Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Közép-Európa veszélyben
  2017-11-27 16:30:02, hétfő
 
   
  KÖZÉP-EURÓPA VESZÉLYBEN
Gulyás Gergely szerint az EP a Soros-tervet támogató válaszokat adott
Baranyai Gábor

A Fidesz szerint az Európai Parlament a csütörtöki döntésével a Soros-tervet támogató válaszokat adott, és az a veszély fenyeget, hogy Közép-Európa is megismerheti a tömeges bevándorlásból fakadó integrációs problémákat. Közben a baloldal letagadja a migránsok kötelező szétosztására vonatkozó brüsszeli terveket, de ha dönteni kell róla, akkor vagy támogatja, vagy lapít a szavazáskor.
- Az Európai Parlament (EP) a csütörtöki döntésével kitöltötte a nemzeti konzultációs kérdőívet, és egyértelműen a Soros-terv végrehajtását támogató válaszokat adott - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely.

A Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője kifejtette:
- az EP - a dublini reformtervezettel kapcsolatos határozata alapján
- létrehozna egy állandó, felső létszám- és időkorlát nélküli betelepítési rendszert.
Szerinte az EP döntése a határok megnyitásáról szól, mivel a tervezett mechanizmus alapján a migránsok menekültkérelmét nem az első belépési ország bírálná el, hanem az, ahová elosztják őket. - Így pedig a schengeni határvédelemre kötelezett tagállamoknak nem lesz érdekük, hogy a külső határokat megvédjék - vélekedett a kormánypárti politikus.
- Az EP egyértelmű igent mondott a Nyugat-Európában összegyűlt bevándorlók kötelező - különös tekintettel közép-európai országokba történő - szétosztására is - szögezte le Gulyás Gergely.
Értékelése szerint ha a határozat az uniós közösségi jog részévé válik, annak közvetlen következménye lesz az európai országok nyelvének és kultúrájának háttérbe szorulása.

Mindezek miatt minden magyar választót arra kért, töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, mert ,,a veszély és a fenyegetés közvetlenebb és nagyobb, mint valaha"; a kormány pedig csak akkor tud ezzel szembeszállni, ha komoly támogatás áll a konzultáció mögött.
- Ha hatályba lép az EP által elfogadott határozat, tömeges migrációt és olyan integrációs problémákat hozhat, amelyeket Közép-Európában eddig nem kellett megtapasztalni - figyelmeztetett.

http://magyaridok.hu/wp-content/uploads/2017/11/04_wikstrom_foto_europai_parlamen t-780x564.jpg
Fotó: Európai Parlament

*

Cecilia Wikström svéd liberális képviselő jegyzi a kötelező migránsbefogadást előíró javaslatot

*
A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a baloldal tovább folytatja küzdelmét a valóság ellen, és továbbra is félrevezeti az embereket.
Dömötör Csaba az MTI-nek arra reagált, hogy Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő a nap folyamán - a brüsszeli testület tájékoztatására hivatkozva - azt közölte: az Európai Bizottságnak nincs semmilyen tudomása a magyar kormányzati kampányban szereplő ,,Soros-tervről". Dömötör Csaba úgy fogalmazott: Ujhelyi István azok után is letagadja a bevándorlást segítő tervek létezését, hogy az EP döntést hozott ezekről.
*
Bakondi György az M1 aktuális csatornán csütörtök este úgy nyilatkozott:
- "a migránsok meghívólevélként értelmezhetik a dublini reformtervezetet".
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint
- "a reformtervezetet főleg az EP liberális képviselői szeretnék még a 2019-es európai uniós választások előtt végrehajtani.".
*
Pikáns adalék, hogy a szavazáson a DK-s Niedermüller Péter és az LMP-s Meszerics Tamás - bár jelen voltak a szavazáson - nem nyomta meg a szavazógombot, holott a DK alelnöke eddigi élharcosa volt a migránsok elosztásának, és a javaslat kidolgozásában is részt vett.
A szocialista Ujhelyi István tartózkodott, Szanyi Tibor (MSZP), Jávor Benedek (Párbeszéd) és a DK-s Molnár Csaba viszont igennel szavazott a LIBE bizottság által előterjesztett módosító javaslatra.
A Fidesz-KDNP-s EP-képviselők egyöntetűen nemet mondtak az előterjesztésre.
*
*
TÜNTETÉSSOROZAT KEZDŐDIK
A kötelező betelepítési kvóta, az EP migránsbarát politikája és Soros György ellen tüntetnek november 29-én Brüsszelben a Magyar Patrióták. Poszpischek Tamás, a demonstráció szervezője lapunknak kifejtette:
- "lét- és sorskérdés, hogy Európa ellen tudjon állni a migrációs nyomásnak, máskülönben a kontinens, kultúrájával együtt, eltűnik". Szerinte "az iszlám Mohamed óta arról szól, hogyan vegyék be Európát, amelynek nemzetei folyamatos harcot vívnak a keleti hódítással szemben".
*
- A brüsszeli tüntetés nem egyszeri alkalom lesz, osztrákok, franciák, flamandok és lengyelek is részt vesznek a november végi demonstráción, ahol magyar részről felszólal Morvai Krisztina és Tőkés László EP-képviselő, valamint Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő - mondta a szervező. (G. D.)

