Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi várható 2017-ben Ukrajnában és Magyarországon?
  2017-01-11 13:17:45, szerda
 
   
  2017-ben teljesen magára maradhat Ukrajna
http://www.karpatinfo.net/cikk/gazdasag/2017-ben-teljesen-magara-maradhat-ukrajna
*
*

Ha belegondolok abba, hogy ezt mind ide tervezték a mi hazánba, rosszul vagyok!
*
Már az őszödi beszéd is egy polgárháborús helyzet kiprovokálása volt!
*
Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke is ott volt (napszemüvegben) akkor még, mint nézelődő...

2008-tól, Vukics Ferenc, mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről. Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Túlélő csomag összeállítását okította többek között. Akkor még nem értettem, hogy miért?
*
*

Pongrátz Gergely már 2000-ben azt mondta könnyeivel küszködve, hogy:
*
- ,,Drága magyar testvéreim, fogjunk össze és merjünk INDIÁNOK LENNI!"
*
(Itt is olvasható: https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1226152214087439 )
*
Akkor nem értettem, hogy miért akarhatja valaki azt, hogy rezervátumban legyünk zárva a saját hazánkban?
*
Végül, a 2006-os történések során összeállt a kép.
*
*
Valójában, az ukrajnai polgárháború kirobbantásakor értettem meg azt is, hogy mi szükség volt a 2003. évi XXVI. évi Törvény T/5311-es számú módosítására 2008-ban.
*
Az történt, hogy BAJNAI GORDON - területfejlesztési törvénybe bújtatva - megszavaztatta a NATO-logisztikai kp-ok kiépítését 2008. április 22-én. Ezzel előkészítette a NATO európai támaszpontjának kiépítésének törvényi lehetőségét Magyarországon.
Csakhogy, amiért megtévesztéssel (területfejlesztési törvénybe bújtatva) lett megszavazva, ezért azóta sem tudtak ennek a T/5311-es törvénynek érvényt szerezni.
Itt olvasható: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog__

*
Ráadásul, a magyarok meghúzták magukat miután a Fidesz nem állt ki mellettük 2006-ban, sem azt követően.
*
Tetézte a csalódottságot, hogy 2006-ban még nem is akart a Fidesz győzni, mert a Nemzeti Konzultációs Testülethez özönlöttek az emberek a panaszáradataikkal.
Ebből kiderült a Fidesz számára, hogy még mindig túl sokan vannak, akik óriási krízishelyzetben élik meg a rendszerváltozást!
Úgy voltak vele, hogy:
- ,,... ez a "baloldal" sara és takarítsák el ők!".
*
Ez volt a Fidesz részéről a legnagyobb ÁRULÁS!
*
Mert nekik nagyon is jól kellett tudniuk, hogy a kádári időkben ők, és szüleik a kedvezményezettek között élték az életüket és a baloldalon kicsapódó új pártokból kikerült képviselőkkel egy iskolapadban ültek 1990 előtt.
Az ott szerzett diplomát(kat) aztán úgy használták és használják, mint valami JOGOSÍTVÁNYT a hatalomgyakorláshoz - legyenek akár jobboldalinak, vagy baloldalinak nevezettek! Elődeik EGYÜTT tették tönkre a FÜGGETLENÍTETT KISZ- párt- és szakszervezeti bizottságaikkal az üzemeket, gyárakat TSZ-eket és minden más intézményt. Együtt akarták a világ proletárjait is egyesíteni akár IMF hitelből is még 1986-ban, amikor már 4. éve (és napjainkban is) érvényben volt az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent
=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods
=onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe

*
Amikor Gyurcsány 2006. okt. 6-án bizalmi szavazást kért maga mellett, akkor megszavazták, hogy:
*
- ,,... továbbra is hazudjunk csak, és ne csináljunk semmit Ferikém! A lényeg, hogy nekünk meglegyen az országházban, meg az önkormányzatban a havi 1-2 millánk és slussz! A munkásosztály meg már amúgy is fölszámolta önmagát!"
*
*
Eljött a 2010-es választás, amikorra sikerült a néppel elhitetni, hogy a jobboldalinak nevezett pártok képesek egyfajta nemzeti össz-érdeket fölvállalni és megnyerték a 2010-es választásokat. Ezt követően nem történt más, mint továbbra is a PÁRTÉRDEK mindent felülírt. Maradt a jobb- és baloldali MEGOSZTOTTSÁG, pedig BAJNAI GORDON 2014-es kampányát az a HAZA ÉS HALADÁS támogatta, amelyik 2000-ben Boross Péter Magyarok Világszövetségének elnöki tisztségére törekvésének kampányát.
*
Azóta is - bizonyíthatóan - a jobb- és baloldaliság csak a kommunikáció szintjén létezik. A valóságban, pedig továbbra is EGYÜTT tesznek meg mindent azért, hogy csak az 1990 előtti és utáni NYERTESEK maradjanak életben és tartsák fenn a FOGYASZTÁS KULTUSZÁRA ÉPÍTETT TÁRSADALMI BERENDEZKEDÉST.
*
A vesztesek, pedig sorra hajléktalanná válva az utcákon, a köztereken haldokolnak! És inkább megfagynak az utcán, mint-hogy elfogadják attól a hatalomtól az alamizsnát, amelyik őket erre a sorsra kárhoztatta!
*
Képek itt láthatók: http://furaila.xfree.hu/274064
*

