Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Növekvő Isteni – A Jövő Megváltoztatása
  2014-01-30 23:55:39, csütörtök
 
   
  A Növekvő Isteni - A Jövő Megváltoztatása


Üdvözlet Otthonról!
A Jövő Megváltoztatása

Tudjatok róla, hogy struktúráitok nagy része változóban van. Ma több elgondolást kívánunk megosztani veletek azzal kapcsolatban, hogy mi történik az emberi testtel, mivel azok az óriási lépések, amiket most tesztek meg, gyökeresen megváltoztatják a rezgéstartományotokat. Az evolúció ösvénye a megszokott módon nagyon lassan halad előre, és ahogy a végéhez ér, meglehetősen drasztikus kanyarokat vesz. Azok, akik a fényben dolgoznak, ezt felgyorsítva tapasztalják.

Nemrég volt, hogy különböző állomásokon vezettünk keresztül benneteket a 12/12/12-ig, de az események felgyorsultak, így már ezen is túl dolgozunk. Elkezdjük megosztani veletek, mire lesz szükségetek ahhoz, hogy belépjetek ebbe az új energiába és megteremtsétek azt olyan módon, ahogy reméltétek. Úgy kellene megteremteni az energiát, hogy az ne csak a jelenlegi fizikai testeteket támogassa, hanem az új energetikátokat is. Az új képességek messze túlnyúlnak a fizikai és energetikai struktúráitokon. Keményen megdolgoztatok azért, hogy elkezdjétek elengedni az emberi sablont, amit hordoztatok. Sokan tudatosan tették ezt, mások nem, és vannak olyanok, akik még mindig a sablonjaikba kapaszkodnak. Nem verseny ez, nem azt kell nézni, ki csinálja meg a leggyorsabban. Hadd meséljük el, mi következik, mert kissé bizonytalanok vagyunk ezzel kapcsolatban.

Az Uralom Felbomlása

Már elmondtuk, hogy fontos eleresztenetek ezt az energetikai struktúrát, ami eddig az energiátoknak adott otthont a fizikai testetekben. Még ha nem is engeditek el a sablont, most már tudatában vagytok a létezésének. Mindannyian nagyon speciális testet választottatok, mondhatni, mint egy saját házat. Tetszés szerint felöltöztettétek és működésbe hoztátok, hogy az úgy végezze a dolgát, ahogy ti akarjátok. Sajátotokká tettétek a testeteket. A test magával hordozza ezt az energetikai sablont, ami egy bizonyos kereten belül tartja az energiát és olyan módon kerül kölcsönhatásba másokkal, hogy az kényelmes legyen számotokra. Ahogy kezditek elengedni ezt a sablont, jön a sok aggodalom, mert ez a tartóedény az, ami tulajdonképpen formába önt benneteket. Vagy így hiszitek. Más szóval, ha van egy pohár vizünk és hirtelen eltűnik a pohár, víz borítja a padlót, ahol az felveszi a saját formáját, ahelyett, hogy megtartaná a pohár alakját. Veletek is hasonló dolog történik. Most elkezd kavarogni az elmétek, ahogy lelki szemeitekkel látjátok az agyatokat a padlóra folyni. Ez annyira aranyos... elképesztő, ahogy gondolkodtok. Az történik most, hogy levetkőzitek az elvárásaitok által szabott határokat. Kezditek elengedni az elvárásokat, hogy a testeteknek mit is kéne csinálnia, mivel most lehetőség van messze túlnyúlni azon, amiről valaha is álmodtatok. Egyszerűen csak egy új gondolat vagy elképzelés kell hozzá, egy új kirakódarab, ami elterjedhet az egész emberiség körében, megmutatva, hogy milyen is az és hogyan tudtok valamit tudatosan megteremteni.

