Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekesség
  2018-01-09 20:24:02, kedd
 
  Mi történik igazán a testeddel, amikor abbahagyja a szeretetet





Már egy ideje? Talán újszülött vagy egyszerűen nincs időd a mai napig, de ha észrevetted valamelyik változást a hangulatban vagy a testedben, akkor lehet, hogy ideje visszajönni a játékba. Ez az, ami a testededdel történik, amikor abbahagyja a szexet, és ez nem olyan kellemes, mint ez az első.

Mint egy hormonális tinédzser, olyan nők, akik nem rendszeresen szexelnek, meg fogják találni, hogy testük emlékezteti őket arra, hogy mi hiányzik az álomban. Ez különösen akkor fog bekövetkezni, ha a szexuális életed nemcsak állástalan, de ön is lemondott a maszturbációról.

A kutatóknak könnyű volt, amikor a férfiak éjszakai emisszióit tanulmányozták, a legnyilvánvalóbb oka az, hogy a férfiak olyan erekcióval rendelkeznek, amelyek láthatók és ejakulálnak bizonyítékként, hogy csúcsosodtak. A nőknél összetettebb volt.

A kutatóknak, hogy adatokat gyűjtsenek a női érzésről álmuk alatt, meg kellett mérniük a pulzusszámot, az agykutatásokat, és figyelniük kellett a klitorisz közelében lévő hőmérsékleti ugrásokra. Bár ez nem volt könnyű, sikerült elérniük, és később kiderült egy széles körű tanulmányban , hogy a nők 37 százaléka lesz a nedves álom 45 éves koruk előtt, és hogy ezek a leggyakoribbak a nők körében. 40 és 50. Szóval, ha már régóta szerencsés vagy, akkor számíthatsz ezekre a kis ajándékokra, hogy megtalálják az utat a tudatalattiba.

A stressz szintje a tetőn keresztül történik




A Psychology Today szerint a szex alatt felszabaduló endorfinok ideálisak arra, hogy elhagyják a gondjait, és azonnali mosolyt az arcán. Tehát ha elmentél egy darabig nookie nélkül, észreveheted, hogy a stressz szinted felépül.

Ha nem olyan ember, aki olyan gyakran szeretne szállni, amennyit csak akar, ne félj! Nem csak azok az endorfinok segítik a stressz szint csökkentését, hanem az akrobatikus mozdulatok is, amelyeket a hálószobában is megpróbálunk. A szex lehet egyfajta edzés, amelyről mindannyian tudjuk, hogy a stressz és a szorongás ellen küzd, ezért ha nem kapsz ilyen napokat, próbáld meg ne hagyd ki a kardio edzésedet.

Ha nem volt olyan rossz, hogy szexuális érzés nélkül túl érzed magad, magas vérnyomása is lehet. Egy tanulmány megállapította, hogy azok, akik két hetes kor alatt szexelnek, szignifikánsan csökkentették a vérnyomást, mint azok, akik nem szexeltek, vagy összehasonlították azokat, akik maszturbáltak vagy részt vettek az együttélést kizáró szexuális tevékenységekben. Tehát még a dolgok gondozásának vagy kicsit készítése sem segít a stresszszinteknek. Ebben az esetben a nők valóban nem kell egy partner.




gy tűnik, hogy a szexszel való kapcsolatunk számos kulcsfontosságú haszonnal jár az egészségünk számára, de amikor a partnerünkkel nem járunk a lapokban, akkor valószínûleg jobban fogékonyak a betegségre is. A Mayo Klinika , a DHEA vagy a Dehydroepiandrosterone szerint a hormon felszabadul az izgalom alatt, és még akkor is felszabadul, amikor orgazmusa van . Ez a hormon egy kicsit lendületet ad az immunrendszerének, segítve a tested elleni küzdelmet a baktériumok, vírusok és más csúnya csírák ellen.

