világot.
Nem kell félned. Nincs mitől. A félelem a SZERETET ÖRÖK ELLENTÉTE. AKI FÉL, AZ NEM SZERET. AKI FÉL, AZ NEM SZERETI ISTENT. AKI FÉL A KORONAVÍRUSTÓL VAGY MÁS FÖLDI NYAVALYÁKTÓL, AZ NEM SZERETI ISTENT. AKI SZERETI Istent, az nem fog elkapni semmit!
Erősítsd meg immunrendszered a Szeretet varázslatos erejével! Ha tudnád, Ő milyen régóta türelmesen vár rád! Ne fordulj el Tőle! Ne köpd arcon! Ne légy gyáva! Légy bátor és légy Te az első, aki elkezdi!
Nincs miért figyelni a hírekre, amelyeknek egyetlen szándéka az, hogy rettegj! Hát nem veszed észre? El akarják érni, hogy pánikba ess, félj, rettegj! Ebben az esetben nem tudsz a Szeretet semleges univerzális energiájára rácsatlakozni! És esélyed sem lesz megismerni Őt, hogy védelmet adjon Neked! Isten a leghatalmasabb Lény! a Legerősebb Lény! Mitől félsz? Hát nem veszed észre a színfalak mögött megbúvó játékrendezőt? A Sötét Erők fejedelmeit? Azt hiszed, Istennél ők erősebbek? Soha nem voltak erősebbek és soha nem is lesznek erősebbek! Isten mindenről tud és mindent lát. Most, Most is. Itt. Tudja, kik menekülnek a vírus elől. Tudja, kiknek költözik a szívébe gyávaság és félelem. Tudja, kik nem hisznek Őbenne igazán.
Isten szereti az embereket is. Nagyon is. Méltó vagy Isten szeretetére, de ehhez el kell hinned magadról, hogy méltó vagy Rá.
Sokan azt mondják: a vírus valós. Angyali erők és Plejádokbeli flották rengeteget tettek azért, hogy a vírus eltűnjön.
Mitől terjedhet akár újra is? A te rettegésedtől! A félelmedtől! Attól, hogy neki adsz energiát! Miért nem helyezed tudatod fókuszát a Mennyei Istenre? Miért foglalkozol ennyit a vírussal? Miért hagyod, hogy átrendezze az életed? Hogy befolyásolja a mindennapjaidat? Miért nem hiszed el, hogy a Kárpát-medence Szakrális Tere önmagában elegendő a védelmedre, ha kéred Isten védelmét? Hányszor imádkoztál Őhozzá, hogy védelmezze meg az országot és az egész bolygót?
Arra biztatunk, tedd meg minden nap és gyújts Felé a szívedben Szeretetet. Nagyon egyszerű dolgok ezek. És nagyon hatásosak.
Teremtő Szellem vagy te magad is! Miért keseregsz? Miért nem szereted Őt? Ahol Ő van, ott nincs se félelem, se keserűség, se koronavírus.

Pleja bejegyzése Gabriel és Cassiel Arkangyalok Hívására.

Vasárnap este meditáció az Információs Térben. 20 perces ismét!
Fényerőket hívom és mindenkit, aki magáénak érzi az ügyet és szeretne tenni és összegyűlni a Térben. Hatni.

19:00-19:20-ig!

Várok mindenkit szeretettel, odáig még kiírom a részleteket. Mindenki az otthonában, nem fogunk fizikailag találkozni, hanem FINOMFIZIKAI SÍKON!


"Amikor egy ember ebben a nagy tömegben egy bizonyos információ ismerete felé közelít vagy sok ember egy-egy kisebb ismeretegységhez közelít- nevezetesen az Örökkévalóság információjához, ami nem más, mint KONCENTRÁLT SZERETET-, akkor megtörténhetnek nagyon gyors, tömeges gyógyulások." (dr. Grigori Grabovoi)

Pleja :

Bár ez a mondat egyértelmű szerintem, kis magyarázat hozzá:

Minden pillanatban körbevesz Téged az Örökkévalóság, ami nem más, mint maga ISten és Isten Szeretete.
Elegendő lehet egy tömegben egyetlen ember, egyetlen lény, aki elhiszi azt és TUDJA, hogy Isten Örök Lelkének Szövetéből való és ez a tudás hallgatólagosan, mintegy a kollektív tudatban terjed tovább. Minél több ember sugározza magából ezt a Tudást, annál nagyobb a Hatás. Ha sok ember legalább a tudás kis %-van rendelkezik az Örök Életről és Istenről, az is jó, mert az is nagy hatással van. A lényeg tehát: Tudni, hogy IStenben ülünk és Ő szereti az embereket és az angyalokat is.

