Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Levél
  2008-10-28 05:06:51, kedd
 
   
  Kedves Barátom!

A közös ügyünk, amiről szeretnék veled beszélni az a szülőföldünk, Magyarország sorsa.
Küldtem neked a postaiókomról e-mail-eket.

Egyik egy videó, melyben Bayer Zsolt készít interjút Rostás Árpád asztalos, restaurátorral.
A másik, Vona Gábor beszédjéről készült a legutóbbi gárda-avatón.
Az ott elmondottakkal megijesztett, meg egyébként sem tartom sokra.
Most belőle akarnak csinálni vezérürüt. Már ott kolompol a nyakában a képzeletbeli kolomp, mint előtte O. V-nek.

Rettenetes, h. a népnek mindig szüksége van egy vezérürüre. Én meg teszek a vezérürükre! Bennem nincs semmi tekintélytisztelet! Sőt, utálom még a tekintélyelvű embereket is!!!

Tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy az írásaimban csakis az én szenvedéseimről van szó!
Ezt kikérem magamnak! Bizony - egészen pontosan - egy egész nemzedék kinyírásáról!

Három évvel ezelőtt kezdtem levelezni egy (punk)íróval, aki úgy kezdett nekem írni, mintha én egy elefántcsonttoronyból osztanám az észt. Azután, hogy megküldtem neki az írásaimat - különböző műfajban megírt - történeteimet az elmúlt évtizedek nehézsorsú néprétegéről, szépen elolvasott tőlem mindent és azt írta nekem, hogy ezeket a kordokumentumokat meg kell jelentetni mielőbb.

Azóta sem találok kiadót. Sőt, mindenki igyekszik engem meggyőzni arról, h. ezek a történetek a saját életemből vett nyavalygások...sirámok, asszonyi nyüszögések!

Ezt ki kérem magamnak!

Tudod, a NESZ-ből amiatt léptem ki, mert rájöttem arra, hogy tulajdonképpen nekünk azt a szolgai feladatot szánták, hogy előkészítsük egy választások alkalmára a terepet azoknak a képviselő jelölteknek, kiknek már "nevük van" és "letettek a nemzet asztalára valamit"!!!!

Hát, tudod, ez akkora igazságtalanság, h. égbe kiált!!!

Mert ezek az emberek végig asszisztálták - miközben egyetemre járhattak és vezető beosztásokban osztották a szocialista tutit - hogy kikaparjanak 6 millió magzatot a magyar lányokból asszonyokból! Végig asszisztálták az Aczél György által kitalált hármas "T" ("T"itltom, "T"űröm. "T"ámogatom) alapján megvalósult kulturális és erkölcsi diktatúrát!
És, hogy még most is élnek ebben az országban olyanok, akiket negatívan diszkriminálnak és a FELADATOK közelébe sem engednek, arról a legkevésbé tehetnek, hogy nem tudtak a nemzet asztalára letenni annyit, amennyire tehetségük által hivatva (predesztinálva) voltak, illetve vannak!

És akkor itt ez a rendszerváltozásnak hazudott felfordulás, és még mindig ők a kompetens személyiségek!!!

Hát, nem kedves Barátom! Én ebből nem kérek!

És ne abajgass engem úgy, mint egy játékszert, amit elrontott valaki, mert akkor úgy jársz, mint annyian előtted, hogy elbeszélünk egymás mellett és nem fogunk tudni együtt munkálkodni hazánk és a benne élők sorsának jobbra fordításáért!

Azért szeretem azt az embert, akit megismerhettem 3 évvel ezelőtt, mert vele úgy levelezhettem, mint két egyenrangú intellektuális emberi lény mikor gondolatot cserél egymással. Addigi életemben (59) és azóta sem találtam hozzá foghatót.

Nekem ő a lelki társam, aki betölti a lelkemet és értelmemet...

Amiért még nem történt meg a valódi rendszerváltozás ezért nem térhet haza külföldről. Egyébként sem akarom, h. meghaljon - mint annyian, akik kitüntettek megtisztelő figyelmükkel és szeretetükkel - ezért, a közelembe sem engedem! Önként mondtam le róla addig, míg ki nem harcoljuk a valódi rendszerváltozást!!!