Bár a szex nem jelentkezik biztosan nem azt jelenti, hogy valami nagy betegséggel járna le, ezek közül a többi nagy előnyök közül is hiányzik. A DHEA-hormonról azt is mondják, hogy antidepresszánsként működik , hogy a bőre jól nézzen ki, segítsen javítani a sérült bőrszöveteket gyorsabban, és még növeli az éberséget és a tanulási képességeket.

A főiskolai hallgatók tanulmánya szintén azt találták, hogy az Immunglobulin A immunglobulin-szintje, az immunrendszer szempontjából fontos antitest, azoknál, akik hetente legalább egyszer vagy kétszer szexeltek, mint azoké, akik nem. Szóval, egyetlen szex sem jelenti az ellenanyagot, hogy harcoljon az influenzától!





Nyilvánvalóan a sperma az új antidepresszáns. Úgy hangzik, mintha egy srác azt mondaná, hogy bedobja a lányt, de ez igaz! Pszichológia ma arról számolt be, hogy egy tanulmányt, amelyben 293 SUNY Albany női hallgatót figyeltek meg szexuális szokásaikról, például a gyakoriságról és arról, hogy óvszert használtak-e vagy sem. Ezután ugyanazokat a nőket adták be a Beck Depresszió Inventory-nak, hogy meghatározzák a hangulatukat és a depresszió szintjét.

Kiderült, hogy azok, akik az óvszer nélkül szexeltek, lényegesen kevésbé voltak depressziósak, mint azok, akik óvszereket használtak, vagy egyáltalán nem szexeltek. Ha a spermában talált hangulatnövelő vegyületeket a hüvelyi falak abszorbeálják, akkor szó szerint felemelhetik a nőt. Aki tudta?!

A szexuális összejövetelen szünet is gyakran a felbomlásnak tulajdonítható, ami önmagában is okozhat depressziót. Dr. Lauren Streicher , a Sex Rx: a hormonok, az egészség és a legjobb szex szerzője : Lehet, hogy depressziós, mert a barátod megcsalta magát és az életed a WC-ben van, de a szexuális aktivitás hiánya így [klinikai] depressziót okoz, még akkor is, ha magas a korreláció.





Bár a "használd, vagy elveszítheted", itt igaz lehet, a nők nem veszítenek semmit, amit nem tudnak visszaszerezni, legalábbis miközben még mindig a mi bébi-éveinkben vagyunk. A megelőzésről szóló cikk szerint , amikor a tested megszünteti az orgazmusokkal kapcsolatos érzéseket, egyszerűen úgy állítja be, hogy nem kapja meg ezeket az érzéseket és megállítja őket.

Ha nem vagy túlságosan lelkesedni a szexuális meghajtó elvesztéséért még egy rövid időre is, a maszturbációnak meg kell tennie a trükket. A szomatikus pszichológia doktora , Holly Richmond szexoterapeuta még azt is mondta: "Azok a személyek, akik kényelmes maszturbálást végeznek, inkább elgondolkodtatóbbak és szeretőkkel járnak", tehát ne féljen!

Hálás egy nő ebben a tekintetben, mint a férfiak ténylegesen is elveszítheti, ha nem használja azt. Mint minden más izom a testben, tanulmányok kimutatták, hogy ha egy ember nem gyakorolja hosszú ideig, akkor nagyobb valószínűséggel alakul ki merevedési zavar, mert a szex segít megvédeni az ereket és az idegrostokat, amelyek szükségesek hogy a férfiaknak erekciójuk legyen.

