Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Provokáció és ürügy
  2018-04-19 09:27:31, csütörtök
 
   
  PROVOKÁCIÓ és ÜRÜGY
2o16. augusztus 3o.-án,kedden ÍTÉLETHÍRDETÉS volt, ahol 20 ÉV FEGYHÁZAT KÉRNEK Budaházy Györgyre, ráadásul a kedvezményes szabadulás lehetősége nélkül!
Mindez történik azon a Magyarországon, ahol egy tömeggyilkost sem vontak felelősségre, sem az 1956-os Kossuth téri sortűzésrt, sem a szocializmus csődbeviteléért, sem a munkásosztály elárulásáért és tömeges utcára kerüléséért...

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog
*
Sem azokat nem vonták felelősségre, akik , akik gátlástalanul megrendezték - rendszerváltozásnak hazudva - a II. "Trianont"!
*
Mert, bizony,

- a szocializmus becsődőltetése,

- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;

- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA, az egész cukoripar...stb, .... stb...)

1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
*
Tették és tehették, hiszen, megkötötték egymással a PAKTUMOT a Magyar Szocialista Munkáspártból jobb- és baloldalon kicsapódó ,,politikusok"...


A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL
*
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1040177409351588
*
Ha visszagondolunk történelmi tanulmányainkra, akkor rájöhetünk arra, hogy mindkét világháborút megelőzte egy PROVOKÁCIÓ (I. vh: ,,szarajevói merénylet", majd a II. vh-ban: Kassa bombázása) amely események ÜRÜGYÜL szolgáltak a háborúba való magyarországi részvételre!
*
De, az 1956-os forradalom kirobbantása is valójában a jogos népharag PROVOKÁLÁSA volt, ÜRÜGYET teremtve az 1955 novemberében Ausztriából kivont szovjet hadtesteknek Magyarországon történő állomásoztatására.
*
A PROVOKÁCIÓ, mint ÜRÜGY - kölcsönhatásban egymással - úgy működik, mint ahogy az a tízenkét évvel ezelőtti események során megtörtént!
*
2006-os őszödi beszéd is csak PROVOKÁCIÓ volt, amellyel - az egyébként jogos - népharagot akarták kiprovokálni!
Pontosabban, szükségük volt egy ÜRÜGYRE, amire hivatkozva ki lehetett volna az UKRAJNAIHOZ hasonló POGÁRHÁBORÚS helyzetet robbantani.
*
Sikerült is - Gyurcsányéknak, a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint elérni a TV-székház ostromát. Amit egyébként, Gergényi a Szabadság tér szélén álldogálva nézett végig!
*
Megvolt az egész szervezve!!!!
*
Erről azonban 'mit sem sejtve lelkesen hozzájárultam ahhoz, hogy létrejöjjön az első CIVIL INTERNETES KÖZÖSSÉG: Polgári Hírszemle néven... Akik 2006-ban - az első civil tüntetésre - 20ezer internetes aláírást gyűjtöttek össze egyetlen hét alatt!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=242463&kid=538777&sort=
*
Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke (napszemüvegben) is ott volt - akkor még, mint nézelődő...

http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=242463&kid=532931&sort=

2008-tól, Vukics Ferenc mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről. Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Túlélő csomag összeállítását okította többek között...
*
Akkor még nem értettem, hogy miért?
*
Azután, 2008-ban megtudtam, hogy BAJNAI GORDON, területfejlesztési törvénybe bújtatva - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - megszavaztatta a T/5311-es törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
*
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_ .
*
Ennek a - megtévesztéssel megszavaztatott törvénynek - azóta sem tudtak érvényt szerezni. Ezért továbbra is folyt az uszítás ezerrel, mert a NATO mögé elbújó politikai "elitnek" szüksége lett volna az ÜRÜGYRE, hogy kiépülhessen Magyarország területén a.NATO magyarországi támaszpontja.
*
A lényeg:
AMIT UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK KÉSŐBB, AZT VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA!
*
A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL!
*
Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez!
*
Nem véletlen, hogy Bajnai a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal támogatta!!!
*
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!
*
És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?
Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, melynek betartási kötelezettsége még mai napság is vonatkozik MINDEN: az országgyűlésbe és az önkormányzatba bekerült képviselőre!

