Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az öregedés késleltetése
  2016-01-06 03:23:26, szerda
 
  Kezdjük el, talán még nem késő. Nincs mit veszítenünk, hátha ,,bejön" és akkor csak nyerünk vele.

A Jin Ji Du Li gyakorlásával késleltethetjük az öregedést és megelőzhetünk számos betegséget, többek között a memóriánk gyengülését. Ugye nagyon egyszerűnek tűnik?
Végezze ezt az egyszerű és hatásos kínai gyakorlatot és meglátja... Lényeges, hogy a Jin Ji Du Li gyakorlat közben a szemünk csukva legyen.

Ügyeljen erre.

Így végezzük a gyakorlatot: Álljunk egy lábon, közben tartsuk csukva a szemünket. Ennyi az egész.

Tegyünk egy próbát, álljunk fel, csukjuk be a szemünket és próbáljunk egyenesen állni egy lábon.

Ha nem képes min. 10 másodpercig így maradni, az azt jelenti, hogy a teste olyan állapotban van, mintha 60-70 éves lenne. Vagyis lehet, hogy csak 40 éves, de a teste sokkal gyorsabban öregedett.

Amikor olvastam ezt az e-mailt, el akartam végezni ezt a gyakorlatot és ezt gondoltam: ,,nagy ügy, biztos vagyok benne, hogy könnyen meg tudom csinálni." Nagyot csalódtam magamban, de örültem, hogy kipróbáltam, mert nagy meglepetésemre rájöttem, hogy könnyen el tudom végezni a gyakorlatot nyitott szemmel, de teljesen más volt a helyzet, amikor ugyanezt csukott szemmel próbáltam meg!

2-3 másodpercnél tovább nem tudtam megállni egyenesen és elkezdtem inogni.

Nem fontos, hogy magasra emeljük a lábunkat, ha a belső szerveink nincsenek szinkronban, már az is kizökkent az egyensúlyból, ha csak egy kissé emeljük fel a lábunkat.

A kínaiak hatalmas tudással rendelkeznek az emberi testről.

Megnyugtató érzés, hogy a rendszeres és gyakori edzés segíthet abban, hogy visszanyerjük az egyensúlyérzékünket.

Tény, hogy a kínai gyógyászok javaslata szerint, ha naponta egy percet gyakoroljuk a Jin Ji Du Li-t, az segít a demencia megelőzésében.

Kezdetben próbálja meg csak egy kissé becsukni a szemeit, ahelyett, hogy teljesen becsukná. Ezt javasolja a kínai gyógyász, Zhong Li Ba Ren.

A Jin Ji Du Li napi gyakorlása sok betegség gyógyításában segíthet, mint

pl.:magas vérnyomás,cukorbetegség,gerincbántalmak,szenilitás.

Zhong Li Ba Ren ,,Jobb ha magunkon segítünk, mint ha az orvosoktól várjuk a segítséget" című könyve best-seller lett, ezt az egészségünkkel foglalkozó könyvet Kínában a legmagasabb példányszámban adták el a tavalyi első megjelenése óta. Jól mutatja a sikerét az a tény, hogy már több mint

1 millió példányt adtak el a könyvből.

A kínai gyógyászok meggyőződése, hogy szervezetünkben akkor léphetnek fel betegségek , ha a különböző belső szervek koordinációjában problémák jelennek meg, vagyis a testünk elveszíti egyensúlyát. A Jin Ji Du Li képes regenerálni a szervek kölcsönhatását, hogy megfelelően működjenek.

Zhon Li Ba Ren úgy fogalmazott, hogy az emberek többsége csukott szemmel nem képes 5 másodpercnél tovább megállni egy lábon, de a későbbiekben, ha már napi rendszerességgel végzik a gyakorlatot, akár két percnél tovább is képesek talpon maradni.

Minél hosszabb ideig vagyunk képesek megtartani ezt a pózt, annál kevésbé érezzük ezt megterhelőnek.