Az első lépés a külső héj elengedése. Az elképzelés elengedése, hogy még mindig szükségetek van egy külső vázra. A második lépés hozzászokni az új emberi kapcsolatokhoz. Mindig is akartátok ezt a mély kapcsolódást, ezt az azonnali összekapcsolódást, ahol nagyon gyorsan elérhetsz egy bizonyos kommunikációs szintet egy másik emberrel. Elengedve ezeket a sablonokat ez most lehetséges. A legelején féltek, mert a dolgok mások. Több mindent fogtok érezni, mert az összes szűrőtök a sablonban van; ezek azok a részek, ahol megtanultátok megvédeni magatokat a bejövő energiától. Egyszer csak megérzitek a beáramló energiát és arra gondoltok: ,,Kérem vissza a sablonomat. Meg kell védenem magam!" Aztán hirtelen észreveszitek, hogy ez nem más, mint energia - jó energia - mert minden energia jó és nincs olyan, hogy rossz energia.

Így hát elkezdjük áthozni az energiát, megérezzük, akklimatizálódunk hozzá és megértjük, hogy eredetileg is így kellett volna léteznünk. Ez változást jelent? Igen, azt. Idő, míg ráhangolódunk? Idő. Mi történik és mit jelent mindez? Mi a célja ennek és még inkább, mi következik ezután? Ezt szeretnénk ma megosztani veletek. Inkább nem neveznénk ezt egy új sablonnak, mert pont ez a felfogás adott nektek formát, amit a testsablonoknál alkalmaztatok korábban. Így szellemeteket az emberi testen keresztül tudtátok kifejezni, ami elég jó működött. Akkor is működni fog, amikor eltávolítjátok a sablonokat, de már a régi korlátozások nélkül.

Észlelési Hurok

A sablonok segítségével a helyükre kerültek a határaitok és tudtátok, hol kell tartózkodnotok. Ezért a legelején egy kis kihívásnak néztek elébe, amikor először léptek a sablonon túlra. Kezditek intenzíven érezni a dolgokat. Aztán az első dolog az, hogy azt érzitek, ennyire azért nem kéne érezni. Azt mondjátok magatoknak: ,,Eddig ilyet még nem éreztem, biztos valami baj van." Ez az, ahol arra kérünk benneteket, legyetek éberek és gondoljátok végig a dolgot többféle módon. Legyetek tudatosak, de ne próbáljatok irányítani, mert tudjuk, hogy az nem fog működni. Arra kérünk benneteket, hogy egyszerűen csak legyetek tudatában annak, mi folyik a fejetekben. Minden egyes pillanatban szenteljetek figyelmet annak, hogyan reagáltok és mit gondoltok egy adott témában. Ebben a konkrét esetben pedig, ahogy gondolkodtok a saját testetekről, az teremti meg az új energetikai struktúrákat, amik helyettesítik a sablonokat. Amikor nagyon erősen érzitek a beáramló energiát, azt hiszitek, valami gond van, pedig ez nem így van. Pontosan azt teremtitek meg, amitől féltek, így a sablonok elengedését a szükségesnél még nehezebbé és hosszabbá teszitek. Azt kérjük tőletek, hogy lazítsatok. Ne felejtsétek el, hogy ez nem verseny. Senkinek nem kell elengednie a sablonját. Attól még nem vagytok alacsony vibrációjú lények, ha még mindig hordozzátok. Ez csak annyit jelent, hogy még nem értétek el azt a kényelmetlenségi szintet, ahol majd el fogjátok engedni. Nem kell, hogy versenyezzetek egymással. Ne siessétek el a dolgot. Lazítsatok.

