Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szép napot mindenkinek!
  2018-09-11 09:21:39, kedd
 
 



Az az ember boldog aki végzi a dolgát, célokat tűz ki és biztos abban, hogy bármi is történik minden úgy van jól.
Ahogy telnek az évek a nők ízlése és stílusa egyre meghatározottabb lesz, a férfiak többsége ez alapján alakítja ki az úgynevezett első benyomást egy nőről.

Mikor veszed észre, hogy érzed a stílust? Akkor amikor megérted, hogy az adott pulcsi kövérít, vagy a nadrág egyáltalán nem illik az alkalomhoz. A hölgyek ízlése évről - évre egyre kifinomultabb lesz. Szerintetek nem így van? Vegyetek elő egy 20 évvel ezelőtti fotót. Ugye, hogy azon a fotón látszik, hogy még nem annyira stílusos az öltözéketek? Mára már sokkal figyelmesebben választjátok ki a ruháitokat.

Sokan azt mondják, hogy szeretik a szemük körüli ráncokat, mert ezek eszükbe juttatják mennyit nevettek az életük során. A kor csak egy számjegy és ehhez úgy is kell viszonyulnunk.

Ma már mindenki tudja, hogy egy nő szépsége egyénileg fejlődik, minden nőnél más életkorban és általában egy - egy életeseményhez köthető. Amíg ezeken nincs túl valaki, addig a szépség nem bontakozik ki teljesen. Jegyezzük meg bárhogy is alakul az életünk még sok mindent meg kell éljünk és évről évre egyre szebbé válunk, ha ezt a divatlapok nem is így tartják.

1. A szépség egy gyerek születése után kiteljesedik
A szülés után egy nő belsőleg is ragyog. Nagyon nehéz ezt megmagyarázni, olyan mintha valami újat ismernénk meg saját magunkról. Ez a ragyogás sokkal szebbé és vonzóbbá teszi a nőt, így a körülötte élő emberek egyre jobban felfigyelnek rá.
Ezt minden nő saját magán tapasztalja szülés után.

2. A szépség egy bánatos időszak után is észlelhető
Érdekes ugye? Azok a nők akik egy nehéz időszakon vannak túl, sokkal okosabbak. Egy ilyen nő sohasem lesz könnyen megszerezhető, így érdekessé válik egy igazi férfi számára. Egy olyan nő aki úgy gondolkodik mint egy kamasz, mert még nincs elég tapasztalata, nevetségessé válhat, míg egy okos kiegyensúlyozott nő felkelti a férfiak érdeklődését.

3. A szépség akkor látható amikor találkozol életed férfijával
Amikor egy nő megtalálja azt a férfit akit tiszta szívből szeret és a férfi is ugyanígy érez iránta, akkor a nő ragyog a boldogságtól. A boldog nők mindig szépek, főleg akkor, ha a szeretett férfi oldalán vannak, aki mindig táplálja a szépségüket.

4. A szépség akkor látható amikor tiszteled magad
A fiatal lányok sokszor nem gondolják át eléggé amit tesznek és néha egoisták is. Amikor szereted, tiszteled magad, nem hagyod, hogy mások eltapossanak és szereted és óvod a családod, mindent megteszel értük, akkor kap a női szépség értelmet.

5. A szépség akkor látható amikor egy nő megnyugszik
Nézzétek meg azokat a nőket akik már sok nehézségen és akadályon túl vannak. Ők erőssé és nyugodtakká váltak, amit csodálnak a körülöttük élő személyek.

