Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A veszély még nem múlt el
  2016-01-27 11:32:00, szerda
 
   
  Ha visszagondolunk történelmi tanulmányainkra, akkor rájöhetünk arra, hogy mindkét világháborút megelőzte egy PROVOKÁCIÓ (I. vh: ,,szarajevói merénylet", majd a II. vh-ban: Kassa bombázása) amely események ÜRÜGYÜL szolgáltak a háborúba való magyarországi részvételre!
*
De, az 1956-os forradalom kirobbantása is valójában a jogos népharag PROVOKÁLÁSA volt, ÜRÜGYET teremtve az 1955 novemberében Ausztriából kivont szovjet hadtesteknek Magyarországon történő állomásoztatására.

A PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY - kölcsönhatásban egymással - úgy működik, mint ahogy az a tíz évvel ezelőtti események során megtörtént!

2006-os őszödi beszéd is csak PROVOKÁCIÓ volt, amellyel - az egyébként jogos - népharagot akarták kiprovokálni! Szükségük volt egy ÜRÜGYRE, amire hivatkozva ki lehetett volna az UKRAJNAIHOZ hasonló POGÁRHÁBORÚ helyzetet robbantani.

Sikerült is - Gyurcsányéknak, a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint elérni a TV-székház ostromát. Amit egyébként, Gergényi a Szabadság tér szélén álldogálva nézett végig!

Megvolt az egész szervezve!!!!
*
*
Erről azonban 'mit sem sejtve lelkesen hozzájárultam ahhoz, hogy létrejöjjön az első CIVIL INTERNETES KÖZÖSSÉG: Polgári Hírszemle néven... Akik 2006-ban - az első civil tüntetésre - 20ezer internetes aláírást gyűjtöttek össze egyetlen hét alatt!

*

Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke is ott volt - akkor még, mint nézelődő...
2008-tól, Vukics Ferenc (napszemüvegben) mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről. Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Túlélő csomag összeállítását okította többek között... Akkor még nem értettem, hogy miért?

*
Azután, 2008-ban megtudtam, hogy Bajnai Gordon, terülefejlesztési törvénybe bújtatva - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - megszavaztatta a T/5311-es törvényt amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila...
*
Ennek a - megtévesztéssel megszavaztatott törvénynek - azóta sem tudtak érvényt szerezni. Ezért továbbra is folyt az uszítás ezerrel, mert a NATO mögé elbújó politikai "elitnek" szüksége lett volna az ÜRÜGYRE, hogy kiépülhessen Magyarország területén a.NATO magyarországi támaszpontja.
*
A lényeg:
AMIT UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK KÉSŐBB, AZT VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA!

