Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Titkok Titka
  2017-08-16 10:40:27, szerda
 
  A "Titkok Titka" egész egyszerűen az, hogy ti teremtő lények vagytok - egyszerre emberiek és isteniek. Ez a tudás, mármint az igazi természetetek, szándékosan el lett rejtve előletek vallásaitok és filozófiáitok többsége által.
Ezek a titkok persze tiltott gyümölcsök, mert ha részesültetek volna belőlük, akkor tudomást szereztetek volna saját istenségetekről annak ellenére, hogy az anyagban éltek. Tudomást szereztetek volna arról, hogy ti teremtitek a jövőtöket ebben a pillanatban, és életetek minden pillanatában, gondolataitok és érzéseitek által, és a választással, hogy mit gondoltok és éreztek önmagatokról és egymásról.

A "Titkok Titka" kiszabadí­t benneteket az emberi korlátok börtönéből. Felszabadí­t benneteket az idő, a tér és a körülmény kényszerhatása alól. Teszi ezt pedig azáltal, hogy megnyitja a saját elmétek kapuit, kiszabadí­tva azt a mentális fogságból amit azok az erők vetí­tettek ki rátok, akik visszatartani és manipulálni akarják az emberiség sorsát, saját önző céljaikért.

A "Titkok Titkának" négy aspektusa van.

Az első: a képességetek, hogy megszerezzétek a spirituális felismerést vagy éleslátást, hogy átlássatok a hazugságokon, amiket kivetí­tenek rátok. És, hogy lássátok az "igazi ösvényt" a legsűrűbb sötétségben is.

A második: a képességetek, hogy érezzetek. Ez a titkok legbelső magja. Ez a legdrágább kincsetek, habár ugyanakkor ez a legsúlyosabb dilemmátok is. Azok, akik ellenőrzésük alatt tartani és manipulálni akarnak benneteket jól tudják, hogy céljaikat csakis az szolgálja, ha lefagyasztva illetve paralizálva tartják képességeteket, és semmi mást, csak az alsó emocionális spektrumot érezitek.

A harmadik: aspektus a képességetek, hogy az igazságotokat mondjátok. Az elkövetkező idők sokatoktól megkövetelik majd, hogy tisztán kimondjátok az igazságotok, még akkor is ha az szöges ellentétben áll a körülöttetek levőkével.

A negyedik: aspektus a cselekvő képességetek. Ez a négy aspektus együtt gyökerezik és a szabadságotok forrása.
Szí­vetek természetében rejlik a minőség, hogy érezni tudtok és az összes közül, ez a legmélyebb titok. Mert ez lehetőséget nyújt nektek arra, hogy megváltoztassátok vibrációs mezőtöket, és Ez a kollektí­v elme kontroll túllépésének a kulcsa.

Habár ez nevetségesen egyszerűnek hangzik, e titkok lényegi igazsága az, amit ti örömnek, nagyra becsülésnek és hálának neveztek. Fedezzétek fel az életetekben azokat a dolgokat, helyzeteket, embereket, gondolataitokat és érzéseiteket, bármit, ami okot ad az örömre, a nagyra becsülésre és a hálára. Ápoljátok ezeket akár egy értékes kertet a mérgező gyomok között, mert ez a kert növekedni fog és táplál majd benneteket.


Forrás : Link






A manipulálásra használt egyik legjobb taktika a túlélésért való rettegés, és a sötét erők minden rendelkezésükre álló aljasságot bevetnek.

Mint spirituális mestereknek, az a feladatotok, hogy felül lépjetek ezen a kollektí­v elme kontrollon és megtaláljátok saját egyéni ösvényeteket, amely keresztül vezet a bekövetkező káoszon.

Én azt hiszem ez az a bökkenő, amiről a Hathorok beszélnek. Megvan a képességünk rá (akár tudatában vagyunk ennek, akár nem), hogy a kollektí­v tudatosság választásától eltérö vibrációs mezöt válasszunk. És a magasabb vibrációs mezők, mármint az öröm, a nagyra becsülés és a hála másfajta sorsot (kimenetelt) eredményeznek mint a félelem, a harag vagy az ellenségeskedés.

És azt is észrevettem, hogyha ezek az érzések elég hosszú ideig tartanak, ezt a vibrációs mezőt külső körülményeim is visszatükrözik. Más szavakkal, körülöttem mindenütt olyasmi bukkan fel, ami örömöt okoz, nagyra becsülést és hálát, mint a derűs nyugalom és a furcsa egybeesések (szinkronicitások) amelyek rendelkezésemre állnak. Amikor megadom magam a félelem, a harag és az ellenségeskedés alsó vibrációs mezejének, (gyakran miután túl sokat néztem vagy olvastam a hí­reket, vagy egyszerűen átadom magam a rossz szokásomnak, hogy a legrosszabb esetet képzelem el), akkor a konfliktusok világába merülve találom magam. A derűs nyugalom és az öröm eltűnik, és a világ, amely csodákkal és lehetőségekkel volt telí­tve, szerte foszlik a szemeim előtt. De tisztában vagyok azzal, hogy ez mind az én teremtésem.

