Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az őszödi beszéd titkos üzenete a mának
  2019-07-29 10:04:24, hétfő
 
   
  2006-ban még nem volt szüksége a Fidesznek a győzelemre, hiszen tudták (a 2005-ben létrehozott Nemzeti Konzultációs Testülethez özönlő panaszáradatból) hogy még mindig túl sok az előző rendszer ,,sara", amit hálátlan feladat lett volna nekik eltakarítani a szoc.libek helyett...
Ennek a hálátlan feladatnak aztán nem nagyon örült Gyurcsány Ferenc sem.
Ezt megtudhatjuk a 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került -,,ŐSZÖDI BESZÉD"-ként elhíresült szónoklatból. Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök, 2006. május 26-án (egy hónappal a választási győzelem után) az MSZP frakció zárt balatonőszödi ülésén záróbeszédet tartott. Ez a beszéd - pontosabban a szeptemberi nyilvánosságra kerülése - ÜRÜGYÜL szolgált a Kossuth téri tüntetésekre...
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Ami elgondolkodtató az egész beszéd-részletben azt kiemeltem.
1. ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Az, hogy mire készültek kiderült az elkövetkezendő hónapokban, években. Valóban nehéz helyzetben voltak és vannak, mert attól a perctől fogva, hogy fölszámolták az osztálytársadalmat és a munkásosztályt... - mint baloldali- szocialista pártnak - megszűnt a politikai életbeli létjogosultságuk. Az sem véletlen, hogy az MSZP-ből kiválva később Demokratikus Koalíció nevet vették föl...
Az, amire készültek, az a PROVOKÁCIÓ, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot. Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos törvény tervezete is ,,már le volt papírozva"... Arra a Bajnai Gordon által területfejlesztési törvénybe bújtatott (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) T/5311-es sz. törvénymódosításra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog__
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy akkor, amikor ennek a törvénynek érvényt fognak szerezni, megkezdődhet a NATO európai támaszpontjának magyarországi kiépítése, 11 katonai körzetre osztva hazánk területét.)
*
Kiemelés a beszédből:
2. ,,Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." (Gyurcsány Ferenc)
3. ,,Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Bizony, nem tehettek mást, minthogy hazudják a szocialista voltukat, hazudják az ateista baloldaliságukat, miközben a legvadabb templomos kapitalistákká lettek...
Arra a hazugságra épült az egész III. Köztársaság, amit elhallgattak a magyarországi lakosok elől. Azért nem írok NÉP-et, mert olyan már az 1980-as években sem létezett. A szocialista embertípus kinevelésével megtörtént az ,,internacionalitás". 1990 után ennek az embertömegnek a fokozatos kihalásával a régi-új hatalomnak szüksége volt arra a TÖMEGEMBERRE, aki jó fogyasztó- KOZMOPOLITA- EU-polgár.
Az un. BALOLDALI politikusok ezzel előidézték önnön politikai feleslegességüket. Ezért voltak kénytelenek hazudozni és a valódi TÉNYEKET ELHALLGATNI.
*
Kiemelés a beszédből:
4. ,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Ki kellett tartaniuk, míg ki nem pusztult az az ,,internacionalista-szocialista" embertípus, akit a baloldalinak és szocialistának nevezett hatalmi elődök neveltek ki. Annyira rettegtek és rettegnek egy jogos elszámoltatástól, hogy még a HAZAÁRULÁSRA is képesek. Az ,,ország lehetőségeinek" elveszítése után már csak a külföldi érdekeltségű felvásárlókra számíthattak. Jól jött számukra a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=
http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=
onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).

*
Kiemelés a beszédből:
5. ,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani."" (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Már akkor tudtam, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a lepusztításos-önmagától kipusztuló megsemmisüléstől azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszerváltozás. Ezek a munkások eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még átmenthető lehet számukra is valami abból, amit valójában velük építtettek föl. És ez a szocializmusnak hazudott társadalmi formáció volt. Viszont, ahogy teltek-múltak az 1990 utáni évek, egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni számukra is, hogy a baloldali politikusokra sem lehet már számítani a sorsuk jobbrafordulásában. Sőt, már egyik pártéra sem!
*
Kiemelés a beszédből:
6. ,,És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Nem derült ki semmi újdonság, hiszen ebben az országban évtizedek óta mindenki HAZUDIK a tényeken alapuló IGAZSÁG ELHALLGATÁSÁVAL!
Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédében IGAZAT MONDOTT!
Bevallotta: - ,,Végighazudtuk az utolsó másfél-két évet."
És? Mi történt ez után a vallomás után?
Egy egész ország felháborodva tüntetésbe kezdett... a ,,hazug Gyurcsány" ellen. Kár volt, mert csupán PROVOKÁCIÓS CSAPDA volt a Gyurcsány-beszéd, meg a TV-székház ostroma, meg a Kossuth téri tüntetések is...
Gergényi ott volt az ,,ostrom alatt" civilben - állítólag ballonkabátban álldogált a Szabadság tér szélén és tisztes távolból szemlélte az eseményeket.
Az október 23-át megelőzően történt események jórészt feltáratlanok.
Nem tudjuk, ki vezette az MTV székházának szakmailag gyalázatos "védelmét", ugyanakkor rendőröktől nyert értesülések szerint az ottani eseményeket négy hétig az állomány "vadítására" használták. Például a rendőrség egyes szervezeti egységeinek állományát érthetetlen okokból összezárva tartották október 23-a előtt, közben pszichológiailag megalapozott módszerekkel "készítették fel" őket a 23-ai "randalírozók" elleni engesztelhetetlen fellépésre.
A rendőröktől tapasztalt agressziónak ez volt az egyik oka. Ezért aztán, 2006. október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre a rájuk ,,nyomott" provokátorok ürügyén. .
http://furaila.xfree.hu/43588
Semmit nem értek el a tüntetésekkel. Hiszen, Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga mellett 2006. október 6-án. Természetesen, 207-en 165 ellenében bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett és amellett.
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html

