Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egész életre szólón karanténban
  2020-07-21 11:19:47, kedd
 
  1963-ban építették ki a függetlenített KISZ- párt és szakszervezeti bizottságok rendszerét, rátelepítve minden állami gyárra, üzemre őket. Akkor voltam 17 éves. Pártirányítás volt az élet MINDEN területén. Ehhez még vedd hozzá a titkosszolgálatok hatalmas hálózatát! Még sóhajtani sem lehetett a tudtuk nélkül!

VOLT EGYSZER EGY BARÁTOM, aki megküldte nekem a történetét a kádári állambiztonsági szolgálatokkal. Hozzáolvastam a történetéhez Takács Tibor könyvében meg is találtam ,,Állambiztonsági jelentéseket xy városi punkokról. A xy Megyei Rendőr-főkapitányság x. számú Tnapi operatív információs jelentése mely szerint 1981-ben került az xy szolgálat látókörébe."
Ettől fogva rendszeresen megfigyelték...

Milyen hatással volt barátomra az állandó rendőri felügyelet és a kihallgatások?
Így ír erről az Új világ születik c. fejezetben:
,,... nem volt kis dolog ép bőrrel kikászálódnom a kihallgató szobából.
Megmondom őszintén, hogy nem volt könnyű tartanom magam a nemhez. Ha igent mondok, vagy legalábbis csak egy fél NEM-et, azonnal engedtek volna. Zenélni, pénzt szerezni, mindent. Marha egyenes lett volna az út bárhová, és természetesen nem izélgettek volna. ...És én akkor is, azért is tartottam magam a NEM-hez. Akkor inkább meghaltam volna, de ezeknek a szemeteknek semmit! Soha! Gondolkoztam rajta, hogy lehetne legfaszábbul öngyilkosnak lenni. Egyrészt a kiscsávók kértek, hogy ne, másrészt pedig a dolgom még nem fejeztem be! Szóval ismét csak élni kellett."... ,,Azok a szemetek, pedig örökké ott álltak az ablak alatt. De ott voltak mindenütt. A szomszéd kocsmában, az élelmiszerboltban, mindenütt.
Elvesztettem lassan a memóriámat. Teljesen. Egy percre nem voltam képes visszaemlékezni. Őrület. Rongy lettem. Mindenki rongya. De akkor is nem! Nem, és nem!"

Nem volt más kiút számára, mint elhagyni az országot. Élhető életlehetőség? Már semmi nem volt számára benne. Semmilyen lehetősége nem volt... El kellett innen mennie!
*
MI A HELYZET VELEM és az ÁLLAMBIZTONSÁGI SZOLGÁLATOKKAL?
1990-ben azt hittem, hogy eljött végre a szabadság számomra is és én is tehetek végre valamit magamért, szeretteimért, lakótársaimért... Jelentkeztem a helyi MDF irodán, hogy leadjam az általam és kisiskolás gyerekeim által összegyűjtött ifjúsági és mesekönyveket, amivel egy lelkes kis csoport indult Erdélybe, az ottani magyarokhoz.

Dr. VIZY BÉLA, az akkori elnök udvariasan fogadott és elkezdett kikérdezni, hogy mi a foglalkozásom és az iskolai végzettségem. Őszintén elmondtam, hogy
- ,,Jelenleg kicsi gyerekeimet nevelem és, hogy otthon lehessek velük bedolgozó varrást vállalok."
Közben telefonhoz hívták és amikor visszatért, már nagyon elutasítóan kijelentette:
- ,,Magának ott vannak a baloldali pártok!"

ENNEK MÁR 30 ÉVE és azóta is magánkutatást folytatok.
Két évvel ezelőtt rátaláltam egy linkre, amire kattintva Dr. Vizy Béláról is olvashattam. ,,Tizenhét évig szolgálta a politikai rendőrséget. Az igazi nagy kiugrás lehetősége azonban a rendszerváltozással jött el a számára."

http://www.utolag.com/BehalozottMagyarOrszaggyules.htm
http://mek.oszk.hu/15000/15047/15047.pdf

