Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2017 a Nap éve lesz
  2016-12-31 00:12:23, szombat
 
   
  2017 év a Nap éve lesz, mert minden év egy planétának erejének van alárendelve. A mi kultúránk, az őseink, Napvalláshoz tartoztak, mert a Nap-ban a Teremtőt, az Istent, Atyaistent, Őstevőt, Öreg Istent, Teremt-Ő-t tisztelték. És mint tudjuk, hogy Nap mindenkire ragyog így mindenki részesül kegyeiből.
*
Számmisztikailag 1 es év lesz, ami bizony a kezdés, a magvetés ideje, és ezért amit most elültetünk, az 8 évig fog nekünk növekedni, virágzani, ezért nem mindegy hogy mit ültetünk.
*
A Nap a legfontosabb égitestünk, tömegénél, méreténél fogva is Ő a fény, a világosság, nélküle nem létezne az élet, a tudatosság, a felébredés, teremtés, újjászületés szimbóluma.
Sok szempontból fontos, mivel a fény minden kommunikációnak az alapja, hisz ez által működik a fizikai látásunk is.
Mivel 8 évig fog tartani a hatása, nem mindegy hogy hogyan kezdődik el.
Ezért szükséges hogy levonjuk ez előző év tapasztalatait, és összegezzünk, mert ha ugyan azokat a hibákat követjük el, akkor nemcsak ezt az évünket rontjuk le hanem a következő 8 évet is.
*
Ha jól tervezünk, ez nekünk 8 évig fog kamatozni.
*
A Nap mivel az újjászületéssel is kapcsolatos, megpiszkálja tudat alatt azt, ami belénk van kódolva, mert tudatosítani csak úgy lehet, hogy felhozunk valamit a tudattalanunkból.
Sokszor tudjuk, hogy mit kellene csinálni, de nem azt tesszük, sokszor hallom, hogy ,, igen, tudom, de....“ mostantól nincs már több ,,de"!
*
2017 ösztönzőleg fog hatni, mert megpiszkálva felszínre kerülnek rejtett tartalékaink, és másképp nézünk majd magunkra és a külvilágra is. Sok ember nincs is tisztában hogy milyen képessége, tehetsége van, csak éli szürke hétköznapi életét.
*
2017 az önmegvalósítás éve, mert sok ember nem azt csinálja amit szeretne, nem úgy él, nem azzal, rossz döntéseket hoz, stb, és ettől nem teljes az élete. Ahhoz hogy azt csináld amit szeretnél meg kell találnod Ön-Mag-ad, és most lesznek olyan helyzetek, konfliktusok amik majd megmutatják, hogy egy egy élethelyzet mit hozhat ki belőled, hogyan reagálod le, és ki vagy Te!
*
Az Önmegvalósításhoz hozzátartozik a helyes Önértékelés.
Az Önmegvalósítás az, ha a reális céljaimat élem meg minden olyan helyzetben amit elém tesz a sors. A sors által hozott eseményből a legjobbat hozom ki magadból és a helyzetből. Folytatása következik.
*
http://fenykert.net/.../2017-es-kivansag-aldas-boldogsag-ege.../
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: számmisztikailag, tudattalanunkból, kommunikációnak, újjászületéssel, önmegvalósítás, tapasztalatait, hozzátartozik, napvalláshoz, legfontosabb, újjászületés, megpiszkálva, tudatosítani, megpiszkálja, konfliktusok, összegezzünk, tartalékaink, megmutatják, élethelyzet, alárendelve, kapcsolatos, ösztönzőleg, szempontból, önértékelés, mindenkire, külvilágra, tisztelték, felébredés, szimbóluma, tudatosság, világosság, döntéseket, hétköznapi, elültetünk, égitestünk, planétának, helyzetben, planétának erejének, magvetés ideje, legfontosabb égitestünk, fény minden, fizikai látásunk, hibákat követjük, évünket rontjuk, helyes Önértékelés, reális céljaimat, sors által, legjobbat hozom, Öreg Istent,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az agyat és a csontokat is erő...  Jó éjszakát  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  A közszereplő  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A gyomorrontás tojással is kez...  Sajnos ezt elBalogozták  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Az élet  Hernádkak  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Minden jónak végeszakad egysze...  Esti kép  Müller Péter tollából  Szép estét  Isten áldja  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esti kép  Sötétség és világosság  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Március 15 emlékére virágba bo...  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem kellett volna!  Mélységes szomorúsággal  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  A csonk és a facsemete  Március 15-re emlékve  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 16  Csörög a telefonom  A halolaj és a hal még a migré...  Sötétség és világosság  Cicus virággal  Akinek vaj van a fején...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Intelem  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Márciusi eső  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Egyet értesz?  Nem kellett volna!  Cicus virággal  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Vágy, élet és sugár  Március 15-re emlékve  Jó éjszakát  Mélységes szomorúsággal  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  A gyomorrontás tojással is kez...  Az ünnepről 
Bejegyzés Címkék
planétának erejének, magvetés ideje, legfontosabb égitestünk, fény minden, fizikai látásunk, hibákat követjük, évünket rontjuk, helyes Önértékelés, reális céljaimat, sors által, legjobbat hozom, számmisztikailag, tudattalanunkból, kommunikációnak, újjászületéssel, önmegvalósítás, tapasztalatait, hozzátartozik, napvalláshoz, legfontosabb, újjászületés, megpiszkálva, tudatosítani, megpiszkálja, konfliktusok, összegezzünk, tartalékaink, megmutatják, élethelyzet, alárendelve, kapcsolatos, ösztönzőleg, szempontból, önértékelés, mindenkire, külvilágra, tisztelték, felébredés, szimbóluma, tudatosság, világosság, döntéseket, hétköznapi, elültetünk, égitestünk, planétának, helyzetben, helyzetből, folytatása, következik, atyaistent, eseményből, tehetsége, képessége, tisztában, méreténél, tömegénél, virágzani, tervezünk, tartoztak, kultúránk, boldogsag, kamatozni, következő, felhozunk, szükséges, felszínre, mostantól, növekedni, legjobbat, kegyeiből, helyzetek, szeretnél, céljaimat, reagálod, teremtés, fenykert, kerülnek, magvetés, csinálni, látásunk, csinálja, levonjuk, kezdődik, szeretne, magadból, részesül, mindenki, teremtőt, erejének, találnod, követjük, ültetünk, magunkra, kivansag, sokszor, tartani, csináld, fizikai, működik, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 196
  • e Hónap: 2441
  • e Év: 34171
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.