Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szép írások
  2016-09-22 19:25:12, csütörtök
 
  Atilla szent koronája

A szakemberek között élénk vita folyik a Szentkoronánk történetéről. Ma már tudjuk, hogy nem két koronából rakták össze, amint a római egyház tanította, hanem egységesen készített, ötvösi remekmű, az ,,ATYA-ANYA-FIÚ" Szentháromság legtökéletesebb ábrázolásával. Érdekesen ír róla dr. Pap Gábor, amint ,,Szent Csillagnak" nevezi, mely ,,a szkíta ősbölcsességen keresztül jön le a teremtés forrásából... egy üdvtörténeti program, amely csak szkíta-utód királynak szólhat". (Pap Gábor: ,,Angyali Korona, szent csillag" (1996. 21. Oldal.)

Sokszor felmerült bennem az a gondolat, hogy talán Atilla szkíta-hun nagykirályunknak készült...? Talán akkor akarta fejére illeszteni, amikor Rómát és Bizáncot legyőzve vissza akarta állítani a Jézusban megújult, szkíta ősbölcsesség hitvilágát, Skytianusz és Mani szervezeteinek a felélesztésével. Lehetséges, hogy Aetius is ,,beavatottja" volt ennek a tervnek. Ugyanis más indoka nem lehetett Valentius, római császárnak arra, hogy orvul megölesse. (Érdekes itt megjegyezni azt is, hogy Aetius származásáról, családjáról semmit nem közöl Róma.)

Atillára vonatkozólag van még egy fontos adatunk is, melyet IMRE Kálmán munkatársam szívességéből közölhetek, nevezetesen az, hogy:

,,Izgató kérdés a krónikás azon megjegyzése, hogy Atilla ,,Engadiban nevelkedett", mivelhogy ENGADI csak egy található térképen és ez a Holt-tenger nyugati partján fekszik, azonos távolságra Jeruzsálemtől és Aradtól, nem is messze az esszeusok vagy esszenusok fő fészkétől, Qumrantól"

Itt a Palesztinában lévő ,,ARAD"-ról van szó, és azt is tudni kell, hogy Atilla ,,királyi cserefiúként" volt a római császárnál, mialatt a római herceg - Aetius - a hun-király udvarában nevelkedett. Így kerültek Atilla és Aetius (Éciusz) szoros barátságba. ,,Engadi" tehát Atilla idejében a Római Birodalomhoz tartozó terület és így is mondhatjuk - ,,zsidótalanított" terület volt, ahol Péter apostol által alapított ún. ,,antiochiai" gyülekezethez tartozók éltek. Vagyis ezek is a Saul-Pál-féle zsidó-kereszténység visszautasítói voltak, tehát az ortodoxia ,,eretnekei". Ha Atilla itt nevelkedett, akkor kétszeresen volt ,,Jézus­hitű". Születésénél fogva, mint hun-királyfi és a mai ,,kopt-kereszténység" őseinél is a saját vallását élhette Engadiban. De valószínűleg a kaukázusi hun-testvéreit is meglátogatta, és Edessaban is járt, hiszen útjába esett és azért küldte királyi apja a rómaiakhoz, hogy a római és a velük szomszédos ,,hun" területeket és népeiket megismerje.

Ezek az adatok váltották ki belőlem azt az elgondolást, hogy a mi Szentkoronánk Atillának készült. De tovább is megyek a feltételezésben. Mondom: Atillának és a Szentkoronánk készítőinek ismerniük kellett a mi Ó­szövetségünket, a ,,Fokos Teremtését" és ,,En-Lil szentkoronájának az EM-BAR fejére való helyezését" úgy, amint azt a káldeus bölcsek leírták. Ugyanis ez a Pap Gábor által említett ,,szkíta ősbölcsesség, mely a teremtés forrásából jön". Jobban mondva: csakis ez, mert NINCS más ős-okmányunk a ma sumírnak nevezett szkíta bölcsességről. Így lett a Szentkoronánk az ősi ,,SI-hagyomány" üdvtörténeti bizonylata a szkíta-pártus vérrel testet öltött Üdvözítőnk akarata és tőrvénye szerint örökítve meg a Tudást és az Igazságot.

A zsidó-kereszténység Rómája talán tud valamit erről és azért hever MA Szentkoronánk egy múzeumban, mert a római egyház egyáltalában nem tartja ,,szentnek" és még ma is fél a ,,szkíta ősbölcsességet" megújító nem zsidó Jézustól - a Pártus Hercegtől, aki feltámadt és ,,Fény Fiaként" itt hagyta örök valóságát a Turini Leplen.