A döbbenettől nem kaptam levegőt! Hát ezért volt olyan ellenséges!
De könyörgöm, mondja már meg végre valaki, hogy MIÉRT???? Miért ez az engesztelhetetlen ellenségesség irányomban? Kinek, mit ártottam én kislánykorom óta? Bizony, én is leírhatom - mint barátom, hogy: ,,Azok a szemetek, pedig örökké ott álltak-állnak az ablak alatt, az utcasarkon," a szemközti buszmegállóban.
SZEMÉLYES TRAGÉDIÁM, HOGY OTT VOLTAK ÉS VANNAK MÉG MINDIG MINDENÜTT! Ott voltak a SZÜLŐSZOBBAN, a KÓRTEREMBEN, amikor kórházba kerültem 2011-ben... BÁRMIT MEGTEHETTEK és TEHETNEK még mindig a JELENBEN is velem! BÁRMIT! ,,Őrület. Rongy lettem... mindenki rongya..." és még csak meg sem tudhatom, hogy MIÉRT???
*
TOVÁBBI VÁLASZOK UTÁN KUTAKODVA, egy másik ÜGYNÖKLISTÁN olvastam arról a KOVÁCS LÁSZLÓRÓL, aki amolyan "házibarátként" befurakodva a családunkba, 1957-től követhette és meghatározhatta az életünk minden rezdülését. Dönthetett továbbtanulásról... életről-halálról.
Az ÜGYNÖKLISTÁN a következő olvasható róla:
- ,,BM III/III-5-a. Alosztály [kiemelt objektumok védelme] Kovács László hadnagy II."

KOVÁCS LÁSZLÓRÓL A KÉP a szülőinek hitt ház kertjében készült és látható az az orgonabokor, amelyik alatt éjszakánként meghúztam magamat, amikor kizártak a házból.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=268641&kid=476493&sort=
Bizonyítékul,. hogy nem beszélek a levegőbe, tessék megnézni DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönről forgatott filmjének II. részét!
https://indavideo.hu/video/Pinceborton_II

KOVÁCS LÁSZLÓ az a ,,nyugdíjas", volt gépész, aki váratlanul előugrik (10.37.perctől) és ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE kijelenti, hogy:
- ,,,,itt az életben ,,soha", soha semmiféle kazamaták nem voltak!"".

Ajánlom megnézni a pincebörtön I. részét is!
https://indavideo.hu/video/Pinceborton_I?fbclid=IwAR0mSc1R4Gun9uXfLvKaQxSzEt00APr St459ZGRMDnt-sHu4XK0vjCTBV60

Kovács Lászlónak is "köszönhető", hogy jelenleg is itt tartok, ahol akkor 1963-ban!
Pedig - 53 éves koromban, 1998-ban - elvégeztem egy főiskolát levelezőn, hogy megszerezhessem a ,,jogosítvány"-értékű diplomát - és mégsem kellett a tudásom akkor sem és azóta sem senkinek!
http://furaila.xfree.hu/248314

Talán ezért, rászoktam arra, hogy leírjam mindazt, amivel úgy gondolom, hogy jobbá tehetnénk a NEHÉZ-SORSÚ embertársaink életét is!
Nekem egész életemben el kell viselni, hogy
- ,,Azok a szemetek, pedig örökké ott álltak az ablak alatt" a szemközti buszmegállóban. De ott voltak és vannak MÉG MINDIG mindenütt.

Már évek, évtizedek óta minden nap, a nap minden órájában, percében egy gondolat foglalkoztat: ELMENNI INNEN!!!!
De nekem nincs hova! Soha nem is volt. Most aztán végképpen nincsen!!!

Nem marad más, mint tovább küzdeni mindazért, ami mindenki másnak alanyi jogon járt és jár törvény szerint is!
Ennek eljövetelét mindaddig nem is remélhetem, míg nem SZÁMOLTATJUK EL azokat a MEGBÍZÓKAT, akik ilyen ártó szándékkal vették és veszik rá a megbizottakat az un. ,,szolgálati" jelentgetésre!
Ha valaki erre azt mondja, hogy bosszúhadjárat, akkor az nagyon téved! Mert az ELSZÁMOLTATÁS nem bosszú, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM! Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt nem vonja senki felelősségre, akkor fennáll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete.

