Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A korrupció elleni tiltakozásról
  2017-02-14 16:34:29, kedd
 
   
  A KORRUPCIÓ ELLENI TILTAKOZÁSRA TOBORZÓ VIDEÓ ITT LÁTHATÓ- HALLHATÓ:

https://www.youtube.com/watch?v=zwO84_BGvDY&feature=youtu.be
*
Ezzel a tiltakozással egyet is értenék, ha nem tudnám, hogy mennyire megtévesztő. Hiszen, mindaz, ami ellen itt utcára hívják az embereket, KÖVETKEZMÉNY csupán . Okozat, ami soha nem keletkezett volna, ha az un. szocializmust nem vitték volna csődbe a telhetetlen un. szocialista vezetők!
*
1.) KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA: HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy nem a nyugati bankok pénzvilága vitte csődbe az un. szocializmust, hanem maguk a magyar vezetők!
*
2.) KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne végre az, ami annyira nyilvánvaló volt már az 1970-es években is. Mármint az, hogy működésképtelen az a rendszer, amit szocializmusnak hazudtak! Ami valójában DIKTATÚRA volt!
*
3.) KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy az a DIKTATÚRÁT rá kényszerítették a magyarságra. Hiszen, az 1963-as amnesztiával szabadult 1956-os elítéltektől annyira rettegtek a magukat kommunista-szocialistának hazudó VEZETŐK, hogy még a Munka törvénykönyvét is átírták, és ami addig JÁRT a magyar ,,dolgozó népnek", attól fogva csak ADHATÓ volt!
*
4.) KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA: HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy azért építették ki a FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- (minden iparág) szakszervezeti BIZOTTSÁGI RENDSZERÉT, hogy elbírálják és ellenőrizzék a fenti Munka Törvénykönyvében megfogalmazottak megvalósulását! Hogy még véletlenül se kerülhessen kedvezményezettek (,,T"ámogatottak) közé 1956-os priusszal rendelkező, de még gyermeke, vagy gyermekei sem!!!! Itt a ,,T" Aczél György (a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának Kulturális Ügyekért felelős VB tagja) által kidolgozott és sikerrel alkalmazott hármas ,,T"-re (támogat, tűr, tilt) utalok.
*
5.) KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA: HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy ezen FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és (ágazati) szakszervezeti bizottságok az MSZMP-s hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei itt láthatók: http://furaila.xfree.hu/234611
http://furaila.xfree.hu/256559

A Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek másolata itt olvashatók: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveiből kivonatolt részletek
Ezekből a titkosított jegyzőkönyvi kivonatolt részletekből egyértelműen kiderül, hogy 1989-ben milyen nagymértékben LESAJNÁLTÁK A MUNKÁSOKAT (azokat, akik ELTARTOTTÁK őket) és csakis kizárólag a hatalom és a pártvagyon minden áron való átmentésével foglalkoztak!