Azt hiszem a Hathorok látják a mélyülő hasadást azok között akik azt választották, hogy felfelé élnek az öröm, a nagyra becsülés és a hála vibrációs állapotában; és azok között akik azt választották, hogy a félelem, a harag és az ellenségeskedés vibrációs mezejében élnek, a domináns emocionális állapotban, amelyet jelenleg a tömeg média és a napi politika által vetí­tenek ránk.




 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Vegyes**  
Címkék: szinkronicitások, gondolataitokat, rendelkezésemre, ellenségeskedés, istenségetekről, rendelkezésükre, megszerezzétek, lehetőségekkel, visszatükrözik, kényszerhatása, képességeteket, választásától, visszatartani, természetében, gondolataitok, részesültetek, filozófiáitok, eredményeznek, manipulálásra, megtaláljátok, szabadságotok, természetetek, igazságotokat, ösvényeteket, túllépésének, lefagyasztva, választották, nevetségesen, önmagatokról, érzéseiteket, körülményeim, hazugságokon, ellenőrzésük, képességetek, megkövetelik, legsúlyosabb, igazi természetetek, titkok persze, anyagban éltek, jövőtöket ebben, emberi korlátok, körülmény kényszerhatása, saját elmétek, mentális fogságból, erők vetí­tettek, emberiség sorsát, spirituális felismerést, legsűrűbb sötétségben, titkok legbelső, legdrágább kincsetek, legsúlyosabb dilemmátok, alsó emocionális, Titkok Titka, Titkok Titkának,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Várnai Zseni - Éveim  A szeretetről  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Alvó cica  Benedek Elek - Virágvasárnap  Esti Ima !  Paul David Tripp Március 25  képre írva  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  képre írva  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Levél lány  Alvó baby  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  képre írva  Nem látom őket  Szép estét  Sonka vásár  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Esti kép  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  A pálma a győzelem és a diadal...  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nárcisz  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Virágvasárnap: az élet és a re...  Paul David Tripp Március 27  Paul David Tripp Március 28  Leereszkedés és olvadás  Paul David Tripp Március 25  A haj állapotának javítása egy...  2004-es kivégzés után  Jó éjszakát  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság 
Bejegyzés Címkék
igazi természetetek, titkok persze, anyagban éltek, jövőtöket ebben, emberi korlátok, körülmény kényszerhatása, saját elmétek, mentális fogságból, erők vetí­tettek, emberiség sorsát, spirituális felismerést, legsűrűbb sötétségben, titkok legbelső, legdrágább kincsetek, legsúlyosabb dilemmátok, alsó emocionális, igazságotokat mondjátok, elkövetkező idők, szöges ellentétben, körülöttetek levőkével, cselekvő képességetek, négy aspektus, szabadságotok forrása, összes közül, legmélyebb titok, kollektí­v elme, életetekben azokat, nagyra becsülésre, értékes kertet, mérgező gyomok, kert növekedni, manipulálásra használt, túlélésért való, sötét erők, bekövetkező káoszon, kollektí­v tudatosság, magasabb vibrációs, nagyra becsülés, hála másfajta, harag vagy, érzések elég, vibrációs mezőt, derűs nyugalom, furcsa egybeesések, ellenségeskedés alsó, rossz szokásomnak, legrosszabb esetet, konfliktusok világába, öröm eltűnik, szemeim előtt, mélyülő hasadást, hála vibrációs, ellenségeskedés vibrációs, domináns emocionális, tömeg média, napi politika, szinkronicitások, gondolataitokat, rendelkezésemre, ellenségeskedés, istenségetekről, rendelkezésükre, megszerezzétek, lehetőségekkel, visszatükrözik, kényszerhatása, képességeteket, választásától, visszatartani, természetében, gondolataitok, részesültetek, filozófiáitok, eredményeznek, manipulálásra, megtaláljátok, szabadságotok, természetetek, igazságotokat, ösvényeteket, túllépésének, lefagyasztva, választották, nevetségesen, önmagatokról, érzéseiteket, körülményeim, hazugságokon, ellenőrzésük, képességetek, megkövetelik, legsúlyosabb, konfliktusok, választással, körülöttetek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 222
  • e Hét: 1665
  • e Hónap: 7193
  • e Év: 55105
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.