Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2014-es Kínai Horoszkóp – A Ló Éve
  2014-01-07 22:27:43, kedd
 
   
  2014-es Kínai Horoszkóp - A Ló Éve

A kínai holdnaptárnak ősi múltja van. A keleti asztrológusok holdciklusokban számolnak, ahol egy teljes ciklus 60 évig tart, ezen belül kisebb, 12 éves ciklusok követik egymást, ahol minden évnek egy állatövi jegy felel meg.






A kínai asztrológia a születési dátumot és helyet alapul véve jósolja meg az ember jövőjét. A csillagászati születés-diagrammot a Kínai Asztrológiai Naptár alapján állítják fel, aminek három komponense van: Yin/Yang, az Öt Elem (Fém, Víz, Fa, Tűz és Föld) valamint 12 állat (Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Csirke, Kutya és Disznó). A Yin-Yang filozófia az egyensúlyról szól, ugyanúgy, mint az Öt Elem között: önmagában egyik sem létezik, egyik sem erősebb a másiknál.

2014 a Zöld Ló éve lesz, meghatározó eleme pedig a Fa. A Ló éve kétségtelenül objektív irányba tereli terveinket. Hogy ez az irány jó vagy rossz, attól függ, hogyan értelmezzük az asztrológia gondolkodását és hogyan integráljuk a kapott tanácsokat. Minden esetre, mivel a horoszkóp asztrológiai vonatkozású, nem kell félvállról venni. Ugyanis hatékony segítséget nyújt abban, hogy azokat az információkat használjuk fel, amelyek a leginkább kapcsolódnak személyünkhöz. Egy bonyolult, nehéz helyzetből is ki tudjuk hozni a legtöbbet és saját javunkra fordítani, ha figyeljük az égi aktivitás alakulásait és ésszerű, jól átgondolt módon alkalmazzuk azokat saját életkörülményeinkben.

A Keleti Horoszkóp szerint a jövő évet a Yang energia jellemzi majd - egy erőteljes, dinamikus impulzus. Az ebben a periódusban születettek érzékenyek és jókedvűek. A 2014-es évre is ugyanez lesz a jellemző, mivel energiája teljesen megegyezik Univerzumunk energiaáramlásával.
Mit tartogat hát számunkra a 2014-es év?

2014 a nagy életesemények éve lesz. Gyakorlatilag, minden kis jelentéktelennek tűnő esemény egy sokkal fontosabb és meghatározóbb történés előfutára lesz. Ez tekinthető figyelmeztetésnek, avagy jó tanácsnak. Minden esetre, a gyors észjárású emberek képesek lesznek ebből előnyt faragni, ugyanakkor sikereik gyümölcse jól foghat kevésbé szerencsés, ám ravasz észjárású kollégáik, barátaik számára is. Egyszóval, a Ló éve sok szerencsét hozhat életünkbe és talán még néhány igazán jelentős esemény is keresztezheti utunkat (új státusz, üzleti terjeszkedés, esküvő, ...).

A Zöld Ló éve számos lehetőséget hordoz a bennünk rejlő spiritualitás teljes kibontakoztatásához. Néhányakat hangsúlyozottan hatalmába kerít az Istenszolgálat gondolata és lesz, aki belső képességet érez majd a jövőbelátásra, olyan erőkkel felruházva, melyek természetfelettinek tekinthetők. Ennek ellenére lehetséges, hogy sokan meg sem közelítik majd ezt a felfedezést és ehelyett a társadalmi élet minden következményével élnek együtt. A ,,parti ördögei" is megláthatják magukban a grátiszt, de év végére mégis kimerülnek energiaraktáraik. És nem mindenki lesz képes talpra állni.

2014-ben bolygónk a Merkúr és a Vénusz védelmében lesz, ez minden bizonnyal meghatározónak tekinthető a 2014-es horoszkóp elkészítésében. így vagy úgy, minden állatövi jegyet befolyásolni fog a Naprendszer égitestjeinek erőteljes energiája. Mindannyiunknak, függetlenül terveinktől és kívánságainktól, számításba kell vennünk ezen befolyásokat.

Általánosan elmondható, hogy a jövő év nem csak jelentős eseményekben lesz gazdag. Sőt elképzelhető, hogy semmilyen rendkívüli történés nem fog végbemenni egyeseknél. Viszont egy dolgot még érdemes megemlíteni: 2014 energetikai szempontból erőteljes év lesz. Galaxisunknak abban az ágában ahol mi vagyunk, a csillagok sűrűsége eléri maximumát, ami sokaknak megadja majd a lehetőséget, hogy megváltoztassák maguk körül az energiaáramlást.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Például egy piaci rés gazdasági komponensének olyan hirtelen változása, amin mindenki megdöbben. Ennek a változásnak pedig nemzetközi jelentősége is lehet. Ez a példa túlzásnak hangozhat, de az égi körülményeket tekintve sokkal valószínűbb, mint ahogy azt sokan gondolnák. Rövidre zárva a történetet: ha figyelünk a 2014-es horoszkópra, a Ló évében elérhetünk bármilyen célt, függetlenül annak bonyolultságától.

