Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sungit
  2014-08-30 23:49:01, szombat
 
   
  SUNGIT - SHUNGIT - egy metamorfózison átment kőszén,
amely átmenetet képez az antracit és a grafit között.

A sungit elnevezést a kő a Sunga nevű település őslakóiról kapta, a település közelében ugyanis ennek a kareliai eredetű ásványi kőzetnek hatalmas lelőhelyei találhatók. A sungit fekete színű.





Sungit tulajdonságai:





sungit fulleren C60 •Vezeti az elektromosságot.
Szén tartalma - 20 - 98%-os. Leginkáb használatos sungit kb. 30%-os széntartalmú.
Hőtermelő képessége - 7500 cal.
Sűrűsége - 2,1 - 2,4 g/cm 3 .
Keménysége - 3,5 - 4,0.
Ezeket a tulajdonságokat a sungitnak a fulerinek adják, olyan molekulák, amelyek több tíz szénatomból állnak. Ezek az antioxidáns molekulák lokalizálják az agresszív szabad gyököket, amelyek káros hatást gyakorolnak a szervezet élő sejtjeire, ezáltal megfiatalítják és gyógyítják az emberi szervezetet
©ungit

Sungit lelőhelyei:

A tiszta sungit nagyon ritkán fordul elő a természetben, és akkor is általában keskeny, max. 30 cm-es erek formájában.

A sungit egyetlen lelőhelye Kareliában (Oroszország) található, ahol 35 millió tonna található.

Sungit gyógyító tulajdonságai:

Sungit a fekete színének köszönhetően hatásosan gyógyítja a megfázásos betegségeket, amelyek a kihűléssel kapcsolatosak.

Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy a kő hosszantartó alkalmazása a szervezetben a vese energetikai állapotának csökkenéséhez és az artériák vérnyomásának csökkenéséhez vezethet.


A sungitos víz leggyakrabban a nem hagyományos orvoslásban használatos. A sungit lelőhelyeken keresztül haladó források gyógyító ereje már ősidők óta ismert. Ezek a források gyulladásgátló, mikrobaelleni, fertőzésgátló hatásúak. A népi gyógyítók az asztma, a különféle allergiák, bőrbetegségek és a begyógyult sebek kezelésére ajánlják a sungitos vizet.

A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához, valamint gyógyítja az allergiát, az ízületi betegségeket, a bőr és a gyomor gyógyítója, a cukorbetegségé és a parodontózisé, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungit a kozmetikai szerek alapjául is szolgál, semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, és véd az elektromágneses mezőktől.

Sungit mágikus tulajdonságai:

- A fekete kő nemcsak negatív energiát hordoz magában; használják a fekete és a fehér mágiában egyaránt. A praktizáló mágusok a sungitot a sötét erők elleni védelemre használják, amely nyugalmat ad a kő által védett személynek.

- A sungitból készült kis piramis megvédi az embert a tv és a számítógép monitorok által kibocsátott negatív energiáktól.

Talizmánok és amulettek:

Talizmánként gömb, piramis és kocka formájában használják a sungitot. A sungit a fiatal energikus emberek köve.
A gömb alakú talizmán tulajdonosának a szerelmi életben hoz sikereket.
A piramis alakú talizmán az otthonunkat védi meg a sötét erőktől és a negatív energiáktól.
A kocka alakú talizmán az üzleti sikereket segíti elő.

Európa egyes országaiban a varázslók szerelmi sikereket hozó amulettek készítésére használják a sungitot.

Sungitból készült piramisok felhasználási területei:

sungit_piramisok





A Hartmann és vízérsugárzás elleni egyik leghatékonyabb eszköz a shungitból készült piramis alakú kő, amely nemcsak hogy képes csökkenteni a környezet negatív hatásait, hanem képes eltéríteni, semlegesíteni a Hartmann és vízérsugárzást. A sungit piramis segít megvédeni otthonunkat a számítógép, tv, hűtőszekrény, mikrohullámú sütők stb. elektromágneses kisugárzása ellen. Talán nem véletlen, hogy éppen a piramis alakú kövek a legnépszerűbb shungitból készült termékek.

A piramisok ősidők óta jelentős helyet foglalnak el a civilizáció fejlődésében. Sajátos formájának és unikális tulajdonságainak köszönhetően a shungitból készült piramis torzios mezőt hoz létre maga körül, amely eltéríti a Hartmann és vízérsugarakat.

A sungit piramisok rendszeres használata kiegyenlíti az emberi szervezet energiáját feltölti és megerősíti a szervezet biomezőjét. A kő hatására csökken az idegesség, izgatottság, megszűnik az álmatlanság; napközben nő a munkaképesség.

A piramis csökkenti a fejfájást, megszünteti a gerinc- és reumatikus fájdalmakat, javítja a lelki-érzelmi állapotot.

A piramis alapéleit, iránytű segítségével, a négy világtáj irányába kell tájolni.