Puszillak, Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltozás, szenvedéseimről, diszkriminálnak, igazságtalanság, tulajdonképpen, elmondottakkal, megismerhettem, restaurátorral, predesztinálva, intellektuális, asszisztálták, személyiségek, történeteimet, szeretetükkel, beosztásokban, tekintélyelvű, postaiókomról, levelezhettem, előkészítsük, megijesztett, kinyírásáról, képzeletbeli, asszonyokból, magyarország, szülőföldünk, nyavalygások, néprétegéről, kikaparjanak, fordításáért, figyelmükkel, vezérürükre, nyüszögések, munkálkodni, elbeszélünk, kitüntettek, választások, közös ügyünk, postaiókomról e-mail-eket, legutóbbi gárda-avatón, képzeletbeli kolomp, népnek mindig, tekintélyelvű embereket, írásaimban csakis, egész nemzedék, elmúlt évtizedek, saját életemből, szolgai feladatot, választások alkalmára, terepet azoknak, képviselő jelölteknek, nemzet asztalára, emberek végig, Kedves Barátom, Bayer Zsolt, Rostás Árpád, Vona Gábor, Aczél György,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Fényvarázslat  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  A nagy természet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Apu  Havazás  Virágvasárnap a húsvét előtti  Tudd, hogy magától az élet soh...  Könyvek  Nárciszok  Esti képek  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A jó lelkek  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Szép estét  Áldott, békés, szép Virágvasár...  képre írva  képre írva  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy Feró megmondta?  Virág lány  Havasi gyopár  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Sokszor  Szeretettel !  Várnai Zseni - Éveim  A haj állapotának javítása egy...  Tedd őt foglyul, Uram  Benedek Elek - Virágvasárnap  Minden kedves látogatómnak sze...  Karinthy Frigyes: Almafa  Sonka vásár  Virágos mező  Esti kép  Kezdjük annak a megértésével,....  Facebookon kaptam  Figyeld meg az "én"-t  Humor is meg nem is szerinted?  Szép estét kedves látogatóimna...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Humor is meg nem is szerinted?  Havasi gyopár  Sir Andrew Lloyd Webber  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Esti kép  Havazás  Facebookon kaptam  Tibeti harangvirág  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Egy hét kihagyás  Apu  Halhatatlan boldog percek . ....  Sokszor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Manna OWell tollából  A jó kedv a világon  A jó lelkek  A víz abszolút súlya nem számí...  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Az izmaink nem csak testmozgás...  Nagyhétfő:  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Isten . . .  Havazás  Vérnyomáscsökkentés  Kékfestőről pár szóban  Mire jók ?  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szeretettel !  A víz abszolút súlya nem számí...  Alvó kutyák  Csak egy életed van.... 
Bejegyzés Címkék
közös ügyünk, postaiókomról e-mail-eket, legutóbbi gárda-avatón, képzeletbeli kolomp, népnek mindig, tekintélyelvű embereket, írásaimban csakis, egész nemzedék, elmúlt évtizedek, saját életemből, szolgai feladatot, választások alkalmára, terepet azoknak, képviselő jelölteknek, nemzet asztalára, emberek végig, szocialista tutit, magyar lányokból, országban olyanok, legkevésbé tehetnek, kompetens személyiségek, benne élők, lelki társam, valódi rendszerváltozás, valódi rendszerváltozást, rendszerváltozás, szenvedéseimről, diszkriminálnak, igazságtalanság, tulajdonképpen, elmondottakkal, megismerhettem, restaurátorral, predesztinálva, intellektuális, asszisztálták, személyiségek, történeteimet, szeretetükkel, beosztásokban, tekintélyelvű, postaiókomról, levelezhettem, előkészítsük, megijesztett, kinyírásáról, képzeletbeli, asszonyokból, magyarország, szülőföldünk, nyavalygások, néprétegéről, kikaparjanak, fordításáért, figyelmükkel, vezérürükre, nyüszögések, munkálkodni, elbeszélünk, kitüntettek, választások, megvalósult, beszédjéről, jelölteknek, szocialista, megtisztelő, felfordulás, rettenetes, nehézsorsú, történetek, játékszert, külföldről, egyenrangú, vezérürüre, gondolatot, megküldtem, legkevésbé, tévedésben, elolvasott, írásaimban, kulturális, értelmemet, jelentetni, diktatúrát, tehetségük, asztalára, évtizedek, írásaimat, embereket, különböző, levelezni, lányokból, kompetens, életemből, meggyőzni, amennyire, elrontott, igyekszik, egymással, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 281
  • e Hét: 623
  • e Hónap: 3749
  • e Év: 35479
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.