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!
*
Belső száműzetésben:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=11554&n=furaila&blog
_cim=Belső száműzetésben
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: továbbtanulásról, berendezkedésben, állambiztonsági, meghatározhatta, elszámoltatásra, megszerezhessem, visszaemlékezni, függetlenített, lakótársaimért, szolgálatokkal, bosszúhadjárat, pincebörtönről, buszmegállóban, szakszervezeti, uxflvkaqxszet, embertársaink, életlehetőség, hozzáolvastam, összegyűjtött, foglalkozásom, kikászálódnom, ellenségesség, magánkutatást, kihallgatások, házibarátként, főkapitányság, természetesen, mesekönyveket, szeretteimért, ellentmondást, jelentgetésre, pártirányítás, elszámoltatás, megbizottakat, száműzetésben, felelősségre, függetlenített KISZ-, élet MINDEN, titkosszolgálatok hatalmas, tudtuk nélkül, kádári állambiztonsági, történetéhez Takács, állandó rendőri, kihallgató szobából, szemeteknek semmit, kiscsávók kértek, ablak alatt, szomszéd kocsmában, szabadság számomra, ottani magyarokhoz, akkori elnök, iskolai végzettségem, VOLT EGYSZER EGY BARÁTOM, Takács Tibor, Megyei Rendőr-főkapitányság, HELYZET VELEM, ÁLLAMBIZTONSÁGI SZOLGÁLATOKKAL, VIZY BÉLA, ENNEK MÁR, Vizy Béláról, SZEMÉLYES TRAGÉDIÁM, HOGY OTT VOLTAK ÉS VANNAK MÉG MINDIG MINDENÜTT, BÁRMIT MEGTEHETTEK, TOVÁBBI VÁLASZOK UTÁN KUTAKODVA, KOVÁCS LÁSZLÓRÓL, Kovács László, KOVÁCS LÁSZLÓRÓL KÉP, DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönről, KOVÁCS LÁSZLÓ, ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE, Kovács Lászlónak, ELMENNI INNEN, SZÁMOLTATJUK EL, JOGOS ÖNVÉDELEM, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reménység és erő Krisztustól e...  Elköszönt  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 19  George Gordon Lord Byron: Inez...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  s immár én is felragyogva, ért...  képre írva  Sokan azt tartják  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Png telefon  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  A másik dolog,  Varga János Veniam - Fontos sz...  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Png kutya  Szívem  Facebookon kaptam  Lóhere  Rátalálsz  Az igazi szeretetért rendszeri...  A televizió nem a kultúrát kép...  Rátalálsz  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Png cica  Albert Einsteinről  Egy lelki imádság  képre írva  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Idő  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Örülök, hogy látlak!  Julian Brass gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó éjszakát  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Örülök, hogy látlak!  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat 
Bejegyzés Címkék
függetlenített KISZ-, élet MINDEN, titkosszolgálatok hatalmas, tudtuk nélkül, kádári állambiztonsági, történetéhez Takács, állandó rendőri, kihallgató szobából, szemeteknek semmit, kiscsávók kértek, ablak alatt, szomszéd kocsmában, szabadság számomra, ottani magyarokhoz, akkori elnök, iskolai végzettségem, baloldali pártok, politikai rendőrséget, igazi nagy, engesztelhetetlen ellenségesség, szemközti buszmegállóban, másik ÜGYNÖKLISTÁN, életünk minden, következő olvasható, szülőinek hitt, életben &#8222, főiskolát levelezőn, tudásom akkor, ablak alatt&#8221, gondolat foglalkoztat, nagyon téved, társadalmi berendezkedésben, ártó szándékúak, továbbtanulásról, berendezkedésben, állambiztonsági, meghatározhatta, elszámoltatásra, megszerezhessem, visszaemlékezni, függetlenített, lakótársaimért, szolgálatokkal, bosszúhadjárat, pincebörtönről, buszmegállóban, szakszervezeti, uxflvkaqxszet, embertársaink, életlehetőség, hozzáolvastam, összegyűjtött, foglalkozásom, kikászálódnom, ellenségesség, magánkutatást, kihallgatások, házibarátként, főkapitányság, természetesen, mesekönyveket, szeretteimért, ellentmondást, jelentgetésre, pártirányítás, elszámoltatás, megbizottakat, száműzetésben, felelősségre, szülőszobban, végzettségem, kijelentette, ügynöklistán, megfigyelték, történetéhez, jelentéseket, kislánykorom, jelentkeztem, elvesztettem, foglalkoztat, éjszakánként, öngyilkosnak, bizonyítékul, leleplezésre, számoltatjuk, legfaszábbul, rendszeresen, gondolkoztam, magyarokhoz, kórteremben, diktatúrája, rendőrséget, olvashattam, elutasítóan, döbbenettől, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 2058
  • e Hónap: 10662
  • e Év: 46603
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.