Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazánkban nem csak a CEU-ban folyik ellenséges oktatás
  2017-04-10 16:51:58, hétfő
 
   
  AKI AZT HISZI, HOGY MAGYARORSZÁGON A FÖLSŐOKTATÁSBAN CSAKIS A CEU-BAN FOLYIK MAGYARSÁG- NEMZETELLENES OKTATÁS, AZ TÉVED!
*
Évtizedekig teljességgel előnyt élveztek azok, akik, vagy szüleik:
*
- ,,a Magyar Szabadság Érdemrend(1),
*
- a Munkás Paraszt Hatalomért Emlékérem(2)
*,
- a Szocialista Hazáért Érdemend(3),
*
- illetve akinek szülei a Magyar Ellenállók Antifasiszták Szövetsége azon tagjai, akik fegyveres harcokban vettek részt(4)
*
- a munkásmozgalom mártírjai(5),
*
- a Magyar Népköztársaság fegyveres testületeinek hősi halottai(6),
*
- nemzeti gondozottak(7). ,,.
*
(Idézet a képen látható 12. pontban megfogalmazott ,,Szüleim, saját kitüntetéseim": címszó alatti szövegből.)
*
http://furaila.xfree.hu/274691
*
Együtt, a nép tudta és beleegyezése nélkül - egymással paktumot kötve akarták a világ proletárjait egyesíteni akár IMF hitelből - még 1986-ban is, amikor már 4. éve (és napjainkban is) érvényben volt az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ebből egyértelműen kiderül, hogy egészen egyszerűen hülyének nézték a magyar dolgozó népet! Azt a munkásosztályt, amelyik képviseletére FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és szakszervezeti funkcionáriusként NAPPALI tagozaton tanulhattak azon a Politikai Főiskolán ahova a munkahelyük iskolázta be őket. És, ami a legnagyobb árulás, hogy három évig kapták a munkahelyüktől a havi fizetésüket!
*
A szocializmus fizetett ,,káderei" 1990-ben, pedig elkezdték átírni az önéletrajzukat és elhallgatni FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti funkciójukat, de még a Politikai Főiskolán való tanulmányaikat is!
*
Megtehették, hiszen a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetem ,,átvette" a Főiskolát... Így ma már mindenkinek, aki a ,,Polfőn" szerzett politológusi diplomát, úgy szerepelteti az önéletrajzában, mintha a Közgázon végzett volna!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257851&kid=828149&sort=
*
Természetesen, 1990-et követően is számíthattak arra, hogy mindkét oldali HATALOM BE FOGJA ŐKET ISKOLÁZNI az új módit oktató fölsőfokú iskoláiba is - MINDENFÉLE SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉSRE.
*
Pedig, az ő MEGBÍZÓIK voltak azok, akik csődbe vitték az un. szocializmust és ennek ellenére mai napig úgy használhatják diplomáikat, mint JOGOSÍTVÁNYT a hatalomban való részt vételre.
*
Ők (megbízóik) voltak azok, akiknek a szovjet-magyar barátság már nem volt jó üzlet és ezért a szemük nem rebbent, amikor belőlük lett a legvadabb - templomos ájtatosságot tanúsító - az oktatást piacosítani akaró kapitalista!
*
Példaként elég lenne megismerni végre pl. Dr. Hoffmann (Bajnai) Rózsát!
Bővebben itt olvashatunk róla:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hoffmann_R%C3%B3zsa
*
Vagy, vegyük szemügyre kinek csüggnek az ajkán még 1997-ben is, a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen a diákok?
Bizony, azon az Agárdi Péterén, aki a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának kulturális ügyekért felelősének, Aczél Györgynek volt a leghűségesebb kontraszelektálója 1990 előtt, és 1990 UTÁN is!
*
Aczél György nevéhez fűződik az a bizonyos hármas "T"-vel való szigorú megkülönböztetése a magyarságnak! Ő volt a kitalálója annak, hogy kit "T"ámogathat, kit "T"űrhet meg, és kit "T"ilthat a szocialistának hazudott hatalom...
Agárdi Péter, pedig ennek a szelektálásnak volt az egyik megvalósítója 1990 előtt és 1990 után is!
*
Természetesen, Bauer Béla sem maradhat ki a sorból, akinek elévülhetetlen érdeme a PAKTUMOS JOBB- ÉS BALOLDALI HATALOM szemében, hogy az 1998-as FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZT elsikkasztotta!
A Felnőttképzési Atlaszról még az is eszembe jutott, hogy talán azért vágtak bele a ,,projektbe" - eleinte belevéve engem is - mert én választottam ezt a szakdolgozati témát 1997 októberében. Hiszen, én voltam az, aki Dr. Csoma Gyula andragógia professzornak átadtam a kézzel megírt témaválasztásomat - felkérve őt ezzel arra, hogy legyen a konzulensem... aki később áttestált Bauer Bélának, ős pedig Kraicziné Szolkoly Máriának a Budai Tanítőképző Főiskola akkori vezetőjének...
*
A felsorolást folytathatnám, de nem látom értelmét, hiszen, még a Magyar Írószövetségnél is elsikkasztották az 1996-ban meghirdetett MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓ c. pályázatra beérkező több, mint 2000 pályaművet. Azzal, hogy agyonhallgatták mekkora krízis-helyzetben éli meg a magyarság az un. rendszerváltozást! Ezzel elejét vették annak, hogy bármit is tegyenek ezen NEHÉZ-SORSÚAKÉRT!
*
Elég csak a 2005-ben létrehozott első NEMZETI KONZULTÁCIÓS TESTÜLET tanult és tudós tagjait sorra venni!
Ők is, nagyon jól tudták, hogy mennyi sebből vérzik a magyar társadalom!


