Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meghalt Emma néni, a kilakoltatott rokkant nyugdíjas
  2015-10-19 10:09:52, hétfő
 
   
  MEGHALT EMMA NÉNI

http://www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=meghalt-emma-neni

*

KOMMENT:
Milyen egy ország az, ahol a lakhatáshoz való jog nincs állampolgárai számára biztosítva alkotmányosan? Ezzel szemben, viszont minden "bevándorlónak" igen! Nem a bevándorlóktól (pl. kínaiaktól) sajnálom, hogy alig teszik magyar földre a lábukat, máris minden biztosított számukra, ami a magyar embernek NEM!
A LAKHATÁS sem!
*
Így már érthető, hogy 1991-ben miért gerjesztett a Díjbeszedő mesterségesen hátralékot olyan volt tanácsi bérlakásoknál, melyeket a pénzeszsák haverok kinéztek maguknak!!! Azért, hogy 'se-perc alatt ki lehessen lakoltatni ezeket a szerencsétlen embereket!!! Az is érthető, így utólag, hogy miért nem jelenhetett meg az a szociográfia, amelyben erről írt a szerző - egyébként díjnyertes pályamunkájában?!!!
*
Talán, azért, mert annak az Írószövetség által meghirdetett MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN című szociográfiai pályázatnak az volt a célja, hogy felmérje milyen állapotban van 1996-ban a magyarság.
Két évig tartott, míg el tudták bírálni a több, mint 2000 pályaművet.... melyekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni! Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak...
Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában átadták a díjakat. http://furaila.xfree.hu/55534
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194889&aid=257487
*
Ennek már 17 éve és még most sem jelenhetnek meg ezek a pályamunkák! Még most sem lehet róla beszélni, sem írni anélkül, hogy ne tiltanák le azonnal!
*
Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA A LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!

*

ÚJABB HÍR:
Bármennyi tanácsadó, jóval több pénzért
http://rtl.hu/.../hirek/barmennyi-tanacsado-joval-tobb-penzert
*
ÚJABB KOMMENT:
Miért költ a Fidesz ennyi pénzt ezekre a tanácsadókra és irodáikra, személyzetre?
Miért, ha abból kizárólag a Fidesznek, valamint azoknak a pártok képviselőinek - akikkel megkötötték a HAZAÁRULÓ PAKTUMOT - ÉS politikusainak van hasznuk!???
Lásd a 2005-2006-os Nemzeti Konzultációs irodát és az abban az un. konzulenseket!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225154&aid=257851
Akik a tengersok információ birtokában SEMMIT NEM TETTEK azon kívül, hogy ELHALLGATTÁK és AGYONHALLGATTÁK a nép jaját!!!

*

ISMÉT MEGNYITNÁK A KONZULTÁCIÓS IRODÁT IS...
http://444.hu/.../rogan-szukseg-van-egy-nemzeti-konzultacios-...
*
2005-ben Orbán Viktor megnyitotta a Nemzeti Konzultációs Irodát, a budapesti Madách tér 3. sz. alatt, ahol az általa létrehozott Nemzeti Konzultációs Testületbe meghívott - nemzetközi szaktekintélynek számító - személyiségek fogadták az embereket.
Kik is vállalták azt a nagyon fontos feladatot, hogy egy megadott helyen és időpontban leülnek egy asztalhoz a ,,NÉP"-hez tartozókkal ,,konzultálni"?
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=159749&aid=256559
*
Igen, ők azok a fenti képen, kikhez özönlött a nép panaszáradatával, azt gondolván, hogy majd a tudós testület tagjainak lesz hallása a nép panaszára!
DE NEM ÍGY TÖRTÉNT!
Pedig, ők nagyon is jól tudták, hogy mennyi sebből vérzik a magyar társadalom!
Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV????
Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla?
*
Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit - újra és újra - félre lehet vezetni?
Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék generációk életét?
Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle ELSZÁMOLTATÁS?
*
Az évek, évtizedek távlatából már egyértelmű, hogy a Fidesz is - betartva a PAKTUMOT - magára hagyta ezeket a VESZTESEKET és tétlenül végignézte lepusztulásos kipusztulásukat! Nyílvánvalóan kivárta, míg kihal ez a generáció!