Miközben gyakorolja a Jin Ji Du Li-t, észre fogja venni, hogy az alvás minősége, és az ön memóriája is jelentős mértékben javul. A legfontosabb, hogy ha naponta csukott szemmel egy percet gyakorolja a Jin Ji Du Li-t, nem fog szenilitásban szenvedni, (ez azt jelenti, hogy az agy egészségesen fog működni.) Zhon Li Ba Ren elmagyarázta, hogy 6 fontos meridián van, amelyek átfutnak a lábunkon. Amikor egy lábon állunk, a gyakorlat következtében érezhetünk fájdalmat, és ha ez a helyzet, akkor az ezekhez a meridiánokhoz tartozó szervek elkezdik megkapni a szükséges egyensúlyt. Ezzel a módszerrel a tudatunk és a testünk csatornái a lábainkra koncentrálnak.

Jótékony hatással van a Jin Ji Du Li gyakorlása a magas vérnyomással és a cukorbetegséggel összefüggő számos betegségre. Gyorsan megszűnnek a nyaki és gerincbántalmak, és a köszvény is megelőzhető ezzel.

Alapvető gyógymódja ez a hideg lábaknak, és az immunrendszerünket is erősíteni tudjuk.

Nem kell várnia a Jin Ji Du Li gyakorlásával addig, amíg valamilyen betegség meg nem jelenik. Szinte bárkinek ajánlható ez a gyakorlat, különösen jótékony hatású fiatalkorban, ha egészségesen naponta edzenek, nagyobb valószínűséggel előzhetik meg az adott életkorban megjelenő betegségeket.

Nem ajánlott azoknak, akiknek lábproblémái vannak és nem tudnak huzamosabb ideig talpon maradni.

Forrás: http://vilagvege.net/tudattagitas/irasok/jin-ji-du-li-gyogyito-modszere



Egészségkalauz : Link


Gere hitvallása, avagy a filozófia, ami megváltoztatta az életét

,,Van egy nagyon jól működő gyakorlat, amit évekkel ezelőtt kezdtem el alkalmazni. Az első lépés, hogy ha egy személyre vagy egy állatra gondolok, vagy éppen találkozom velük, mindenképp azt mondom nekik:

Kívánom, hogy boldog légy!

Nagyon fontos, hogy ne csak kívánjam, hanem valójában úgy is gondoljam. Ez ez a gondolat, ami mindent megváltoztat közted és az illető személy között. Az események ezután pozitív töltést kapnak, és minden a lehető legjobban alakul.
Tapasztalatból mondom ezt. Néha voltak nagyon nehéz helyzetek, emberek és találkozások, de, ha ezzel a gondolattal indítottam, minden megváltozott. Csodás dolog látni, hogyan alakulnak át a negatív gondolatok, érzések, történések.

Alakítsd át a történéseket, mondd ki, kívánj boldogságot, és felhőtlen lesz körülötted mindenki. Próbáld meg, és meglátod, hogy egyetlen mondattól, mennyire megváltozik az életed."


16 tipp Richard Gere-től, amitől teljes lehet az életed

Felejtsd el az életkorod, az csak egy szám.
Ébredj mosolyogva ...ma, holnap, és azután.

Játsz többet, és legyen szórakozás az, amit csinálsz.

Valósítsd meg egy gyermekkori álmodat.

Diétázz időnként.

Vedd észre, hogy minden betegség egy tanár,tanulj belőle.

Légy különösen hálás minden nap.

Tanulj valami újat minden nap, hogy elkerüld az idegrendszeri betegségeket.

Legyen minden nap valami más. Törd meg a rutint.

Mondd el a véleményed a dolgokról, de hallgass meg másokat is.

Tanuld meg használni az új technológiákat.

Maradj távol a mérgező emberektől, és maradj azok közelében, akiket szeretsz.

Keresd a pozitív híreket, és oszd meg valakivel.

Gyakorold a kedvességet és az elengedést.

Tanulj meg kapni. És adni is.

Minden egyes pillanatban maradj a jelenben.






1.Nem szabad panaszkodni, mert attól gyengébb lesz az ember.

2. Az öröm szükséges a túléléshez. Ezért észre kell venni és tudatosan kell keresni az élet apró örömeit.

3. Nem vagyunk tökéletesek, de itt és most kell megmutatnunk, hogy különbek vagyunk . Ez mozgósítja az életenergiákat.

4. Akinek van hová kapaszkodnia, annak könnyebb. Mi, hívők, ha a Jóistenbe kapaszkodunk, rájövünk, hogy Ő is akarja túlélésünket.





“A forgás mágiája!"