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: krízishelyzetben, bizottságaikkal, önkormányzatban, megtévesztéssel, kirobbantásakor, támaszpontjának, törvényrendelet, napszemüvegben, bizonyíthatóan, szakszervezeti, függetlenített, magyarországon, privatizálható, csalódottságot, berendezkedést, megszavaztatta, összeállítását, előkészítette, polgárháborús, kiprovokálása, hajléktalanná, polgárháborút, szövetségének, képviselőkkel, jobboldalinak, munkásosztály, választásokat, rezervátumban, megosztottság, előadásaiban, módosítására, kommunikáció, polgárháború, országházban, felkészíteni, megszavazták, őszödi beszéd, polgárháborús helyzet, jövőbeli Magyarok, európai magyar, magyar helyzetről, esetleges polgárháborút, saját hazánkban, 2006-os történések, ukrajnai polgárháború, magyarok meghúzták, legnagyobb ÁRULÁS, kádári időkben, kedvezményezettek között, baloldalon kicsapódó, iskolapadban ültek, világ proletárjait, Magyarok Szövetségének, Vukics Ferenc, Pongrátz Gergely, INDIÁNOK LENNI, Törvény, BAJNAI GORDON, Nemzeti Konzultációs Testülethez, Elődeik EGYÜTT, FÜGGETLENÍTETT KISZ-, Amikor Gyurcsány, HAZA ÉS HALADÁS, Boross Péter Magyarok Világszövetségének, FOGYASZTÁS KULTUSZÁRA ÉPÍTETT TÁRSADALMI BERENDEZKEDÉST, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cica  Különleges  Szép estét kedves látogatóimn...  Vidámság  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Egy barátság története  Szép estét  Facebookon kaptam  különleges  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét  39 ígéret  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Zilahy Lajos gondolata  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  különleges  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szabó T. Anna - Pitypang  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Dóró Sándor: Embernek maradni  Kertem  A pitypang legendája  Vidámság  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  képre írva  Reményik Sándor: Pierrot &...  Kertem  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  39 ígéret  Bornyi Veronika haiku verse  Horváth Szilvia tollából  Isten hűségének mértéke  Ott van  Jó éjszakát  Tanmese  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Egyszerű  "Ez egy csoda"  Erdei gyöngyvirág  39 ígéret  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Nem kell hozzá fürdőruhás  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Ott van  képre írva  James Allen  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jan Twardowski - Siessünk  Paul Éluard - És egy mosoly  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  képre írva  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép estét kedves látogatóimna...  József Attila – Keresek ... 
Bejegyzés Címkék
őszödi beszéd, polgárháborús helyzet, jövőbeli Magyarok, európai magyar, magyar helyzetről, esetleges polgárháborút, saját hazánkban, 2006-os történések, ukrajnai polgárháború, magyarok meghúzták, legnagyobb ÁRULÁS, kádári időkben, kedvezményezettek között, baloldalon kicsapódó, iskolapadban ültek, világ proletárjait, 2010-es választás, néppel elhitetni, jobboldalinak nevezett, 2010-es választásokat, kommunikáció szintjén, 1990 előtti, köztereken haldokolnak, sorsra kárhoztatta, krízishelyzetben, bizottságaikkal, önkormányzatban, megtévesztéssel, kirobbantásakor, támaszpontjának, törvényrendelet, napszemüvegben, bizonyíthatóan, szakszervezeti, függetlenített, magyarországon, privatizálható, csalódottságot, berendezkedést, megszavaztatta, összeállítását, előkészítette, polgárháborús, kiprovokálása, hajléktalanná, polgárháborút, szövetségének, képviselőkkel, jobboldalinak, munkásosztály, választásokat, rezervátumban, megosztottság, előadásaiban, módosítására, kommunikáció, polgárháború, országházban, felkészíteni, megszavazták, ingatlanokat, vállalatokat, baloldaliság, közösségeket, proletárjait, törekvésének, baloldalinak, kiépítésének, belegondolok, iskolapadban, jogosítványt, konzultációs, kárhoztatta, fölszámolta, fölvállalni, lehetőségét, megszavazva, logisztikai, haldokolnak, katonatiszt, cikkelyének, napjainkban, testülethez, tisztségére, elfogadják, történések, mariailona, megfagynak, kiépítését, testvéreim, hatalomtól, köztereken, karpatinfo, intézményt, nevezettek, használják, használták, egyesíteni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 342
  • e Hónap: 1289
  • e Év: 37230
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.