Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekességek
  2016-10-25 20:56:03, kedd
 
  A titkos összetevő, amire a pasik foga fáj: a bók

A sokszor zordon, ámde még inkább sármos külső a férfiaknál szintén érző szívet takar. És mivel ennek a borostás szörnyetegnek többnyire lelkivilága is van, ezért duplán fogékony a nők dicsérő szavaira.
Szóval, ha már a pasik időszaka ez az október, akkor kijár nekünk egy kis dicséret. Őszintén remélem, kedves női olvasók, hogy Ti ezt nem korlátozzátok csak harminc napra a lehetséges 365-ből. Tudom, elsődlegesen a mi feladatunk bókolni nektek, de azért a férfi is úgy érzi jól magát az öltönyében, ha élete párja néha napján a szemére veti jó tulajdonságait. Az ilyen ,,de kis édes vagy", meg ,,milyen ari tudsz lenni" nyávogások felejtősek, ezek inkább csak lehúzzák az önbecsülésünket, semmint feljebb tornásznák azt. Dögös, macsó bókokra éhezünk! Mit mondjak, nem szórjátok őket két kézzel, néha úgy kell kihúzni belőletek. Viszont azt sem bánjuk, ha utólag kapjuk meg ezt a virtuális oklevelet tőletek, mert hát olykor érdemes elidőzni a múlt történésein. Mi most azonban nem révedünk sehova, hanem inkább elárulom nektek, hogy milyen bókok után sóvárog a férfiszív!

A daliás herceg

Többnyire minden méltatásnak örülünk, hiszen elsődlegesen a Ti szemetekben akarjuk nagynak látni magunkat. Ezzel együtt a tükörnél kezdődik minden. Azt hiszem, kellően megtárgyaltuk ezeken az oldalakon, hogy az öltözködés milyen fontos szerepet játszik mindkét nem életében. Az igazi pasi ad magára, és hiú arra, hogy éppen mi van rajta. Alapvetően a leglényegesebb, hogy elégedettek legyünk azzal a gúnyával, amibe bújunk, a második teszt viszont akkor jön el, amikor kollekciónkat feltárjuk életünk legkedvesebb Hölgyének! A lesújtó vélemény valószínűleg örökre száműzi a fogasunkról a kivégzésre ítélt ruhadarabot - vagyis nem vesszük fel többet. Ellenben a dicsérő szavaktól máris csábító szívtiprókként látjuk magunkat. Mondom, itt is jöhet utólag a bók majd elaléltam tőled abban a fekete ingben, ráadásul egy-egy új kellékkel - legyen az nadrág, vagy akár egy zakó - akár újra magunkba bolondíthatjuk a kihűlés jeleit mutató szépségünket.
A 69-es kilométerkő

Ezzel pedig el is érkeztünk a férfiak örök kiindulópontjához: a szexhez. Lányok, Hölgyek, Asszonyok: a férfiasságunk dicséreténél szebb örömódát el sem tudnánk képzelni! És itt nem a méretre gondolok, mert állítólag - Ti mondjátok! - az nem számít! Egy vad szeretkezéssel töltött éjszaka után ránk dobott sms, miszerint eszméletlen voltál az éjjel: na, ettől aztán vezérbikának érzi magát minden hím. Nem ismernétek be magatoknak sem, de a jó szex sok mindent képes összetartani. Igen, meg lehet fogni vele Titeket. Tetszik, nem tetszik, a közös erotikus élvezetek simán eljátszhatják az összekötő kapocs szerepét, egy pasinak meg végtelenül kényelmes, ha szeretőként ugrándozik virágról virágra. Ja, és ezért még meg is dicsérik!

A férfi szívéhez...

Persze, a kanok élete sem csak szexből áll - nem is bírnánk szuflával. A leginkább keményedésre hajlamos testtájékunktól feljebb található a másik létfontosságú szervünk: a hasunk. Ez lehet olyan, mint a sör, vagy mint az abrosz (kockás); a lényeg, hogy enni szinte minden férfi szeret. De legtöbb példányunk nem csak enni, de főzni is. Az pedig aztán nagy esemény, ha a teremtés koronája fakanalat ragad.
Ki érhet a nyomodba? I.

Szép pár voltunk, de szétmentünk. Kár érte, ám látott már ilyet a történelem; meg, ahogy előbb is írtam, nemünk tagjai különös élvezetüket lelik a virágszálak közti repkedésben. Azonban mi, ,,ártatlan" kis méhecskék némely esetben szeretjük tartani a kapcsolatot volt szerelmünkkel. A szexuális teljesítményünk méltatása se semmi, de az meg aztán végképp olaj a büszkeségünk tüzére, amikor az Ex arról panaszkodik nekünk, hogy egyszerűen nem találja a pótlásunkat, semmilyen tekintetben sem. Hát igen, magasra tettük a lécet. Ilyenkor - leereszkedve az öntelt macsó szerepköréből - gálánsan felajánljuk, hogy ha gondolja, az együtt töltött idő emlékére, szívesen enyhítünk a magányán. Persze, csak ideig-óráig. Mert aztán vár a következő virág minket.

