Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A legtöbb rossz decemberben történt velem
  2017-12-28 11:52:26, csütörtök
 
  Az igazi tragédia akkor történt velem, amikor szerelmes lettem egyik iskolatársamba már a nyolcadik osztályban.
Ez az első és talán az egyetlen igaz szerelmem volt, akitől csak erőnek erejével - egy szörnyű erőszakot követően - tudtak elszakítani!
*
Itt olvasható annak a rettenetes erőszaknak a története:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=125709&n=furaila&blog_1-2-3. Szerelem és erőszak
*
Az történt, hogy Jóska apja, Horváth István ,,NÉPI BÍRÓ" volt abban a perben, amit Mansfeld Péter és társai ügyében tartottak.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=275829&aid=146399__ (Részlet Kósa Csaba: Alhattál-e kisfiam? c., Mansfeld Péterről szóló könyvéből.)
*
Mansfeld Péternek egyik legjobb barátja volt Bóna Rezső, akit Rudinak becéztek... Apa tárcájában láttam egyszer ezt a képet. Szörnyű, hogy soha nem mesélt róla! Tenger-sok fájdalomtól, megaláztatástól megkímélhetett volna!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=273091&aid=146399__
*
El tudod képzelni, hogy Horváth bácsi hagyta volna, hogy az egy-szem fia egy ,,ellenforradalmár"-Bóna-lánnyal összeházasodjon?
*
Ó, nem!
*
A mi szerelmünk halálra volt ítélve már az első pillanattól fogva!
*
És, amiért Jóskát az apja katonatisztnek szánta, egyre kellemetlenebb volt Jóska apja számára a fia szerelme irántam. Azóta - enyhén szólva idegenkedek MINDEN fegyveres testülethez tartozótól.
*
A pokoli terv már akkor kész volt, amikor sikerült a szakmunkás vizsgám és apáék befejezettnek tekintették a rólam való ,,gondoskodást".
*
Megszületett az ördögi terv az én elveszejtésemre is. Amiért engem nem tudtak börtönbe zárni, mint Rudit, ezért erkölcsileg tettek élő halottá! Itt olvasható Rudi szenvedéstörténete:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog
_cim=In memoriam Bóna Rudi


Mert, amikor B. Jánossal megerőszakoltattak, azzal belőlem erkölcsi hullát kreáltak! Kiskorúként szülői "engedéllyel" hozzákényszerítettek egy testemnek-lelkemnek idegen skizofrén-alkoholistához, akitől azon az 1xi alkalommal terhes lettem. Olyan voltam, mint egy riadt kis madárka, akinek fogalma nem volt arról, hogy most mi is történt és történik vele!
*
A lényeg: lakást ígértek a nyomorultnak, akinek egyébként Berecz János volt a neve! Lehet, hogy csak névrokona volt az akkori politikusnak, azonban nem volt ajánlatos egy ilyen nevű személlyel szembe helyezkedni!


*


Mondd meg nekem hogyan tudtam volna szembeszállni az akkor már a titkos szolgálatok által megfigyelt családból származásommal, és az egész pokoli hatalmi gépezettel - én a törékeny lánygyerek, hasamban egy fejlődésnek indult magzattal????


Sehogy!!!!!!!


Végül is, amikor meglett a tanácsi bérlakás az erőszaktevőnek, még örültem is, hogy vele költözhetek!
Csakhogy, őkelme minden egyes alkalommal élve "férji" jogaival, megerőszakolt engem! Öt keserves évig tartott, míg-nem egy alkalommal nemet mondtam és a -10 fokos hidegbe kirugdosott a lakásból. A lakók találtak rám a közös udvari WC-ben és értesítették a "szüleimet". Akik kénytelenek voltak visszafogadni... Az erőszakos beadta a válókeresetet ellenem és el is váltunk közös beleegyezéssel...

