Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ebben az országban mindenki hazudott és hazudik
  2018-09-06 21:52:02, csütörtök
 
   
  Gyurcsány Ferenc, a 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került őszödi beszédében többek között ezt is mondta:
1. ,,És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig."
Dehogynem csináltak! Hatalmas költséggel végig kampányolták politikai lózungjaikkal a négy évet! És megtehették? Meg! Miért is? Hát, nem tudjátok, hogy a magát jobboldalinak kommunikálókkal megkötötték a PAKTUMOT?
A Paktumot kitaláló és betartató politikus - és alapítványai, civilnek mondott szervezetei - megkapták szintén az állami támogatást cserébe...
Ő az a Boross Péter, akit 2000-ben NEM választottak meg a Magyarok Világszövetsége elnökének. Ezt követően - mint miniszterelnöki tanácsadó - letiltatta az állami támogatást a Magyarok Világszövetségétől. Miközben, ő megkapta a mindenkori (bal- ill. jobboldali kormányoktól) a milliós támogatásokat évente pl. a Szabadságharcosokért Alapítvány számára.
,,Boross Péter nemcsak a Szabadságharcosokért Alapítvány kuratóriumának elnökeként, hanem belügyminiszterként is mecénása és támogatója a volt forradalmároknak. A veteránok a BM-klubban a BM-dolgozók kedvezményeit vehetik igénybe, és 60 forintért ebédelhetnek. Ugyanitt Szabadságharcos Klub is működik. Balatonfüreden, Siófokon, Galyatetőn évente 30 fő üdülhet a minisztérium üdülőiben szintén BM-kedvezményekkel. Pongrátz Gergelynek az a javaslata, hogy először ne a szervezetek vezetői kapják az üdülőjegyeket, csak kis részben valósult meg."
A témáról több itt olvasható:
http://beszelo.c3.hu/cikkek/a-meghurcoltak-halaja
*-*-*
Csak azt nem értem, hogy akkor miért kellett Bóna Rudinak, az 1956-os szabadságharcosnak - Mansfeld Péter legjobb barátjának - 1996-ban hajléktalanként, egy kapualjban- mezítelenre vetkőztetve haldokolnia?
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog

Azért, mert ebben az országban mindenki HAZUDIK a tényeken alapuló IGAZSÁG ELHALLGATÁSÁVAL! A cikk szerzője is és az 1956-os szabadságharcosok között is szelektáló Boross Péter és a többi megnevezett is HAZUDIK!
Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédében IGAZAT MONDOTT! Bevallotta: - ,,Végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." És? Mi történt ez után a vallomás után? Egy egész ország felháborodva tüntetésbe kezdett... a ,,hazug Gyurcsány" ellen.
*
De, ami utána következett, az maga volt a NAGY ÁTVERÉS...
Mérhetetlen sok csapdahelyzetbe kerültünk. 2006-ban is ezt sejtettem. és, nem alaptalanul, mert csapda volt bizony a Gyurcsány-beszéd, meg a TV-székház ostroma, meg a Kossuth téri tüntetések is.
Az a Haza és Haladás Alapítvánnyal közös Magyar Nők Világfórumának meghívója járt eszemben, amelyiken Gergényi Péter is szerepelt az előadók között. http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257277&kid=171349&sort=
És, valóban, Gergényi ott volt az ,,ostrom alatt" civilben - állítólag ballonkabátban álldogált a Szabadság téren és tisztes távolból szemlélte az eseményeket.
Az október 23-át megelőzően történt események jórészt feltáratlanok. Nem tudjuk, ki vezette az MTV székházának szakmailag gyalázatos "védelmét", ugyanakkor rendőröktől nyert értesülések szerint az ottani eseményeket négy hétig az állomány "vadítására" használták. Például a rendőrség egyes szervezeti egységeinek állományát érthetetlen okokból összezárva tartották október 23-a előtt, közben pszichológiailag megalapozott módszerekkel "készítették fel" őket a 23-ai "randalírozók" elleni engesztelhetetlen fellépésre. A rendőröktől tapasztalt agressziónak ez volt az egyik oka.
Október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre rányomott provokátorokra.
,,"Tárgy: [magyar-szolidaritas] Fw: SOS GYORSHIR :
Október 23: haláleset miatt tesz följentést a Deport'56,
2006. november 18. 14:51 , MNO
,,Az 56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottsága (DEPORT-56) a mai napon feljelentést tett ismeretlen rendőri személyek ellen foglalkozás körében elkövetett, halált okozó veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=43580&kid=64733&sort=
A DEPORT-56 tudomására jutott ugyanis, hogy az október 23-i brutális rendőri beavatkozásnak halálos áldozata is van - írja a szervezet Gyurcsány Ferenc miniszterelnökhöz címzett nyílt levelében.
http://furaila.xfree.hu/43580