A kor csak egy számjegy
Szeretnétek az éveket visszapörgetni 10 évvel ? Aki szereti az életet az nem kíván ilyesmit, mert az élet úgy szép ahogy van és ahogy volt. Kellenek a tévedések, mert ezektől erősebbekké válunk és az élettapasztalatok, amelyektől ráncok jelennek meg a bőrünkön.
Írta: bidista







Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: kiegyensúlyozott, meghatározottabb, életeseményhez, figyelmesebben, visszapörgetni, megszerezhető, viszonyulnunk, kifinomultabb, megmagyarázni, választjátok, tapasztalata, eltapossanak, boldogságtól, érdeklődését, nevetségessé, kiteljesedik, felfigyelnek, tapasztalja, szerintetek, nyugodtakká, gondolkodik, erősebbekké, szeretnétek, szépségüket, megnyugszik, úgynevezett, öltözéketek, nehézségen, megtalálja, körülöttük, egyáltalán, alkalomhoz, találkozol, férfijával, észlelhető, ruháitokat, férfiak többsége, úgynevezett első, adott pulcsi, nadrág egyáltalán, hölgyek ízlése, fotón látszik, szemük körüli, életük során, életeseményhez köthető, gyerek születése, szülés után, ragyogás sokkal, bánatos időszak, nehéz időszakon, igazi férfi, okos kiegyensúlyozott,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ady Endre - Mindegy átka  Latinovits Zoltán tollából  képre írva  ajándék, mellyel meglepem  Ismeretlen: Ikarusz monda  Szép estét  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Vidámság  Bársony székben  Anyámról való emlékek  Robin Wight pitypang szobra  Tanmese  Vidámság  Paul David Tripp Április 12  Spenót fasírttal  Vidámság  Szép estét  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Szép estét  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robert Merle tollából  Isten hűségének mértéke  Bársony székben  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  József Attila – Keresek ...  képre írva  Isten hűségének mértéke  39 ígéret  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Anyámról való emlékek  Esterházy Péterre emlékezünk  Otthon  Szabó T. Anna - Pitypang  Sík Sándor - Ha jő a perc  Különleges  Nem kell hozzá fürdőruhás  39 ígéret  Minden tavaszból őrizz..  Előnyök, amelyeket a meditáció...  különleges  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  képre írva  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam Krisztinától  A hagyma antibakteriális hatás...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Töröld le  A pitypang legendája  Esterházy Péterre emlékezünk  Vito Giaquinto gondolata  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Alvó cica  Mindent de mindent visszakap  Gebhardt Nóra versei II.  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Egy tavasz  Somlyó Zoltán - Orgonával  Martin Buber, A haszidim meséi  Magyar költészet napja  Különleges  Eduardo Sacheri gondolata  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Az ember  Otthon  A felvilágosodás...  Paul David Tripp Április 15  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Magyar költészet napja  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
férfiak többsége, úgynevezett első, adott pulcsi, nadrág egyáltalán, hölgyek ízlése, fotón látszik, szemük körüli, életük során, életeseményhez köthető, gyerek születése, szülés után, ragyogás sokkal, bánatos időszak, nehéz időszakon, igazi férfi, okos kiegyensúlyozott, férfiak érdeklődését, szépség akkor, férfit akit, szeretett férfi, fiatal lányok, nőket akik, éveket visszapörgetni, kiegyensúlyozott, meghatározottabb, életeseményhez, figyelmesebben, visszapörgetni, megszerezhető, viszonyulnunk, kifinomultabb, megmagyarázni, választjátok, tapasztalata, eltapossanak, boldogságtól, érdeklődését, nevetségessé, kiteljesedik, felfigyelnek, tapasztalja, szerintetek, nyugodtakká, gondolkodik, erősebbekké, szeretnétek, szépségüket, megnyugszik, úgynevezett, öltözéketek, nehézségen, megtalálja, körülöttük, egyáltalán, alkalomhoz, találkozol, férfijával, észlelhető, ruháitokat, divatlapok, életkorban, amelyektől, bontakozik, tiszteled, személyek, általában, gondolják, körülötte, jegyezzük, érdekessé, szeretett, megteszel, születése, ismernénk, magunkról, juttatják, egyénileg, csodálnak, akadályon, időszakon, okosabbak, tévedések, benyomást, ugyanígy, ráncokat, többsége, nevettek, ilyesmit, belsőleg, alakítja, kellenek, nézzétek, stílusos, szeretik, családod, jelennek, egoisták, táplálja, bőrünkön, teljesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 662
  • e Hét: 3738
  • e Hónap: 7080
  • e Év: 59788
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.