A lakást neki ítélte meg a bíróság, mert én elhagytam őt és szégyelltem kiteregetni a szennyest. Hiszen úgy tudtam elviselni azt a rettenetes öt évet, hogy dolgoztam három műszakban és folyamatosan továbbtanultam. Akkor végeztem el a gyors- és gépíró iskolát...
Ja, és az erőszakos közösülésekről is hallgattam, mert azt el is felejtettem. Hiszen, minden alkalommal kilépett a lelkem a testemből, amit átengedtem Berecz számára, mint egy használati tárgyat. Ez olyannyira beidegződött nálam az öt év alatt, hogy irtóztam minden férfi-érintéstől... férfi-test-közelségtől!
*
Ezért aztán SOHA NEM ÉREZTEM HIÁNYÁT A SZEXNEK! Viszont, annál inkább hiányoltam az IGAZ SZERELMET egy olyan férfival, aki MINDENBEN hűséges társam lett volna!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellenforradalmár, elveszejtésemre, megaláztatástól, összeházasodjon, megkímélhetett, beleegyezéssel, továbbtanultam, származásommal, erőszaktevőnek, iskolatársamba, alkoholistához, katonatisztnek, kellemetlenebb, közösülésekről, befejezettnek, válókeresetet, visszafogadni, szembeszállni, megerőszakolt, értesítették, gondoskodást, nyomorultnak, folyamatosan, politikusnak, megszületett, beidegződött, szégyelltem, közelségtől, idegenkedek, költözhetek, kiskorúként, engedéllyel, testülethez, pillanattól, kirugdosott, helyezkedni, igazi tragédia, nyolcadik osztályban, egyetlen igaz, szörnyű erőszakot, rettenetes erőszaknak, első pillanattól, apja katonatisztnek, pokoli terv, szakmunkás vizsgám, rólam való, ördögi terv, akkori politikusnak, ilyen nevű, titkos szolgálatok, egész pokoli, törékeny lánygyerek, Horváth István, NÉPI BÍRÓ”, Mansfeld Péter, Részlet Kósa Csaba, Mansfeld Péterről, Mansfeld Péternek, Bóna Rezső, Bóna Rudi, Berecz János, SOHA NEM ÉREZTEM HIÁNYÁT SZEXNEK, IGAZ SZERELMET, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Nevelőszülőkhöz adták,  Otthon  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  József Attila - Kopogtatás nél...  Az ember  Martin Buber, A haszidim meséi  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Tavaszi este  40 felett  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Spenót fasírttal  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Jó nap volt  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Bársony székben  Egy gondolat  Magamnak  Paul Éluard - És egy mosoly  Mindig lesz olyan  Egy párkányon  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Reményik Sándor: Pierrot &...  Az ember emlékekből áll  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam Krisztinától  Robert Merle tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Reményik Sándor: Pierrot &...  39 ígéret  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Somlyó Zoltán - Orgonával  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Tavaszi este  39 ígéret  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Walter Chrysler mondta  Kertem  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Jó éjszakát  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Csend  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Krisztina b...  Ma van a magyar költészet napj...  Isten hűségének mértéke 
Bejegyzés Címkék
igazi tragédia, nyolcadik osztályban, egyetlen igaz, szörnyű erőszakot, rettenetes erőszaknak, első pillanattól, apja katonatisztnek, pokoli terv, szakmunkás vizsgám, rólam való, ördögi terv, akkori politikusnak, ilyen nevű, titkos szolgálatok, egész pokoli, törékeny lánygyerek, fejlődésnek indult, tanácsi bérlakás, alkalommal nemet, lakók találtak, közös udvari, erőszakos beadta, válókeresetet ellenem, lakást neki, erőszakos közösülésekről, használati tárgyat, olyan férfival, ellenforradalmár, elveszejtésemre, megaláztatástól, összeházasodjon, megkímélhetett, beleegyezéssel, továbbtanultam, származásommal, erőszaktevőnek, iskolatársamba, alkoholistához, katonatisztnek, kellemetlenebb, közösülésekről, befejezettnek, válókeresetet, visszafogadni, szembeszállni, megerőszakolt, értesítették, gondoskodást, nyomorultnak, folyamatosan, politikusnak, megszületett, beidegződött, szégyelltem, közelségtől, idegenkedek, költözhetek, kiskorúként, engedéllyel, testülethez, pillanattól, kirugdosott, helyezkedni, fejlődésnek, felejtettem, kénytelenek, fájdalomtól, szolgálatok, kiteregetni, erkölcsileg, elszakítani, tekintették, rettenetes, megfigyelt, átengedtem, személlyel, érintéstől, szakmunkás, alkalommal, szerelmünk, gépezettel, hiányoltam, használati, osztályban, olyannyira, hallgattam, tárcájában, tartozótól, lánygyerek, erőszaknak, egyébként, szüleimet, szerelmem, névrokona, erőszakot, családból, magzattal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 213
  • e Hét: 7211
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 44099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.