*

6.) KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy vezetőik tisztában voltak már az 1970-es években is azzal, hogy ezt a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és szakszervezeti apparátust nem fogja tudni fenn- és eltartani a dolgozó munkásság. Ezért vették igénybe a nyugati banki világ kölcsöneit. Vagyis, az un. szocializmust is NYUGATI BANKOK tartották fönn.
Pontosan úgy, ahogy az un. RENDSZERVÁLTOZÁS óta is a BANKOK nélkül csődöt kellett volna MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁNAK jelenteni!
*
Bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében. Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=
http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=
onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe
*
*
*
Ebből az egészből nyilvánvaló, hogy mennyire álságos ezeket a bankokat bűnbakként kikiáltani és hibáztatni akkor, amikor mindenki tudja, hogy ezt az un. fogyasztói társadalmi- EU-val összhangban lévő berendezkedést a bankok tartják fönn. Éppen ezért, NEM a bankokat kellene kikiáltani bűnbaknak, hanem a magát a DEMOKRATIKUSNAK HAZUDOTT - a csődbe vitt szocializmus romjaira épített - RENDSZERT KELLENE MEGVÁLTOZTATNI!
Teljesen új alapokra lenne szükség, amire fel lehetne építeni a Szent Korona értékrend szerinti országlást.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jegyzőkönyvekből, megfogalmazottak, rendszerváltozás, törvénykönyvében, jegyzőkönyveiből, törvényrendelet, szocializmusnak, demokratikusnak, működésképtelen, kényszerítették, magyarországon, törvénykönyvét, függetlenített, privatizálható, szocialistának, berendezkedést, megvalósulását, szakszervezeti, megváltoztatni, szocializmust, bizottságának, nagymértékben, jegyzőkönyvek, tiltakozással, magyarország, szocializmus, tiltakozásra, foglalkoztak, ingatlanokat, vállalatokat, átmentésével, amnesztiával, elítéltektől, jegyzőkönyvi, részletekből, egyértelműen, tiltakozással egyet, nyugati bankok, magyar vezetők, 1970-es években, 1963-as amnesztiával, magyar „, fenti Munka, 1989-es MSZMP, titkosított jegyzőkönyvi, pártvagyon minden, hatalmas FÜGGETLENÍTETT, dolgozó munkásság, nyugati banki, máig érvényben, egészből nyilvánvaló, bankokat bűnbakként, KORRUPCIÓ ELLENI TILTAKOZÁSRA TOBORZÓ VIDEÓ ITT LÁTHATÓ- HALLHATÓ, KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, BIZOTTSÁGI RENDSZERÉT, Munka Törvénykönyvében, Aczél György, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának Kulturális Ügyekért, MSZMP KB, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság, LESAJNÁLTÁK MUNKÁSOKAT, NYUGATI BANKOK, MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁNAK, DEMOKRATIKUSNAK HAZUDOTT, RENDSZERT KELLENE MEGVÁLTOZTATNI, Szent Korona, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png kutya  Nem tudhatod  Nem méltó hozzád  Lóhere  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Nagyon különös  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png cica  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Esti kép  Szép napot kívánok  Hiányzik  Akarat  Kaffka_Margit  Szép estét kedves látogatóimna...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Szívem  Adakozás  Nevem  Png kutya  Hazára minden embernek szükség...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldog családok mind hasonló...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  képre írva  Rátalálsz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elköszönt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Varga János Veniam - Fontos sz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nagyon különös  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alvó cicák  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Erdőn  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png nő  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Paul David Tripp Április 21  A Megváltó szolgálatában  Popper Péter szavai  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png ház  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Gyökössy Endre - Virágok virág... 
Bejegyzés Címkék
tiltakozással egyet, nyugati bankok, magyar vezetők, 1970-es években, 1963-as amnesztiával, magyar &#8222, fenti Munka, 1989-es MSZMP, titkosított jegyzőkönyvi, pártvagyon minden, hatalmas FÜGGETLENÍTETT, dolgozó munkásság, nyugati banki, máig érvényben, egészből nyilvánvaló, bankokat bűnbakként, bankok tartják, bankokat kellene, csődbe vitt, jegyzőkönyvekből, megfogalmazottak, rendszerváltozás, törvénykönyvében, jegyzőkönyveiből, törvényrendelet, szocializmusnak, demokratikusnak, működésképtelen, kényszerítették, magyarországon, törvénykönyvét, függetlenített, privatizálható, szocialistának, berendezkedést, megvalósulását, szakszervezeti, megváltoztatni, szocializmust, bizottságának, nagymértékben, jegyzőkönyvek, tiltakozással, magyarország, szocializmus, tiltakozásra, foglalkoztak, ingatlanokat, vállalatokat, átmentésével, amnesztiával, elítéltektől, jegyzőkönyvi, részletekből, egyértelműen, ellenőrizzék, következmény, nyilvánvaló, szocialista, megtévesztő, kidolgozott, szavaznának, cikkelyének, kormányának, ámogatottak, alkalmazott, magyarságra, bizottságok, titkosított, eltartották, lesajnálták, máskülönben, telhetetlen, összhangban, kerülhessen, keletkezett, bizonyítéka, országlást, kivonatolt, olvashatók, rendszerét, munkáspárt, apparátust, vásárolhat, rendelkező, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 468
  • e Hét: 2178
  • e Hónap: 10782
  • e Év: 46723
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.