Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Próféták és jövendőmondók
  2012-08-07 07:22:42, kedd
 
   
  "Mert a bálványok hazugságot szólnak, a varázslók pedig hamisságot látnak és üres álmokat beszélnek, hiábavalósággal vígasztalnak; azért elszélednek, mint a juhnyáj, a mely sanyarog, mert nincs pásztora." Zakariás 10:2

Különbséget kell tennünk a próféták és a jövendőmondók között.

Eliphas Lévi a következőket mondja: ,,A jövendőmondó szó (spanyolul adivinio) a divinaris, divinus szóból ered, amelynek jelentése: az isteniség gyakorlása". Azonban Alphonse Louis Constant Abbé megfeledkezett az A betűről, amely az isteni szó előtt áll.

A nyelvtan szerint az A előtag különválást, eltávolodást jelöl, a Teo pedig Istent jelent, azonban az A képzővel az ATEO szót képezhetjük, amely szóval azokat nevezhetjük meg, akik nem hisznek Istenben. A jövendőmondó (Adivino) pedig pontosan az isteni ellentétét jelöli, vagyis az ördögit. Hasonlóan, az apolitikus is a politikától független személyt jelöl.

Ha figyelmesen olvassuk a Bibliát, sehol sem találhatunk a jósok mellett szóló részeket.

Amikor Nabukodonozor király mágusokat, asztrológusokat, jósokat és varázslókat hívott, hogy fejtsék meg a szoborról szóló álmát, egyetlen jövendőmondó sem tudta ezt feltárni a királynak, azonban Isten egyik prófétája a király elé állt, és így szólt: ,,A titkot, a melyről a király tudakozódék, a bölcsek, varázslók, írástudók, jövendőmondók meg nem jelenthetik a királynak;". ,,De van Isten az égben, a ki a titkokat megjelenti; és ő tudtára adta Nabukodonozor királynak: mi lészen az utolsó napokban."

Ez a rész Dániel próféta könyvének második részében szerepel, és elmélkedésre késztet.
Dániel, az élő Isten prófétája volt az egyetlen, aki képes volt Nabukodonozor álmát feltárni.

A jövendőmondók sötét tisztánlátók, fekete mágusok.

A próféták a fény tisztánlátói, fehér mágusok.

A jövendőmondók a pokol képeit látják, és a pokol álmait álmodják, amelyeken keresztül olyan eseményeket jövendölnek, amelyek nem mindig történhetnek meg, mert a pokol sötét képei nem mindig kristályosodnak ki a fizikai világban.

A pokol sötét képei valóban a pokolból valóak, de nem mindig kristályosodnak ki a fizikai világban.
A próféták a fény tisztánlátói, a Szentlélektől megvilágosított emberei Istennek, és a jóslataik pontosak, mert a tobozmirigyüket és az agyalapi mirigyüket teljesen megvilágosítja a szent tűz.

A Fehér Testvériség Chelái kezdők, a próféták tanítványai, és ezáltal a próféták hírnökei lehetnek, és továbbíthatják az embereknek a szent Mesterek szavát.

Ahhoz, hogy valaki próféta legyen, be kellett fogadnia a Szentlelket.

Azonban a Fehér Páholy tanítványai a próféták hírnökei és tanítványai.

A hiú álmok a pokolhoz tartoznak. A fény álmai a világossághoz...

A próféták közt is vannak rangok...

A megvilágosodást fokozatosan érik el, mert a ,,természet nem ugrik nagyokat". Mindenben vannak szintek és szintek, fokozatok és fokozatok...

A tisztánlátónak is van tisztánlátója, és a prófétának prófétája. A Benső a tisztánlátó tisztánlátója, és a Benső a próféta prófétája.

A tanítványaink fényes látomásai a Fehér Hierarchiáktól származnak. Mindazonáltal a tanítványaink paráznaságba eshetnek, és a fekete utat választhatják, eltávolodva a próféták útjától, ezáltal változva jövendőmondókká.

Az álmaik ilyenkor a pokol álmai, hiú álmok, és a sötét jóslataik sajnálatos módon elbuknak, zavart és szégyent keltve bennük.

A Próféták a Tiszteletreméltó FEHÉR PÁHOLY Mesterei.

A jövendőmondók fekete mágusok, sötét tisztánlátók, Baál prófétái, akik Jezabel asztalánál esznek, és a paráznaságot tanítják, és a bálványoknak szentelt dolgok táplálását.

