Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kirakat-ország kirakat-rendezői
  2017-06-18 00:05:37, vasárnap
 
   
  Országos ,,KIRAKAT-RENDEZŐKNEK" nevezhetjük azokat a megmondó-embereket is, akik tanultságukat arra használhatják föl, hogy elmagyarázzák a magyarországi szavazópolgároknak, hogy kit kell okolni minden bajunkért és nemzettragédiánkért.

Ők azok, akik hivatás-szerűen elterelik a szavazópolgárok figyelmét a magyarországi TÖRTÉNELMI TÉNYEKRŐL - és az 1945, illetve 1956 utáni - nemzettragédiáinkat előidéző valódi OKOKRÓL!
Ilyen hivatásos ,,megmondó-ember" Drábik János is.
*

DRÁBIK JÁNOST még 2000-ben ismertem meg a Kossuth Klubban megtartott Nemzet és föld c. konferencián.
*
A NEMZET ÉS... c. konferencia-sorozat előadásai megjelentek jegyzőkönyvek formájában a Hazai Műhely gondozásában, Kossuth Klub 2000 konferencia:

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=533273&aid=242463_

*
Mint már írtam fentebb, a Nemzet és föld című konferencián Drábik János is szót kapott, aki azzal kezdte mondandóját:
*
"Mérjük fel végre milyen károkat okozott nekünk a rendszerváltoztatás, és ne folytassuk tovább azt a károkozást, amit ez a nemzetközileg előkészített átalakítás a magyar népnek okozott..."
*
És így tovább... és így tovább...
*
Drábik János, mint a Szabad Európa Rádió munkatársa, azóta folyamatosan ezt hangoztatja... Sajnos, onnan a távolból nézvést, neki csak a nagy egészre volt rálátása. A baj csak az, hogy 2000 óta - és még napjainkban is - ezt írja és mondja, miközben meg sem kísérel tényfeltáró módon közelíteni az igazsághoz.

Ahhoz, a történelmi tényhez, hogy a szocializmust valójában a saját magyar vezetői vitték csődbe, ami törvényszerűen következett be.
*
De nem azért, mert ,,nemzetközileg előkészítették", hanem azért, mert az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus nem csak
- a vállalatok élén, hanem
- a járási-
- megyei-
- városi-
- fővárosi (minden kerületében lévő: össz. 22 kerületi)
- települési
szervezetei, irodaházai: infrastrukturális- fenntartási költségeivel; irodistái- és saját kiemelt bérezésükkel, reprezentációs költségeikkel és-a -többi...
FELEMÉSZTETTE, FELÉLTE a dolgozó nép által megtermelt nyereséget, bevételt...
Ez volt a valódi OK!

*

Vagyis, valójában a csőd elkerülése miatt vettek fel hitelt, mert nem tudtak lemondani a függetlenített PÁRT- KISZ- és szakszervezeti titkárok, titkárságok arról a luxusról, amiben tobzódtak.
*
Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt rendszert kellett váltani.
*
********************
Ez az a TÖRTÉNELMI TÉNY,: amiről Drábik János - HELYTELENÜL - mint OK-ról szónokolt és szónokol a mai napig.
*
*
Teszi ezt járva az országot - és a világot is - évek óta, mint a Magyarok Világszövetségének kompetens személyisége.
*
Ugyanezt teszik a magukat harmadik utasnak nevezett csoportosulás tagjai is.
*
*
Ez azért veszélyes, mert olyan, mint amikor egy beteg embernél a tünetet kezdenék el kezelgetni anélkül, hogy az azt kiváltó okot megvizsgálnák és megszüntetésére tennének kísérletet a legjobb gyógymód kigondolásával és alkalmazásával.
*
Kár, mert mindaddig, míg a kiváltó okot ELHALLGATJÁK, remény sem lehet a gyógyulásra.
*
Sajnos, akik a tényeket: a kiváltó okokat meg merik fogalmazni, azokat ellehetetlenítik a PAKTUM-nak ,,köszönhetően". Ez ellen 27 éve nem tehetünk semmit. Miért nem? Azért, mert az országot tönkretevők ebben egyeztek meg egymással még a legelején, MEGKÖTVE EGYMÁSSAL - a NÉP TUDTA és BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!

*

Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851

Nemhogy 1990-ben nem volt szabad a választás, hanem az azóta eltelt 27 évben sem volt az, mert azóta is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek ,,SZAVAZNI" és NEM ,,VÁLASZTANI"!
*
Mert milyen egy ,,választási lehetőség" az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a JOBB- ÉS BALOLDALI PÁRTOKRA oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
*
Vagyis, szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor megszavaztatták a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot.