 
 
0 komment , kategória:  Hit  
Címkék: csillagembereket, alapszabásvonala, ismeretegységhez, nagyszerűségére, nyírfalevélként, mindennapjaidat, megtörténhetnek, hallgatólagosan, immunrendszered, információjához, leghatalmasabb, koronavírustól, világuniverzum, rácsatlakozni, játékrendezőt, örökkévalóság, rettegésedtől, nyavalyáktól, finomfizikai, koronavírust, teremtményei, megtisztítja, befolyásolja, plejádokbeli, koncentrált, gondoskodás, foglalkozol, tökéletesen, univerzális, gondolataid, változtatni, gyógyulások, pillanatban, fejedelmeit, magasságára, energiájára, hírt hoztam, feledés fátyla, szívedben minden, leghatalmasabb Lény, színfalak mögött, vírus elől, szívébe gyávaság, vírus valós, vírus eltűnjön, egész bolygót, szívedben Szeretetet, ember ebben, nagy tömegben, bizonyos információ, mondat egyértelmű, tömegben egyetlen, Kedves Emberiség, Saját Önmaga, Égbolt Magasságára, GONDOSKODÁS ISTEN FELÉ ÉS ÖNMAGAD FELÉ, FÖLDANYA FELÉ, Szeresd Istent, SZERETET ÖRÖK ELLENTÉTE, SZERETI ISTENT, KORONAVÍRUSTÓL VAGY MÁS FÖLDI NYAVALYÁKTÓL, SZERETI Istent, Legerősebb Lény, Sötét Erők, Mennyei Istenre, Kárpát-medence Szakrális Tere, Teremtő Szellem, Ahol, Cassiel Arkangyalok Hívására, Információs Térben, FINOMFIZIKAI SÍKON, KONCENTRÁLT SZERETET-, Grigori Grabovoi, Isten Szeretete, Isten Örök Lelkének Szövetéből, Örök Életről,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Bounty krémes  Mindig jusson idő nevetni  Próbálj meg ...  Nagyi telefonál  Nem méltó hozzád  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó éjszakát  Elköszönt  Paul David Tripp Április 19  Nem számIt  Png kutya  Boldog születésnapot a ma ünne...  Ágai Ágnes – Csendélet  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Popper Péter szavai  Fekete-erdő desszert  Julian Brass gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Paul David Tripp Április 21  Paul David Tripp Április 20  A Megváltó szolgálatában  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Tavaszi kép  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Alázat  Hazára minden embernek szükség...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Szívem tiéd  Png cica  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Szívem  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jó éjszakát  Csak a fogyatkozás látható  Bounty krémes  Mindig jusson idő nevetni  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Julian Brass gondolata  Png rózsa csokor  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Németh László tollából  Szívem tiéd  Neked tudnod kell  Png kutya  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Nem számIt 
Bejegyzés Címkék
hírt hoztam, feledés fátyla, szívedben minden, leghatalmasabb Lény, színfalak mögött, vírus elől, szívébe gyávaság, vírus valós, vírus eltűnjön, egész bolygót, szívedben Szeretetet, ember ebben, nagy tömegben, bizonyos információ, mondat egyértelmű, tömegben egyetlen, tudás hallgatólagosan, kollektív tudatban, lényeg tehát, csillagembereket, alapszabásvonala, ismeretegységhez, nagyszerűségére, nyírfalevélként, mindennapjaidat, megtörténhetnek, hallgatólagosan, immunrendszered, információjához, leghatalmasabb, koronavírustól, világuniverzum, rácsatlakozni, játékrendezőt, örökkévalóság, rettegésedtől, nyavalyáktól, finomfizikai, koronavírust, teremtményei, megtisztítja, befolyásolja, plejádokbeli, koncentrált, gondoskodás, foglalkozol, tökéletesen, univerzális, gondolataid, változtatni, gyógyulások, pillanatban, fejedelmeit, magasságára, energiájára, varázslatos, félelmedtől, koronavírus, részleteket, rendelkezik, összegyűlni, szeretettel, szeretetére, nevezetesen, információs, arkangyalok, vágyakozott, rengeteget, gondoskodj, megrezzenő, egyértelmű, amelyeknek, legerősebb, gondolatod, védelmezze, imádkoztál, magyarázat, meghálálja, bejegyzése, védelmedre, megismerni, szeretetet, találkozni, információ, menekülnek, fényerőket, angyalokat, szövetéből, átrendezze, emlékeidet, türelmesen, fizikailag, otthonában, mindenkit, meditáció, szívedben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 64 db bejegyzés
e év: 515 db bejegyzés
Összes: 13005 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 389
  • e Hét: 3306
  • e Hónap: 20689
  • e Év: 137935
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.