*

Mint Emma néni példája is mutatja, az ELSZÁMOLTATÁSRA, mint jogos ÖNVÉDELEMRE nagyon-nagy szüksége lenne Magyarország népének!
Főleg azoknak, akik vesztesei voltak az ún. szocializmusnak is, mert őket teljesen lenullázott állapotban érte az, amit rendszerváltozásnak mondanak. Nem rendelkeztek semmilyen (sem anyagi, sem tudásbéli, sem kapcsolati) tőkével, amivel (rendszert) tudtak volna VÁLTANI. Ebből logikusan következik, hogy ők lettek a rendszerváltozásnak is potenciális vesztesei.
Ugyanis, mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETÉS helyzete, míg semmit nem tesznek azok ellen, akik mások számára ártó szándékkal cselekszenek és ezért őt- őket soha nem vonja senki felelősségre!
*
Ilyenkor szaladnak a NYERTESEK - ,,fasiszta jobboldali veszélyre" hivatkozva - SIPÍTOZVA az EU-ba panaszkodni. Éppen ezért, érvényt kellene végre szerezni annak jogosságának, ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKEDETET tetten érjük, LELEPLEZZÜK az NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK (mint pl. Amma néni) - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ÁRTÓ SZÁNDÉKÚAK DIKTATÚRÁJA!!!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: berendezkedésben, panaszáradatával, szaktekintélynek, elszámoltatásra, agyonhallgatták, szocializmusnak, legalattomosabb, pályamunkájában, rendelkezésükre, szavazópolgárok, kipusztulásukat, politikusainak, veszélyeztetés, bevándorlóktól, bevándorlónak, bérlakásoknál, konzulenseket, mesterségesen, szerencsétlen, ezredfordulón, szociográfiai, képviselőinek, alkotmányosan, személyiségek, nyílvánvalóan, állampolgárai, lepusztulásos, elszámoltatás, elhallgatása, fordulhatott, tanácsadókra, személyzetre, írószövetség, cselekszenek, tönkretegyék, meghirdetett, lakhatáshoz való, magyar embernek, pénzeszsák haverok, szerencsétlen embereket, nemzet írójának, pártok képviselőinek, 2005-2006-os Nemzeti, tengersok információ, budapesti Madách, általa létrehozott, nagyon fontos, megadott helyen, fenti képen, tudós testület, magyar társadalom, erről szóló, Meghalt Emma, MEGHALT EMMA NÉNI, MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN, Jókai Anna, MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL, Gellért Szálló Tea-Szalonjában, IGAZSÁG ELHALLGATÁSA LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, ÚJABB HÍR, ÚJABB KOMMENT, HAZAÁRULÓ PAKTUMOT, Nemzeti Konzultációs, SEMMIT NEM TETTEK, ISMÉT MEGNYITNÁK KONZULTÁCIÓS IRODÁT IS…, Orbán Viktor, Nemzeti Konzultációs Irodát, Nemzeti Konzultációs Testületbe, Mint Emma, ÁRTÓ SZÁNDÉKOT, JOGOS ÖNVÉDELEM, ÁRTÓ SZÁNDÉKÚAK DIKTATÚRÁJA, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Egy maradéktalanul uralt világ  Paul David Tripp Április 21  Jó éjszakát  Png lepke  Nevem  Facebookon kaptam  Png cica  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png nő  Jó éjszakát  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hogy lehet megtartani  Leonardo da Vinci gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mai harmónia kártyám  Alázat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fehér virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Erdőn  Paul David Tripp Április 21  Nagyi telefonál  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Albert Einstein gondolata  Nagyon különös  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  A sors  Ágai Ágnes – Csendélet  Szívem tiéd  A boldog családok mind hasonló...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Idő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Jó éjszakát  A Megváltó szolgálatában  Radikális szeretet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét  s immár én is felragyogva, ért...  A kételkedés kezelése  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fehér virág  Nagyon különös  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  s immár én is felragyogva, ért...  Mindig jusson idő nevetni  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png férfi 
Bejegyzés Címkék
lakhatáshoz való, magyar embernek, pénzeszsák haverok, szerencsétlen embereket, nemzet írójának, pártok képviselőinek, 2005-2006-os Nemzeti, tengersok információ, budapesti Madách, általa létrehozott, nagyon fontos, megadott helyen, fenti képen, tudós testület, magyar társadalom, erről szóló, orvoslásra tett, társadalmi berendezkedésben, berendezkedésben, panaszáradatával, szaktekintélynek, elszámoltatásra, agyonhallgatták, szocializmusnak, legalattomosabb, pályamunkájában, rendelkezésükre, szavazópolgárok, kipusztulásukat, politikusainak, veszélyeztetés, bevándorlóktól, bevándorlónak, bérlakásoknál, konzulenseket, mesterségesen, szerencsétlen, ezredfordulón, szociográfiai, képviselőinek, alkotmányosan, személyiségek, nyílvánvalóan, állampolgárai, lepusztulásos, elszámoltatás, elhallgatása, fordulhatott, tanácsadókra, személyzetre, írószövetség, cselekszenek, tönkretegyék, meghirdetett, leleplezésre, szociográfia, konzultációs, cselekedetet, jogosságának, felelősségre, magyarország, javaslatokat, konzultacios, rendelkeztek, elhallgatták, önvédelemre, pályázatnak, tartozókkal, veszteseket, diktatúrája, jelenhetett, bontakozott, leleplezzük, konzultálni, kizárásával, létrehozott, panaszkodni, védekezésre, megkötötték, pályamunkák, jelenhetnek, fölvállalni, potenciális, szalonjában, lenullázott, megnyitotta, gerjesztett, lakhatáshoz, biztosított, kideríteni, társadalom, testületbe, kínaiaktól, jobboldali, tartalmazó, szándékkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1464
  • e Hét: 3174
  • e Hónap: 11778
  • e Év: 47719
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.