Adós maradt a politika annak tisztázásával, hogy kik a felelősök az egyes rendőri törvényszegésekért. Az állomány pszichéjét 23-a óta azzal "kezelik", hogy nekik volt igazuk, és meg lesznek védve az "indokolatlan" jogi-törvényi támadásoktól.
Semmit nem értek el a tüntetésekkel. Hiszen, Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga mellett 2006. október 6-án. Természetesen, 207-en 165 ellenében bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett és amellett, hogy nyugodtan tovább lehet hazudni és semmit sem csinálni havi egy milliós javadalmazásért a parlamentben!
*-*-*
Ez mind elmaradhatott volna, ha már 1990-ben megtörténik a TÖRTÉNELMI TÉNYEK FELTÁRÁSA.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: forradalmároknak, pszichológiailag, világszövetsége, hajléktalanként, kommunikálókkal, elhallgatásával, javadalmazásért, kedvezményekkel, miniszterelnöki, szabadságharcos, csapdahelyzetbe, provokátorokra, nyilvánosságra, veszélyeztetés, világfórumának, ballonkabátban, kuratóriumának, balatonfüreden, beavatkozásnak, tisztázásával, kedvezményeit, tüntetésekkel, végighazudtuk, jobboldalinak, üdülőjegyeket, feltáratlanok, lózungjaikkal, elmaradhatott, támogatásokat, természetesen, alapítvánnyal, feljelentést, ebédelhetnek, alapítványai, deportálások, szolidaritas, 2006 szeptember, négy évet, magát jobboldalinak, állami támogatást, milliós támogatásokat, volt forradalmároknak, minisztérium üdülőiben, szervezetek vezetői, témáról több, kapualjban- mezítelenre, országban mindenki, tényeken alapuló, cikk szerzője, 1956-os szabadságharcosok, többi megnevezett, őszödi beszédében, Gyurcsány Ferenc, Boross Péter, Magyarok Világszövetsége, Magyarok Világszövetségétől, Szabadságharcosokért Alapítvány, Ugyanitt Szabadságharcos Klub, Pongrátz Gergelynek, Bóna Rudinak, Mansfeld Péter, IGAZSÁG ELHALLGATÁSÁVAL, IGAZAT MONDOTT, NAGY ÁTVERÉS…, Haladás Alapítvánnyal, Magyar Nők Világfórumának, Gergényi Péter, Deportálások Tényfeltáró Bizottsága, TÖRTÉNELMI TÉNYEK FELTÁRÁSA, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  A Mindenható Istenben bízva  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Egyet értesz?  1848. március 15-én  Cicus virággal  Ne engedd el kezem!  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Törött csészék  Paul David Tripp Március 17  A gyász  Március 15 emlékére virágba bo...  Ibolya  Március  Üdvözöllek az oldalamon  Jóga férfiaknak  Alvó baby  Benned is ezerféle szín van  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Síró nő  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Kokárda  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Esti kép  Hernádkak  Nem kell ide békemenet  Alvó baby  A szív és a cselekvés egységes...  Dóró Sándor: Ma  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép estét kedves látogatóimna...  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten áldja  Hernádkak  " A gondolat is rezgés. Minél ...  A halolaj és a hal még a migré...  Jó éjszakát  Rőzsehordó nő szobra  Alvó baby  Üdvözöllek az oldalamon  Szeüleidtől tanultad  Sajnos ezt elBalogozták  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Egyet értesz?  Jó éjszakát  Ted Engstrőm gondolata  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Magyarország ilyen hely.  Jóga férfiaknak  Ez a miénk!  Alvó cica  Alvó baby  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Vágy, élet és sugár  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Az embernek fiatal korában van  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Márciusi eső  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Ted Engstrőm gondolata  Talpra vándor  Meghitt estéken . . .  Mi a különbség  Március  Márciusi eső  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy... 
Bejegyzés Címkék
2006 szeptember, négy évet, magát jobboldalinak, állami támogatást, milliós támogatásokat, volt forradalmároknak, minisztérium üdülőiben, szervezetek vezetői, témáról több, kapualjban- mezítelenre, országban mindenki, tényeken alapuló, cikk szerzője, 1956-os szabadságharcosok, többi megnevezett, őszödi beszédében, utolsó másfél-két, vallomás után, egész ország, maga volt, előadók között, október 23-át, ottani eseményeket, rendőrség egyes, rendőröktől tapasztalt, rendőrség kegyetlenül, békés tüntetőkre, 56-os Deportálások, október 23-i, szervezet Gyurcsány, politika annak, egyes rendőri, állomány pszichéjét, milliós javadalmazásért, forradalmároknak, pszichológiailag, világszövetsége, hajléktalanként, kommunikálókkal, elhallgatásával, javadalmazásért, kedvezményekkel, miniszterelnöki, szabadságharcos, csapdahelyzetbe, provokátorokra, nyilvánosságra, veszélyeztetés, világfórumának, ballonkabátban, kuratóriumának, balatonfüreden, beavatkozásnak, tisztázásával, kedvezményeit, tüntetésekkel, végighazudtuk, jobboldalinak, üdülőjegyeket, feltáratlanok, lózungjaikkal, elmaradhatott, támogatásokat, természetesen, alapítvánnyal, feljelentést, ebédelhetnek, alapítványai, deportálások, szolidaritas, módszerekkel, választottak, minisztérium, randalírozók, meghurcoltak, agressziónak, megalapozott, támadásoktól, felháborodva, kormányoktól, indokolatlan, kampányolták, parlamentben, szervezetek, rendőröktől, megtehették, kegyetlenül, székházának, megnevezett, alaptalanul, mérhetetlen, következett, megtörténik, egységeinek, eseményeket, értesülések, foglalkozás, készítették, mezítelenre, megkötötték, tényfeltáró, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 116
  • e Hét: 458
  • e Hónap: 3584
  • e Év: 35314
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.