A forgó mozgás a legkisebb molekulánktól kezdve az egész csillag galaxison át mindenben ott van.

Hogyan hat az elmére, a lelkünkre. A forgás, mindent leképez, amire az életben szükség van. Benne van a válasz mindenre. Kell hozzá egy adag bátorság, elszántság. Kell hozzá önbizalom éppúgy, ahogy önátadás, de ami a legfontosabb: alázat. Ezek nélkül nem megy. Be van építve a programjába, hogy ezekre megtanítson. Ez egy olyan meditációs eszköz, amellyel mélyen magunkba fordulhatunk és mindent ki is üríthetünk magunkból, ahogy egy centrifuga kipörgeti a vizet a ruhából. Sokféle erő hat ránk benne, de módunkban áll ezeket tudatosan használni és mélyebb önvalónkhoz kapcsolódni általa. A tudatosság egy magasabb fokára emeli a gyakorlót, miközben testet és lelket egyaránt átmos, egy transzformáló hatású megtapasztalás
Lelki - fiziológiai hatása is van forgásnak
A forgó mozgás megidézi az élet legalapvetőbb eszenciáját, a spirál dinamikáját, mely újra összehangolja az egyént a mindenséggel Mély, gyógyító élmény.


Összefoglaló tábla


JOBBRA forgó spirál
JANG spirál- férfi
(+) pozitív
Égi Fényes Fehér
Nap- HA
tudás
centripetális hatás,középpont felé
közelítő
egy olyan egysíkú, nyitott görbe,
amely az óramutató járásával
ellentétes irányba forog,
pontosabban mondva tekeredik fel
egy fix pont körül
visszatérés, születés,
belégzés-pingalá-jobb orrlyuk


BALRA forgó spirál
JIN spirál-női -
(-) negatív
Földi Sötét Fekete
Hold-THA
a tudatlanság következtében
fellépő megkötöttséget
centrifugális hatás,a középpontból
eltávolító
egy olyan egysíkú, nyitott görbe,
amelynek forgási iránya vagy
tekeredése megegyezik az
óramutató forgási irányával és egy
fix pont körül forog
visszafejlődés, halál,
kilégzés - idá - bal orrlyuk

Ha Forgás közben egy nyugodt imaállapotban vagy, mindent ami vagy Istennek ajánlva, akkor amikor a tested pörög, a központodba egy teljesen nyugodt pontra lelsz, így mindennemű láthatatlan királyság becsatlakozik a táncba.

Nem magunkért forgunk. Azért forgunk, úgy ahogy tesszük, hogy Isten fénye leereszkedhessen a Földre. Mivel csatornaként vagy jelen forgás közben, a fény a jobb kézen keresztül jön, és a bal kéz hozza le ebbe a világba.... Istenért és a világért forgunk, és ez a legszebb dolog, amit elképzelhetünk ezen a világon.

Megváltoztatja az elképzelésünket arról kik vagyunk és mi a szerepünk a világban, mennyire vagyunk része az egésznek, és hogyan éljük az életünket ebben a világban.

Mevlevi Shaikh Suleyman Hayati Dede

A JANG jellegű energia olyan szubtilis energiaörvények formájában nyilvánul meg, amelyeknek forgási iránya ellentétes az óramutató járásának irányával és centripetális hatást hoz létre (amelyek a középpont felé közelítenek). A különleges centripetális erő JANG-típusú és egyenlő, valamint ellentétes a centrifugális erővel, amely JIN-jellegű. Következésképpen elmondhatjuk, hogy a JANG spirál (+) egy olyan nyitott, egysíkú görbe, amely az óramutató járásával ellentétes irányba forog, pontosabban mondva tekeredik fel egy fix pont körül.

A JIN aspektus mindig olyan szubtilis energiaörvények formájában nyilvánul meg, melyek forgási iránya megegyezik az óramutató járásának irányával és specifikus centrifugális hatásokat hoz létre (amelyek arra törekednek, hogy a középpontból eltávolítsanak). A különleges centrifugális erő JIN jellegű és egyenlő, valamint ellentétes erejű a JANG jellegű centripetális erővel. Következésképpen a JIN spirál (-) egy olyan egysíkú, nyitott görbe, amelynek forgási iránya avagy tekeredése megegyezik az óramutató forgási irányával és egy fix pont körül forog.

