Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1. Hirtelen halállal haltak
  2018-11-27 01:28:41, kedd
 
   
  1999-ben halt HIRTELEN-HALÁLT vélelmezett édesapám
AMIKOR A GULÁGRÓL HAZATÉRT, AKKOR AZT KÍVÁNTA, BÁRCSAK HALT VOLNA MEG INKÁBB SZIBÉRIÁBAN!
*
Az történt, hogy úgy kezelték, mint valamim bűnözőt. Nem vehette feleségül az édesanyámat, ezért elszegődött a TSZ-hez juhásznak és ezzel kivonult a pusztába. Soha nem nősült meg és nem alapított családot. A rokonság is úgy kezelte, mint valami replást. Megpróbálta mindenki elkerülni.
http://furaila.xfree.hu/278102

Amikor nyugdíjba ment bevonult a település szociális otthonába és ott élt egészen 1999-ben bekövetkezett HIRTELN-HALÁLÁIG. Én sem tudtam róla semmit egészen 1997-ig.
Akkor már második éve mostoha anyámat ápoltam és ő a halálos ágyán megvallotta nekem, hogy nem ő szült engem és apa is csak a ,,nevére vett"! De, hogy kik voltak az igazi szüleim, nem mondta meg. Úgy is halt meg. Ekkor voltam 52 éves! Úgy botorkáltam abban az életben, amit addig a magaménak hittem, mint egy holdkóros!
EKKOR ELKEZDTEM NYOMOZNI! Sikerült megtudnom, hogy megkereszteltek kisbaba koromban és megtudtam azt is, hogy kik voltak a keresztszüleim. Így jöttem rá, hogy keresztanyámnak volt 2 fiú testvérbátyja, akik közül az egyik még a település szociális otthonában él. Akkor, mint már írtam, azonnal felkerestem, de nem engedtek be hozzá, mondván, hogy már meghalt... A története itt olvasható:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1964412916928028&set=a.57438879259712 1&type=3&theater
Ma már tudom, hogy neki azért kellett meghalnia, nehogy bármit is el tudjon nekem mondani a származásommal kapcsolatban!
Ekkor, felkerestem BŐDI SZABOLCS polgármestert, hogy segítsen többet megtudni a vélelmezett édesapámról és a származási múltamról. Az UNOKAHÚGOMHOZ irányított, mondván, hogy ő a SZOCIÁLIS OTTHON NŐVÉRE.
Csakhogy, a volt miniszterelnök: HEGEDÜS ANDRÁS (anyai részről) unokahúga volt - szül.: BÓNA EDIT, aki nekem is (apai részről) unokahúgom!
*
De én akkor, 1998-ban még azt sem tudtam, hogy volt egy HEGEDÜS ANDRÁS NEVŰ MINISZTERELNÖKE hazánknak 1955-1956-ban! (Aki egyébként, szintén 1999-ben halt meg Budapesten.)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged%C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)
*
Gyanútlanul felkerestem EDITET és kérdezgettem vélelmezett édesapámról. Nagyon ellenségesen csak annyit mondott:
- "Gonosz, csúnya szájú embör volt. Mögérdömölte a halált!"
Gondolom, tudod, kik azok, akik úgy gondolják - kiválasztottság-tudatuknál fogva - élet-halál urai lehetnek. Edit sem esett messze nagybátyja ,,fájától"!
*
ÍRÁSAIMBÓL megtudhatod, hogy kik lőtték halomra az 1956. október 25-én, a Kossuth téri- FEGYVERTELEN tüntetőket.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=832047&aid=276520
*
HEGEDÜS ANDRÁS 1994. március 16-án (MÁR A RENDSZERVÁLTOZÁSBAN!) tett vallomást az ÜGYÉSZSÉGEN:
-,,a mi am orf testületünk (K.E.: Központi Vezetőség) létrehozott egy Katonai Bizottságot, ami emlékezetem szerint egészen 28-ig, mint a Párt Katonai Bizottsága szerepelt. Ebben a Katonai Bizottságban volt Apró Antal, Fehér Lajos, Bata (István), Piros (László), Földes László. Mi a Katonai Bizottságot bíztuk meg, hogy megfelelő helyzetben adja ki a tűzparancsot, - tehát mi ez az amorf (K:E:: alaktalan, torz) vezetőség voltunk azok, akik felhatalmaztuk a Katonai Bizottságot, hogy a helyzet értékelésétől függően, az ő megítélése alapján, az ő szakmai tudásuk szerint adják ki a tűzparancsot. Ez meg is történt."