http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257851&kid=225154&sort=
*
Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV????
Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla?
Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit félre lehetett és lehet vezetni?
Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék generációk életét?
*
Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle elszámoltatás?
*
EZÉRT IS TARTUNK OTT, AHOL...
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szavazópolgárok, elsikkasztották, írószövetségnél, rendelkezésükre, agyonhallgatták, törvényrendelet, fölsőoktatásban, szakszervezeti, megfogalmazott, szocialistának, tanulmányaikat, önéletrajzában, népköztársaság, munkásmozgalom, felnőttképzési, elsikkasztotta, elévülhetetlen, szelektálásnak, függetlenített, magyarországon, munkásosztályt, munkahelyüktől, önéletrajzukat, használhatják, antifasiszták, professzornak, elszámoltatás, szakdolgozati, nemzetellenes, testületeinek, természetesen, leghűségesebb, kitüntetéseim, bizottságának, képviseletére, szocializmust, munkásmozgalom mártírjai, képen látható, világ proletárjait, magyar dolgozó, munkahelyük iskolázta, legnagyobb árulás, havi fizetésüket, szocializmus fizetett, hatalomban való, szovjet-magyar barátság, oktatást piacosítani, kitalálója annak, szocialistának hazudott, szelektálásnak volt, egyik megvalósítója, 1998-as FELNŐTTKÉPZÉSI, HOGY MAGYARORSZÁGON FÖLSŐOKTATÁSBAN CSAKIS CEU-BAN FOLYIK MAGYARSÁG- NEMZETELLENES OKTATÁS, Magyar Szabadság Érdemrend, Munkás Paraszt Hatalomért Emlékérem, Szocialista Hazáért Érdemend, Magyar Ellenállók Antifasiszták Szövetsége, Magyar Népköztársaság, Politikai Főiskolán, Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetem, HATALOM BE FOGJA ŐKET ISKOLÁZNI, MINDENFÉLE SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉSRE, Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen, Agárdi Péterén, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának, Aczél Györgynek, Aczél György, Agárdi Péter, Bauer Béla, PAKTUMOS JOBB- ÉS BALOLDALI HATALOM, FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZT, Felnőttképzési Atlaszról, Csoma Gyula, Bauer Bélának, Kraicziné Szolkoly Máriának, Budai Tanítőképző Főiskola, Magyar Írószövetségnél, MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓ, NEMZETI KONZULTÁCIÓS TESTÜLET, EZÉRT IS TARTUNK OTT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Vannak emberek  James Allen  Jan Twardowski - Siessünk  Zilahy Lajos mondta  Jánosházy György: Fogd a kezem  Tanmese  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Gebhardt Nóra versei II.  Jó éjszakát  Magyar költészet napja  Reményik Sándor: Pierrot &...  Anyák napjára  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hamvas Béla  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Tanmese  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Anyámról való emlékek  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Mindig lesz olyan  Különleges  Dóró Sándor: Embernek maradni  Vidámság  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 15  Nagy és kis csodák  Szívek  Somlyó Zoltán - Orgonával  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  József Attila – Keresek ...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  40 felett  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Ismeretlen: Ikarusz monda  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Megígért békesség  A hagyma antibakteriális hatás...  Latinovits Zoltán tollából  képre írva  39 ígéret  képre írva  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Vannak emberek  Emlékezz  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Előfordul, hogy  Robin Wight pitypang szobra  Tanmese  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  40 felett  James Allen  Robert Merle tollából  Nevelőszülőkhöz adták,  Annyira tisztelem a szabadságo...  Erdei gyöngyvirág  Azért kaptad  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Spenót fasírttal  Horváth Szilvia tollából  Jó éjszakát  jó reggelt  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy párkányon  Megígért békesség 
Bejegyzés Címkék
munkásmozgalom mártírjai, képen látható, világ proletárjait, magyar dolgozó, munkahelyük iskolázta, legnagyobb árulás, havi fizetésüket, szocializmus fizetett, hatalomban való, szovjet-magyar barátság, oktatást piacosítani, kitalálója annak, szocialistának hazudott, szelektálásnak volt, egyik megvalósítója, 1998-as FELNŐTTKÉPZÉSI, szakdolgozati témát, kézzel megírt, felsorolást folytathatnám, 1996-ban meghirdetett, 2005-ben létrehozott, magyar társadalom, erről szóló, orvoslásra tett, szavazópolgárok, elsikkasztották, írószövetségnél, rendelkezésükre, agyonhallgatták, törvényrendelet, fölsőoktatásban, szakszervezeti, megfogalmazott, szocialistának, tanulmányaikat, önéletrajzában, népköztársaság, munkásmozgalom, felnőttképzési, elsikkasztotta, elévülhetetlen, szelektálásnak, függetlenített, magyarországon, munkásosztályt, munkahelyüktől, önéletrajzukat, használhatják, antifasiszták, professzornak, elszámoltatás, szakdolgozati, nemzetellenes, testületeinek, természetesen, leghűségesebb, kitüntetéseim, bizottságának, képviseletére, szocializmust, megvalósítója, folytathatnám, proletárjait, magyarságnak, beleegyezése, számíthattak, jogosítványt, szerepelteti, ájtatosságot, politológusi, ezredforduló, javaslatokat, meghirdetett, funkciójukat, választottam, teljességgel, konzultációs, tönkretegyék, szocializmus, egyértelműen, piacosítani, napjainkban, tanulhattak, munkahelyük, kapitalista, diplomáikat, felelősének, olvashatunk, szocialista, fizetésüket, évtizedekig, létrehozott, mindenkinek, gondozottak, konzulensem, cikkelyének, októberében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5265
  • e Hét: 6645
  • e Hónap: 7592
  • e Év: 43533
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.