Sungit felhasználási területei:

- A sungit kőzet a legkülönfélébb területeken alkalmazható. Magas hőtermelő képességének köszönhetően a kohászatban is használható.

- A sungit másik felhasználási területe - az építészet. A mélyfekete színű polírozott lemezek futtatott fehér erezettel - amelyek idővel sem veszítenek fényükből - a leningrádi Iszaakijevszkij és Kazanszkij Székesegyházak enteriőrjét valamint a moszkvai metróállomásokat díszítik. A modern építőiparban a sungitot a sungizit - betonhelyettesítő - előállítására is felhasználják.

A csodálatos sungitról legendák keringenek. A fekete, szénre hasonlító, ásvány egyedülálló gyógyító hatással rendelkezik, visszaadja az egészséget és az erőt, helyreállítja a bőr fiatalságát, és a szépséget.





Forrás:http://www.lott.cz/sungit_hu.html


 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító kövek, kristályok  
Címkék: metróállomásokat, tulajdonságainak, iszaakijevszkij, elektromágneses, elektromosságot, tulajdonságokat, gyulladásgátló, metamorfózison, cukorbetegségé, vízérsugarakat, legkülönfélébb, vízérsugárzást, leghatékonyabb, megfiatalítják, tulajdonosának, székesegyházak, mikrobaelleni, tulajdonságai, fertőzésgátló, felhasználási, elfelejtenünk, kapcsolatosak, semlegesíteni, vízérsugárzás, csökkenéséhez, vérnyomásának, munkaképesség, leggyakrabban, legnépszerűbb, helyreállítja, parodontózisé, felhasználják, tisztaságának, előállítására, bőrbetegségek, talizmánként, metamorfózison átment, grafit között, sungit elnevezést, település közelében, kareliai eredetű, sungit fekete, fulerinek adják, antioxidáns molekulák, agresszív szabad, emberi szervezetet, tiszta sungit, sungit egyetlen, fekete színének, megfázásos betegségeket, kihűléssel kapcsolatosak, vese energetikai, Kazanszkij Székesegyházak,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Sorsunk miatt...  Egy gondolat  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam Krisztina b...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Nevelőszülőkhöz adták,  Egyszerű  Müller Péter tollából  Gebhardt Nóra versei II.  Ma van a magyar költészet napj...  Alvó kislány  Esterházy Péterre emlékezünk  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép estét  Zilahy Lajos gondolata  Szép álmokat!  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  A sorsod  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Alvó cica  Facebookon kaptam  Különleges  Egy barátság története  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam Krisztinától  James Allen  Vito Giaquinto gondolata  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Azért kaptad  Emlékezz  Alvó cicák  Bársony székben  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Ott van  Az ember emlékekből áll  Ott van  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jan Twardowski - Siessünk  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Hogyan válunk hűségesekké?  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Különleges 
Bejegyzés Címkék
metamorfózison átment, grafit között, sungit elnevezést, település közelében, kareliai eredetű, sungit fekete, fulerinek adják, antioxidáns molekulák, agresszív szabad, emberi szervezetet, tiszta sungit, sungit egyetlen, fekete színének, megfázásos betegségeket, kihűléssel kapcsolatosak, vese energetikai, artériák vérnyomásának, sungit lelőhelyeken, források gyulladásgátló, népi gyógyítók, különféle allergiák, begyógyult sebek, sungitos vizet, sungitból szűrőket, ízületi betegségeket, gyomor gyógyítója, égési sebeket, kozmetikai szerek, elektromágneses mezőktől, fehér mágiában, praktizáló mágusok, sötét erők, sungitból készült, számítógép monitorok, fiatal energikus, gömb alakú, szerelmi életben, piramis alakú, otthonunkat védi, sötét erőktől, negatív energiáktól, kocka alakú, üzleti sikereket, varázslók szerelmi, shungitból készült, környezet negatív, sungit piramis, legnépszerűbb shungitból, piramisok ősidők, civilizáció fejlődésében, sungit piramisok, emberi szervezet, szervezet biomezőjét, piramis csökkenti, lelki-érzelmi állapotot, piramis alapéleit, négy világtáj, sungit kőzet, legkülönfélébb területeken, sungit másik, mélyfekete színű, leningrádi Iszaakijevszkij, moszkvai metróállomásokat, modern építőiparban, sungizit &#8211, csodálatos sungitról, metróállomásokat, tulajdonságainak, iszaakijevszkij, elektromágneses, elektromosságot, tulajdonságokat, gyulladásgátló, metamorfózison, cukorbetegségé, vízérsugarakat, legkülönfélébb, vízérsugárzást, leghatékonyabb, megfiatalítják, tulajdonosának, székesegyházak, mikrobaelleni, tulajdonságai, fertőzésgátló, felhasználási, elfelejtenünk, kapcsolatosak, semlegesíteni, vízérsugárzás, csökkenéséhez, vérnyomásának, munkaképesség, leggyakrabban, legnépszerűbb, helyreállítja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 173
  • e Hét: 4687
  • e Hónap: 9725
  • e Év: 139432
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.