Miközben személyes kapcsolatokról van szó, megjegyzendő, hogy számos, látszólag sérthetetlen viszonyról fog bebizonyosodni, hogy illúzió. Sosem könnyű egy ilyen megismeréssel szembesülni. 2014-ben minden érzés (úgy a személyes érzések, mind a szeretteink felé irányulók) felerősödik, főleg azokban a nehéz időkben, mikor nehéz pillanatokkal kell megbirkózni. Egyrészt, ez jó szolgálatot tehet nekünk abban, hogy felkészüljünk más, sokkal fontosabb és meghatározóbb eseményekre. Másrészt viszont, nincs garancia arra, hogy egy ilyen meg is fog történni velünk. Ilyenformán, nagyon fontos összehasonlítani és különbséget tenni az általános javaslatok és személyre szóló ajánlások közt, hisz néha a fő aspektusok keresztezik egymást, sőt ki is zárhatják egymást. Minden esetre, nem érdemes idő előtt aggódni. Légy éber 2014-ben, tartsd érzelmeidet ellenőrzés alatt és ne engedd, hogy bárki kibillentsen egyensúlyodból. Érvelj, ha a helyzet megkívánja, állj két lábbal a földön. Nem szenet kell dobni arra a tűzre, amit ki akarunk oltani - tartalékolj az energiáddal. A Ló egy igazán megvalósítható esélyt adhat a boldogság megtalálására azoknak, akik még nem találkoztak másik, figyelemreméltó énjükkel. Továbbra is kérdés azonban, hogy be tudjuk-e bizonyítani, vajon érdemesek vagyunk-e ilyen boldogságra? - a fent említettek megmutatják a helyes utat, hogy megtaláljuk a választ.

Egyed Zsuzsanna

Forrás:http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: jelentéktelennek, összehasonlítani, bonyolultságától, következményével, energiaraktáraik, hangsúlyozottan, megváltoztassák, energiaáramlást, holdciklusokban, figyelemreméltó, kívánságainktól, mindannyiunknak, egyensúlyodból, kapcsolatokról, elkészítésében, istenszolgálat, bebizonyosodni, megvalósítható, meghatározónak, gyakorlatilag, megtalálására, spiritualitás, meghatározóbb, galaxisunknak, komponensének, keresztezheti, felkészüljünk, személyünkhöz, életesemények, filantropikum, asztrológusok, csillagászati, gondolkodását, megismeréssel, pillanatokkal, körülményeket, kínai holdnaptárnak, keleti asztrológusok, teljes ciklus, állatövi jegy, kínai asztrológia, születési dátumot, ember jövőjét, egyensúlyról szól, asztrológia gondolkodását, kapott tanácsokat, horoszkóp asztrológiai, információkat használjuk, leginkább kapcsolódnak, jövő évet, periódusban születettek, 2014-es évre, Kínai Horoszkóp, Kínai Asztrológiai Naptár, Zöld Ló, Keleti Horoszkóp, Egyed Zsuzsanna,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kerüld el az evangélium örömén...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  A sors  Minden harmadik...  Png fotel  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Leonardo da Vinci gondolata  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  s immár én is felragyogva, ért...  Paul David Tripp Április 19  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Idő  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Png férfi  Idő  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Őrizkednünk kell...  Esti kép  George Byron - Ahogy itt jár -...  képre írva  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zilahy Lajos gondolata  Png virág  Jó éjszakát  Png csokor  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Szép napot kívánok  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Popper Péter szavai  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Mindig jusson idő nevetni  Jónás Tamás – Végtelen b...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai 
Bejegyzés Címkék
kínai holdnaptárnak, keleti asztrológusok, teljes ciklus, állatövi jegy, kínai asztrológia, születési dátumot, ember jövőjét, egyensúlyról szól, asztrológia gondolkodását, kapott tanácsokat, horoszkóp asztrológiai, információkat használjuk, leginkább kapcsolódnak, jövő évet, periódusban születettek, 2014-es évre, nagy életesemények, sokkal fontosabb, gyors észjárású, bennünk rejlő, társadalmi élet, 2014-es horoszkóp, ágában ahol, csillagok sűrűsége, változásnak pedig, példa túlzásnak, 2014-es horoszkópra, ilyen megismeréssel, személyes érzések, szeretteink felé, nehéz időkben, általános javaslatok, helyzet megkívánja, igazán megvalósítható, boldogság megtalálására, fent említettek, helyes utat, jelentéktelennek, összehasonlítani, bonyolultságától, következményével, energiaraktáraik, hangsúlyozottan, megváltoztassák, energiaáramlást, holdciklusokban, figyelemreméltó, kívánságainktól, mindannyiunknak, egyensúlyodból, kapcsolatokról, elkészítésében, istenszolgálat, bebizonyosodni, megvalósítható, meghatározónak, gyakorlatilag, megtalálására, spiritualitás, meghatározóbb, galaxisunknak, komponensének, keresztezheti, felkészüljünk, személyünkhöz, életesemények, filantropikum, asztrológusok, csillagászati, gondolkodását, megismeréssel, pillanatokkal, körülményeket, információkat, égitestjeinek, jövőbelátásra, holdnaptárnak, kétségtelenül, asztrológiai, gyakorlatban, sérthetetlen, univerzumunk, egyensúlyról, befolyásokat, befolyásolni, megjegyzendő, eseményekben, elképzelhető, megláthatják, kapcsolódnak, terjeszkedés, kibillentsen, találkoztak, lehetőséget, periódusban, ilyenformán, születettek, tekinthetők, megtaláljuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 822
  • e Hét: 3036
  • e Hónap: 16941
  • e Év: 146648
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.