 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: tevékenységekben, legnyilvánvalóbb, maszturbációról, antidepresszáns, kulcsfontosságú, maszturbációnak, valószínűséggel, tulajdonítható, megállapította, szignifikánsan, bizonyítékként, agykutatásokat, szexoterapeuta, összejövetelen, hangulatnövelő, tanulmányozták, visszaszerezni, leggyakoribbak, immunglobulin, bőrszöveteket, partnerünkkel, elveszítheted, elvesztéséért, nyilvánvalóan, szempontjából, immunrendszer, maszturbálást, tudatalattiba, maszturbáltak, gyakoriságról, orgazmusokkal, meghatározzák, abszorbeálják, csökkentették, depressziósak, tanulmányban, hangulatban vagy, testededdel történik, hormonális tinédzser, szexuális életed, kutatóknak könnyű, férfiak éjszakai, férfiak olyan, nőknél összetettebb, klitorisz közelében, széles körű, nedves álom, stressz szintje, tetőn keresztül, szex alatt, darabig nookie, stressz szinted, Psychology Today, Mayo Klinika, Immunglobulin, SUNY Albany, Beck Depresszió Inventory-nak, Lauren Streicher, Holly Richmond,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ady Endre - Mindegy átka  Jó nap volt  Anyák napjára  Egy barátság története  Magamnak  Pitypang szökőkút  Töröld le  Különleges  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Reményik Sándor: Pierrot &...  Nagy és kis csodák  Szívek  Vidámság  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  képre írva  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  A felvilágosodás...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  jó reggelt  Sorsunk miatt...  Az ember  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A hagyma antibakteriális hatás...  Alvó kislány  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Segíts neki dicsérni Téged  Szép estét  Müller Péter tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó éjszakát  Nevelőszülőkhöz adták,  Az ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Nevelőszülőkhöz adták,  "Ez egy csoda"  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egyszerű  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  "Ez egy csoda"  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Jázmin  Szép álmokat!  Zilahy Lajos gondolata  Nevelőszülőkhöz adták,  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam Krisztinától  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Az egyik legalapvetőbb tézis a... 
Bejegyzés Címkék
hangulatban vagy, testededdel történik, hormonális tinédzser, szexuális életed, kutatóknak könnyű, férfiak éjszakai, férfiak olyan, nőknél összetettebb, klitorisz közelében, széles körű, nedves álom, stressz szintje, tetőn keresztül, szex alatt, darabig nookie, stressz szinted, endorfinok segítik, stressz szint, akrobatikus mozdulatok, szex lehet, szorongás ellen, kardio edzésedet, tanulmány megállapította, együttélést kizáró, dolgok gondozásának, szexszel való, egészségünk számára, hormon felszabadul, izgalom alatt, kicsit lendületet, tested elleni, többi nagy, sérült bőrszöveteket, tanulási képességeket, főiskolai hallgatók, immunrendszer szempontjából, nőket adták, depresszió szintjét, óvszer nélkül, spermában talált, hüvelyi falak, szexuális összejövetelen, felbomlásnak tulajdonítható, legjobb szex, barátod megcsalta, szexuális aktivitás, megelőzésről szóló, tested megszünteti, orgazmusokkal kapcsolatos, szexuális meghajtó, rövid időre, szomatikus pszichológia, férfiak ténylegesen, szex segít, férfiaknak erekciójuk, tevékenységekben, legnyilvánvalóbb, maszturbációról, antidepresszáns, kulcsfontosságú, maszturbációnak, valószínűséggel, tulajdonítható, megállapította, szignifikánsan, bizonyítékként, agykutatásokat, szexoterapeuta, összejövetelen, hangulatnövelő, tanulmányozták, visszaszerezni, leggyakoribbak, immunglobulin, bőrszöveteket, partnerünkkel, elveszítheted, elvesztéséért, nyilvánvalóan, szempontjából, immunrendszer, maszturbálást, tudatalattiba, maszturbáltak, gyakoriságról, orgazmusokkal, meghatározzák, abszorbeálják, csökkentették, depressziósak, tanulmányban, észreveheted, képességeket, kapcsolatunk, hőmérsékleti, felemelhetik, rendszeresen, hangulatukat, csökkentését, idegrostokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 154
  • e Hét: 2117
  • e Hónap: 5459
  • e Év: 58167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.