A Tobozmirigy Hangolása

Hadd áruljunk el valamit, ami most történik és nagyon izgalmas. A tobozmirigyről beszélünk és már elmondtuk, hogy az egész emberiség 80-90%-ának kristályok alakultak ki a tobozmirigye körül. A kristályosodás, igaz átmeneti folyamat, tulajdonképpen az emberiséget egy kristályszerkezetbe vezeti. Ahogy elengeditek ezeket a sablonokat, elkezd kialakulni az új kristályszerkezet az egész testben. A tobozmirigy, amire antennaként gondolhatunk, élen jár ebben több okból is. Olyan információt kaptok rajta keresztül, amiről sejtelmetek sincs, mivel még nem tanultátok meg behangolni a rádiótokat. Egyszerre kapjátok ezeket a dolgokat és leginkább háttérzajnak hangzik, de hamarosan megtanultok ráhangolódni egy speciális rezgéstartományra. Mindez annak köszönhetően lehetséges, hogy elengeditek ezeket a külső héjakat. Elengeditek a szűrőket, amik elsősorban attól tartottak vissza benneteket, hogy érzékeljetek.

Mi történik, amikor eltávolítjátok a formát? A földön találjátok magatokat, mint a pohár víz edény nélkül? Nem. Megformáljátok igazi természeteteket. A lényetekben lakozó szeretet egy új energetikai struktúrát fog megteremteni és megformálni, ami segíti irányítani a testet és otthont ad egy új testnek. Nagyon gyorsan fog ez megtörténni a következő 50-100 évben az egész emberiséggel. Azokkal is ez történik közületek, akik azt választják, hogy korábban teszik ezt meg, akik szeretnék megtenni ezt a lépést és továbblépni. Nem győzzük ismételni, nincs verseny, nem kell, hogy eleresszétek emberi sablonjaitokat. Ez csupán egyike a sok dolognak, amibe ti, mint Fénymunkások beleugrottatok. Most itt vagytok, várva a következő lépésre. Itt vagytok, hogy ezek közül sok mindent megtapasztaljatok, és annak ellenére, hogy elmondjuk, nem kell mindent megtennetek, ti úgyis beleugrotok a közepébe. Miért? Mert megegyeztetek, hogy itt lesztek és elsőnek próbáljátok ezt ki, hogy kinyissátok az ajtót és tartsátok azok számára, akik mögöttetek vannak. Amikor azokra gondoltok, akik elmentek, akik félreálltak, hogy ti itt lehessetek, tudjatok róla, hogy szurkolnak nektek. Büszkék rátok, amiért ilyen munkát végeztek és ilyen energiát hordoztok a Földön. Veletek vannak. Ők a támogató csapat és segíteni fognak megteremteni az energia nagy részét, amibe most beléptek.

Rejtőzködő Teremtők

Arra kérünk benneteket, hogy amikor elmozdultok az új energetika irányába, írjátok le, mit tapasztaltok. Fedezzétek fel, mi történik, még akkor is, ha furcsa, mivel nagyon hasonló dolgok történnek minden emberrel. Találtok valami újat, például valami történik a testetekben, egyből kezditek keresni, hogy mi felel meg ennek a tapasztalatnak a kinti események között. Nem biztos, hogy találtok hasonlót ahhoz, amin keresztülmentek. Az utánatok jövőket úgy tudjátok segíteni, ha dokumentáljátok, mi történik veletek. Beszéljetek róla, írjátok le, osszátok meg egymással. Így változást idéztek elő a kollektív tudatosságban, megmutatva, hogy van rá mód, lehetséges, hogy a változás végighullámozzon az egész emberiségen, egyetlen gondolattal útjára indulva. Ha már elültettétek, elkezd növekedni, mindannyian köré gyűltök és pontosan megteremtitek azt a gondolatot. Érdekes folyamat. Mi nem gondoltunk rá így, de ti biztosan. Sok dolgot, ami veletek történik elrejtettétek magatok elől, vagyis azt, hogy istenek vagytok. Elrejtettétek, hogy valójában ti teremtitek azt, amit magatok előtt láttok. Miért? Ez a nagy kérdés. Miért játszana isten ilyet? Miért bújócskázna isten saját magával?