Ki érhet a nyomodba? II.

Egy-egy ilyen, utólag elvetett, ,,magasan a többiek felett állsz" alaposan meglegyezgeti a férfiúi hiúságot. De érkezhet ez a bók másképpen is. Hiszen nem törvényszerű, hogy volt kedvesünk sokáig áll a ,,magányos szív kiadó" táblát szorongatva. Amíg mi tesztoszterontól hajtva kóválygunk a virágok közt, addig ő gondoskodhat az utódunkról. Igen ám, de nem biztos, hogy az utód egyben a helyettesünk is. Itt akkor előkerül az előbb már lejátszott lemez, csak azzal a kezdőhanggal, hogy ,,hiába van új pasim, nem érzem vele olyan jól magam, mint veled". Se humora, se stílusa, és még az ágyban is gyenge. Ej, micsoda elégtétel, valóságos muzsika a fülnek! Mert bár létezik a férfi szolidaritás, attól még a helyünkbe lépő fajtársakat - többnyire - ki nem állhatjuk. Szóval egy ehhez fogható bókot kapni az új balfék rovására: több mint derék.


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: tesztoszterontól, testtájékunktól, önbecsülésünket, teljesítményünk, tulajdonságait, szeretkezéssel, szívtiprókként, bolondíthatjuk, leglényegesebb, eljátszhatják, korlátozzátok, kollekciónkat, szörnyetegnek, meglegyezgeti, szerelmünkkel, megtárgyaltuk, létfontosságú, férfiasságunk, szerepköréből, valószínűleg, legkedvesebb, dicséreténél, kezdőhanggal, leereszkedve, helyettesünk, elsődlegesen, keményedésre, vezérbikának, összetartani, szolidaritás, gondoskodhat, szépségünket, büszkeségünk, törvényszerű, szétmentünk, szorongatva, titkos összetevő, pasik foga, sokszor zordon, férfiaknál szintén, borostás szörnyetegnek, pasik időszaka, lehetséges 365-ből, szemére veti, ilyen „, virtuális oklevelet, múlt történésein, daliás herceg, tükörnél kezdődik, öltözködés milyen, igazi pasi, második teszt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Robert Merle tollából  A sorsod  Erdei gyöngyvirág  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata  A Magyar Költészet napja alkal...  képre írva  Tavaszi este  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szép estét  Alvó cicák  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Különleges  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Somlyó Zoltán - Orgonával  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Anyák napjára  Jázmin  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Paul David Tripp Április 12  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét  Egy tavasz  Nagy és kis csodák  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Martin Buber, A haszidim meséi  Zilahy Lajos mondta  Különleges  Facebookon kaptam  Jó nap volt  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Zilahy Lajos mondta  Emlékezz  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Egyszerű  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Egy tavasz  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Alvó cicák  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Kertem  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Egyszerű  Vidámság  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Bornyi Veronika haiku verse  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Egy barátság története 
Bejegyzés Címkék
titkos összetevő, pasik foga, sokszor zordon, férfiaknál szintén, borostás szörnyetegnek, pasik időszaka, lehetséges 365-ből, szemére veti, ilyen &#8222, virtuális oklevelet, múlt történésein, daliás herceg, tükörnél kezdődik, öltözködés milyen, igazi pasi, második teszt, lesújtó vélemény, kivégzésre ítélt, dicsérő szavaktól, fekete ingben, zakó &#8211, kihűlés jeleit, 69-es kilométerkő, férfiak örök, férfiasságunk dicséreténél, méretre gondolok, közös erotikus, összekötő kapocs, férfi szívéhez&#8230, kanok élete, leginkább keményedésre, másik létfontosságú, pedig aztán, teremtés koronája, virágszálak közti, kapcsolatot volt, szexuális teljesítményünk, büszkeségünk tüzére, öntelt macsó, együtt töltött, következő virág, többiek felett, férfiúi hiúságot, virágok közt, utód egyben, férfi szolidaritás, helyünkbe lépő, ehhez fogható, tesztoszterontól, testtájékunktól, önbecsülésünket, teljesítményünk, tulajdonságait, szeretkezéssel, szívtiprókként, bolondíthatjuk, leglényegesebb, eljátszhatják, korlátozzátok, kollekciónkat, szörnyetegnek, meglegyezgeti, szerelmünkkel, megtárgyaltuk, létfontosságú, férfiasságunk, szerepköréből, valószínűleg, legkedvesebb, dicséreténél, kezdőhanggal, leereszkedve, helyettesünk, elsődlegesen, keményedésre, vezérbikának, összetartani, szolidaritás, gondoskodhat, szépségünket, büszkeségünk, törvényszerű, szétmentünk, szorongatva, kilométerkő, ruhadarabot, fogasunkról, történésein, felajánljuk, elégedettek, panaszkodik, repkedésben, kapcsolatot, eszméletlen, szemetekben, méltatásnak, fajtársakat, virágszálak, lelkivilága, tekintetben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 490
  • e Hét: 3566
  • e Hónap: 6908
  • e Év: 59616
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.