Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Trianon üzenete a mának
  2017-06-02 09:39:33, péntek
 
   
  Vissza kell utasítani a - "KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG"- elve alapján - a TRIANONBAN hozott "BÉKE"-DIKTÁTUMOT!!!

1.) Az I. Világháborúban v aló magyarországi részvétel miatti büntetés Magyarország meg csonkítása.
Nagyon-nagy tévedésben él az, aki azt hiszi, hogy valaha is elévülhet a Trianonban - a - kollektív bűnösség elve alapján - az össz-magyarságot büntető békediktátum felülvizsgálata!!!

Miért?

Külön felhívom mindenki figyelmét arra a nagyon fontos tényre, hogy az
egész magyar nemzetet, vagyis a népet büntették meg azok helyett az uralkodói és vezetői helyett, akik belehajszolták az I. világháborúba!!!
Ugyanis, 55 év volt a hadrafoghatósági korhatár!!! Ez azt jelentette, ha valaki nem teljesítette a behívó parancsot, akkor statáriálisan (azonnal) kivégezhették!!! Éppen ezért, ennek, az egész magyar nemzetet sújtó büntetésnek a FELÜLVIZSGÁLATA SOHA NEM ÉVÜLHET EL!
*
*
*
2.) TRIANON üzenete a mának:

Történelmi tény, hogy a szocializmust valójában a saját magyar vezetői vitték csődbe, ami törvényszerűen következett be. De nem azért, mert ,,nemzetközileg előkészítették", hanem azért, mert az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus nem csak
- a vállalatok élén, hanem
- a járási-
- megyei-
- városi-
- fővárosi (minden kerületében lévő: össz. 22 kerületi)
- települési
szervezetei, irodaházai: infrastrukturális- fenntartási költségeivel; irodistái- és saját kiemelt bérezésükkel, reprezentációs költségeikkel és-a -többi...
FELEMÉSZTETTE, FELÉLTE a dolgozó nép által megtermelt nyereséget, bevételt...

Ez volt a valódi OK!
*
Vagyis, valójában a csőd elkerülése miatt vettek fel hitelt, mert nem tudtak lemondani a függetlenített PÁRT- KISZ- és szakszervezeti titkárok, titkárságok arról a luxusról, amiben tobzódtak.
Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt rendszert kellett váltani.
*
Ez az a TÖRTÉNELMI TÉNY,: amiről még a magukat hazamentő nemzetinek sulykoló politikusok - HELYTELENÜL - mint OK-ról szónokolnak folyamatosan évtizedek óta - mai napság is.
*
Sajnos, akik a tényeket: a kiváltó okokat meg merik fogalmazni, azokat ellehetetlenítik a PAKTUM-nak ,,köszönhetően". Ugyanis, az 1990-es, akkori politikai elitből jobb- és baloldalon kicsapódó politikusok - a nép tudta és beegyezése nélkül megkötötték egymással azt a PAKTUMOT, amelyben arra tettek ígéretet, hogy senkinek sem eshet bántódása a magyarországi szocialistának hazudott állam csődbe vitele miatt!
*
Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

"... Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851

Nemhogy 1990-ben nem volt szabad a választás, hanem az azóta eltelt 28 évben sem volt az, mert azóta is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek ,,SZAVAZNI" és NEM ,,VÁLASZTANI"!
*
*
Hiszen felért egy második ,,Trianonnal":
- a szocializmus becsődöltetése,
*
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
*
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek

(az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA...stb)