A Növekvő Isteni

Egyszerű oka van, maga isten is fejlődik. Állandó, nem mozgó dologként képzelitek el magatokat vagy istent, vagy a magasabb létezőt, de ez nem így van. Most is, ebben a teremben növekszik bennetek az isteni. Ezért érkeztetek előbb, hogy kitoljátok a határokat; részben ez az oka, hogy itt vagytok. Az összes információt, amit fizikai testben megtett gyönyörű utazásotok során összegyűjtötök, arra használjátok, hogy istent felemelitek, hogy növesztitek magatokban ha úgy tetszik. Mindannyiótok kollektív vibrációjából áll össze az az energia, amire ti így utaltok: isten az én horgonyom. Nagyobb hatással vagytok a dolgokra, mint azt valaha tudni fogjátok, ugyanis a dolgok egy része mindig el lesz rejtve előletek. Így terveztétek meg az energetikai struktúrátokat erre az utazásra. Meghallgathatjátok ezeket az elképzeléseket, és meghatalmasodottá válhattok ezektől, vagy a körülöttetek lévő energiák hatására, mégis szert tenni erre egészében és használni evolúciós folyamat. Napról napra megy végbe és egyéni szinten, ezért kérjük tőletek, hogy jegyezzétek le a változásaitokat. Meséljétek el, mi történik veletek. Sokatoknak van mit mesélni, csak ennek még tudatában sem vagytok ebben a pillanatban, de hamarosan érthető lesz minden.

Korábban a közvetítés alatt kérdezett valaki azokról az emberekről, akik hátramaradtak, hogy ti a Földre tudjatok jönni. Annyira büszkék vagyunk rátok! Fogalmatok sincs, milyen büszkévé teszitek őket még akkor is, amikor szenvedtek, hibáztok vagy magányosnak, elveszettnek érzitek magatokat. Valahogy azt hiszitek, ez a ti hibátok. Kedveseim, részben azért vagytok itt, hogy fájdalmat érezzetek, mivel a fájdalom az, ahonnan szépségetek nagy része származik. Ne ítéljétek meg jónak vagy rossznak. Csak hagyjátok, hogy fizikai testet viselő szellemetek büszkén sétáljon át a tapasztalaton. Azt viszont ne felejtsétek el, hogy minden alkalommal, amikor mosolyogtok, szellemetek egy kicsit átszivárog. Megváltoztatjátok azt, akire rámosolyogtok, aki részesül a fényetekből, mert az Otthonra és egy saját részükre emlékeztetitek őket. Ez az, amiért itt vagytok. Ezért tett úgy isten, mintha különálló lenne magától; erről szól ez a kitörés. Isten növekszik és ti vagytok a kertészek. Csodálatos munkát végeztek. Folytassátok csak ezt a kivételes munkát.

Tudjatok róla, hogy mindig veletek vagyunk. Csak egy gondolat és már ott vagyunk a vállatokon. Kérdezzetek és választ kaptok. Azért azt nektek kell eldönteni, hogy a válasz odaillik-e, de eláruljuk, hogy nagyon közvetlen összeköttetésben vagytok mindenkivel. A szívetekben vagyunk és ti a miénkben. Köszönjük ezt nektek.
A legnagyobb tisztelettel hagyunk most itt benneteket, három kis emlékeztetővel. Bánjatok egymással a legnagyobb megbecsüléssel. Tápláljátok egymást minden adandó alkalommal, és játsszatok jót együtt.