*
A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL!
*
Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez!
*
Nem véletlen, hogy Bajnai - szinte tálcán - megkapta 2008-ban a miniszterelnökséget! Majd a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal finanszírozta!!!
*
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!
*
*
És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?
*
Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, amit ezek a jobb- és baloldalon kiválasztódott, de egyaránt a kádári időkben szocializálódott politikai "elit"-hez tartozók MEGKÖTÖTTEK EGYMÁSSAL, és az 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatok MEGBÍZÓI szigorúan - ha kell a szervezkedők életének kioltása árán is - BETARTATNAK!
*
A lényeg: az építést- bontást- és az újbóli ,,építést" UGYANAZ a HATALOM irányítja és ellenőrzi.,.
A gerjesztett NÉPHARAG és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek.
*
Azért, mert a forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérHATALOM ÁTMENTHETI erejét, sőt MEGERŐSÍTHETI, kiterjesztheti azt az ÚJ ,,RENDBEN".
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szocializálódott, javadalmazásért, támaszpontjának, tanulmányainkra, megvalósítottak, megtévesztéssel, magyarországról, kölcsönhatásban, visszagondolunk, manipulációknak, megszavaztatott, magyarországon, miniszterelnök, megszavaztatta, napszemüvegben, gyurcsányéknak, összeállítását, módosításaként, magyarországra, kiterjesztheti, kiválasztódott, újjászervezett, polgárháborút, megerősítheti, hozzájárultam, szolgáltatnak, forgatókönyve, államtitkokat, finanszírozta, magyarországi, provokációval, háttérhatalom, szövetségének, novemberében, felkészíteni, hadtesteknek, háborúba való, 1956-os forradalom, jogos népharag, 1955 novemberében, egyébként jogos, titkos szolgálatok, egész szervezve, első CIVIL, első civil, jövőbeli Magyarok, európai magyar, magyar helyzetről, esetleges polgárháborút, egész ország, uszítás ezerrel, 2014-es kampányát, CIVIL INTERNETES KÖZÖSSÉG, Polgári Hírszemle, Magyarok Szövetségének, Vukics Ferenc, Bajnai Gordon, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, AMIT UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK KÉSŐBB, VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA, VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL, PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET, Lásd Bajnai, PÉLDÁTLAN EZ REJTETT, MEGKÖTÖTTEK EGYMÁSSAL, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Az ember emlékekből áll  Esterházy Péterre emlékezünk  A sorsod  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Önmaga ellenére  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  képre írva  Ismeretlen: Ikarusz monda  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Walter Chrysler mondta  Szeretem ujjad karcsuságait,  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam Krisztinától  Gebhardt Nóra versei II.  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  képre írva  Egy barátság története  James Allen  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Mindent de mindent visszakap  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kertem  James Allen  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Bársony székben  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Martin Buber, A haszidim meséi  Emlékezz  Latinovits Zoltán tollából  Vannak emberek  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  képre írva  Megígért békesség  Előfordul, hogy  Anyámról való emlékek  Szép estét  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Anyák napjára  Reményik Sándor: Pierrot &...  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Előfordul, hogy  Vannak emberek 
Bejegyzés Címkék
háborúba való, 1956-os forradalom, jogos népharag, 1955 novemberében, egyébként jogos, titkos szolgálatok, egész szervezve, első CIVIL, első civil, jövőbeli Magyarok, európai magyar, magyar helyzetről, esetleges polgárháborút, egész ország, uszítás ezerrel, 2014-es kampányát, külföldi magyarnak, volt miniszterelnök, választ tudni, kádári időkben, 1993-ban újjászervezett, szervezkedők életének, építést- bontást-, újbóli &#8222, gerjesztett NÉPHARAG, régi rend, forradalmi hangulat, további manipulációknak, háttérHATALOM ÁTMENTHETI, szocializálódott, javadalmazásért, támaszpontjának, tanulmányainkra, megvalósítottak, megtévesztéssel, magyarországról, kölcsönhatásban, visszagondolunk, manipulációknak, megszavaztatott, magyarországon, miniszterelnök, megszavaztatta, napszemüvegben, gyurcsányéknak, összeállítását, módosításaként, magyarországra, kiterjesztheti, kiválasztódott, újjászervezett, polgárháborút, megerősítheti, hozzájárultam, szolgáltatnak, forgatókönyve, államtitkokat, finanszírozta, magyarországi, provokációval, háttérhatalom, szövetségének, novemberében, felkészíteni, hadtesteknek, segítségével, közösségeket, előadásaiban, kialakítását, támaszpontja, kiprovokálni, gondolkodjon, kiépítéséhez, magyarország, kirobbantása, szervezkedők, világháborút, kiépülhessen, szolgálatok, pogárháború, ukrajnaihoz, betartatnak, megkötöttek, büntetlenül, tanácsokkal, gerjesztett, katonatiszt, létrejöjjön, logisztikai, ausztriából, provokálása, részvételre, hazaárulás, tüntetésre, internetes, baloldalon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5618
  • e Hét: 6998
  • e Hónap: 7945
  • e Év: 43886
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.