A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:
Nyugodtan tovább lehet hazudni és semmit sem csinálni havi egy milliós javadalmazásért a parlamentben!
*
Bp. 2016. április 16.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: baloldaliságukat, elszámoltatástól, pszichológiailag, létjogosultságuk, megsemmisüléstől, rendszerváltozás, elhallgatásával, szocializmusnak, támaszpontjának, javadalmazásért, elgondolkodtató, törvényrendelet, panaszáradatból, gondolkodhatunk, munkásosztályt, elkövetkezendő, miniszterelnök, nyilvánosságra, kapitalistákká, magyarországon, privatizálható, lehetőségeinek, ballonkabátban, nyilvánvalóbbá, módosításaként, szocialistának, tüntetésekkel, nyilvánvalóan, politikusokra, embertömegnek, végighazudtuk, magyarországi, lepusztításos, természetesen, kinevelésével, balatonőszödi, 2005-ben létrehozott, előző rendszer, hálátlan feladatnak, 2006 szeptember, választási győzelem, szeptemberi nyilvánosságra, egész beszéd-részletben, választási kampány, elkövetkezendő hónapokban, perctől fogva, politikai életbeli, egyébként jogos, törvénynek érvényt, utolsó másfél-két, szocialista voltukat, ateista baloldaliságukat, Nemzeti Konzultációs Testülethez, Gyurcsány Ferenc, ŐSZÖDI BESZÉD”, Demokratikus Koalíció, Bajnai Gordon, KOZMOPOLITA- EU-polgár, TÉNYEKET ELHALLGATNI, Magyar Szocialista Párt, IGAZSÁG ELHALLGATÁSÁVAL, IGAZAT MONDOTT, PROVOKÁCIÓS CSAPDA, ÜZENETE MÁNAK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az angyali üdvözlet  Várnai Zseni - Éveim  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  üdvözöllek!  virágvasárnap  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Jó éjszakát  Kékfestőről pár szóban  Sadhguru idézet  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Inkább ad  üdvözöllek!  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Várnai Zseni - Éveim  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Maci az északi fény alatt  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Óraállítás  Szép estét  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Képes idézet !  Leereszkedés és olvadás  A máj egészségét biztosító és ...  Paul David Tripp Március 25  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Színház az egész világ,  Rács mögé  Minden kedves látogatómnak sze...  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  képre írva  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Szép estét  Mi van, ha?  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rács mögé  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Az izmaink nem csak testmozgás...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Szép estét  Boldogság  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Paul David Tripp Március 26  Devecsery László - Húsvét  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária , 
Bejegyzés Címkék
2005-ben létrehozott, előző rendszer, hálátlan feladatnak, 2006 szeptember, választási győzelem, szeptemberi nyilvánosságra, egész beszéd-részletben, választási kampány, elkövetkezendő hónapokban, perctől fogva, politikai életbeli, egyébként jogos, törvénynek érvényt, utolsó másfél-két, szocialista voltukat, ateista baloldaliságukat, legvadabb templomos, hazugságra épült, magyarországi lakosok, 1980-as években, szocialista embertípus, fokozatos kihalásával, régi-új hatalomnak, valódi TÉNYEKET, ország lehetőségein, liberálisok közös, jogos elszámoltatástól, külföldi érdekeltségű, máig érvényben, társadalmi csoportot, 1990-es rendszerváltozás, munkások eleinte, szocializmusnak hazudott, 1990 utáni, baloldali politikusokra, országban évtizedek, tényeken alapuló, őszödi beszédében, vallomás után, egész ország, október 23-át, ottani eseményeket, rendőrség egyes, rendőröktől tapasztalt, rendőrség kegyetlenül, békés tüntetőkre, rájuk &#8222, szavazási eredmény, milliós javadalmazásért, baloldaliságukat, elszámoltatástól, pszichológiailag, létjogosultságuk, megsemmisüléstől, rendszerváltozás, elhallgatásával, szocializmusnak, támaszpontjának, javadalmazásért, elgondolkodtató, törvényrendelet, panaszáradatból, gondolkodhatunk, munkásosztályt, elkövetkezendő, miniszterelnök, nyilvánosságra, kapitalistákká, magyarországon, privatizálható, lehetőségeinek, ballonkabátban, nyilvánvalóbbá, módosításaként, szocialistának, tüntetésekkel, nyilvánvalóan, politikusokra, embertömegnek, végighazudtuk, magyarországi, lepusztításos, természetesen, kinevelésével, balatonőszödi, előkerüljenek, feltáratlanok, felvásárlókra, baloldalinak, érdekeltségű, provokátorok, felháborodva, ingatlanokat, randalírozók, megalapozott, tüntetésekre, megkezdődhet, fölszámolták, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 178
  • e Hét: 801
  • e Hónap: 3927
  • e Év: 35657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.