*
Éppen ezért, a Magyarok Világszövetsége és az összes kirakat szervezet mind kirakat tevékenységet folytat, mert akikhez tartozókat NÉP-nek neveznek, kirekesztődik mindebből, mert ők már nem férnek bele a MAGYARORSZÁGI ,,KIRAKAT"-ba.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lakóközösségéből, ellehetetlenítik, megszüntetésére, szavazópolgárok, világszövetsége, megszavaztatták, agyonhallgatják, alkalmazásával, kigondolásával, szakszervezeti, előkészítették, függetlenített, törvényszerűen, reprezentációs, kirekesztődik, magyarországi, jegyzőkönyvek, tevékenységet, szocializmust, nemzetközileg, költségeikkel, csoportosulás, elmagyarázzák, megvizsgálnák, használhatják, tanultságukat, felemésztette, beleegyezése, lehetetlenné, elhallgatják, köszönhetően, gondozásában, konferencián, folyamatosan, bérezésükkel, szavazhatunk, szavazópolgárok figyelmét, magyarországi TÖRTÉNELMI, nemzetközileg előkészített, magyar népnek, távolból nézvést, nagy egészre, történelmi tényhez, szocializmust valójában, saját magyar, vállalatok élén, csőd elkerülése, függetlenített PÁRT-, magukat harmadik, beteg embernél, tünetet kezdenék, legjobb gyógymód, TÖRTÉNELMI TÉNYEKRŐL, Drábik János, DRÁBIK JÁNOST, Kossuth Klubban, NEMZET ÉS…, Hazai Műhely, Kossuth Klub, Szabad Európa Rádió, PÁRT- KISZ-, TÖRTÉNELMI TÉNY, Magyarok Világszövetségének, MEGKÖTVE EGYMÁSSAL, BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL, JOBB- ÉS BALOLDALI PÁRTOKRA, Magyarok Világszövetsége, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanmese  "Ez egy csoda"  Pitypang szökőkút  Anyámról való emlékek  Andrássy Réka - A bolond Böske  Minden tavaszból őrizz..  Bornyi Veronika haiku verse  képre írva  Jó éjszakát  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Töröld le  Latinovits Zoltán tollából  Pitypang szökőkút  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Nevelőszülőkhöz adták,  Különleges  A felvilágosodás...  Pitypang szökőkút  Minden tavaszból őrizz..  Paul David Tripp Április 14  Paul David Tripp Április 15  Esterházy Péterre emlékezünk  Otthon  Erdei gyöngyvirág  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Segíts neki dicsérni Téged  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó nap volt  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péter: Harmonia c...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Zilahy Lajos gondolata  képre írva  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy tavasz  Somlyó Zoltán - Orgonával  Jó nap volt  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Vannak emberek  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Somlyó Zoltán - Orgonával  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  képre írva  Az ember emlékekből áll  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Az ember  James Allen  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Van néhány kérdés, amin gondol...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Erdei gyöngyvirág  Szép estét kedves látogatóimna...  különleges  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Alvó kislány  Paul David Tripp Április 13 
Bejegyzés Címkék
szavazópolgárok figyelmét, magyarországi TÖRTÉNELMI, nemzetközileg előkészített, magyar népnek, távolból nézvést, nagy egészre, történelmi tényhez, szocializmust valójában, saját magyar, vállalatok élén, csőd elkerülése, függetlenített PÁRT-, magukat harmadik, beteg embernél, tünetet kezdenék, legjobb gyógymód, kiváltó okot, kiváltó okokat, országot tönkretevők, bizonyos PAKTUMOT, ismert paktumot, azóta eltelt, emberek &#8222, összes kirakat, lakóközösségéből, ellehetetlenítik, megszüntetésére, szavazópolgárok, világszövetsége, megszavaztatták, agyonhallgatják, alkalmazásával, kigondolásával, szakszervezeti, előkészítették, függetlenített, törvényszerűen, reprezentációs, kirekesztődik, magyarországi, jegyzőkönyvek, tevékenységet, szocializmust, nemzetközileg, költségeikkel, csoportosulás, elmagyarázzák, megvizsgálnák, használhatják, tanultságukat, felemésztette, beleegyezése, lehetetlenné, elhallgatják, köszönhetően, gondozásában, konferencián, folyamatosan, bérezésükkel, szavazhatunk, személyisége, félismeretek, választásról, előkészített, költségeivel, kerületében, konferencia, gyógyulásra, mondandóját, megjelentek, szervezetei, titkárságok, helytelenül, fenntartási, tönkretevők, következett, tudatlanság, nevezhetjük, rendezőknek, hangoztatja, beleolvasni, tényfeltáró, napjainkban, nyereséget, megtermelt, jelöltjeit, károkozást, igazsághoz, átalakítás, elkerülése, irodaházai, munkatársa, történelmi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 352
  • e Hét: 7350
  • e Hónap: 8297
  • e Év: 44238
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.