Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tízmilliószoros teremtő nap
  2014-07-31 21:42:42, csütörtök
 
   
  Tízmilliószoros teremtő nap





2014. július 31!

Jelentősége:

A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésed útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz.

Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.

A mindennapokra is igaz, hogy gondolkodásod határozza meg valóságodat. Te tervezed meg Utadat, Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, kapcsolataid minőségét. Te választod meg, hogy kivel és mivel kívánsz kapcsolatba kerülni földi léted során. Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden, ami a világodat meghatározza a te teremtményed.

Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Amennyiben ezek előremutató - a saját értékítéleted szerint - pozitív gondolatok, akkor a valóságod is olyan lesz, amilyet szeretnél. Amennyiben viszont gondolataid minőségét számodra el nem fogadható gondolatok többsége határozza meg, akkor nem érzed jól magad a bőrödben.

A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatni és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor nagy lépést tudsz abban az irányban tenni, hogy megszabaduljál nem szeretett gondolataidtól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy nagy lépést tehetsz arra, hogy megszabadulj el nem fogadható, régi szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől.

Eredete:

A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak, sorrendben ez az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és a kilencedik holdhónap 22. napja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván.

Javaslatok:

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben! Figyelj magadra és légy tudatos! Ellenőrizd gondolataidat, a benned felmerülő érzelmeket. Az elkerülhetetlenül felmerülő negatív gondolatokat, érzelmeket ,,csípd el", majd egyszerűen engedd szabadon és cseréld fel azzal - a számodra pozitív - gondolattal, amellyel teremteni szeretnél vagy érzelemmel, amelyet ki szeretnél nyilvánítani az adott helyzetben.

Tudatosan fókuszálj a pozitívumokra. Teremts olyan körülményeket magadnak, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhassál ezeken a napokon. Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van. Ne felejtsd! Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni. Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó.

TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ! Csak Te tudod a gondolkodásodat meghatározni. Küldj szeretetteljes gondolatokat szeretteidnek, embertársaidnak, a Föld teremtményeinek és magának a Földanyának. Teremts magadnak és ,,utazó-társaidnak" szeretetet, békét, bőséget és boldogságot. Adakozz! Adj minél többet önmagadból, önzetlenül, tiszta szeretetből. Minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Hívd fel mások figyelmét e napok jelentőségére és a napokba rejlő lehetőségekre.

Forrás:http://www.angyalszarny.eoldal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Címkék: megnyilvánulásod, gondolkodásodat, embertársaidnak, teremtményeinek, tízmilliószoros, gondolkodásodon, gondolataidtól, következményei, találkozhassál, körülményeidet, megszabaduljál, szeretetteljes, kapcsolataidat, mindennapokra, jelentőségére, értékítéleted, körülményeket, megnyugvással, gondolkodásod, gondolatokkal, gondolataidat, eredményeként, pozitívumokra, szeretteidnek, lehetőségekre, meghatározza, körülménnyel, érzelmeidtől, angyalszarny, milliószoros, gondolatokra, kapcsolataid, megszabadulj, gondolatokat, szokásaidtól, nyilvánítani, szeretettel teljes, előre vivő, ennek ellenkezőjét, teremtő gondolat, világodat meghatározza, gondolataid határozzák, saját értékítéleted, tízmilliószoros napok, napokon tudsz, irányban tenni, első holdhónap, negyedik holdhónap, hatodik holdhónap, kilencedik holdhónap, tibetiek évente, napokon arra, VAGY AZ IRÁNYÍTÓ, Csak Te,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Müller Péter tollából  képre írva Március 15 -re emlé...  Intelem  Hernádkak  Egyet értesz?  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Sötétség és világosság  Jó éjszakát  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Az agyat és a csontokat is erő...  Keresd azt a valakit,...  Könnyáztatta asszonysorsok  Por  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Síró nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Alvó baby  Őri István - Dal az életről  Imádkozás Krisztus értelméért  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Meghitt estéken . . .  A tékozló és Isten gondviselés...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Egyet értesz?  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A magukat nyílt és őszinte emb...  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Alvó cica  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Atyám !  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Alvó cica  Egyet értesz?  Paul David Tripp Március 17  Kakaós piskóta  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Ibolya  A közszereplő  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Jóga férfiaknak  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Az embernek fiatal korában van  Esti kép  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  A halolaj és a hal még a migré...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Por  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Könnyáztatta asszonysorsok 
Bejegyzés Címkék
szeretettel teljes, előre vivő, ennek ellenkezőjét, teremtő gondolat, világodat meghatározza, gondolataid határozzák, saját értékítéleted, tízmilliószoros napok, napokon tudsz, irányban tenni, első holdhónap, negyedik holdhónap, hatodik holdhónap, kilencedik holdhónap, tibetiek évente, napokon arra, benned felmerülő, elkerülhetetlenül felmerülő, számodra pozitív, adott helyzetben, gondolkodásodat meghatározni, napokba rejlő, megnyilvánulásod, gondolkodásodat, embertársaidnak, teremtményeinek, tízmilliószoros, gondolkodásodon, gondolataidtól, következményei, találkozhassál, körülményeidet, megszabaduljál, szeretetteljes, kapcsolataidat, mindennapokra, jelentőségére, értékítéleted, körülményeket, megnyugvással, gondolkodásod, gondolatokkal, gondolataidat, eredményeként, pozitívumokra, szeretteidnek, lehetőségekre, meghatározza, körülménnyel, érzelmeidtől, angyalszarny, milliószoros, gondolatokra, kapcsolataid, megszabadulj, gondolatokat, szokásaidtól, nyilvánítani, meghatározni, teremtményed, megteremteni, ellenkezőjét, kapcsolatba, valóságodat, gondolattal, figyelmedet, földanyának, előremutató, boldogságot, szeretetből, jelentősége, gondolataid, szeretettel, szándékokra, változtatni, sorrendben, tetteidtől, gondolatok, amennyiben, határozzák, elgondolsz, alapvetően, kilencedik, megtölteni, cselekedni, érzelmeket, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 482
  • e Hét: 2227
  • e Hónap: 10493
  • e Év: 127146
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.