 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Címkék: cukorbetegséggel, leereszkedhessen, rendszerességgel, következésképpen, koordinációjában, valószínűséggel, késleltethetjük, energiaörvények, szervezetünkben, gerincbántalmak, elképzelésünket, elképzelhetünk, megváltoztatta, visszafejlődés, példányszámban, életenergiákat, eltávolítsanak, tapasztalatból, kölcsönhatását, megkötöttséget, meglepetésemre, megváltoztatja, megtapasztalás, technológiákat, egészségkalauz, egészségünkkel, megelőzésében, szenilitásban, idegrendszeri, megelőzhetünk, centripetális, cukorbetegség, következtében, centrifugális, megterhelőnek, gyógyításában, memóriánk gyengülését, szemünk csukva, teste olyan, teste sokkal, gyakorlatot nyitott, belső szerveink, kissé emeljük, kínaiak hatalmas, emberi testről, kínai gyógyászok, percet gyakoroljuk, demencia megelőzésében, kissé becsukni, kínai gyógyász, orvosoktól várjuk, egészségünkkel foglalkozó, Zhong Li Ba Ren, Zhon Li Ba Ren, Richard Gere-től, Fényes Fehér, Nap- HA, Földi Sötét Fekete, Mevlevi Shaikh Suleyman Hayati Dede,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Idő  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nem számIt  Egy maradéktalanul uralt világ  Png rózsa csokor  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nem tudhatod  Esti kép  Örülök, hogy látlak!  Bertolt Brecht -től idézet  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Gonosz démon-álarc  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyon különös  Nagyi telefonál  képre írva  Facebookon kaptam  Png kutya  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A televizió nem a kultúrát kép...  Reggel van  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png virág  Esti kép  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Julian Brass gondolata  Png cica  Facebookon kaptam  Png nő  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nem számIt  s immár én is felragyogva, ért...  Esti kép  Julian Brass gondolata  Egy bizonyos határt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png kislány  Erdőn  Png virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Az engedelmesség miért nem vál...  képre írva  Segítsük barátainkat, hogy meg... 
Bejegyzés Címkék
memóriánk gyengülését, szemünk csukva, teste olyan, teste sokkal, gyakorlatot nyitott, belső szerveink, kissé emeljük, kínaiak hatalmas, emberi testről, kínai gyógyászok, percet gyakoroljuk, demencia megelőzésében, kissé becsukni, kínai gyógyász, orvosoktól várjuk, egészségünkkel foglalkozó, legmagasabb példányszámban, tavalyi első, különböző belső, testünk elveszíti, szervek kölcsönhatását, emberek többsége, alvás minősége, percet gyakorolja, lábon állunk, gyakorlat következtében, meridiánokhoz tartozó, szükséges egyensúlyt, testünk csatornái, lábainkra koncentrálnak, magas vérnyomással, cukorbetegséggel összefüggő, hideg lábaknak, adott életkorban, első lépés, személyre vagy, állatra gondolok, illető személy, események ezután, lehető legjobban, gondolattal indítottam, negatív gondolatok, gyermekkori álmodat, idegrendszeri betegségeket, mérgező emberektől, pozitív híreket, öröm szükséges, élet apró, forgó mozgás, legkisebb molekulánktól, egész csillag, életben szükség, válasz mindenre, adag bátorság, olyan meditációs, centrifuga kipörgeti, magasabb fokára, transzformáló hatású, élet legalapvetőbb, spirál dinamikáját, olyan egysíkú, óramutató járásával, tudatlanság következtében, nyugodt imaállapotban, tested pörög, teljesen nyugodt, jobb kézen, világért forgunk, legszebb dolog, életünket ebben, óramutató járásának, középpont felé, különleges centripetális, centrifugális erővel, olyan nyitott, középpontból eltávolítsanak, különleges centrifugális, óramutató forgási, cukorbetegséggel, leereszkedhessen, rendszerességgel, következésképpen, koordinációjában, valószínűséggel, késleltethetjük, energiaörvények, szervezetünkben, gerincbántalmak, elképzelésünket, elképzelhetünk, megváltoztatta, visszafejlődés, példányszámban, életenergiákat, eltávolítsanak, tapasztalatból, kölcsönhatását, megkötöttséget, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1635
  • e Hét: 4135
  • e Hónap: 12805
  • e Év: 68738
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.