A tanítványaink a tökéletesség útját kell kövessék, tiszták kell legyenek, hogy a képzeletük tiszta kristálya tökéletes tükörré váljon, amelyben az Egyetemes Tűz minden értékes képe tükröződhet.

Minden tisztátalan gondolat, minden gyűlölet, minden irigység, féltékenység, rosszaság, stb., bemocskolja a tisztánlátás tiszta kristályát, ezáltal változtatva a tanítványainkat az árnyak tisztánlátóivá, jövendőmondókká.
Forrás: vopus
 
 
0 komment , kategória:  Próféciák, jóslatok  
Címkék: tiszteletreméltó, megvilágosodást, asztrológusokat, megvilágosított, tanítványainkat, jövendőmondókká, kristályosodnak, hiábavalósággal, tobozmirigyüket, megvilágosítja, tisztánlátónak, továbbíthatják, hierarchiáktól, tisztánlátóivá, megfeledkezett, jövendőmondók, tanítványaink, tisztánlátója, nabukodonozor, választhatják, világossághoz, mindazonáltal, szentlélektől, tisztánlátói, elmélkedésre, bálványoknak, tökéletesség, tisztánlátók, eltávolodást, történhetnek, paráznaságot, féltékenység, paráznaságba, vígasztalnak, jövendőmondó, tisztánlátás, bálványok hazugságot, varázslók pedig, mely sanyarog, jövendőmondók között, következőket mondja, isteniség gyakorlása”, nyelvtan szerint, isteni ellentétét, politikától független, jósok mellett, szoborról szóló, király tudakozódék, titkokat megjelenti, utolsó napokban, rész Dániel, jövendőmondók sötét, Eliphas Lévi, Azonban Alphonse Louis Constant Abbé, Amikor Nabukodonozor, Fehér Testvériség Chelái, Fehér Páholy, Fehér Hierarchiáktól, Tiszteletreméltó FEHÉR PÁHOLY Mesterei, Egyetemes Tűz,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A gyulladáscsökkentő és csonte...  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Egyszerű  Zilahy Lajos gondolata  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Mindig lesz olyan  IGEN így  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Zilahy Lajos gondolata  Tanmese  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Szeretem ujjad karcsuságait,  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép estét kedves látogatóimna...  Bársony székben  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Csend  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Robert Merle tollából  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Megígért békesség  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kertem  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Vidámság  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Jan Twardowski - Siessünk  A hagyma antibakteriális hatás... 
Bejegyzés Címkék
bálványok hazugságot, varázslók pedig, mely sanyarog, jövendőmondók között, következőket mondja, isteniség gyakorlása&#8221, nyelvtan szerint, isteni ellentétét, politikától független, jósok mellett, szoborról szóló, király tudakozódék, titkokat megjelenti, utolsó napokban, rész Dániel, jövendőmondók sötét, fény tisztánlátói, pokol képeit, pokol álmait, pokol sötét, fizikai világban, pokolból valóak, jóslataik pontosak, agyalapi mirigyüket, próféták tanítványai, próféták hírnökei, szent Mesterek, pokolhoz tartoznak, fény álmai, próféták közt, megvilágosodást fokozatosan, prófétának prófétája, tisztánlátó tisztánlátója, próféta prófétája, tanítványaink fényes, tanítványaink paráznaságba, fekete utat, próféták útjától, álmaik ilyenkor, pokol álmai, sötét jóslataik, jövendőmondók fekete, paráznaságot tanítják, bálványoknak szentelt, tökéletesség útját, képzeletük tiszta, tisztánlátás tiszta, árnyak tisztánlátóivá, tiszteletreméltó, megvilágosodást, asztrológusokat, megvilágosított, tanítványainkat, jövendőmondókká, kristályosodnak, hiábavalósággal, tobozmirigyüket, megvilágosítja, tisztánlátónak, továbbíthatják, hierarchiáktól, tisztánlátóivá, megfeledkezett, jövendőmondók, tanítványaink, tisztánlátója, nabukodonozor, választhatják, világossághoz, mindazonáltal, szentlélektől, tisztánlátói, elmélkedésre, bálványoknak, tökéletesség, tisztánlátók, eltávolodást, történhetnek, paráznaságot, féltékenység, paráznaságba, vígasztalnak, jövendőmondó, tisztánlátás, következőket, tudakozódék, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3170
  • e Hét: 13284
  • e Hónap: 27033
  • e Év: 231734
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.