Tudáskincsünkként tehát be kell sorolnunk a ,,SI-hagyományunkba" Szentkoronánkat és a Turini Lepel Jézus Képét is, mert ezek az élő bizonyítékai a káld, vagy szkíta ősbölcsességünk létezésének és Jézus Urunk általi megújításának.

Hatalmas kincs és erő birtokosai vagyunk így, mint az isteni üdvterv beavatottjai... és így válik a Nemzetszolgálatunk Istendicséretté, Mindenhatónk és Szentfia akarata szerint.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Címkék: szentkoronájának, nagykirályunknak, ősbölcsességünk, legtökéletesebb, felélesztésével, feltételezésben, zsidótalanított, szentkoronánkat, istendicséretté, visszautasítói, ősbölcsességen, szövetségünket, hagyományunkba, szervezeteinek, ősbölcsességet, jeruzsálemtől, szentkoronánk, származásáról, ábrázolásával, kereszténység, szentháromság, palesztinában, bölcsességről, szívességéből, gyülekezethez, megújításának, birodalomhoz, valószínűleg, ősbölcsesség, vonatkozólag, üdvtörténeti, cserefiúként, születésénél, beavatottjai, meglátogatta, egyáltalában, szakemberek között, római egyház, szkíta ősbölcsességen, teremtés forrásából…, üdvtörténeti program, fontos adatunk, krónikás azon, található térképen, esszeusok vagy, római császárnál, római herceg, hun-király udvarában, ortodoxia „, saját vallását, kaukázusi hun-testvéreit, velük szomszédos, Szent Csillagnak”, Angyali Korona, IMRE Kálmán, Római Birodalomhoz, Szentkoronánk Atillának, Fokos Teremtését”, Pártus Hercegtől, Fény Fiaként”, Turini Leplen, Turini Lepel Jézus Képét, Jézus Urunk, Nemzetszolgálatunk Istendicséretté,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A sors  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 19  Bounty krémes  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Csak a fogyatkozás látható  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Mai harmónia kártyám  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png nő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nem számIt  Leonardo da Vinci gondolata  Szép álmokat!  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  A másik dolog,  Szép estét kedves látogatóimna...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Mai harmónia kártyám  Nem méltó hozzád  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép napot kívánok  Png nő  Idő  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Alázat  Elköszönt  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyi telefonál  Hiányzik  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png csokor  Akik bántanak téged  Png cica  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 19  Szép estét  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Soha ne kedvezz...  Png kutya  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Szabolcska Mihály – Ákác...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
szakemberek között, római egyház, szkíta ősbölcsességen, teremtés forrásából&#8230, üdvtörténeti program, fontos adatunk, krónikás azon, található térképen, esszeusok vagy, római császárnál, római herceg, hun-király udvarában, ortodoxia &#8222, saját vallását, kaukázusi hun-testvéreit, velük szomszédos, adatok váltották, káldeus bölcsek, teremtés forrásából, szkíta-pártus vérrel, isteni üdvterv, szentkoronájának, nagykirályunknak, ősbölcsességünk, legtökéletesebb, felélesztésével, feltételezésben, zsidótalanított, szentkoronánkat, istendicséretté, visszautasítói, ősbölcsességen, szövetségünket, hagyományunkba, szervezeteinek, ősbölcsességet, jeruzsálemtől, szentkoronánk, származásáról, ábrázolásával, kereszténység, szentháromság, palesztinában, bölcsességről, szívességéből, gyülekezethez, megújításának, birodalomhoz, valószínűleg, ősbölcsesség, vonatkozólag, üdvtörténeti, cserefiúként, születésénél, beavatottjai, meglátogatta, egyáltalában, mindenhatónk, bizonyítékai, történetéről, beavatottja, nevelkedett, létezésének, családjáról, készítőinek, megjegyezni, megjegyzése, szakemberek, munkatársam, kétszeresen, nevezetesen, területeket, elgondolást, skytianusz, forrásából, hitvilágát, esszenusok, távolságra, illeszteni, teremtését, helyezését, lehetséges, bizonylata, rómaiakhoz, közölhetek, megismerje, szomszédos, csillagnak, egységesen, mondhatjuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1034
  • e Hét: 2506
  • e Hónap: 11689
  • e Év: 64397
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.