Espavo!
A Csoport

(Fordítás: Szekeres Gyula)

 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: kényelmetlenségi, összeköttetésben, felöltöztettétek, végighullámozzon, megváltoztatják, természeteteket, energetikátokat, struktúráitokon, változásaitokat, testsablonoknál, megváltoztatása, keresztülmentek, dokumentáljátok, tartózkodnotok, emlékeztetitek, versenyezzetek, emlékeztetővel, eltávolítjátok, tobozmirigyről, összegyűjtötök, megformáljátok, struktúrátokat, tulajdonképpen, megdolgoztatok, elképzeléseket, tapasztalatnak, sablonjaitokat, megbecsüléssel, megteremtsétek, eleresztenetek, kapcsolatokhoz, kölcsönhatásba, kristályosodás, választottatok, beleugrottatok, rámosolyogtok, emberi testtel, óriási lépések, evolúció ösvénye, megszokott módon, fényben dolgoznak, események felgyorsultak, jelenlegi fizikai, emberi sablont, sablonjaikba kapaszkodnak, energetikai struktúrát, energiátoknak adott, fizikai testetekben, saját házat, test magával, energetikai sablont, bizonyos kereten, Növekvő Isteni, Jövő Megváltoztatása, Üdvözlet Otthonról, Uralom Felbomlása, Észlelési Hurok, Tobozmirigy Hangolása, Rejtőzködő Teremtők, Szekeres Gyula,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Krisztinától  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nagyi telefonál  Png telefon  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Sose bánj semmit  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  képre írva  Erdőn  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kaffka_Margit  Ágai Ágnes – Csendélet  A televizió nem a kultúrát kép...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Éretlen vers  Mai harmónia kártyám  210 éve született a SZÓZAT meg...  Makszim Gorkij gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Nem tudhatod  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png nő  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Fehér virág  Png kislány  Png kutya  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Soha ne kedvezz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A kételkedés kezelése  Png csokor  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Minden harmadik...  Akik bántanak téged  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A jó emberek mindig szépek mar...  képre írva  Adakozás  Fekete István - Akác  Julian Brass gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Png virág  Jónás Tamás – Végtelen b...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kaffka_Margit  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hiányzik  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
emberi testtel, óriási lépések, evolúció ösvénye, megszokott módon, fényben dolgoznak, események felgyorsultak, jelenlegi fizikai, emberi sablont, sablonjaikba kapaszkodnak, energetikai struktúrát, energiátoknak adott, fizikai testetekben, saját házat, test magával, energetikai sablont, bizonyos kereten, kényelmes legyen, pohár vizünk, saját formáját, pohár alakját, padlóra folyni, történik most, elvárásaitok által, egész emberiség, első lépés, elképzelés elengedése, külső vázra, második lépés, mély kapcsolódást, azonnali összekapcsolódást, bizonyos kommunikációs, másik emberrel, legelején féltek, dolgok mások, összes szűrőtök, bejövő energiától, beáramló energiát, célja ennek, felfogás adott, testsablonoknál alkalmaztatok, emberi testen, régi korlátozások, sablonok segítségével, helyükre kerültek, sablonon túlra, első dolog, dolgot többféle, adott témában, konkrét esetben, saját testetekről, sablonok elengedését, kényelmetlenségi szintet, tobozmirigyről beszélünk, tobozmirigye körül, egész testben, speciális rezgéstartományra, külső héjakat, földön találjátok, lényetekben lakozó, következő 50-100, egész emberiséggel, következő lépésre, támogató csapat, energia nagy, kinti események, utánatok jövőket, kollektív tudatosságban, változás végighullámozzon, egész emberiségen, nagy kérdés, magasabb létezőt, teremben növekszik, összes információt, része mindig, energetikai struktúrátokat, körülöttetek lévő, közvetítés alatt, kicsit átszivárog, saját részükre, kivételes munkát, válasz odaillik-e, szívetekben vagyunk, legnagyobb tisztelettel, legnagyobb megbecsüléssel, kényelmetlenségi, összeköttetésben, felöltöztettétek, végighullámozzon, megváltoztatják, természeteteket, energetikátokat, struktúráitokon, változásaitokat, testsablonoknál, megváltoztatása, keresztülmentek, dokumentáljátok, tartózkodnotok, emlékeztetitek, versenyezzetek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4686
  • e Hét: 9267
  • e Hónap: 23172
  • e Év: 152879
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.