/Érdeklődni lehet: Poszpischek Tasmás: 06-70-294-6161/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: reformtervezetet, menekültkérelmét, meghívólevélként, figyelmeztetett, miniszterelnöki, tájékoztatására, tüntetéssorozat, előterjesztésre, előterjesztett, kidolgozásában, bevándorlásból, határvédelemre, miniszterelnök, megtapasztalni, tagállamoknak, országgyűlési, következménye, belbiztonsági, szembeszállni, szétosztására, demonstráción, értelmezhetik, főtanácsadója, megnyitásáról, szavazógombot, végrehajtását, demonstráció, frakciójának, konzultációs, egyértelműen, kultúrájával, elosztásának, betelepítési, kultúrájának, bizottságnak, államtitkára, csütörtöki döntésével, tömeges bevándorlásból, baloldal letagadja, migránsok kötelező, nemzeti konzultációs, dublini reformtervezettel, határok megnyitásáról, tervezett mechanizmus, migránsok menekültkérelmét, első belépési, schengeni határvédelemre, külső határokat, kormánypárti politikus, uniós közösségi, európai országok, fenyegetés közvetlenebb, KÖZÉP-EURÓPA VESZÉLYBEN, Gulyás Gergely, Baranyai Gábor, Európai Parlament, Cecilia Wikström, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Dömötör Csaba, Ujhelyi István, Európai Bizottságnak, Bakondi György, DK-s Niedermüller Péter, LMP-s Meszerics Tamás, Szanyi Tibor, Jávor Benedek, DK-s Molnár Csaba, KDNP-s EP-képviselők, TÜNTETÉSSOROZAT KEZDŐDIK, Soros György, Magyar Patrióták, Poszpischek Tamás, Morvai Krisztina, Tőkés László EP-képviselő, Gaudi-Nagy Tamás, Poszpischek Tasmás,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Lóhere  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  A sors  Szívem  Szép estét kedves látogatóimna...  Bounty krémes  Szívem tiéd  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Png cica  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Krisztinától  210 éve született a SZÓZAT meg...  Albert Einsteinről  Png lepke  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Png virág  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  képre írva  Kaffka_Margit  Esti kép  Facebookon kaptam  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kerüld el az evangélium örömén...  Hogy lehet megtartani  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Sose bánj semmit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Krisztinától  Örülök, hogy látlak!  Fehér virág  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Paul David Tripp Április 20  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png nő  Png ház  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 20  A sors  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Reggel van  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png fotel  Akarat 
Bejegyzés Címkék
csütörtöki döntésével, tömeges bevándorlásból, baloldal letagadja, migránsok kötelező, nemzeti konzultációs, dublini reformtervezettel, határok megnyitásáról, tervezett mechanizmus, migránsok menekültkérelmét, első belépési, schengeni határvédelemre, külső határokat, kormánypárti politikus, uniós közösségi, európai országok, fenyegetés közvetlenebb, kormány pedig, konzultáció mögött, kötelező migránsbefogadást, baloldal tovább, valóság ellen, brüsszeli testület, magyar kormányzati, bevándorlást segítő, migránsok meghívólevélként, dublini reformtervezetet, miniszterelnök belbiztonsági, reformtervezetet főleg, 2019-es európai, szavazáson &#8211, migránsok elosztásának, javaslat kidolgozásában, szocialista Ujhelyi, kötelező betelepítési, demonstráció szervezője, migrációs nyomásnak, iszlám Mohamed, keleti hódítással, brüsszeli tüntetés, november végi, reformtervezetet, menekültkérelmét, meghívólevélként, figyelmeztetett, miniszterelnöki, tájékoztatására, tüntetéssorozat, előterjesztésre, előterjesztett, kidolgozásában, bevándorlásból, határvédelemre, miniszterelnök, megtapasztalni, tagállamoknak, országgyűlési, következménye, belbiztonsági, szembeszállni, szétosztására, demonstráción, értelmezhetik, főtanácsadója, megnyitásáról, szavazógombot, végrehajtását, demonstráció, frakciójának, konzultációs, egyértelműen, kultúrájával, elosztásának, betelepítési, kultúrájának, bizottságnak, államtitkára, bevándorlást, nyilatkozott, tartózkodott, végrehajtani, közvetlenebb, niedermüller, migránsbarát, kormánypárti, kabinetiroda, megismerheti, választások, szocialista, máskülönben, tekintettel, szavazáskor, fogalmazott, mechanizmus, integrációs, kapcsolatos, problémákat, poszpischek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 624
  • e Hét: 1461
  • e Hónap: 10065
  • e Év: 46006
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.