https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1042381955797800
*
A lényeg: az építést- bontást- és az újbóli ,,építést" UGYANAZ a HATALOM irányítja és ellenőrzi.,.
A gerjesztett NÉPHARAG és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek. Azért, mert a forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérHATALOM ÁTMENTHETI erejét, sőt MEGERŐSÍTHETI, kiterjesztheti azt az ÚJ ,,RENDBEN".
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tanulmányainkra, megszavaztatott, visszagondolunk, kölcsönhatásban, javadalmazásért, magyarországról, támaszpontjának, megtévesztéssel, megvalósítottak, manipulációknak, csődbeviteléért, magyarországon, becsődőltetése, napszemüvegben, kiterjesztheti, miniszterelnök, kötelezettsége, összeállítását, gyurcsányéknak, országgyűlésbe, magyarországra, önkormányzatba, ítélethírdetés, megszavaztatta, módosításaként, porcelángyártó, szövetségének, magyarországi, gátlástalanul, újrakezdéshez, provokációval, hozzájárultam, szobrászipari, parasztsághoz, forgatókönyve, szolgáltatnak, kedvezményes szabadulás, 1956-os Kossuth, szocializmus csődbeviteléért, munkásosztály elárulásáért, szocializmus becsődőltetése, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, egész cukoripar…, háborúba való, 1956-os forradalom, jogos népharag, 1955 novemberében, egyébként jogos, titkos szolgálatok, egész szervezve, első CIVIL, FEGYHÁZAT KÉRNEK Budaházy Györgyre, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Lehel Hűtőgépgyára, Magyar Gyapjúfonó, Woolmark Company, Habselyem Kötöttárugyár…, Egyesült Izzólámpa, Villamossági Művek, Dunai Cementművek, Magyar Gépipar, Csepel Művek…, Épület-szobrászipari Vállalat, Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, Magyar Szocialista Munkáspártból, VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL, CIVIL INTERNETES KÖZÖSSÉG, Polgári Hírszemle, Magyarok Szövetségének, Vukics Ferenc, BAJNAI GORDON, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, AMIT UKRAJNÁBAN SIKERREL MEGVALÓSÍTOTTAK KÉSŐBB, VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK MAGYARORSZÁGRA, PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET, Lásd Bajnai, PÉLDÁTLAN EZ REJTETT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  James Allen  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Segíts neki dicsérni Téged  Emlékezz  Latinovits Zoltán tollából  Kertem  Paul David Tripp Április 12  Az ember  Szép estét  Zilahy Lajos mondta  Hamvas Béla  Annyira tisztelem a szabadságo...  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Baranyi Ferenc - N i n c s  Emlékezz  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Isten hűségének mértéke  Szeretem ujjad karcsuságait,  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Ma van a magyar költészet napj...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Ott van  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Jó éjszakát  Robin Wight pitypang szobra  Baranyi Ferenc - N i n c s  Hamvas Béla  Kertem  Alvó cicák  Magyar költészet napja  Paul David Tripp Április 13  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Magyar költészet napja  Önmaga ellenére  Horváth Szilvia tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Azért kaptad  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  40 felett  különleges  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  "Ez egy csoda" 
Bejegyzés Címkék
kedvezményes szabadulás, 1956-os Kossuth, szocializmus csődbeviteléért, munkásosztály elárulásáért, szocializmus becsődőltetése, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, egész cukoripar&#8230, háborúba való, 1956-os forradalom, jogos népharag, 1955 novemberében, egyébként jogos, titkos szolgálatok, egész szervezve, első CIVIL, első civil, jövőbeli Magyarok, európai magyar, magyar helyzetről, esetleges polgárháborút, egész ország, uszítás ezerrel, 2014-es kampányát, külföldi magyarnak, volt miniszterelnök, választ tudni, önkormányzatba bekerült, építést- bontást-, újbóli &#8222, gerjesztett NÉPHARAG, régi rend, forradalmi hangulat, további manipulációknak, háttérHATALOM ÁTMENTHETI, tanulmányainkra, megszavaztatott, visszagondolunk, kölcsönhatásban, javadalmazásért, magyarországról, támaszpontjának, megtévesztéssel, megvalósítottak, manipulációknak, csődbeviteléért, magyarországon, becsődőltetése, napszemüvegben, kiterjesztheti, miniszterelnök, kötelezettsége, összeállítását, gyurcsányéknak, országgyűlésbe, magyarországra, önkormányzatba, ítélethírdetés, megszavaztatta, módosításaként, porcelángyártó, szövetségének, magyarországi, gátlástalanul, újrakezdéshez, provokációval, hozzájárultam, szobrászipari, parasztsághoz, forgatókönyve, szolgáltatnak, háttérhatalom, munkáspártból, államtitkokat, kötöttárugyár, megerősítheti, munkásosztály, tömeggyilkost, polgárháborút, kiprovokálni, parasztságra, fölszámolása, szocializmus, kiépülhessen, kialakítását, világháborút, rendelkeztek, felkészíteni, villamossági, hűtőgépgyára, kiépítéséhez, felelősségre, megrendezték, kedvezményes, államosított, pogárháborús, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 80
  • e Hét: 7078
  • e Hónap: 8025
  • e Év: 43966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.