*
NA ÉS? MI TÖRTÉN AZÓTA? Megkötötték egymással, még 1989. március 15-én a PAKTUMOT
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437
*
Azóta is a vétlen SZEMTANÚ-ÁLDOZATOK kényszerülnek magyarázkodásra!!!!
FOGJÁTOK FÖL VÉGRE, MILYEN ÉLETVESZÉLYES HEGEDÜS ANDRÁS POLITIKUS "ROKONÁNAK" LENNI!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: keresztanyámnak, kiválasztottság, miniszterelnöke, magyarázkodásra, megkereszteltek, miniszterelnök, keresztszüleim, származásommal, felhatalmaztuk, életveszélyes, polgármestert, unokahúgomhoz, testvérbátyja, kényszerülnek, értékelésétől, bekövetkezett, tűzparancsot, kérdezgettem, kapcsolatban, bizottságban, fegyvertelen, ellenségesen, mögérdömölte, gyanútlanul, megkötötték, vélelmezett, bizottságot, megvallotta, botorkáltam, felkerestem, édesapámról, ügyészségen, testületünk, szibériában, megtudhatod, létrehozott, település szociális, halálos ágyán, igazi szüleim, magaménak hittem, származásommal kapcsolatban, vélelmezett édesapámról, származási múltamról, volt miniszterelnök, helyzet értékelésétől, AMIKOR GULÁGRÓL HAZATÉRT, AKKOR AZT KÍVÁNTA, BÁRCSAK HALT VOLNA MEG INKÁBB SZIBÉRIÁBAN, EKKOR ELKEZDTEM NYOMOZNI, BŐDI SZABOLCS, SZOCIÁLIS OTTHON NŐVÉRE, HEGEDÜS ANDRÁS, BÓNA EDIT, HEGEDÜS ANDRÁS NEVŰ MINISZTERELNÖKE, Központi Vezetőség, Katonai Bizottságot, Párt Katonai Bizottsága, Katonai Bizottságban, Apró Antal, Fehér Lajos, Földes László, TÖRTÉN AZÓTA, FOGJÁTOK FÖL VÉGRE, MILYEN ÉLETVESZÉLYES HEGEDÜS ANDRÁS POLITIKUS, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden harmadik...  Fekete-erdő desszert  Png kutya  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Szívem  Reménység és erő Krisztustól e...  Png cica  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png férfi  Facebookon kaptam  Nem számIt  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Mai harmónia kártyám  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png csokor  Png lepke  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Szép estét  A boldog családok mind hasonló...  Alvó cicák  Nem tudhatod  Kövesd a cowboyt!  Próbálj meg ...  Nagyon különös  A sors  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Bounty krémes  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Németh László tollából  Erdőn  Erdőn  Ne kapaszkodj magasabbra,  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A Megváltó szolgálatában  Németh László tollából  Az engedelmesség miért nem vál...  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 19  Fekete-erdő desszert  Az engedelmesség miért nem vál...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Reggel van  Facebookon kaptam  Png virág  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png fotel  Egy maradéktalanul uralt világ  Ne kapaszkodj magasabbra,  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar. 
Bejegyzés Címkék
település szociális, halálos ágyán, igazi szüleim, magaménak hittem, származásommal kapcsolatban, vélelmezett édesapámról, származási múltamról, volt miniszterelnök, helyzet értékelésétől, keresztanyámnak, kiválasztottság, miniszterelnöke, magyarázkodásra, megkereszteltek, miniszterelnök, keresztszüleim, származásommal, felhatalmaztuk, életveszélyes, polgármestert, unokahúgomhoz, testvérbátyja, kényszerülnek, értékelésétől, bekövetkezett, tűzparancsot, kérdezgettem, kapcsolatban, bizottságban, fegyvertelen, ellenségesen, mögérdömölte, gyanútlanul, megkötötték, vélelmezett, bizottságot, megvallotta, botorkáltam, felkerestem, édesapámról, ügyészségen, testületünk, szibériában, megtudhatod, létrehozott, emlékezetem, megpróbálta, elszegődött, édesanyámat, megítélése, írásaimból, nagybátyja, budapesten, bizottsága, tüntetőket, tudatuknál, származási, irányított, otthonában, helyzetben, unokahúgom, mariailona, holdkóros, magaménak, megtudtam, áldozatok, szociális, megtudnom, megfelelő, alapított, wikipedia, vezetőség, alaktalan, politikus, szerepelt, egyébként, olvasható, története, hazánknak, meghalnia, rokonának, vallomást, feleségül, unokahúga, település, múltamról, juhásznak, elkezdtem, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 314
  • e Hónap: 8918
  • e Év: 44859
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.