1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
*
Ők már nem örülhetnek a nemzeti összetartozást élvezőkkel együtt, mert már KINT PORLADNAK - A VELÜK MEGTELT - MAGYAR TEMETŐKBEN!
*
ISMÉT - KOLLEKTÍVE - AZ EGÉSZ VÉTLEN MAGYAR NÉPET BÜNTETTÉK A VEZETŐI HELYETT!!!
PONTOSAN ÚGY, MINT AZ I. VILÁGHÁBORÚ UTÁN!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hadrafoghatósági, ellehetetlenítik, felülvizsgálata, világháborúban, törvényszerűen, belehajszolták, összetartozást, porcelángyártó, becsődöltetése, előkészítették, szocialistának, függetlenített, reprezentációs, szakszervezeti, világháborúba, szobrászipari, magyarországi, kötöttárugyár, statáriálisan, nemzetközileg, parasztsághoz, újrakezdéshez, költségeikkel, kivégezhették, felemésztette, szocializmust, rendelkeztek, fölszámolása, békediktátum, szocializmus, államosított, hűtőgépgyára, villamossági, folyamatosan, magyarország, teljesítette, össz-magyarságot büntető, nagyon fontos, népet büntették, hadrafoghatósági korhatár, behívó parancsot, egész magyar, szocializmust valójában, saját magyar, vállalatok élén, csőd elkerülése, függetlenített PÁRT-, magukat hazamentő, kiváltó okokat, magyarországi szocialistának, ismert paktumot, azóta eltelt, KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG, FELÜLVIZSGÁLATA SOHA NEM ÉVÜLHET EL, PÁRT- KISZ-, TÖRTÉNELMI TÉNY, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Lehel Hűtőgépgyára, Magyar Gyapjúfonó, Woolmark Company, Habselyem Kötöttárugyár…, Egyesült Izzólámpa, Villamossági Művek, Dunai Cementművek, Magyar Gépipar, Csepel Művek…, Épület-szobrászipari Vállalat, Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, KINT PORLADNAK, VELÜK MEGTELT, MAGYAR TEMETŐKBEN, EGÉSZ VÉTLEN MAGYAR NÉPET BÜNTETTÉK VEZETŐI HELYETT, PONTOSAN ÚGY, MINT AZ, VILÁGHÁBORÚ UTÁN, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép álmokat!  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Jó éjszakát  Szép estét  üdvözöllek!  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Karinthy Frigyes: Almafa  Nem hazudnak  Esti Ima !  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  képre írva  Jó éjszakát  Az idegen országok éghajlata  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Hibáztam már  Minden kedves látogatómnak sze...  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Nagyhétfő:  A máj egészségének javítása te...  Esti kép  A nagy természet  Manna OWell tollából  Paul David Tripp Március 27  képre írva  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Boldogság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Sárkány  Amikor még kicsi voltál...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 28  Nagyon furcsa szeretni valaki...  képre írva  Esti kép  Facebookon kaptam  Apu  Alvó kisfiú  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Boldogság  Graffiti bölcsesség  Paul David Tripp Március 28  Esti Ima !  Óraállítás  Paul David Tripp Március 28  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  2004-es kivégzés után  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Krisztinától  Óraállítás  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Levél lány  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
össz-magyarságot büntető, nagyon fontos, népet büntették, hadrafoghatósági korhatár, behívó parancsot, egész magyar, szocializmust valójában, saját magyar, vállalatok élén, csőd elkerülése, függetlenített PÁRT-, magukat hazamentő, kiváltó okokat, magyarországi szocialistának, ismert paktumot, azóta eltelt, emberek &#8222, második &#8222, szocializmus becsődöltetése, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, nemzeti összetartozást, hadrafoghatósági, ellehetetlenítik, felülvizsgálata, világháborúban, törvényszerűen, belehajszolták, összetartozást, porcelángyártó, becsődöltetése, előkészítették, szocialistának, függetlenített, reprezentációs, szakszervezeti, világháborúba, szobrászipari, magyarországi, kötöttárugyár, statáriálisan, nemzetközileg, parasztsághoz, újrakezdéshez, költségeikkel, kivégezhették, felemésztette, szocializmust, rendelkeztek, fölszámolása, békediktátum, szocializmus, államosított, hűtőgépgyára, villamossági, folyamatosan, magyarország, teljesítette, köszönhetően, parasztságra, költségeivel, bérezésükkel, lehetetlenné, félismeretek, tudatlanság, büntetésnek, cementművek, beleolvasni, szónokolnak, megkötötték, politikusok, szervezetei, helytelenül, kerületében, világháború, következett, kerülésével, titkárságok, fenntartási, kiárusítása, magyarságot, trianonnal, diktátumot, választani, fogalmazni, temetőkben, történelmi, kapcsolati, végzetesen, nemzetinek, félismeret, nyereséget, megtermelt, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 211
  • e Hét: 834
  • e Hónap: 3960
  • e Év: 35690
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.