Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekesség
  2018-12-04 22:28:26, kedd
 
  Érdekesség Oroszországról

Oroszország területe 17,1 millió km² és a Föld nyolcadik részét képviseli a bolygónkon.
Az ország 60% -át erdők és 10% -ban vizes élőhelyek fedik le. Teljes hosszában 2 millió folyó áthalad, és 3 millió tava van. Oroszország kétharmada Ázsiába, a többi pedig Európába tartozik.

Olyan kiterjesztett 10 időzóna van és 16 országgal határos.

Ez nem egy kiállítás a gyönyörű macskákról, de ... a macskák ott élnek! Szentpétervár városában az egyik legnagyobb múzeum, A Hermitage. Ezen a helyen vannak nem szokványos bérlők ... mintegy 70 macska.

ők a pincében tárolt kincseket védik így a rágcsálók nem hagyják el. A legfurcsább dolog az, hogy állnak, és naponta táplálják őket. Vagyis luxus vendégek.



A hagyomány, hogy macskák megölni patkányok nagyon gyakori Oroszországban. A tizennyolcadik században kezdődött, amikor Elizabeth császárné megírta a Kazan város összes kiscicájának rendeletet a Téli Palotába (ma múzeumba), hogy a királyi egységek ne legyenek zsúfolt rágcsálók.

Regisztrálja a szállítást
A világ leghosszabb vasútja, a jól ismert transzszibériai vasút Oroszországban üzemel. Útja több mint 9 ezer kilométeres útra szinte az egész országot keresztezi.
Moszkvából távozik, és Vladivostokba, a csendes-óceáni partvidék kikötővárosába ér véget. Ez a hihetetlen élmény 152 órát igényel. De a jó hír az, hogy bármelyik állomáson le tudsz szállni.



Italok (nem csak alkoholos)
Mindannyian tudjuk Oroszországban a vodka naponta részeg, hogy enyhítse a hideget. Ez a szokás olyan öreg, hogy senki sem tudja, mikor kezdődött. Ismeretes, hogy ez az ital képes a testhőmérséklet növelésére a kemény tél alatt. A rossz hír az, hogy az oroszok 20% -a alkohollal kapcsolatos betegség.
Szintén tea gyakori a szalmovar, egy eszköz, amely lehetővé teszi, hogy melegítse a vizet, és fenntartja a hőmérsékletet. Ha ajándéktárgyakat vagy emléktárgyakat szeretne venni az oroszországi kiránduláshoz, ez egy festői és mindkettő hasznos lehetőség.

Superstitions és szokások
Ha otthon vagy egy irodában meg kell látogatnia egy orosz nyelvet ... Ne rázza fel a portált! A népi hiedelem azt sugallja, hogy ha sikerül a szerencsétlenséget vonzani, akkor valószínűleg végső soron az értekezletről beszél.

"A babona a tudatlanságon alapuló hit".

-Dmitri Mendeléyev-

Az oroszok egyik másik babonája nem az, hogy pár rózsát adjon partnereinek. A valóságban soha nem csinálják páros számban, mert a temetésekre van fenntartva. Tehát 3, 5, 7 ... megengedett. De soha nem 4, 6, 8 ...

Végül olyan adatokkal végzünk, amelyek "fagyasztva" hagynak ..Oroszországban megtalálja a leghidegebb helyet a bolygón, Oimiakón falujában. A hőmérséklet télen eléri a 70 ° -ot a nulla alatt!






 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: ajándéktárgyakat, transzszibériai, testhőmérséklet, emléktárgyakat, oroszországban, tizennyolcadik, oroszországról, kikötővárosába, értekezletről, superstitions, hőmérsékletet, vladivostokba, kiránduláshoz, tudatlanságon, kiterjesztett, szentpétervár, kiscicájának, oroszországi, partnereinek, valószínűleg, regisztrálja, oroszország, kilométeres, hőmérséklet, kapcsolatos, legfurcsább, mindannyian, leghosszabb, temetésekre, megengedett, leghidegebb, hihetetlen, szállítást, legnagyobb, szokványos, rendeletet, többi pedig, gyönyörű macskákról, egyik legnagyobb, helyen vannak, pincében tárolt, legfurcsább dolog, tizennyolcadik században, királyi egységek, világ leghosszabb, egész országot, csendes-óceáni partvidék, hihetetlen élmény, vodka naponta, szokás olyan, ital képes, testhőmérséklet növelésére, Érdekesség Oroszországról, Téli Palotába,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Őrizkednünk kell...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  s immár én is felragyogva, ért...  Fekete István - Akác  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Soha ne kedvezz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A másik dolog,  Ne kapaszkodj magasabbra,  Makszim Gorkij gondolata  Sokan azt tartják  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem méltó hozzád  Png telefon  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Lóhere  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Popper Péter szavai  Png nő  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Szívem  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  képre írva  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Egy lelki imádság  Erdőn  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png virág  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Esti kép  s immár én is felragyogva, ért...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Gonosz démon-álarc  Akarat  A sors  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
többi pedig, gyönyörű macskákról, egyik legnagyobb, helyen vannak, pincében tárolt, legfurcsább dolog, tizennyolcadik században, királyi egységek, világ leghosszabb, egész országot, csendes-óceáni partvidék, hihetetlen élmény, vodka naponta, szokás olyan, ital képes, testhőmérséklet növelésére, oroszországi kiránduláshoz, orosz nyelvet, népi hiedelem, értekezletről beszél, tudatlanságon alapuló, oroszok egyik, valóságban soha, leghidegebb helyet, hőmérséklet télen, nulla alatt, ajándéktárgyakat, transzszibériai, testhőmérséklet, emléktárgyakat, oroszországban, tizennyolcadik, oroszországról, kikötővárosába, értekezletről, superstitions, hőmérsékletet, vladivostokba, kiránduláshoz, tudatlanságon, kiterjesztett, szentpétervár, kiscicájának, oroszországi, partnereinek, valószínűleg, regisztrálja, oroszország, kilométeres, hőmérséklet, kapcsolatos, legfurcsább, mindannyian, leghosszabb, temetésekre, megengedett, leghidegebb, hihetetlen, szállítást, legnagyobb, szokványos, rendeletet, érdekesség, keresztezi, macskákról, moszkvából, növelésére, mendeléyev, látogatnia, fenntartja, bolygónkon, fenntartva, megtalálja, fagyasztva, kétharmada, valóságban, alkohollal, kezdődött, adatokkal, században, patkányok, hagyomány, rágcsálók, falujában, táplálják, elizabeth, alkoholos, császárné, kincseket, lehetőség, mindkettő, szalmovar, állomáson, ismeretes, partvidék, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 470
  • e Hét: 1942
  • e Hónap: 11125
  • e Év: 63833
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.